Продам дом в районе Сперидоновка улица Космонавтов 83,шикарное место под ведение сельского хозяйства,участок около 25 соток,Возможен обмен на авто,или трактор

власник
Продам дом в Новой Одессе

Жить на квартиру не берем! Только покупка дома. Дом в городе Новая Одесса, Николаевская обл. Расстояние Новая Одесса – Николаев 40,3 км. Угловый дом , на улице Независимости.Есть гараж 36 км (каменный ,крыша Шифер) внизу подвал. Огород в 9 соток. Стены каменные . До школы 15- 20 мин. В городе есть две школы , два маркета Атб и Аврора,Ева есть другие магазины. Есть рынок Альянс,Днипро М - детская площадка с рынком, есть парк в центре города.Есть Новая Почта и Укрпочта .

власник
Продам дом в городе Новая Одесса Николаевская обл ул Независимости

Продам доглянутий будинок в місті Нова Одеса!!!! Будинок має коридор, 3 спальні, зал і велика прохідна кімната . Літня кухня ( житлова ) розділена на 2 кімнати та ванна , має пічне та газове опалення. На присадибній ділянці є господарські приміщення, літній душ, туалет, гараж і підвал .

власник
Продам будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам газофицированный дом в жилом состоянии. Дом имеет два входа, 4 комнаты. Вода во дворе. Есть бассейна, подвал, хоз постройки. Огород 10 соток, под домом и двором - 5 соток. Имеется и печное отопление.

власник
Продам дом. Новая Одесса, ул. Петровского

Продам дім у Новій Одесі 4 жилі кімнати , ванна(бкз туалету) , 2 коридори . Великий город , гараж з ямою , сараї для хазяйства ,криниця 5хв від магазину , хвилина від садочка , до центру 10 хв на маршрутці вул Репіна За ціну можемо домовитися Звертатись за номером 06******43 - Марина

власник
продаю дім у Новій Одесі

Продаётся дом в центре г. Новая Одесса. Проведен газ, электричество. Есть канализация, бассейн для питьевой воды

власник
Продается дом в центре г. Новая Одесса

Продаю дом в центре за 13000 тысяч доларов.Общая площадь участка 13 соток,площадь дома 80кв.м.В доме остается вся мебель которая есть,шкафы,столы ,тумбочки.В доме 3 комнаты и кухня. Есть подвал и два сарая.Есть свет,газ,интернет,а также две рабочих печки.Дом на два входа.Не сдаем.Есть молодой сад.

власник
Продам дом в Новой Одессе

Продам дом в Новой Одессе по улице Центральной,район "Пересэлян“, Жилая 50,5м, 5 комнат, все удобства, мебель.Во дворе летняя кухня 40,7 м2,гараж,хозяйственная постройка 69м2, беседка 19 м2,бассейн, земля приватизирована.ТОРГ

Продам дом в Новой Одессе

Продам двоповерховий будинок - дача. В районі Кашперівки «Сосновий бір». Третій будинок від лісу, поруч річка. В будинку є світло, вода, бойлер, ванна та туалет( також є туалет і літній душ на подвір’ї). Є літня кухня, коптильня, підвал та хоз приміщення. В дворі є скважена, земельна ділянка та невеликий басейн. Загальна площа 4 сотки Подробиці за номером телефону +38********18

власник
Продається будинок біля ЛІСУ

Будинок знаходиться по центральній вулиці, в районі "переселян". Має три кімнати, окремо знаходиться кухня та ванна кімната. Опалення газове. Також в будинку та в кухні є піч. Господарські побудови. Туалет у дворі. Вода привізна. Великий город та фруктовий сад. Можливо відновити водопостачання з міського водоканалу. Можливо підключення інтернету.

власник
Продаж будинку м. Нова Одеса

Продається жилкоп в м. Нова Одеса (в районі 1 школи). Площа 30 кв.м. Є світло, газ, басина, літня кухня. Туалет на подвірї. Вікна та двері металопластикові. Двір на 3-х господарів. Можливий ТОРГ.

власник
Продаю будинок (Жилкоп)

Продаю дом со всеми удобствами в Новой Одессе (Касперовка) в 200 м от леса и реки. Улица Лесная. Есть гараж, колодец, огород, сараи. Окна и двери металлопласт.

власник
Продаю дом в Новой Одессе

Продам будинок в чудовому районі Нової Одеси - Кашперівка(30км від м.Миколаєва), поруч є школа, магазини, дит садок, зупинки громадського транспорту,від нова пошта, укр пошта, супермаркет, будівельні магазини. Поруч є річка та ліс для відпочинку. В будинку підключено світло, газ, вода є басина біля будинку. Є літня кухня, підвал, хоз приміщення, та ділянка землі під господарство. Дім потребує косметичного ремонту всередині. Ціна 11900$ + торг.

Будинок в Новій Одесі

Продается дом в Новой Одессе район остановки Больница . Большой участок 16 сот приватизированной земли . Все хозяйственные постройки нового строения ( для введения большого хозяйства ),вода своя колодец .Во дворе фундамент под большой гараж .Хороший сад с деревьями и кустарниками (большая плантация малины) В доме все удобства , просторная кухня и три комнаты . Состояние жилое ,можно рассмотреть покупку с мебелью . Рядом остановка транспорта , промышленный магазин . Приглашаю на просмотр Звоните !

Продаю дом в Новой Одессе и1

Адреса: вул. Джерельна, 45 Основні характеристики: - Загальна площа ділянки: 6 соток - Будинок: 139 кв.м. - Літня кухня: 60 кв.м. - Господарські будівлі: 40 кв.м. - Підвал: так Інфраструктура: - Колодязь на ділянці - Літній душ і туалет - Невеликий городик - Газ - Свердловина - Косметичний ремонт, готовий до заселення. Зручності в будинку: - Туалет і ванна всередині будинку - Бойлер - Вода проведена - Меблі та техніка: будинок продається з усіма меблями та технікою, готовий до заселення Переваги: Цей просторий будинок з літньою кухнею та господарськими будівлями ідеально підійде для великої родини. Велика територія дозволяє займатися садівництвом та городництвом, а наявність колодязя і свердловини забезпечують постійний доступ до води. Літній душ і туалет на вулиці створюють додатковий комфорт в теплу пору року. Підвал дозволить зберігати запаси та консервацію. Наявність газу і проведення косметичного ремонту значно спрощують процес заселення. Будинок оснащений усіма необхідними зручностями, включаючи туалет, душ, бойлер та водопостачання. Продається з усіма меблями та технікою, що робить його ідеальним вибором для швидкого переїзду. Будинок розташований в затишному і тихому районі Нової Одеси, що забезпечує спокій та приватність, водночас недалеко від необхідної інфраструктури. Контактна інформація: Для додаткової інформації та огляду будинку телефонуйте за номером: +38********49. Не пропустіть свій шанс стати власником цього чудового будинку в мальовничому місці! Зателефонуйте вже сьогодні!

власник
Продається будинок з ділянкою в Новій Одесі!

Будинок з діючим магазином, знаходиться в центрі міста, поруч школа, дитсадок, автостанція, супермаркет АТБ, аптеки, центральний ринок. Будинок новий, стан відмінний, всі зручності. Комунікації: електрика, скважина, газ. Дуже теплий. Ділянка приватизована, оформлений кадастровий номер. Металопластикові вікна, двері. Також є госп будівлі, підвал, склад 200 м2, навіс для грузової машини з окремим заїздом. Телефонуйте!

власник
Продаж двоповерхового будинку та магазину в центрі м. Нова Одеса

Можливий обмін на квартиру в Центрі міста.Продаю будинок по вулиці Декабристів,світло,газ,піч,кондиціонер,телебачення т2 та супутникове,інтернет хом нет!Туалет,Ванна,вода в домі .Центральна вода до басини 2 рази в тиждень.Гараж з ямою ,підвал та хоз постройки,басейн для полива огороду,виноградний сад,та полісадники з квітами!Металопластикові вікна,дім на два виходи і двір на два виходи!звертайтесь у приватні смс!Торг в розумних межах також обговорюється.Фото ні,огляд зі згодою двух сторін!

власник
Продаю Дім  Район Лікарня обмін Квартира в Центрі