Продається будинок 187 кв.м в с. Нижнів, що розташоване на мальовничих берегах річки Дністер. Ділянка 27 сотих. Чисте повітря, ліс, річка- чудове місце для життя та відпочинку. Будинок якісно збудований. Цегляний, перекриття бетон, дах – металева бляха. Зроблена розводка світла, штукатурка на стінах. Готовий до оздоблення та втілення ваших дизайнерських рішень. В будинку 2 рівні. Перший рівень -гараж, прихожа, кухня, кімната, технічне приміщення. Другий рівень- 3 кімнати, балкон. Будинок введений в експлуатацію, документи на землю оформлені. Земельна ділянка біля будинку правильної форми, рівна з родючим грунтом- можливість висадити сад та мати власний город. Будинок будувався з любов’ю для своєї родини, тому має добру енергетику та стане місцем сили для вас та ваших близьких. Всього 28 км від Івано-Франківська по гарній трасі. Можливий продаж під Є оселю та державні програми. Телефонуйте, цікава пропозиція по доступній ціні.

можливий продаж по єОселя
Молодіжна, 1

Продається просторий будинок 215 м² з фруктовим садом! Чудовий варіант для комфортного життя за містом! Про будинок: Загальна площа будинку 215 м² Два поверхи: на першому кухня, майстерня, та гараж, на другому жилі кімнати та санвузол із ванною Загальна кількість жилих кімнат: 4, що зручно для великої сімї Великі вікна та багато світла у кімнатах Всі комунікації заведені у будинок Потужність світла 3 фази Опалення: комбіноване (газовий котел, конвектори, пічне, а також камін) Також є окремо фруктовий сад, що дозволить збирати свіжі власні фрукти під час сезону Зручний заїзд до будинку на подвіря Хороший жилий стан Всі меблі та техніка залишаються! Переваги: - Просторий та світлий будинок - Функціональне планування - Різноманіття опалення - Фруктовий сад - Зручне розташування - Чудовий вид - Ліс у пішій доступності - Чисте повітря - Відстань до найближчого міста всього 9 км - Можливий продаж під постанови! Не зволікайте, телефонуйте вже зараз!

можливий продаж по єОселя
Січових Стрільців

Продаю будинок в с. Королівка. Площа 132м2 (11×12). Збудований у 90-х роках. Є літня кухня, гараж, господарська частина, сад, город. Телефонуйте

власник
Будинок в селі Королівка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок двоповерховий з підвалом, гараж,майстерня,всі комунікації ,недалеко від парку центру міста, можливе розтермінування виплати

Домоволодіння в м. Тлумач з частковим розтермінуванням виплати

Продам будинок в гарному стані 5 км від м.Тлумач у с.Гринівці Всі комунікації підведено(світло ,газ,вода,теплі підлоги) Опалення газове та твердопаливне (циркуляція води в опаленні природна ,а також встановлено електро насоси) Є гараж (гараж також опалюється, підведені вода та каналізація) Також в будинку є півниця. Житлова площа будівлі 109 кв. За детальною інформацією телефонуйте.

власник
Продається будинок 5 км. від м.Тлумач

Продається двоповерховий цегляний будинок, який знаходиться в дуже затишному місці с. Королівка Вул. Двірська 7 Загальна площа будинку 150 м2 - Простора вітальня - Відведене місце під камін - Дві спальні - Кухня з додатковою залою - Два санвузли - На кухні та в ванній кімнаті тепла підлога - Два гардероби - Декілька підсобних приміщень - Котельня - Балкон Площа земельної ділянки 0,18 га - Поруч з будинком жила літня кухня 40,4 м2 - Гараж - Господарські приміщення.

власник
Продається Будинок

Приватний будинок готовий для проживання , Заходь живи. В центрі села , поблизу школа, магазин, нова пошта В будинку газовий котел автономне опалення , тепла підлога, гаряча ,холодна вода , ванна, душ , туалет, загальна площа земельної ділянки 21 сотка Токож літня кухня, стайня , гараж, півниця

власник
Приватний будинок    готовий для проживання

Продається будинок с.Гостів 10 км.до центральної дороги Коломия-Івано-Франківськ Житловий стан 2003 року. Загальна площа 148 м2 Загальна площа ділянки 10 сот. Цокольний поверх 69.5 м2 літня кухня підвал гараж Основний поверх 78.5 м2 3 кімнати кухня санвузол коридор Дуже затишне та спокійне місце для проживання, велике гарне подвірʼя в бруківці, заду будинку є гарний доглянутий сад… Фундамент: бетон Стіни: цегла Перекриття: дерево, шифер Підлога деревʼяна

Затишний укомплектований дім

Продається просторий та затишний двоповерховий будинок у місті Тлумач, розташований всього за 25 км від Івано-Франківська, з великою земельною ділянкою площею 10 сотих. Особливістю цього будинку є його зручне розташування - в приватному секторі, та водночас неподалік центру міста, що забезпечує легкий доступ до усіх необхідних сервісів та зручностей. Загальна площа особняка становить 195 квадратних метрів, що забезпечує вдосталь місця для комфортного проживання. Стіни вже готові під чистову обробку, а система опалення з радіаторами Korado гарантує тепло та затишок у будинку. Встановлений високоякісний котел від фірми Vaillant, а також металопластикові вікна та броньовані двері гарантують безпеку та комфорт. Чорнова стяжка забезпечує можливість підключення теплої підлоги для ще більшого комфорту в холодну пору року. На першому поверсі розташована простора та світла кухня, велика вітальня, санвузол та котельня. На другому поверсі розміщено 4 просторі кімнати з вихідом на балкон, а також є можливість облаштування додаткових приміщень на горищі. Територія обгороджена, на ділянці також розташовані гараж, літня кухня та криниця. Всі міські комунікації проведені: газ, світло, воду (місцеву та центральну), септик та центральну каналізацію, що робить цей будинок ідеальним варіантом для сімейного проживання. Можливий продаж за державними програмами. Телефонуйте для отримання більш детальної інформації та записуйтесь на огляд.

Продаж двоповерхового будинку м.Тлумач

Продається новий двоповерховий будинок з євроремонтом в місті Тлумач. Будинок розташований у тихому приватному секторі та водночас неподалік центру міста. Загальна площа будинку становить 110.7 квадратних метрів. Площа земельної ділянки - 10 сотих, ділянка правильної форми. На території розташований великий гараж площею 44 м.кв з погребом, та можливістю облаштування додаткового простору. Двір обгороджений камяним парканом з металевими відкатнимим воротами. В будинку проведені всі необхідні комунікації: газ, електрика, вода (скважина), каналізація (септик). Фасад виконаний з піноблоків що допоможе знизити витрати на опалення за рахунок низької теплопровідності матеріалів. Покрівля - металочерепиця. Встановлені металопластикові вікна, міжкімнатні двері та броньовані вхідні двері. Також взимку допоможе зігрітись якісний двоконтурний газовий котел та підігрів підлоги. Встановлена сигналізація. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Будинок з євроремонтом у місті Тлумач

Продається повністю укомплектований будинок в м.Тлумач. Площа 210,7м2; 2 житлових поверхи + цоколь; 20 соток землі. Огорожа,автоматичні ворота. На подвірї побудовані окремостоячий гараж на 2 машини,та окрема прибудова,яка може використовуватись як літня кухня чи підсобне приміщення. Будинок продається з меблями та технікою,готовий до життя. Затишний,з неймовірним краєвидом,далі від зовнішньої метушні. За деталями телефонуйте.

Продаж будинку в м. Тлумач поряд від Івано-Франківська

Продається Продається домоволодіння в м.Тлумач Будинок (3 кімнати,коридор, санвузол, кухня),гараж,стодола,стайня та літня кухня.Є криниця,септики. Будинок перекритий , індивідуальне газове опалення (новий котел та батереї),додатково є бойлер та газова колонка).Вікна пластикові, броньовані вхідні двері. Будинок оброблено кришкою.Заходь і живи! Гараж (2.6*4,5),нові гаражні ворота. Затишна вулиця неподалік від центру,без шуму,привітні сусіди . Для уточнення деталей та стосовно огляду телефонуйте.Реальному покупцю торг.

Будинок в м.Тлумач

Популярні запити