Продається добротний будинок в смт Тростянець вул Космонавтів загальною площею 176 м2., жила 65.8 м2. Все зроблено з якісних матеріалів та дерева. Вікна частково пластик, частково дерево. В будинку є все, що не потребує додаткових витрат, навіть камін. Поли дерево. Є також гараж, баня, літня кухня, тепличка, бесіда та багато іншого. Город обробляється. Загальна площа майже 15 соток землі. Будинок продається з усіма меблями та побутовою технікою, що є на фото, як кажуть, заходь та живи. Є навіть облаштований кабінет для ділових людей. Більше інформації та фото можу надіслати в приват та розказати по телефону. Торг на місці. 06******66, запрошуємо вас до огляду.

Будинок, гараж, баня, город, тепличка

Продам будинок в смт. Тростяець (Гайсинський р-н / Вінницької області). Розташований поблизу центральної Районної лікарні. Будинок будувався для себе лише з якісних матеріалів. В будинку просторі кімнати, велика кухня, підвал приблизно на пів площі будинку. На подвір’ї закладений фундамент під ще один об’єкт (літня кухня, чи гараж). Біля будинку земельна ділянка площею 10 соток. Ділянка рівна, прямокутної форми. Відмінне місце розташування, та затишний район. У містечку добре розвинута інфраструктура. Загальна площа 153.5 м² • житлова 90.1 м² • кухня 20.9 м² Будинок з цегли, 1 та 2 поверх панельне перекриття. Побудовано 1990-2000 Комунікації: Газ та електрика підведені до будинку (наявні документи). Вода проведена по вулиці, в будинок не заведена. Первинне житло (без внутрішніх робіт) Пропозиція від представника власника - без комісії для покупця!

Продаж будинку в смт. Тростянець

ПРОДАЄТЬСЯ БУДИНОК В СМТ ТРОСТЯНЕЦЬ!!! Будувався для себе з якісних матеріалів. Знаходиться по вул. Миру, район центральної лікарні. Підійде для великої сімї. Загальна площа майже 200 кв м. В одній площині кімнати, ванна, туалет, котельня, літня кухня, гараж. Рівна ділянка, чорнозем 15 с. Ціна 15000 дол. Реальному покупцю - реальна знижка. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону 06******60

власник
Продам   будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в смт Тростянець ( біля спирт заводу) Будинок з цегли. Всередині наявні 2 типа опалення ( грубка та котел, батареї чавунні) у кімнатах встановлені дубові поли у відмінному стані. 5 кімнат, кухня, котельня, балкон та ванна кімната. Потребує косметичного ремонту всередині. Мебель яка є у будинку залишається. У подарунок покупцеві залишаються будівельні матеріали які є на території господарства та мали використовуватись для будівництва гаражу ( плити перекриття, силікатна цегла, цегла звичайна)

власник
Будинок в смт Тростянець

Будинок 5 кімнат, на 2 входи, житлова площа 63,3 м. кв. , бойлер, літня кухня з погребом, сарай, гараж з ямой, криниця, насосна станція, вода проведена в будинок, приватизований будинок та земля. Вінницька область, смт Тростянець, вул. Довженка (Дзержинського) гарний торг, +15сот на іншій вулиці

власник
Продам будинок в Вінницькій області, смт Тростянець  вул Довженка торг

Продається будинок в смт. Тростянець Гайсинського району Вінницької області по вул. Горького 23. Будинок 1970 року побудови, в гарному стані. Будинок опалюється як газом так і наявний твердопаливний котел. Є своя криниця з насосом. В будинку є всі зручності: підведена вода, каналізація. Біля будинку розміщений гараж та літня кухня. Домоволодіння розташоване на приватизованій земельній ділянці площею 15 соток.

власник
Приватний будинок

Продам будинок в центрі Тростянця по вул. Першотравнева. В 5 хв від автовокзалу, від центральної дороги де є усі магазини, аптеки і т.д. Будинок з господарськими будівлями та спорудами: літня кіхня, сарай, погріб. Земельна ділянка 7 соток. В будинку є електрика, газ. Центральний водопровід у дворі. На 2 входа. 3 кімнати та велика кухня. Високі потолки. Туалет на вулиці. Гаража немає. Все приватизовано та оформлено. В будинку потрібно робити ремонт т.к. там давно ніхто не живе. Продаж без агенства, відсотки нікому не платите. Тел . 06**********20 або 09*********49

власник
Продам будинок смт Тростянець

прекрасний власний будинок у смт. Тростянець, Вінницької області, недалеко від центру. Два житлові поверхи з частковим ремонтом та балконом. На цокольному поверсі розташований гараж та підсобні приміщення. У будинку є все для комфортного проживання - світло, вода зі скважини або централізованого водогону, каналізація, проведено газ, індивідуальне газове опалення. Деталі за телефоном.

власник
Космонавтов, 11, Тростянец, Винницкая 39999.0 USD