Пропонується чудовий будинок Вишгородському районі, 24км від Києва, с. Нижня Дубечня, садове товариство «Ялинка».Ділянка 19 соток.Будинок знаходиться у мальовничому місці,де ви насолоджуєтесь свіжим повітрям і прогулянками по лісі. На ділянці: Хоз будинок 170м2. Окрема споруда з гаражем та лазнею. Погреб. Власний ставочок. Сад з альтанкою. На ділянці є місце для будівництва ще одного будинку поряд, або басейну. Будинок зі зручним та правильним плануванням. На 1 поверсі велика гостинна кімната з каміном.Кухня. Санвузол, хоз кімната.Не велика гардеробна. На 2 поверсі 4 окремі спальні і великий балкон. 2 поверх весь обшитий вагонкою.Будинок повністю мебльований і все залишається. У будинку твердопаливний котел та газовий ктол,є бойлер. На ділянці багато фруктових дерев. Власний ставочок зариблений. Окремо будиночок ,де розташовані хозприміщення та приміщення де я сауна та кімната для відпочінку. В 2-х хвилинах від будинку ліс, де ви можете вийти і позбирати гриби. Дуже хороші сусіди. Це дійсно мальовниче місце!!! Запршуємо вас на перегляд і ви все побачите на власні очі. По запросу відправлю відеоогляд.

Проспект Миру, 29

Продаж будинку та земельної ділянки Київська область, Вишгородський район, с. Нижча Дубечня. Загальна площа 250 м2. Участок 25 соток для будівництва і обслуговування житлового будинку та 26.8 соток для ведення особистого селянського господарства. Будинок 2-поверховий. На першому поверсі велика кухня з виходом на терасу, вітальня, спальня, санвузол. На другому поверсі дві спальні з балконами, кімната з виходом на лоджію та велика спальня, санвузол з душовою кабіною. На території є двоповерховий капітальний гараж на два автомобілі, господарські споруди, критий басейн з діючою банею. Проведено газ до будинку та гаражу, є працюючий камін. На території три скважини: діюча на 25 м. та 60 м., технічна на 12 м. - законсервована. Каналізація- септик. Також передбачене резервне живлення. В селі є все для комфортного проживання: школа, магазини, кавʼярні, пошта, амбулаторії, та багато іншого. До Вишгороду 20 км, до метро Героїв Дніпра - 29 км. Вартість 115000$, без %.

Київська

Продам будинок неподалік Вишгорода, Вишгородський район,селище Нижча Дубечня .Будинок в самому центрі , всюди гарний асфальтований під,їзд, зупинка транспотру поруч, до Вишгорода-15 км,до Києва-35 км. Площа будинку-161 кв.м. Два поверхи. На 1-му - вітальня,кухня,столова,кабінет,ванна кімната,вбаральня. На 2-му - 2 окремі спальні + велика дитяча кімната для 2-х дітей(мешкали 2 дівчинки).Між поверхами зручні деревяні сходи. Електрика - заведен 13 кВт, лічильник день-ніч (зелений тариф), 3 фази, диф.реле, стоїть інвертер з гелевим акб на 5 кВт - система безперебійного живлення на весь будинок (24 години) з функцією керування через мобільний додаток.Також по всій площі даху підсобного приміщення встановлені сонячні панелі на 12 кВт з активним договором "зелений тариф". Опалення - 2-х контурний газовий конденсаційний котел Vaillant з функцією керування через мобільний додаток.Також - незалежна тепла підлога DEVI. Вода - в будинку зі свердловини 151 метр , стоїть система очистки EcoSoft, зворотній осмос. Система відеоспостереження - по периметру всього будинку з функцією перегляду відео через мобільний додаток. Інтернет - оптоволоконний з мережевим облададнанням Appie. Cистема сигналізації з функцією «тривожна кнопка» на обслуговування УДСО .Встановлено систему пультової охорони. З дому є вихід в хоз.блок і баню( робоча бана на дровах). Є прекрасний винний погріб. Продається з усіма необхідними меблями та технікою (2 кондиціонери, телевізор, холодильник, пральна та посудомийна машини тощо).В будинку є абсолютно все необхідне для комфортного життя. У дворі- зона барбекю-гриль,тандир.Чудовий фруктовий сад,виноград. Зручний асфальтований заїзд з траси. Земля- 20 соток.Призначення- для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд.Ділянка рівна,правильной форми. Відео за запитом.

Шкільна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова пропозиція! Дуже терміново продам окремий будинок 75 м2 в чудовому затишному районі с. Нижча Дубечня.

власник
Будинок Нижча Дубечня

Пропозиція для тих, хто мріє про затишний дім у природному оточенні! Розташування: Нижча Дубечня, 25 соток під забудову та 18 соток ОСГ. Площа: Будинок 90 кв.м. Тип будинку: Деревяний, обложений цеглою. Зручності: Погріб, криниця, піч, груба,веранда. Світло заведено, газ – на вулиці. Оточення: Ліс - всього 100 метрів, річка Десна - 4 км, Київське море - 7 км, Київ - 25 км. Ціна: 33 000 у.о. Можливий торг! Валентин - 09********75. Це ідеальне місце для тих, хто шукає спокій та природу поряд з містом. Не втратьте свою можливість!

Продаж будинку в Нижчій Дубечні!

Вишгородський р-н, с. Нижня Дубечня, КГ «Swiss Village». Лазня 80 кв.м, яка побудована на ділянці 24 сотки із садом та своїм виходом до води! Знаходится на закритій території котеджного містечка. Лазня з рубаного дерева з топкою на дровах, у якій розташовані: кухня, спальня на другому поверсі та санвузол з душем. Залишилося тільки збудувати будинок. Ділянка 0,24 га біля води (озеро для лову риби) довжина берегом -60 м., має укріплений берег. Вся територія облагороджена, на ній є сад із плодовими деревами, смородиною, лохиною. Газон з автономним поливом, огороджена парканом. Каналізація - Біосептик (встановлена з урахуванням щоб вистачило на будинок площею - 300 кв.м). Свердловина -55м із глибинним насосом. Електрика на ділянці. Вуличне освітлення. Мангал та дровник. - Містечко охороняється, на території є екоферма з елітними козами та птицею, можна замовляти фермерські екологічно чисті продукти. - Містечко розташоване між Київським морем і річкою Десна, поблизу озера для лова риби. А в лісі можна збирати гриби та ягоди. Затишний куточок, як для літнього відпочинку, так і постійного проживання за 25 хвилин їзди від Оболоні! - У цьому містечку особлива атмосфера тиші, спокою та затишку! Дуже мальовниче місце! Якщо зацікавить, можу надіслати відео на запит. Ціна: 133 000 $ без комісії.

Лазня 80 кв.м на ділянці 24 сотки із  садом та своїм виходом до води!

Продається будинок в с. Нижча Дубечня Вишгородського р-ну. Будинок розташований на земельній ділянці, площею 0,25 га. До будинку підведено газо та електропостачання. Будинок дуже старий, але придатний для проживання. Відстань до Вишгорода - 20 км, до Києва - 30 км. Будинок придбаний у 2020 р. на торгах з продажу арештованого майна. Земельна ділянка оформлена у 2022 році на підставі рішення сільської ради. Ні торги, ні виділення землі не оскаржувалися, строк позовної давності сплив. У будинку фактично проживає колишній власник та його дружина. За бажання, їх можна зняти з реєстрації у ЦНАП за 20 хв. і далі виселити через суд. Продаж не терміновий. Торг можливий. У разі виникнення питань, прохання телефонувати, оскільки не завжди приходить сповіщення про повідомлення надіслані через ОЛХ

власник
Продаж будинку із земельною ділянкою 25 сот в с. Нижча Дубечня

Продаж заміського будинку в КГ «Swiss Village». Без Комісії. Вишгородський р-н, с. Нижня Дубечня Продаєтся двоповерховий будинок 260 кв.м з ділянкою 24 сотки, який розташований на території закритого котеджного містечка «Swiss Village» в мальовничому місці в оточенні соснового лісу. - Цей будинка має свое імя - «Brion», в ньому 5 кімнат, 3 сан/вуз., 2 вбиральні, величезне горище біля 99 кв.м обшите деревом, яке можна використовувати, як додаткову кімнату чи зробити там майсерню або ігрову кімнату для розважання дітей. - На першому поверсі розташований просторий зал з каміном – 61,9 кв.м з виходом на закриту терасу для зимового саду і затишних вечорів, де можна милуватися заходом сонця. - Для улюблених авто є гараж 30 кв.м. та авто навіс у дворі. - Будинок з сучасним ремонтом, все зроблено дуже стильно та гарно, повністю укомплектований меблями та побутовою технікою. Територія довкола упорядкована, газони з авто поливом, фруктові дерева, малина, є невелике водоймище з альтанкою, мангал та тандир. - Містечко охороняється, на території є екоферма з елітними козами та птицею, можна замовляти фермерські екологічно чисті продукти. - Містечко розташоване між Київським морем і річкою Десна, поблизу озера для лова риби. А в лісі можна збирати гриби та ягоди. Затишний куточок, як для літнього відпочинку, так і постійного проживання за 25 хвилин їзди від Оболоні! - У цьому містечку особлива атмосфера тиші, спокою та затишку! Кожен будинок у цьому селищі має назву міста у Швейцарії. Оселившись у цьому містечку, ви відчуєте себе справжнім Швейцарцем! - На випадок блекауту в будинку можна встановити сонячні батареї, інвертори та почуватися незалежно та впевнено. Ціна: 420000 у.о. без комісії. Постанови, Сертифікати, Іпотеку - розглядаємо! Докладний опис: • Матеріал стіни (із зовнішнього усередину) штукатурка, червона цегла, утеплювач, піноблок, штукатурка. • Дах: бітумна черепиця • Теплі підлоги: весь перший поверх та санвузли другого поверху • Система очищення води: механічні фільтри та смола (з сіллю) + осмос на кухні. • Опалення: електрокотел • Рік введення в експлуатацію: 24.12.2013 • Водна свердловина: 55 м, із глибинним насосом • Каналізація повного циклу: Біопроцесор (3 колодязя)

Будинок 260 м2 з ділянкою 24 сотки в КГ «Swiss Village». Без Комісії.

Продам будинок в мальовничому селі Нижча Дубечня, Київська область, Вишгородський район. Один акт на землю (21 сотока, під будівництво). На території є гараж, сарай, літня кухня, погреб, скважина. Велика земельна ділянка прямокутної форми. Поруч дитячий майданчик, школа.

власник
Продам будинок в с.Нижча Дубечня (21 сотока)

Нижча Дубечня. Продаж чудового будинку. Від Оболоні, м. Героїв Дніпра 24км, на авто можна доїхати приблизно за 40 хвилин в п’ятницю. Площа ділянки 10 сот., рівна, прямокутна, паркан по периметру, не кутова. На ділянці будинок, бесідка, та невеличка хоз.будівля для садового реманенту. Також є свердловина з насосом, септик, та «компостна яма». На території ніколи не було городу, лише фруктові дерева, декоративні кущі, та газон. Будинок в два поверхи, цегляний, теплий та затишний. В будинку є – опалення, для води встановлені фільтри, два санвузли, гараж для авто. Чотири кімнати. На першому поверсі велика вітальня із можливістю зібрати камін (димохід, та доступ повітря є), кухня з усім необхідним, підсобне приміщення в якому встановлено бойлер з фільтрами та пральну машинку, досить велика шафа-купе, вхід у гараж. На другому поверсі розташовані гостьова кімната, основний санвузол, дитяча, та гостьова кімната. Поруч затока річки Десна, густий мішаний ліс, до водосховища також недалеко. В пішій досяжності є магазини, продуктові, відносно недалеко знаходиться будівельний магазин та склад.

Продаж будинку. Нижча Дубечня. Десна. Вишгород.

Продається будинок готовий під штукатурні роботи на ділянці 10 сотих в селі Нижча Дубечня. В будинку на першому поверсі прокладена тепла підлога, по всьому будинку розведена електрика, все готове до ремонту. На ділянці є ще хозбудова з піноблоків, де має бути котельня та під різні потреби. Площадка перед будинком залита бетоном є можливість ставити два автомобілі. Пробита Скважина 25 метрів. На першому поверсі кухня-студія з панорамними вікнами, кабінет, туалет, бойлерна . На другому поверсі три спальні та ванна кімната.

власник
Дачний будинок

Популярні запити

Географія Нижча Дубечня