Продам затишний, теплий, комфортний будинок в чудовому мальовничому місці, всі комунікації , газове опалення, скважина, з ремонтом, вікна пластик санвузол , 25 соток землі, сад, гараж, літні пристройки, погреб, поряд немає підприємств. з чистим повітрям, дендропарк, річка, розвинена інфраструктура, транспорт до Києва 2 години, гарне місце для відпочинку та постійного проживання, є магазини, вулиця асфальтована, поряд зупинка транспорту. Торг. Оксана 0677242249.

робітнича, 2

Продається домоволодіння ( з земельною ділянкою 45 соток ) в екологічно чистому центральному регіоні України, в Полтавській області . Садиба знаходиться в селі Оржиця за 5 км від м. Гребінка. На подвір’ї знаходяться цегляний будинок (1970 років забудови) площею 84 м2, з газовим опаленням, з ремонтом, містить 4 кімнати, коридор. Крім цього є цегляний будинок (1990 років забудови) площею 38,5 м2, який містить житлову кімнату(20 м2), ванну, кухню(15 м2) , з газовим опаленням, підведеною водою та каналізацією. Також на подвір’ї є: гараж, сарай, підвал (2000 року забудови) та інші господарські будівлі, сад, огород. . Недалеко є залізнична зупинка (5 хв пішим ходом), де курсують приміські потяги з Гребінки до Шевченкове-Південне (Черкаська обл.), за 2,5 км - залізнична зупинка, де курсують електрички з Гребінки на Київ. Вартість садиби – 29 900 дол, торг можливий.

власник
Продається домоволодіння з земельною ділянкою 45 соток

Продається будинок в селі Заріччя Оржицького району. Загальна площа земельної ділянки 0.66га. Городу 0.26га. Будинок в житловому стані, два типи опалення(газ і дровяний котел), санвузол в будинку, вода також. Вікна всі євро. На тетиторії літня кухня, 4 сараї, свинарник, коровник, сінник, гараж, погріб, туалет на вулиці, колодязь. За детальнішою інформацією телефонуйте.

власник
Продам будинок в селі Заріччя(Оржицький район)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается дом в чудесном месте!!! Лес, рыбалка, чистый воздух. Село Плехов, Оржицкий район, Полтавской области. До Киева 200,до Лубнов 20 км по хорошей дороге. Земельный участок с домом приватизированы, есть все необходимые документы. Дом (120м.кв.) , подведен газ (двухконтурный котел), электроэнергия, канализация, вода (скважина,). Требует внутренней отделки. Сад с плодовыми деревьями, земля чернозем.Участок требует зачистки.Место под санузел в доме,Дом Кирпичный. Крыша еврошифер.. Окна металлопластиковые. В доме три большие комнаты, прихожая, коридор, кухня. Во дворе есть большой гараж, летняя кухня, сараи, курятник, погреб, туалет. Огород - 23 сотки. Рядом река, лес. До Оржицы 7км. Второй этаж 40м.кв. требует отделки. Дом с документами ,введен в эксплуатацию. Чистая продажа. Документы на продажу готовы. Цена обговаривается. .

Продам дом 120 м.кв Полтавская область, поселок Плехов 200 км от Киева

Продається будинок ,площа137.3 кв.м.є гараж,2 погріба ,літня кухня. Два поверха. Зроблений ремонт. Більш детально за телефоном.09******85

власник
Продається будинок смт. Оржиця, Лубенський р-н, Полтавська область

Продається дворище з земельною ділянкою 0.19 га. На тереторії старий житловий бутинок з газом та водою, опалення пічне-газове. В літній кухні також є газ та вода, опалення пічне. Є вхідний погріб, гараж та будівлі для тримання господарства. Деталі за телефоном.

власник
Продається дворище

Продаеться будинок в Полтавскій області село Круподеринці,в будинку дві кімнати коридор,віранда,ванна і туалет,в будинку є газ і вода,також будинок можна опалювати дровами,літня кухня там також є газ і вода,гараж,хозяйські постройкі,молодий сад,огород 50 сот.Село гарне є школа,дитячий садок,магазини.Будинок не пустував.

власник
Продаеться будинок

Продам будинок газифікований є сарай погреб гараж на всі питання відповім телефоном

власник
Продам будинок в Оржиці

Продається будинок в мальовничому місці (село Сазонівка, Полтавська область). Будинок 3 кімнатний з верандою, газифікований , підведена вода в хату з колонки ,сучасні вікна, в будинку є газовий котел для обігріву. На території господарства присутня літня кухня, гараж та погреб . Напроти будинку земельня ділянка 30 соток для огороду

власник
Продам дом в селі  Сазонівка Полтавської області

Дім жилий,потребує ремонту ,велика кухня,піч,груба, ,є сарай,підвал,гараж,колодязь,літній душ,садок,двір огороджений, участок зручний,поруч проходять комунікації (газ,водогон)

власник
Хата в смт Оржиця

Продам будинок в мальовничому селі Лазірки, будинок газифікований, в подвірʼї є колонка з водою, гараж, літня нова кухня, земельна ділянки 28 сотих. Поруч знаходиться ж/д станція, школа, садок та училище. Дуже зручне місце розташування, неподалік центру села. Залишились питання телефонуйте з радістю відповім.

власник
Продам будинок в Лазірках

Будинок знаходиться село Круподеренці Оржицького району Особливості планування: з опаленням • з ремонтом • з гаражем • бесідка • ділянка 6 кімнат · 1 поверх Загальна площа 716 м² · житлова 433 м²

власник
Продажа будинку

Продам большой кирпичный дом в с . Дмитровка. Газовое отопление(паровое), асфальтированый двор,летняя кухня с подводкой газа, 2 гаража,сарай,подсобные помещения для живности,сад,огород . Дом на высоком фундаменте,кирпичный , очень теплый, 4 комнаты,веранда. Подробности по телефону,но лучше смотреть. Осмотр в любой день по предварительной договорённости. Реальным покупателям хорошая скидка.

власник
Продам кирпичный дом.

Райське місце, поряд міст над парком. 800м від автовокзалу. Гараж, погріб, літня кухня з газом, господарчі будівлі, окремо огород.

власник
Продаж будинку місто Оржиця

Продається будинок з мансардою без внутрішніх робіт, розташований в тихому мальовничому місці неподалік р.Псьол, у с.Дмитрівка. Площа 260м2 з гаражом. Будинок складається з 6 кімнат, великої кухні, 3-х гардеробних, 3 кладових кімнат, 3-х санвузлів, топочної. Гараж на два авто. Ділянка з видом та виходом на озеро та ліс. Будинок збудовано по польському проекту з використанням сучасних енергоефективних матеріалів та технологій. Утеплений монолитний фундамент, утеплене вимощення навколо будинку, стіни з керамоблоку. Теплі вікна Veka, підсилений профіль з подвійним склопакетом, заповнений газом з теплозберігаючим та сонцезахисним покриттями. Вхідні двері з терморозривом, теплі ворота в гараж Hormann з автоматикою. Монолітне перекриття між поверхами, керамічні утеплені димоходи типу Shidel, підведено забір повітря для каміну. Дах з керамічної черепиці. По буднку зроблено розводку каналізації, побудований септик на три колодізя з полем фільтрації.   Побудовано все з якісних, дорогих матеріалів з контролем дотримання всіх технологій! Підключена електрика 380в , заведений кабель на 30 кВт. Заплановано встановлення панелей сонячної електростанції потужністю 30 кВт. Термін окупності проекту 4-5 років , потім електростанція буде приносити стабільний прибуток. Кіловати всі проплачені.  Подвір`я вимощене тротуарною плиткою, встановлені відкатні ворота з автоматикою, та зроблено багато іншого.  Придбавши цей будинок у Вас з`являється унікальна нагода зробити зовнішнє і внутрішнє оздоблення на свій смак та насолоджуватись видом та функціональністю затишної оселі!  Запрошуємо відвідати для більш детального знайомства!

Продаж будинку у мальовничому місці.

Популярні запити