Продам будинок в с.Москалівка Хмельницької області, Ярмолинецького району. До Хмельницького 35 км, до Ярмолинців 15 км. Будинок глиновалькований, загальною площею 57,8 кв.м., житлова 28,8 кв.м. Веранда, дві житлових кімнати, кухня. Всі меблі залишаються. Опалення газове (конвектор), також є груба. Є два погреба, сарай, криниця. Криницю треба почистити. Земельна ділянка 25 соток чорнозем, є плодові дерева. Гарне та затишне місце для постійного проживання або дачі. У селі є школа, магазин. Ходить автобус з Хмельницького.

власник
Будинок с.Москалівка

Хата в доброму житловому стані(3 кімнати.веранда.кухня.санвузол.коридор). Всі комунікації.Город. сад. цегляний гараж. літня кухня на 2 кімнати. льох. підвал. Заасфальтована вулиця. добрі сусіди. До центру 15хв. пішки.

власник
Продається будинок в містечку Ярмолинці(25км від Хмельницького)

Продається затишний будинок з усіма необхідними прибудовами та господарськими будівлями. Біля будинку є великий садок та велика присадибна ділянка. Поблизу будинку є ліс.

власник
Приватний будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається хата село Ясенівка, Ярмолиннцького району, Хмельницької області. В центрі села, поруч магазин, школа, садочок , пошта. Асфальтована дорога, їздить рейсовий автобус, на подвірї є криниця, проведений водопровід, є газ, електроенергія, опалення газове.

власник
Продаж будинку, село Ясенівка. Хмельницька область

Терміново продам будинок. Знаходиться по вул. С. Петлюри (колишня Панфілова), біля магазину «Авоська». Житлова площа 73 м.кв. Простора кухня, 3-кімнати, гардеробна, котельня, туалет, ванна. Центральний водопровід. Опалення індивідуальне газове, також дровами та вугіллям. Територія 12 сот., на якій присутній великий погріб, гараж з горищем до якого прибудований сарай, вуличний туалет, садок плодових дерев, а також є город. Гарне, тихе, спокійне місце. Ціна 23 тис. доларів, можливий торг. За детальною інформацією телефонуйте за номером вказаним в оголошенні !!!

власник
Продаж будинку Ярмолинці

Продається будинок, камяний, зручне місце, поблизу траси, в будинку 4 кімнати та кухня, є літня кухня з піччю, хлів, курник, город та яблуневий сад

власник
Будинок в селі неподалік міста

Продам будинок Хмельницька обл.Ярмолинецький район,с.Вербка Стан будинку житловий, є літня кухня, сарай,гараж,колодязь,город,з боку ліс. Гарні умови для проживання,є газ.

власник
Продам будинок

Продається будинок у Ярмолинцях з технікою та меблями, є гараж з опаленням, а також ще один критий гараж, літня кухня з кондиціонером та з газовою плитою, погріб, хлів, туалет на вулиці та в будинку, на усі питання готові відповісти за телефоном +491*****27494, Продаємо у звязку із переїздом на постійне проживання за межами України.

власник
Будинок у Ярмолинцях

Продам повністю мебльований та готовий до заселення будинок в селі Глушківці. Загальна площа будинку 60кв.м,підведений інтернет. В будинку 4 кімнати,є газ,вода централізовано.На подвірї є дві літні кухні,хлів,та інші добудови.Є город та великий сад,площа ділянки 60 соток.В селі є магазин,школа,дитячий садочок.До центральної дороги(траси) 500м,міжміське сполучення чудове,маршрутки їздять часто. Всі питання по телефону 09******55 Олена або 06******89 Валентина

власник
Продам 1 поверховий будинок з ділянкою на 60 соток,60 кв.м,4 кімнати.

Будинок розташований в селі Микитинці Хмельницького району в чудовому затишному місці, де є багато особистого простору. Він стане ідеальним варіантом для тих, хто бажає жити в спокійному без метушні місці. Поруч є гарний ліс, гриби, ставок. На вулиці проживають хороші сусіди. В будинку є три кімнати, кухня, коридор, веранда. Будинок і літня кухня газифіковані. Обігрівається будинок трьома газовими конвекторами. Додатково є дві грубки, які опалюються з коридору. Господарські будівлі: хлів з літньою кухнею та прибудовою для палива, добрий льох, накритий шифером. У дворі є криниця. Біля будинку молодий гарний садок і город із дуже родючим ґрунтом. В селі гарне транспортне сполучення із Хмельницьким, Деражнею і Віньківцями. Чудовий варіант як для постійного проживання, так і для літнього відпочинку.

власник
Продаж будинку в чудовому затишному місці

Продам 1 поверховий будинок. В будинку три кімнати, кухня, коридор, кладова і веранда. В будинку є світло, пічне опалення. На ділянці є літня кухня, сарай з підвалом, гараж і погріб, криниця, підведено газ на подвірʼя, також сад, город, родюча земля. Тихе місце, поруч ставок. Навколо будинку бетонна отмостка. Для підняття на горище встановлено металеві сходи і балкон. В будинку довго ніхто не проживає, потребує догляду та ремонту. Регулярні рейси автобуса через село на Хмельницький без пересадок.

власник
Продам будинок село Кадиївка Ярмолинецький район, Хмельницька

Продамо будинок, на узбіччі центр.траси Н-03.Хм-Чернівці.До м Хмельницький 38 км, до найблищого м Ярмолинці та Дунаєвець 15 км. Торг буде.

власник
Продам будинок село Стріхівці

Продається добротний теплий будинок із затишним просторим двором, господарськими будівлями та великим городом. Будинок знаходиться у селі Баламутівка, на гарно освітленій рівній вулиці, недалеко від головної дороги на Хмельницький (15 км від міста, 10 хв. на авто). На ділянці розташовані: житловий будинок, будівля з літнею кухнею, 2 окремі комори, криниця, погріб, туалет. Газ заведений у будинок і літню кухню, центральний водопровід заведений на подвіря. Будинок має капітальний фундамент з правильною опалубкою, рівні цегляні стіни, новий дах, просторе, вмістке, сухе горище. У будинку є велика віранда, 5 кімнат, металопластикові вікна, газ, є дровяна піч. На ділянці розташована окрема будівля на 4 входи з літньою кухнею, житловою кімнатою та хлівом і коморою. Будівля цегляна, вікна металопластикові. Також є 2 окремі господарскі будівлі (комора і сарай). Є капітальний, глибокий і вмісткий погріб зі стаціонарними сходами, новими дверями і новим дахом. Ділянка з садом та городом велика, рівна і доглянута. Сусіди тільки з однієї сторони! Дуже тихе, затишне та мальовниче місце чекає на нового господаря.

власник
Добротний будинок у с. Баламутівка

Продам будинок Хмельницький район село Михалківці 20км до міста

власник
с.Михалківці,вул.Шевченко 45

Продається будинок (квартира) на ст.Ярмолинці.Будинок дерево, обкл.цеглою.В будинку 5 кімнат,веранда,коридор,кухня,ванна кімната,санвузол.В будинок підведена вода,також в дворі є колонка,газ,електроосвітлення.Будинок має два входи.Будинок в житловому стані,мебльований , частично потребує ремонту.Загальна площа будинку: 100.9м.кв.Житлова площа:60.1 м.кв.

власник
Терміново ! Продаж будинку (квартира) ст.Ярмолинці. Хмельницька обл.

Продається будинок в селі Соколівка загальна площа 86.3 кВ.м у тому числі цегляна веранда. Житлова площа 45,6 кВ.м , цегляна кухня з сараєм, камяний підвал, гараж, металева огорожа. Знаходиться за адресою: с. Соколівка пров. Шевченка,12, 3 км до центру Ярмолинець, 30 км до Хмельницького. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

власник
Будинок в с. Соколівка

Продам будинок у селі Лехнівка Хмельницької області вул Поштова 39 На подвірʼї є ще літня кухня За деталями телефонуйте за номером 06******72

власник
Продам будинок у селі Лехнівка

Продам будинок. На подвірї є криниця, гараж, хлів, льох. В будинку є інтернет, газ, світло, груба , конвектори. Великий садок, 25 сотих городу, все приватизовано. Детальніше звертайтеся за номером телефону 09******92

власник
Продам будинок в селі

Продам будинок у с. Шарівка Ярмолинецького р-н (На відстані 5км від С. Правдівка, що на трасі Хмельницький - Камянець Подільський). Будинок газифікований, встановлено метало - пластикові вікна. Висота стелі 2,8м, Є Літня кухня із сараєм для утримання худоби, є погреб. На вулиці є централізоване водопостачання.

власник
Будинок Ярмолинці с. Шарівка

Продається будинок провулок Б.Хмельницького 33 с.Солобківці. літня кухня.підвал.сарай.вода підведена до воріт.сад та город. 06******62

власник
Будинок та город

Продам дім с. Солобківці, металевий гараж, город, сад.. деталі по телефону. Вул. Київська

власник
Дім с. Солобківці

Продаю будинок в селі Андріївка Кам´янець Подільського району Хмельницької області. Село розташоване біля містечка Чемерівці (підприємство «Оболонь», медучилище, поліклініка, лікарня, ринок, автостанція, парк, різноманітні супермаркети), та недалечко від міста Кам´янець Подільський. Будинок знаходиться на центральній вулиці, електрифікований та газифікований, централізоване водопостачання та вивезення сміття, під´єднана швидкісна мережа інтернет, встановлені металопластикові вікна. У будинку вода, газ, витяжка, водовідведення. Опалення: газовий конвектор та груба обкладена кахелем. Є підвал для зберігання овочів, літня кухня з пічкою, господарські приміщення, які потребують незначного ремонту, туалет на подвір’ї, посажений город, за городом річка, клубніка, фруктові дерева. Меблі, карнизи, штори, покриття на підлогу, світильники на стелі, газова варочна поверхня, під’єднана до водопостачання та каналізації пральна машина — залишається! Тобто, все для нормального проживання є! Село гарне та миловидне, є магазин, дитячий садочок, Укрпоштв та Нова пошта, Агрокомплекс, гарний ставок та дві Церкви! Будинок теплий та сухий, стіни з саманних блоків обкладені плиткою, дах металевий, на фото є план будинку, де ви матимете змогу детально роздивитися кількість та розміри кімнат. Можу надіслати відео будинку та подвір’я. Будинок та земля приватизовані, документи готові до продажу. Дуже хороші сусіди. Телефонуйте. З радістю відповім на всі запитання.

власник
Продам будинок в селі Андріївка біля Кам‘янець Подільського

Популярні запити