Продаж приватного будинку. Вартість будинку – 120000$. У м. Стебник, по вулиці Ф. Колесси 8∕’1, район Забівка. Відстань Трускавець 3 км., Дрогобич 10 км., Львів 100 км. Старий забудований район міста, всі будинки житлові ,хороші сусіди. Зелена вулиця, не магістральна дорога, бічна, тиха, але все поруч, дуже хороші умови проживання. Житловий будинок побудовано на ділянці 11 СОТ. Будинок збудовано в 1986 році, в тому році і заселено, ніколи не простоював, завжди обігрівався і ремонтувався, тому проблем з ним немає. Будинок складається з 190 метрів, 5 житлових кімнат площею 110 метрів, кухня 15 метрів і решта допоміжні приміщення. Будинок цегляний, 2 поверхи ,2 входи (є можливість розділити на 2 сім’ї) і ще горище (за бажанням мансардні кімнати). Перекриття шифер, стіни 70% утеплення пінопласт. Всюди зроблено ремонт, окрім 1 кімнати і 1 кладовки, доведено до 0-го циклу. Підлога паркет і плитка ,стіни шпаклівка, штукатурка і шпалери, стелі гіпсокартон і натяжні. Стан будинку і кімнат видно з фото. Вікна металопластикові, двері замінено, ремотну не потребує. Біля будинку є сарай, гараж на 2 авто і ще на 2 поверсі приміщення (велике), яке не має призначення. Комунікації, електрика, вода, каналізація, газ, інтернет. Опалення, газовий котел, камін на дрова, пічка. Розглядається тільки продаж, без Оренди. Продаж можливий різними пропозиціями: залучення кредитних коштів, готівка, без готівка, можливе і розтермінування, все до розмови до пропозиції. Також можливий обмін на нерухомість з доплатою, дзвоніть і пропонуйте. Нерухомість для обміну, лише у Стебник, Трускавець чи Дрогобич. також можлива переписка у (viber чи telegram)

можливий продаж по єОселя
Колесси, 8/1

Продається дуже затишний будинок у місті Стебник. Вартість будинку 35000$ з можливістю невеличкого торгу. Знаходиться поруч з м. Трускавець - 3 км, м. Дрогобич - 8 км та м. Львів - 80 км. Поруч цілющий сосновий ліс, хороші сусіди, тиха, спокійна вулиця. Може бути ідеальним для молодої сімї з дітьми. Будинок завжди отоплювався, в ньому чудова енергетика і виросло не одне покоління. Житловий будинок побудовано в 1961 році і тоді ж заселено. В будинку 4 кімнати, кухня, ванна та коридор. Будинок цегляний, можна отоплювати як газом, так і дровами. Підлога паркетна. Поруч з будинком знаходиться літня кухня та колишня дідусева майстерня, з яких можна зробити ще один двоповерховий будинок, поруч гараж. Земля родюча, бо завезений чорнозем. Територія обгороджена і є місце для заїзду автомобіля. Комунікації: електрика, вода центральна та глибинний насос в колодязі, газова колонка, 2 печі, кухня, каналізація центральна, септик, інтернет та колодязь з прекрасною водою.

власник
Продається затишний будинок у місті Стебник, Львівська область

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ. Продається дача в кооперативі «Зелений Гай», м. Стебник. Має цегляний будинок на два поверхи, загальною площею 71 м кв. , на першому поверсі одна велика кімната об лаштована каміном і пічкою. На другому поверсі, один вільний простір, який можна облаштувати в жилу кімнату. У дворі збудована працююча баня, площею 16, 5 м. Парилка та кімната для відпочинку. Вирита криниця, з питною водою. У дворі цегляний гараж. Дах на всіх спорудах шиферний. Велика ділянка землі 11 соток. Садочок з деревами та кущами. Будинок та земля приватизовані. Дуже хороша локація, ліс поруч.

Продаж дачі 71 м. кв. кооператив Зелений Гай  м.Стебник
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається просторий цегляний будинок у м.Стебник Розташований 3 км. від курортного м.Трускавець Добра локація ближній центр, поруч зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, супермаркети, школа, садочок, парк та все необхідне для комфортного проживання! У будинку 2 окремі входи, що дає можливісь проживання 2-х сімей Загальна площа будинку 287.2 м.кв Житлова площа 103 м.кв Будинок має 6 житлових кімнат Дві кухні 11.3 м.кв та 10.9 м.кв Два санвузла Комунікації Газ, світло, вода, каналізація Опалення: індивідуальне газове - одноконтурний котел та твердопаливний котел Покрівля - шифер. Земельна ділянка 6 сот. На ділянці розташована цегляна літня кухня з гаражом, все чистенько та красиво, гарна окультурена ділянка. Будинок, цегляний, перекритий, в середині повністю житловий , має ідеальний технічний стан, з хорошою локацією, дорога асфальтована. Затишний і спокійний район. Дзвоніть прямо зараз, щоб подивитися в живу в зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Якщо у Вас є своя нерухомість, яку ви хочете продати або здати в оренду-допоможемо, телефонуйте прямо зараз Працюємо з усіма бюджетними коштами: Житлові сертифікати за втрачене житло по програмі Євідновлення Кредитування під Єоселя Звертайтеся - надамо якісну консультацію та допоможемо з оформленням вашої майбутньої нерухомості.

Продається просторий цегляний будинок у м.Стебник

Популярні запити