Продам хату з газом в Тальнівському районі с. Мошуров по вул. Шевченка 33. Яка знаходиться по трасі . Хата на два входа ,це виранда , дві кімнати , кухня і сан.вузл , є пічне і газове опалення .У дворі є гараж , літня кухня , хлів , кладова , погріб , криниця ,і багато фруктових дерев. Торг!

власник
Продам хату з газом в с Мошуров по вул. Шевченка 33

Продається жилий 3 поверх будинок(12кімн) площа 500кв.м, землі 13,5 соток Є велика камінна зала, тсауна з басейном, 5 спалень, 2 туалета(1 та 2 поверх), душова, велика кухня з їдальнею з виходом на терасу з барбекю з видом на річку! Під будинком є гараж на 2 авто і багато підвальних приміщень. В будинку три види опалення газове,елекричне і дровяне. Будинок може бути використаний як хостел чи детсад. СТО, зона відпочинку і тд.!!

власник
Будинок(хата) 500м2 +земля 13,5соток

Можливий торг!!! Продається трьох поверховий житловий будинок в м.Тальне по вул. Лесі Українки 13. На нульовому поверсі знаходиться сауна, гараж на два автомобіля з оглядовою ямою, та вихід в підвал з гаража. На першому поверсі площею в 80м2, 5 кімнат (з косметичним ремонтом) з усіма зручностями. Вихід на другий поверх знаходиться знадвору, на другому поверсі (без ремонту) – 3 кімнати, оранжерея, лоджія, санвузол і вихід на мансарду. До будинку підведено газ, електрика, вода (свердловини з артезіанською питною водою), каналізація (не централізована). Опалення: тверде паливо, камін. З надвірних споруд є сарай з трьома кімнатами, підведені комунікації (газ, вода, електрика). На подвір’ї є фруктовий садок і дві ділянки по 10 соток для с/г призначення.

власник
Продається будинок в м. Тальне по вул. Лесі Українки
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Привабливе місце розташування - поряд базар, близько центр міста. Вільне планування - зал 80 кв.м.. Кімната для офісу або складу, або кухні, якщо для проживання. Вибір системи опалення зробить майбутній власник - електрика в домі, газ у дворі, або на твердому паливі. (зменшення вартості будинку для організації опалення обговорюється з реальним покупцем). Є просторий гараж, літня стоянка. - так і проситься автомагазин із сервісом. Будинок утеплений, вікна металопластикові, підлога - керамічна плитка. У дворі тротуарна плитка. Інші подробиці по телефону.

власник
Будинок у гарному місці для проживання та організаціі торгівлі

Продається приватний будинок по вул. Свободи, 38 в м. Тальне. Будинок газифіковано, водопостачання - сважина 17 м. Господарські будівлі: гараж, сарай, літня кухня. Площа двору 10 соток. Можливий продаж на виплат.

власник
Будинок Дом в м. Тальне

Продається в тихому та гарному місці газифікований будинок 10*14м, 6 кімнат кухня 14м.кв., санвузол роздільний. Також є гараж, літня кухня, кладова, сарай, підвал, вольєр для собаки, літній душ. Площа земельної ділянки 0,08 га. Можливий обмін в м.Черкаси.

власник
Будинок у м.Тальне

Житловий ,одноповерховий будинок,розташований на березі річки Гірський тікич.Загальною площею 131м2.Будинок після капітального ремонту,повністю ,придатний до комфортного життя:У будівлі 3 окремих кімнати і одна кімната прохідна,а також веранда,кухня , санвузол та кладова.Інженерне обладнання:електропостачання,газове та електро опалення ,каналізація,власний водопровід.Дуже велика прибудинкова територія,гараж +господарське приміщення на 150м2.,садова ділянка ,асфальтована ділянка для машин та великий город.Дуже мальовниче і тихе місце для проживання,відпочинку,ведення домашнього господарства та бізнесу. +38**************88 Анатолій

власник
Житловий  будинок,газифікований зі всіма зручностями

Будинок-дача на фундаменті з блоків, перекриття панелі, під будинком гараж, комора та підвал. Стіни та стеля під чистову. Підлога доски. Проводка розведена. Вікна дерево, скло в наявності. Ділянка 0,5 га. на ділянці фруктові дерева. Скважина 35м, газ по вулиці можливо врізатись. На ділянці господарські будівлі. торг.

власник
будинок - дача с. Білашки

Продається газифікований будинок з надвірними спорудами. В селі є продуктові та будівельний магазин. Школа, дитячий садочок,пошта, сільрада, амбулаторія, аптека, пляж. Відстань до найближчого міста 8 км (автобуси курсують). В будинку косметичний ремонт. Жилий стан. Частково облаштований меблями. Опалення газове та твердопаливне. Електрика працює. Надвірні споруди: гараж, літня кухня з пічкою, сараї, криниця, город, садок, квітник. Документи в порядку. Продаж з переоформленням. За деталями звертатися в особисті повідомлення або за номером 06******53.

власник
Продам будинок хата

Продаж будинку в центрі села Кобрине, в будинку є вода, санвузол, електричне та твердопаливне опалення, літня кухня, сарай, гараж, кого цікавить всі питання в вайбер.

власник
Продаж будинку Звенигородський рн, с. Кобрине

Будь ласка пишіть і звоніть на viber !Терміново продається у тихому місці недалеко від ринка приватизований чотирьохкімнатний будинок з вхідною терасою зі всіма зручностями: євроремонт, тепла підлога в холі, кухні та ванній кімнаті, в інших кімнатах німецький ламінат. Проведено інтернет та телефон. У будинку сучасне водовведення та каналізація, камін з французькою чавунною топкою (для любителів тепла та дизайну). Меблі лише в кухні. Площа будинка без тераси 94 кв. м. Просторому двору з плиткою влітку дає прохолоду насаджений виноград та черешні. У дворі є газифікована літня кухня з підведеною водою та каналізацією, яка може слугувати ще одним будинком для проживання, гараж з ламелевими воротами на дистанційному керуванні, дуже холодний погріб, великі сараї, цегляний літній душ і туалет. Закладений молодий садок, а також з хороший город. Всього ділянка 20 соток. Ціна 50 тисяч доларів.

власник
Продається приватизований  будинок м.Тальне

Продам будинок в Тальному по вул. Гордашівській, 18. Будинок 1но поверховий, 54,6 м2 загальна площа, ділянка 14 соток. Є гараж, літня кухня, сарай, погріб, дровник. Є комунікації: світло, газ. На всі ваші питання відповім особисто по телефону Реальному покупцю торг

власник
Продається будинок м.Тальне

Продається пів будинку в м. Тальне вул. Вільних Козаків в самому центрі міста . В будинку дві кімнати,ванна,кухня та веранда.Газове опалення,вода в домі,кондиціонер,дві вигрибні ями.Також на території є гараж,літня кухня,підсобне приміщення, туалет та літній душ,невеличкий садок.Все подвіря встелене плиткою,будинок утеплений, ніякого ремонту не потребує,заїжай і живи.Ціна договірна.

власник
Продаж будинку в центрі міста Тальне

Продам будинок в місті Тальне.або обмін на квартиру в Тальному.всі питання по телефону.торг присутній.біля хати є гараж,погріб,два басейни під дощову воду.газ вода.отоплення новий котел.нові батареї.насос.вікна.туалет на дворі. металопластикові.земля приватизована кадастровий номер є.

власник
Продам будинок.обмін.

Затишний будинок від власника. Село Зеленьків Звенигородський район Черкаська обл. Відстань до міста Тального – 18 км. Продається будинок з усіма надвірними сторудами: криниця, гараж, літня кухня, погріб, хліви. Оздоблення всіх будівель – «шуба». Площа оселі – 89 кв.м. Побудований у 70 роках. Стан жилий. Продається з меблями. Опалення індивідуальне газове, хоча є й пічне. Кількість кімнат – 3, кухня, коридор. Двір заасфальтований, огороджений. Фото відповідає реальності. Площа земельної ділянки – 43 соти. Є фруктовий сад. Садиба знаходиться в центрі села, у тихому районі.

власник
Затишна оселя від власника

Популярні запити