Будинок знаходиться в мальовничому селі Плесецьке. З хорошим ремонтом, доглянутою ділянкою з газоном та різноманітними рослинами. В будинку залишаються меблі. На ділянці два гаража літня кухня, баня, погріб. Опалення індивідуальне газове, скважина, септік. Поруч озеро, ліс. Неподалік маршрутка на Київ, магазин, дитячий майданчик, парк відпочинку, амбулаторія. Чудове місце для постійного проживання та відпочинку. Чекаємо Ваших дзвінків.

Продам хороший будинок Плесецьке Фастівський район.

Продам дім, 4 кімнати, кухня, ванна, прихожа, вода і газ є Сад, город 45 соток землі, 2 кадастрові номера, сарай, виликий погриб Є додатвокі фото на яких ще одна кімната, погриб, більше фото дому і так далі, якщо є якісь питання сміло пишіть/дзвоніть

власник
Продам дім, київська область село плесецьке

Продаж будинку в селі Плесецьке. Дерево обкладено цеглою, 3 кімнати, простора вітальня, прихожа, кухня. В будинку є світло, газ, опалення дровима, також можливо і газом, на подвірʼї є колодязь, погріб, сарай, поруч ставок. Зупинка 791 маршрутки, школа, садочок, Нова пошта, Укрпошта, магазини, сто, шиномонтаж, мийка. Хороші сусіди. Більш детальна інформація по телефону, торг присутній.

власник
Продам будинок с.Плесецьке
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У мальовничому селі Плесецьке чекає на нових власників теплий цегляний будинок на три кімнати: дві окремі, одна – прохідна. Невеличка кухня в будинку компенсується наявністю окремої літньої кухні. Газ, електрика, піч, криниця. Гараж. Чудова ділянка 17 соток, із плодовими деревами. Поруч ліс та озеро. Повністю розвинута інфраструктура – школа, садочок, аптеки, супермаркети, зручна транспортна розв’язка. Чисте повітря, природа ліс, озеро.. Вдихніть нове життя у цій будинок, облаштуйте на свій смак та насолоджуйтесь заміським життям! Дзвоніть!)) Можливо будинок чекає саме на Вас))

Плесецьке: будинок та сад 17 соток

Невеличкий будиночок на два поверхи. На першому поверсі опалення газовий конвектор. На ділянці гараж, господарчя будівля, криниця. Ділянка на дві вулиці з можливістю розподілу. Поруч школа, дитячий садочок, маршрутка на Київ, магазин, озеро, ліс.

Продам будиночок Плесецьке Фастівський район.

Продається 2х поверховий будинок в селі Плесецьке. Загальна площа: 146 метрів квадратних. Підведений газ до будинку, вода (колодязь та насос), електроенергія, септик. Встановлені якісні металопластикові вікна, чудове планування для родини. Загальний стан: без ремонту, але в умілих руках швидко перетвориться в затишне родинне гніздечко. Участок 25 соток, паркан по периметру. Поруч зупинка громадського транспорту, ходить регулярна маршрутка до Києва. До метро Теремки 34км.

власник
Будинок 146 кв.метрів, участок 25соток

До Вашої уваги ,продається заміський будинок загальною площею 220 кв.м. Будинок розташований в мальовничому селі Плесецьке. Населений пункт розташований в 30км. від міста Києва в напрямку півдня країни ( по одеській трасі). Село навкруги охоплине сосновим лісом ,по серед села проходить каскад озер, одне із озер навіть має 2 острови. Розвинута інфраструктура, в селі є все що потрібно для цивілізованого життя без перебільшення, від приміських маршрутів до дільничного інспектора та муниціпальної варти. Що стосується будинку ,він будувався для себе для родини в якої троє дітей, тож було багато чого враховано в ході будівництва. Якісні будівельні матеріали ,стікало пакети ,підігрів підлоги, скважина, електроенергія 3 фази ,газове опалення та багато іншого . Міжповерхове перекриття залізобетонні панелі, товщина стін сорок сантиметрів ракушняк, плюс облицювальний кирпич = 52 см. В будинку зроблені чистові роботи під фарбування ,або під шпалери. В системі опалення залита не замерзаюча рідина. Також в будинку є газова плитка, двох контурний котел , бойлер на 200 літрів. Встановлені ролетні автоматичні ворота. Підведений інтернет. Скважина знаходиться в будинку. Третій поверх можна обладнати під бітьярд ,або настільний теніс. Якщо потрібно, то можна вже проживати в будинку . Озеленення подвіря також було оснащене автоматичним поливом газону , висаджені різноманітні плодові дерева з якісних розплідників , які вже дають дуже смачні плоди. Поряр дуже красиве озеро , можна ловити рибу, та купатися в літку. Також поряд з будинком дуже красивий хвойний ліс та березняк в якому кожен рік є урожай різноманітних грибів. Будинок продається від власника. Документи в порядку. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

власник
Дім ,новобудова, котедж, заміський будинок.

Популярні запити

Географія Плесецьке