На повідомлення оперативно відповідаю. Якщо потрібний особистий звязок - напишіть номер у повідомленні - наберу. Прекрасний варіант під дачу. Будинок на ділянці 25 соток. Призначення - під будівництво та обслуговування жилого будинку. В будинку - спільна зона з пічкою булерян і 3 окремі спальні. Є можливість розширити корисну площу за рахунок облаштування горища (потенційно + 30-35 квадратних метрів). На ділянці: будинок, літня кухня, гараж, маленька бесідка, обплетена виноградом та зона барбекю (25 кв. м) . У будинок вода не заведена. В літній кухні є вода, душ і туалет, встановлений бойлер. На територіє є колодязь, воду брали звідти за допомогою насосу. На ділянку підведений гарний асфальтований підїзд. Офіційно заведена електрика. Ділянка рельєфна, дуже живописна. На ділянці є струмок, багато старих дерев, які навесні рясно цвітуть, а влітку створюють тінистий затишок. До Києва - 70 км. До Кагарлика - 10 км, де є Фора, ринок, аптека, магазин будівельних матеріалів, банкомат та інша інфраструктура. Ділянка відноситься до Халчі, але по факту розміщена на хуторі на околиці села серед широких пшеничних полів. Сусіди, які постійно проживають, є.

Дачний будинок у Халчі (Кагарлик)

Продажа дома, Халча, Обуховский р-н. Продаж будинку, Халча, Обухівський р-н. Продаж унікального заміського маєтку з власним виходом до озера, шикарною природою, двома басейнами та еллінгом в с. Халча. На території знаходяться : житловий будинок, літній (баня), будинок охорони, еллінг, басейн, альтанка. Загальна площа приміщень 816 кв.м. Площа території 50 соток + 50 соток землі поруч. Планування: Житловий будинок (430 кв.м) : Перший поверх - вітальня (14 кв.м), хол (15 кв.м), гараж з майстернею (67 кв.м), загальна кімната (69 кв.м), кухня (15 кв.м), кабінет (28 кв.м), санвузол (8 кв.м). Другий поверх - хол (20 кв.м), 2 спальні (58 кв.м), 2 гардеробні (13 кв.м), загальна кімната (21 кв.м), ванна кімната (17 кв.м), тераса (48 кв.м). Мансарда - кімната для відпочинку (26 кв.м), допоміжні приміщення (6 кв.м). Літній будинок (224 кв.м) : Перший поверх - басейн з кімнатою відпочинку (134 кв.м), душова кімната (6 кв.м), санвузол (4 кв.м), комора (4 кв.м). Другий поверх - зона відпочинку (77 кв.м). До Києва - 70 км. До Кагарлика - 10 км, де є Фора, ринок, аптека, магазин будівельних матеріалів, банкомат та інша інфраструктура. #A6680

Продажа дома, Халча, Обуховский р-н

В мальовничому куточку тихого, Кагарлицького краю знаходиться невеличкий будинок в 90 км від Києва, який чекає нових господарів. Будинок деревяний, зведений в 70-х роках, з двома роздільними кімнатами та кухнею, в кімнатах деревяна підлога, на вікнах грати. В будинок заведено природній газ, електроенергія та є пічне опалення. В кінці городу починається ліс, три хвилини ходьби до двох ставків. На території є фруктові дерева, два сарайчика, погреб та колодязь.

Будинок в мальовничій Халчі
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Київська обл, Кагарлицький р-он, с.Халча. Відстань від Києва 82 км. Ділянка 25 сот під будівництво та обслуговування житлового будинку. Кадастр 3222288601:01:309:0020 На ділянці є старий будинок 65 кв.м .Світло. Газ, фруктові дерева. Ціна 4500 у.о.

Кагарлицький р-н, с.Халча, будинок 63 м, 25 соток,продаж.