Продам дом в Винницкой обл. Шаргородский район с. Юхимівка. 60 соток. Состояние дома жилое. Есть газ. Расположен в центре села, рядом ставок. Все детали по телефону

власник
Продам дом

Будинок цегляний , просторий , є кахельна грубка для альтернативного опалення .Погріб на вулиці , дровітня. Рівна ділянка 7 сотих Асфальтований підїзд ,комунікації підведенні на подвіря.Школа 200м, садочок 200м, лікарня 200м також магазини і банки неподалік , хороші відзивчиві та доброзичливі сусіди.

власник
Продам будинок,центр  м.Шаргород

Продам будинок у с. Джурин, Жмеринського р-ну, Вінницької обл. Загальна площа 47 м. кв. Площа земельної ділянки 0,24 га. Ділянка рівна, спускається до річки. Є можливість викопати ставок. На подвір’ї окремо побудована кухня з кімнатою, є криниця з електронасосом, погріб, льох та господарські забудови. Ростуть фруктові дерева, горіхи та виноград. Земля приватизована, всі документи готові до продажу.

власник
Приватний будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Купити будинок у якому панує позитивна, сприятлива атмосфера - велика вдача! Пропоную саме такий на продаж. Будинок розташований в центрі м. Шаргород. Усі зручності в будинку, також є літня кухня, гараж, молодий яблуневий сад, споруди для ведення господарства. Заходь живи, проживай і добра наживай. Присадибна ділянка. Деталі за тел. запрошуємо на перегляд

власник
Чудовий будинок в центрі м,Шарогород

Продам добротний будинок з блока.Вул. Зарічна. Біля. Без ремонту. Росташований на рівній ділянці площею 41 сотка. Літня кухня, погріб, хлів, гараж. Вода є але криниця малого діаметру 250мм. Продаж в звязку з переїздом .

власник
Дім з земельною ділянкою

Продам будинок 12м*12м.Газ проходить по вулиці,на подвірї немає.Будинок опалювався грубками.Присутня ванна кімната,де виведено все в септик(отлів)На подвірї є криниця,в якій достатньо води для господарства..Господарчі споруди: гараж, підвал в який можна потрапити з будинку,та є вхід знадвору.Літні кухні -2 будівлі,хлів,кладовка, туалет все муроване.Біля будинку посаджений садок з плодовими деревами. Будинок знаходиться у Вінницькій обл,м.Шаргород.

власник
Продам будинок 12м*12м.

С. Рахни-Лісові, вул. Світла. Загальна площа 60 соток. Близько 20 соток це плодові дерева, великі горіхи, малина різного сорту. В будинку 4 кімнати, кухня, вана, коридор і маленька веранда. По всьому будинку проведене парове та 2 грубки для опалення дровами. Вставлені металопоастикові вікна. Є два гаражі, один з ямою. Погріб, літня кухня та в ній додаткова вана. Муровані хліви для тварин та сараї. Багато кліток для кроликів. Своя криниця з насосом. До центра села буквально 20-30 хв пішки. Хто зацікавлений, то домовимося щоб глянути вживу, та все детально розкажу.

власник
Продається будинок

Продам частину будинку.Знаходеться в центрі села, вул Гагаріна 86, Всі деталі по телефону 067-58 13-859 Валентина

власник
Продам частину будинку

Продам будинок , розташований в с. Гибалівка, Шаргородського району. Будинок приватизований, один власник. Газ, світло, вода - всі комунікації підведені. В будинку 4 кімнати, кухня, ванна , туалет. Подвір’я асфальтоване. Біля будинку є літня кухня , курник, сарай. 8 соток городу і садок. Будок розташований по центральній вулиці, вулиця асфальтована. Поряд школа. До міста 5 хв їзди . Ціна 20тис.дол. За додатковими питаннями звертайтеся по телефону 09*********74 чи пишіть сюди в повідомлення. В оренду не здається .

власник
Продам будинок

Продається будинок, в хорошому стані, майже в центрі міста біля великого парку)

власник
Будинок Шаргород

Продаётся квартира в 4-х квартирном кирпичном доме. Две комнаты по 20 кв.м., большая кладовая, имеются 3 сарая, часть погреба, во дворе колодец. Дом находиться в центре села рядом с железнодорожным вокзалом, магазинами, базаром. Рядом старинный парк с озером. Тут же расположены школа и детский садик. До ближайшего посёлка городского типа 7 км. Огород 15 соток, находится в конце села.

власник
Продаётся квартира

Продам дім,вулиця Зарічна, з ракушняка. Земельна ділянка з двох частин розділених дорогою. Біля житлової хати Кирниця та каналізація. Вода і туалет в домі. Ремонт не закінчений у звязку з хворобою та переїздом. Є стара хата яка слугує складом. Погріб також є . Вікна пластикові , опалення пічне. При бажанні готова для проживання при мінімальних затратах. Деталі за телефоном.

власник
Дім Рахни Лісові

Приватний будинок знаходиться майже на окраїні села. Детальніше за телефоном.

власник
Продам приватний будинок

Продам будинок в селі Рахни-Лісові. Близько біля центру села. Всі подробиці по телефону 09******06

власник
Продам будинок в селі Рахни-Лісові

Продам новий будинок у с. Руданське, Шаргородський р-н, Вінницька обл., вул. Молодіжна, 6. Будинок на два входи, готовий до проживання, має 5 кімнат і велику, простору веранду. 2 кахельні грубки готові для обігріву помешкання. Під будинком є гараж і великий підвал по всьому периметру будинку висотою до 3-х метрів, де все добре зберігається. За будинком сарай розділений на окремі частини: літню кухню, 2 відділення для худоби, курятник. На подвірї є криниця, город 41 сот., сад з яблуками та сливами. Ідеально підходить для сім’ї, яка бажає проживати в селі, або використовувати під дачу. В будинку ніхто не проживав. Продаємо його так як немає можливості утримувати. Все приватизовано. Більш детальна інформація за телефоном 06******19 Людмила. Ціна договірна.

власник
Продам новий будинок

Продам частину будинку загальною площею 46,6 м. кв. , який знаходиться у. с. Гибалівка Жмеринського р-ну Вінницької області. Будинок розміщений на асфальтованій дорозі в 1 км. від центру м. Шаргород, до м. Жмеринка-40 км. та до м. Вінниця-80 км. З комунікацій- газовий конвектор , 2 пічки , централізоване водопостачання , каналізація. В наявності гараж, сарай та присадибна ділянка землі 15 соток. Потребує косметичного ремонту.

власник
Продам частину будинку  з гаражем в Жмеринському р-ні Вінницької обл.

У тихому затишному місці продається цегляний будинок який був побудований для себе у відмінному стані, без будь-яких корозій. Будинок має 2 поверхи, підвальне приміщення під весь будинок, блоковий фундамент, панельне перекриття поверхів. Ділянка 35 соток, рівна на якій розміщенні плодові дерева та незасаджена ділянка ( на фото з лівої сторони будинку). До будинку підведенний газ, поряд знаходиться електро опора для підєднання ел. струму до будинку. Земельна ділянка а також будинок повністю оформленні.

власник
Приватний Будинок

Продається будинок в с. Хоменки біля річки, недалеко від центру,гарне розташування,великий город,родюча земля, достатньо місця на подвірї під забудову. В будинку пічне опалення,криниці немає,є погріб,курник, старенька літня кухня...

власник
Терміново продам будинок

Продам хату в с.Дерев‘янки 5 км від міста Шаргорода. Хата площею 42,4 м2. Житловою площею 21 м2. В будинку є газ та два конвектори газові а також грубка одна. Води немає. Криниця через дорогу. Туалет на дворі. Є сарай. Шість дерев горіхів. Малина. 18 соток яблуневий сад. Є вишнями слива.

власник
Продам будинок 5 км від Шаргорода

Продам будинок в с. Рахни-Лічові по вул. Вишнева,11. Будинок придатний до вселенная, в задовільному стані. Біля будинку є побутові приміщення, літня кухня, криниця. Подвіря встелене бетоном.

власник
Продам будинок в с. Рахни-Лісові.

Популярні запити