Продається господарка в с.Белелуя. На території будинок, гараж, стайня, стодола, комора, курник, півниці та криниця. Ділянка розташована на підвищинні, проблем із підтопленням не виникає. !!!Реальному покупцю, РЕАЛЬНИЙ ТОРГ!!!

власник
Будинок, господарка в с.Белелуя

Продається будинок в місті Снятин по вул. Польова, GoogleMAP(48°2723.7"N 25°3306.2"E) зовні та в середині стіни штукатурені та фарбовані вапном, підведено газ та електрику, по будинку та кімнатах розкинутий електропровід.На - 0 поверсі 2 підвальні приміщення на площу будинку, на 1 поверсі будинку є гараж на 2 машини та кімнати під сауну та басейн господарське приміщення під пральню. На 2 поверсі 2 великі кімнати з виходом на балкон, на 3 поверсі 4 кімнати, 2 балкони, санвузол та вихід на горище.

власник
Продається будинок

Якщо плануєте купити нерухомість в м.Снятині і вагаєтесь з вибором, то радимо відвідати місце розташування нашого будинку за адресою вул Стефаника 47, гарантуємо що ви буде в захваті від мальовничого виду і якості побудови. Поруч в пішому доступі знаходяться вся необхідна для життя інфраструктура : снятинська центральна районна лікарня, супермаркет АТБ, міська ратуша, ліцей, автовокзал та інше. Будинок виконаний з червоної цегли товщ. стін 380мм, з підведеними комунікаціями , гаражем прибудинковою ділянкою 20 сот., наданий адресний номер 47 що в м. Снятин по вул. Стефаника . Зручна транспортна розвязка. Тел. 06*******11 Ірина

Продам будинок центр м.Снятин та ділянка 20соток
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається газифіковане господарство в центральній частині села Іллінці (через стадіон від центральної дороги), 5 км до Заболотова. Поруч магазини, школа, СТО, автобусна зупинка, ФАП. Дерев’яний будинок 3 кімнати + кладовка, дах – мансарда з балконом, перекриття бляха, опалення – газовий конвектор. На подвір’ї криниця, гараж з оглядовою ямою, стайня, дві стодоли, підвал, підсобні приміщення, сад та присадибна ділянка. Площа 25 сотих (для будівництва і обслуговування житлового будинку) + 29 сотих (с/г призначення).

власник
Продається газифіковане господарство в с. Іллінці Снятинського р-ну

Продається житловий будинок (104 м.кв.) ідеально розташований всього за 5 хвилин пішки від центру міста м.Снятин.Це ідеальний варіант для тих, хто шукає зручне та комфортне місце проживання поруч з усіма центральними зручностями міста. Будинок знаходиться по вул.Хроновича ,39А—потребує ремонту!!! На подвір‘ї недобудований великий гараж(на фото праворуч) Є газ,електрика,каналізація,ценралізований водопровід,город,сад—-(загальна площа 0,1922га.) Атмосфера вулиці сповнена затишку та спокою, ідеальна для відпочинку від міської метушні.

власник
Дім будинок житло 104 м.кв. центр дом

Будинок в центрі села.(Горі́шнє Залу́ччя — село Снятинського району Івано-Франківської області.) Площа ділянки з городом 50 сотих.Площа будинку самого 125 кв.м. Гараж та літня кухня 98 кв.м. Велике подвіря. Є літня кухня,стодола,стайня,курятник,гаразж,близько школа,церква,магазин. До річки Черемош 1000 метрів. До ЖД вокзалу 2 км.В місто Снятин 9 км.

власник
Продам будинок в селі Горiшнє - Залуччя. Івано- Франківська обл.

Будинок,дві кухні,гараж,півниця,підведений газ,трьохфазка,керниця,стодола

власник
Все по телефону

Продається новобудова для сімʼї в м. Снятин. 5 кімнат, ванна, кухня, кладовка, гараж, підвальне приміщення, мансарда. В хаті проведено світло ( три фази), встановлено лічильник, є проектна документація. Стіни поштукатурені, утеплене перекриття, євро вікна. Приватизована земельна ділянка - 30 сотих. Є можливість зробити ставок. Гарне спокійне місце з видом на ратушу. За додатковою інформацією телефонуйте, з радістю відповім на всі запитання! 09******56 Настя

власник
Продається будинок

Продається половину особняка Є гараж підвал сан вузол на першому поверсі великий зал сходова клітка та туалет на другому 3 кімнати та горище Вхід окремий Всі деталі по телефону 09******48

власник
Продається особняк

Продається два житлових будинки в центральній частині міста Снятин з приватизованими земельними ділянками по вулиці Кобринських. Перший будинок має 3 житлових поверхи. Загальна площа: 192,0 кв. м Житлова площа: 105,9 кв. м Будинок складається з 7 житлових кімнат, кухні, 2 ванних кімнат, 3 санвузлів, 2 гардеробних, 3 коридорів, балкона, 2 комірчин, стрих, двох сходових та котельні. Будинок продається з меблями. Стіни: цегла Фендамент: бутобетон Покрівля: оцинкове залізо Підлога: ламінат, паркет, плитка В будинку є газовий котел (DANKO) та котел для дров. Трьох-фазове електричне постачання. Бойлер. Вікна та вхідні двері металопластикові шумоізольовані та енергозберігаючі. Є газ, електрика, водопостачання, гаряча вода, каналізація, інтернет. Будинок надзвичайно затишний, гарно облаштований. Біля будинку є красиве велике подвіря з поставленою тротуарною плиткою, гарним газончиком та літньою терасою. Другий будинок одноповерховий. Загальна площа: 76,1 кв.м Житлова: 24,4 кв. м Будинок складається з 2 житлових кімнат, кухні, гардеробу, ванної, коридора, котельні та підвалу. Стіни: цегла Фундамент; бутобетон Покрівля; оцинкове залізо Є газ, електрика, водопостачання, гаряча вода, каналізація. Документи всі в порядку, земельні ділянки приватизовані. Біля будинка розташовані: Гараж на два автомобілі, 2 сараї, простора оранжерея, стайня та огорожа. Є свій великий сад, город, коптильня, вуличний санвузол. Біля будинку близько розташовані; Церква, ринок, магазини, аптеки, ресторани, нова пошта, автобусна зупинка. Вулиця повністю заасфальтована, чудові сусіди та приємна атмосфера.

Продається  два житлових будинки в м. Снятин за ціною одного.

Продається великий двоповерховий будинок із своєю земельною ділянкою 25 соток в селі Хутір Будилів на вул. Космонавтів. Будинок цегляний, та складається з пʼяти кімнат,кухні, ванної кімнати, коридора, стриху та балкона. Загальна площа 156.2 м.кВ. Житлова 65.2 м. кВ Рік побудови 1990-2000 р. Світло, газ, каналізація, вода проведені. Індивідуальне опалення. Також є інтернет. Є літня кухня, гараж,підвал,курник,сараї,стайня. Також є велике гарне подвірʼя,криниця,вольєр,виноградники. Будинок дуже затишний з чудовим плануванням. Спокійний район та гарні сусіди, Біля будинку близько розташовані магазини,залізнична станція, ресторан,автобусна зупинка, школа та садок. Документи всі в порядку та готові до перепису. Ціна 45000 доларів Можливий торг з реальним покупцем.

Продається двоповерховий будинок із землею в с. Хутір Будилів

Продається будинок в селищі Заболотів, 197 кв.м Є літня кухня, стайня, погреб, гараж, присадибна ділянка 15 сот. Вода, газ, каналізація, меблі Тел 09*********05

Продам житловий будинок