Будинок розташований від міста Чернівці - 30 км . Гарне місце , сонячна сторона . Можливість добудов . Літня кухня , гараж, підвал, колодязь .

Ольги Степової

Продається 2-поверховий цегляний будинок загальною площею 200 м2 у 2 рівнях (високий 1 поверх та цоколь) з власною котельнею та земельна ділянка 0,25 га в с. Колінківці за вул. Кобилянська. Код будинку - #23941773 • 2 поверхи; • вторинний житловий фонд; • автономне опалення (власна котельня); • прибудинкова територія; • потребує ремонту; • балкон. Просторий та затишний цегляний будинок має роздільне планування: 3 окремі кімнати з виходом на балкон, санвузол сумісний з ванною кімнатою, кухню площею 12 м2. В будинку підведені комунікації (електрика, газ, вода заведена, криниця, септик), опалення від твердопаливного котла на дровах. Територія доглянута, є ландшафтне планування, є місце під паркінг для авто. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Кобилянська, 1б

Будинок розміщений в м.Хотині,пров.Чужбинського 1.Земельна ділянка 13 соток,посаджено молодий сад.Будинок зданий в експлуатацію в 2013 році.Готовність для проживання 90 відсотків.Розташований під лісом.Детальніше за телефоном.Однозначно мається торг.

власник
Продам будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок, в будинку жилих 3 кімнати та 2 коридори, літня кухня 2 жилих кімнати та кімната для зберігання мішків (комора) є підвал та криниця на подвірї. Присутній гарний торг.

власник
Продам житловий будинок

Продається житловий будинок який знаходиться по вул. Д.Галицького не далеко від автостанції.До цєнтру міста 10 хв. пішки.Будинок площею 155 м.кв.,та гарж 35м.кв. У будинку є всі зручності. Проведені городськє водопосточання та дві кирниці,септік,електрика та газ.Загальна площа ділянки 11.4 соток.

власник
Продам будинок в Хотині

Продается дом Хотинский р-н,с.Рашков для любителей уединения и тишины вдали от городской суеты. Дом внутри очень уютный. Общая площадь 55,8 кв.м. Общая площадь земли составляет 35 соток. Сам дом саманный. Четыре комнаты, между комнатами есть печки. Можно топить дровами. В кухне осталась так же печка (грубка). На ней можно готовить, а так же и спать. В дом проведен газ. Свет тоже есть. Есть разводка труб под душевую и для унитаза, так же проведена вода в кухню. Есть колодец возле дома, есть родник. В доме есть минимально мебель, посуда, холодильник. Сарай кирпичный. Подойдет для любителей рыбалки или экологического отдыха. До Днестра ведут две разные дороге одна длинее по которой можно проехать и машиной примерно 1.30 км - пешком 19 мин и вторая от дома пешком по прямой дорожке -7-10 минут . Автобусная остановка 5 минут от дома. К дому можно подъехать на машине. Есть два магазина, ресторан. Документы в порядке, готовы для купли - продажи.

власник
Продам дом как жилье или дача возле Днестра

На участке есть 2 дома по 2 комнаты и коридор, сарай, пристройки ,колодец, сад и огород вместе 50соток, прекрасный воздух!

власник
Продам дом в селе Яривка Хотинского р-на

Продається житловий будинок в м. Хотин вул. Кармелюка неподалік роддому. Площа 100 кв.м , підведений природній газ з пічним опаленням, або твердим паливом. На територій є недобудована літня кухня (2-х кімнати) та гараж. Є можливість підведення води. 0,05 га землі на якій посаджені фруктові дерева: яблуні, абрикоси, персик, слива, айва, алича, черешні, виноград. За всіма деталями звертайтесь за телефоном +38********88 або +38********10 Ціна договірна!

власник
Житловий будинок м.Хотин

Продам велике господарство у с.Бочківці Хотинського району Чернівецької області. Господарство розташоване у центрі села, неподалік від школи, магазину та церкви. У гарному, охайному стані 3-кімнатний житловий будинок - 71,7 кв.м. та окремий однокімнатний з кухнею житловий будинок І великий просторий гараж - 54,20 м.кв..На подвір"ї є літня кухня - 13 м.кв. Будівлі газофіковані. Опалення газове конвекторне та пічне на дровах, Є усі необхідні приміщення для господарства : літня кухня з піччу для приготування кулінарних страв, шпаргатом та лежанкою; Підвал (півниця), кам"яна криниця, стайня (сарай), куча для свиней, курник, стодола (сарай) для зберігання сіна, лозниця (коптильня для фруктів), навіс. Є літній сонячний душ. Зручності на подвір"ї. Є місце в будівлях для їх облаштування. Земельна ділянка 58 соток зі СТАВКОМ, фруктовим садом та площою для посіву. 16000 у.о.

Продам велике господарство у с.Бочківці Хотинського району

Терміново продам 1/2 будинка.26 сот землі. В районі лісової пісні. вул. Челюскіна Ціна договірна 06******18. Пишіть

власник
Терміново продам будинок! обміняю

Господарство с.Каплівка найблидче місто Хотин 6км. До траси Чернівці-Кельменці 1км. Газифікований: 2 конветора, газова плита, холодильник. Електрика, Криниця. Літнятня кухня, господарські приміщення Земельна ділятка 20соток.

власник
Будинок с.Каплівка

На території подвіря знаходяться два будинки, гараж, підвал, підсобні приміщення, а також приміщення для утримання худоби. В одному з будинків є газове опалення, та проведено воду, в іншому присутнє пічне опалення. Господарство знаходиться за адресою с. Шилівці Хотинський р-н Чернівецька обл. За деталями звертатися за номером: +38********29; +38********36

власник
Продаж будинку!!!

Продам будинок в селі Грозинці. Є будинок , в будинку є три кімнаті, одна кімната велика іде через усю хату,кухня , коридор, біля будинку є сад . Все приватизовано. Можливий торг.

власник
Продам будинок .

Будинок має 60 соток огороду на якім можна посадити все що забажаєте..Біля будинків є гараж криниця піднавіс різні пристройки щоб складати різні речі і також для худоби.. є газ твердопаливне опалення має 2 електричні лічильника один з них 3-х фазний все працює.. для життя є все щоб жити ... є перспектива викопати свій ставок для розплодження риби... не далеко є ліс озера школа,садочок бари ресторани.. Непогане місце для тих хто хоче жити тихо і спокійно...Кого цікавить дзвоніть писати тільки на олх...

Продам 2х поверховий будинок с.ширівці..

Продається господарство площою 1га, на території знаходяться 3 будинки, і також є 3 підсобні приміщення, природня вода колодязь, також є газ і світло. Торг є

власник
Земельна ділянка,площою 1га

Продаэться будинок. Недорого. В гарному стані. Двохповерховий. В тихому районі. З частковими зручностями. Світло трьохфазне. Всі деталі по телефону.

власник
Продам будинок двохповерховый

Два будинки на одному подвірʼї, 1 - 3 кімнати, кухня, 2 - дві кімнати і кухня, сарай, газ, світло, вода, каналізація. В дворі є криниця. Деталі за телефоном.

власник
Продам господарство в с. Санківці

Будинок 50 кв м. На 25 сотках. Приватизовано все. Обтяжень не має. Газ вода електрика на все є лічильники. Для постійного проживання. Дві спальні кухня ванна два коридори. 100 м. Від траси Чернівці Київ. Новий асфальтований підїзд. Все огороджено. Рівнина. Ризик зсувів і повеней відсутній. Новий погріб. Є сарай. Двухконтурний котел. Цетральний водопровід.

власник
Будинок с. Атаки Чернівецька олбласть

Продається дача з чудовим краєвидом на річку Дністер (50-70м)на підвищенні в селі Рашків 35км від міста. Ціна вказана за земельну ділянку 0,125га.Є можливість купити ділянку від 0,125-0,5га.Використання можливо,як для дачного будівництва так і для відпочинкового комплексу.Світло є,газ є можливість.По периметру дачі висаджено близько 10 горіхів (віком 40+років,гарний додатковий заробіток). Деталі по телефону: +38********83.

власник
Дача на Дністрі с.Рашків.

Продам будинок в с. Малинці Хотинського р-ну . Будинок з ремонтом ремонт був в 2010 році , після ремонту ніхто не проживав використовувався як дача є сад з грушок 500 шт. Вишень 100шт. Сливи 50шт . Дзвоніть тільки WhatsApp +38********97

власник
Продається Будинок

В м. Хотині, Чернівецької обл, в Урочищі " Варниця-1 " продається будинок, земельна ділянка площею 0,05 га, розташована у верхній частині Урочища в затишному мальовничому місці ( поряд ліс ,ставок). На земельній ділянці виноградник, будинок, сарай. Будинок загальною площею 35.4 кв.м. ,є підвал. .Будинок складається з: двох кімнат, кухні, двох коридорів. На другому поверсі будинку передбачена побудова додаткових кімнат, балкон, з якого відкривається живописна панорама. Підведена електроенергія, опалення пічне.

власник
Продається  будинок в м.Хотині

Продам будинок у центрі міста Хотин.Біля будинку є гараж та літня кухня.Сад . Близько до лікарні ...

власник
Продам будинок у Хотині

Два будинки в с.Долиняни по вулиці Котовського 11. Хотинського району(Кельменецього), Чернівецька область. У великому будинку 3 кімнати, веранда, кухня, коридор. Парове опалення з котлом. Потребує ремонту, але жити можна. У малому будинку(літня кухня) 2 кімнати, коридор, кладова. Меблі та побутова техніка залишаються в будинку. На території проведений газ(гусак). Є криниця. Є город та сад. Земля 50 соток, не приватизована.

власник
Будинок в центрі с.Долиняни ТОРГ

Продається господарство в м Хотині На господарстві є 2 будинки Загальна площа першого 120кв м Складається з 4 гарних жилих кімнат, 2 коридора, кухня , ванна, гардеробна. В будинку зроблено дорогий якісний ремонт .Та літня кухня : віранда, спальня кухня. Гараж та великий підвал, піднавіс з коптільньою. Є своя криниця та міська вода, проведені до обох будинків .2 каналізації. Опалення одноконтурний котел, бойлер, та в кухні є пічкана дрова. Будинки меблевані, при потребі залишаються Господарські споруди для тримання різного виду скота: курник , крілятники,відділення для свиней, корівник. Піч для випікання, Баня РУСЬКА. Також є великий комплекс діючий для свиней 8/12 Земельна ділянка 20соток приватизована на ній посаджено фруктові дерева:Яблука, Груші,Персик, Ніктарін, черешні сливи, вишні. Є невеличка плантація малини, ожини, Польської полуниці.,та великий виноградник. Будинок утеплений пінопластом та покриття короїдом. Сигналізація. Все подвіря огороджене кованим забором. Недалеко від дороги, школа в 10 м. Приємний, затишний спокійний район Ціна 90 000$ можливий розумний торг ціна договірна Звертайтеся за додатковою інформацією 06******47

Продається Господарство  в м. Хотин ціна договірна
1 - 24 з 72 результатів

Популярні запити