Продам флігель будівлю с. Селещина ( кімната, гараж,сарай,погріб) невеликий сад , город,колодязь,туалет. Поряд школа , автобусна зупинка, магазины.можливо під застройку будинку.20 соток газ та світло не підведені. Можливий обмін на автомобіль .

власник
Продам земельну ділянку в Селещині під застройку будинку

Дом в отличном состоянии, все хозяйственные постройки, теплый, кирпичный гараж, сады и виноградники, все удобства в доме, но есть и летний туалет, душ, до остановки автобуса 300м. асфальт до самого дома.

власник
Продается дом в БАЗЕЛЕВЩИНЕ, 30 км. от Полтави

Продам жилой дом из силикатного кирпича 90квардатов,2спальни,зал, кухня, похожая,2 коридора.Во дворе есть централизован вода, колодец,газ, есть летняя кухня, гараж на 2 машины, хоз постройки, сад с фруктовыми деревьями, участок 17 соток , луг для выпаса животных до ЖД станции 12 минут, автобусная остановка 10 мин есть детский сад , церковь магазины , укр почта,село находится в 30 км от города. Кадастровые документы имеются.

власник
Продам жилой дом
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам свій приватний будинок, знаходиться в мальовничому та безпечному місті біля лісу та озера! Будинок повністю автономний, має 3 варіанти опалення, Камін . 3 фази , тощо .. Гарна прибудинкова територія, гараж . Сигналізація, відео нагляд тощо. Територія 4,5 га , загальна площа будинку 150м.кв . Дзвоніть з радістю відповім на всі запитання!

власник
Продам свій , приватний будинок

Продам будинок в Селещині . Загальна площа будинку 40 кв.м. В будинку газ,вода біля дому. В дворі гараж,сарай,погріб та літня кухня. Приватизована земельна ділянка 12 соток. АН "Позитив" 09*********38.

Продаж будинку в Селещині.

2-ох поверховий будинок з білої цегли в с.Дмитрівка, 120 кв.м. 16 соток приват. землі, гараж, літня кухня, вхідний погріб, пташник, свердловина, теплиця, інші буівлі. В будинку: газ, вода (свердловина), каналізація, электрика, скрізь м/пласт. вікна.

власник
Продам 2-х поверховий будинок с. Дмитрівка Полтавська обл.

У продажу гарний цегляний будинок в с. Страрицьківка, 30 км от Полтави * Загальна площа 150 м2, простора кухня 20м2 та 5 окремих кімнат. * Житловий стан * Зручності в будинку * Опалення- твердопаливний та електричний котли * Гараж у дворі * Земельна ділянка 31 сотка За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном! Код 37022 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Гарний будинок для великої родини

Будинок площою 88 кв.м.Знаходиться за 35 км. від Полтави. Є літня кухня, гараж, сарах, садок, 22 сотки землі.Будинок розташований за 3 км від транспортного сполучення. Будинок з хорошим ремонтом. Поруч школа, садок. В будинку є вода, газ, сан вузол. Ціна 30 тис доларів. Торг.

власник
Будинок з земельною ділянкою

Площа 97 кв. м, земельна ділянка 11 соток. Є погріб, гараж, літня кухня, господарські споруди. В будинок підведені вода, газ, є також твердопаливний котел. Деталі за номером

власник
Продам будинок у Кошманівці, Полтавської області

Продам будинок, початий ремонт, каналізація зроблена, скважина пробита, вода в будинок заведена, ванна кімната готова для укладки плитки, дві спальні-коридор вирівняні стіни і підлога замінені вікна, виведені труби опалення, в будинку 90% нова електропроводка, газ-світло підключено, зроблено перепланування, окремо котельня, ванна, спальні, велика кухня-зала, фото перепланування присутнє, гараж, літня кухня газифікована з погрібом і місцем для бані. В кухні-залі можливо тимчасово проживати, встановлений газовий конвектор, є ліжко, стіл. Огород 4 сотки. Торг.

власник
Будинок на стадії ремонту. Дмитрівка.

Популярні запити