Продається будинок не добудований в смт.Стара Вижівка.12 соток землі,невеликий садок,будинок строївся для себе з якисних матеріалів.За детальною інформацією телефонуйте.

власник
Продається будинок

ТЕРМІНОВО!!!НЕДОРОГО!!! 12 000 у.о. Продається житловий будинок в смт Стара Вижівка по вулиці Польова,24А.Розміри 12х9.З підвальним приміщенням на весь розмір.Є світло з трьохфазною лінією,газове опалення,водопостачання та приватизована земельна ділянка 7 соток. Ціна договірна.Деталі за телефоном 09******69,Наталія Петрівна.

власник
Терміново!Продам житловий будинок у смт Стара Вижівка

Продається будинок з усіма зручностями в центрі смт Стара Вижівка Ковельського району площею 63, 3 кв.м та земельною ділянкою 0,129 га.В будинку 3 кімнати, кухня, санвузол та веранда. На подвірї є 2 гаражі, літня кухня з плитою та піччю, сараї, бетонна огорожа, металеві ворота та хвіртка. Підведено центральне водопостачання з власним лічильником та є власна скважина, металопластикові вікна, наявні газовий та твердопаливний котли. Чудове розташування. Близько знаходяться школа, дитячий садочок, магазини, аптеки, поліклініка та лікарня. Також за 500 метрів знаходяться автостанція та залізничний вокзал. Деталі за телефоном. +38********94

власник
Приватний будинок у центрі смт Стара Вижівка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок, загальною площею 145 кв.м. і площею ділянки 12 соток. Детальна інформація за телефоном

власник
Продається Будинок