Продається будинок розташований у м. Теребовля, неподалік від центру міста, вул. Федьковича. Будинок має площу 191 квадратних метрів, що забезпечує комфортне проживання для всієї родини. Він розташований на земельній ділянці площею 4 сотки, де можна створити свій власний сад чи город. Це ідеальне місце для тих, хто цінує простір і бажає відчути затишок заміського життя. Будинок збудовано з цегли. Є 5 просторих спалень, що дозволить кожному члену родини мати свою приватну зону. Крім того, будинок має 3 поверхи, що забезпечує додатковий простір для сімейного використання. Також є гараж. Розташування цієї нерухомості в Теребовлі пропонує безліч переваг. Ви зможете насолоджуватися спокоєм та тишою села, одночасно знаходячись у зручній близькості до всіх необхідних зручностей.

Федьковича, 8

Продається будинок, с.Конопківка. Загальна площа з добудовою 120м2, 4 кімнати + добудова з окремим входом, санвузол(ванна+туалет+бойлер). На території гараж, с/г приміщення, город, велике подвірʼя. Будинок повністю підлаштовані для проживання. Комунікації всі проведені, замінені. У кімнатах паркет, всюди металопластикові вікна, вхідні двері та двері добудови повністю нові, дах металочерепиця. Також є 2 поверх мансарда за площею всіє будівлі. Огляд будинку за попередньою домовленістю. Будинок потребує косметичного ремонту та чудових людей, які будуть там проживати. Право власності на одній особі. Можете писати у фейсбук для додаткової інформації.

власник
Будинок, 18 км від Тернополя, санаторій

продам будинок поблизу Тернополя. всі зручності в домі. дуже мальовниче місце. озеро,ліс.,річка. гараж на 2 машини. повний пакет документів. можливий розумний аргументований торг!

власник
продам  будинок.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю будинок з надвірними будівлями в селі Стара Брикуля Теребовлянського району. Будинок знаходиться біля центральної дороги( другий з лівої сторони, якщо їхати з Тернополя).Ціна 16000дол.США. В вартість входить будинок 85м2, літня кухня 30м2,гараж 25м2, стодола25м2,хлів25м2,комора 30м2,курник 20м2. Вся забудова з цегли, накрита шифером. Опалення -газові конвектори( будинок та літня кухня), вода проведена з башні. Потребує ремонту, в будинку 10 років ніхто не проживав. Земельна ділянка 13.5 сот.(паралельна до дороги). Ідеальний для поживання та ведення бізнесу( магазин, кафе, шиномонтаж чи стоянка для фур…) Тел 06******57 Можливий офіційний продаж по перерахунку.

Добротний будинок біля центральної дороги с.Стара Брикуля

Будинок-дача, є гараж, великий підвал, 2 поверхи, жилий, потребує ремонту. Газ поруч по дорозі, світло підведено, вода на ділянці від башні. Деревяні вікна та двері з решітками. Мурований в 1.5цегли, на першому поверсі високі стелі. Є грубка на дрова. Другий поверх мансардний, можна підняти, щоб було дві повноцінні кімнати. Може бути як варіант для постійного проживання, масив обжитий. Хороший підїзд, поруч зупинка поїзда, озеро, ліс. Мальовнича місцевість.

Продаю дачу в с.Романівка

Продається житловий будинок у с. Сокільники Теребовлянського р-ну, Тернопільської обл. На ділянці є основний житловий будинок, літня кухня, гараж, підвал, різні господарські приміщення. Є також в хорошому стані віз і сани для коня. Також є сад та город. Загальна площа ділянки 0.25 га.

власник
Продається житловий будинок у с.Сокільники, Теребовлянського р-ну

Продам будинок 25с ,город. Є газ,світло,індивідуальне газове опалення,свердловина водяна,багато господарського інвентаря. Будинок: три кімнати,кухня, коридор та ґанок та стрих високий.На території власний фруктовий садок, додаткова літня кухня, гараж та великі господарські приміщення ( колишня стайня, стодола, комора та пивниця), велике подвірʼя та заїзд для машини. Територія огороджена. Все приватизоване.

власник
Продається будинок,Тернопільська,Теребовля,с.Зарваниця.

Популярні запити