Увага ‼️ Супер пропозиція 🏆 Продаж будинку, котеджне містечко,,HOME RESORT,, Житомирська траса, нова Березівка. 20 км від Києва Місто - курорт, для життя та відпочинку 🌴 Будинок 🏡 2 поверховий, 3 спальні, великий зал, столова, кухня, простора ванна 🛁 кімната на обох поверхах. Зроблений ремонт, повністю оснащений та укомплектований всіма зручностями🛌🛋️🖼️📡🚰⚡️ Ділянка: це просто мрія Доглянутих 15 соток землі, вже сформовані всі насадження, плодові дерева 🌳та кущі, яскраві квіти 🌸 Чудовий газон на якому є зони відпочинку ⛱️ Зручна тераса з якісного дерева, огорожа та автоматичні ворота. Територія оснащена відеоспостереженням та охороною! Також на території є свій курорт під назвою : Lake Resort - озеро та багато різних цікавих локації навколо нього! Ціна:170000$ ☎️0637487864

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Римська, 71

Компактний сучасний 2-х поверховий будинок 112 м2 з експлуатованим дахом. Найкращий вибір бюджетного будинку в даній локації з новим та сучасним ремонтом. Будинок пропонується частково оздоблений меблями( кухня з побутовою технікою), обладнанні сантехнікою санвузли, каміном, який працює на обігрів будинку, з дерев’яними зручними сходами на металевій конструкції. На першому поверсі «open-space» відкритий простір кухні-вітальня(в кухонних меблях вбудована варильна поверхня стекло кераміка, духовка, витяжка, мийка та змішувач), санвузол з бойлером, вмивальником та змішувачем, гардеробна. З вітальні вихід на терасу. На другому поверсі знаходяться дві окремі спальні, санвузол з ванною, є змішувачі на ванній та вмивальнику, гардеробна. Санвузли облаштовані керамічною плиткою. На полу ламіт та плитка. Є розводка освітлення,є електро-фурнітура, світлі двері. Вітражні панорамні вікна роблять будинок більш освітленим та просторим. Опалення - камінна разводка в кожній кімнаті, а також в с/у та гардеробній. На дах зроблені деревяні сходи, (складна драбина- люк) по якій можна комфортно потрапити на експлуатований дах, звідки є надзвичайні крайовиди. Ділянка розміром 10 соток, прямокутна, рівна. На ділянці є каналізація - септик, свердловина, 3-х фазна електрика, огорожа. Поруч розташовано КГ "Северіновка" та Добропарк, є ліс, та водойм. Можна користуватися всією інфраструктурою котежного містечка. Навкруги побудовані будинки, та є вільні ділянки. Також є ділянки, які можна придбати (10 соток з одної, 10 соток з іншої сторони, та разом 30 соток ) (див. Схему). З Києва їхати по зручній та швидкісній Житомирській трасі, загалом 35 км. Після зїзду с траси десь 5-10 хв. Без % комісії для покупців, показ за домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Степова, 169

Будинок в селі Липівка Київської області Макарівського (зараз Бучанського) району площа 100кв.м. знаходиться на центральній вулиці в будинку є душ, ванна, туалет, каналізація, укомплектована кухня, бойлер вода зі своєї скважини, також є криниця В будинку 3 кімнати (одна з них прохідна), коридор, кухня та ванна кімната меблі, що на фото залишаються також є гараж, прибудова (сарай) для зберігання інвентарю, погріб, невеличкий хлів для курей, вуличний туалет. Двір вимощений плиткою, що видно на фото, сад, де багато фруктових дерев, кущі смородини, агрусу, малини, ірга, а також город, який завжди оброблявся та зараз засаджений. Вся територія загороджена- з вулиці бетонний забор з однієї сторони і профнастіл з іншої, зі сторони городу-сітка рябиця. До Києва від будинку їде пряма маршрутка кожну годину. Зупинка знаходиться прямо біля будинку, нікуди йти не треба. В селі є продуктові магазини і будівельний, укрпошта. До районного центру - Макарів 10 хв на машині (або на тій же маршрутці, що їде на Київ) в Макарові є всі ЦНАПИ, БТІ, базар, супермаркети, банки, будівельні магазини і лікарня. Документи в порядку, все є в держ.реєстрі нерухомого майна. Також газ і газовий котел оформлені та узаконені- проблем у вас з газовою службою не буде. Будинок оформлений на 1 людину-продавця, ніхто не прописаний.

власник
можливий продаж по єОселя
Шевченка, 75

Без коміссії продаю будинок-дачу для цілорічного проживання у с/т Івушка, с. Миколаївка, Макарівського району, Київської області, за 26 км від Києва. Будинок цегляний, подвійні склопакети, дах шиферний. 2 поверхи, 2 спальні, хол, кухня 8 кв.м, санвузол у будинку, суміщений; ванна, електричний бойлер, піч (котел) булерян. Криниця, септик, газ по вулиці, можливе підключення. Ділянка 12 соток, правильної форми, фасад 40 м, огороджена. Доглянутий сад, город. Поруч ліс, три озера, магазин, зупинка маршрутки. Один власник, документи готові до продажу. 36000 у.е. Покупець комісію не платить, з колегами співпрацюю без дублів у рекламі.

с/т Івушка

3 поверховий будинок - родинне гніздечко, де можна усамітнитися,або зібрати багато друзів, чи велику родину.

Механиків, 51

Без додаткових платежів пропонується двоповерховий, автономний будинок із сучасним ремонтом та якісними вбудованими меблями та технікою! Знаходиться будинок у безпечному місці, де крім співу птахів не чути вибухів чи інших тривожних звуків! Будинок повністю утеплений, опалюється теплою підлогою по всьому першому поверсі з різними зонами управління, що дозволяє самостійно налаштовувати обігрів будинку, а також конвекторами на другому поверсі (при необхідності). Окрім цього, на випадок відключення світла будинок має альтернативну систему опалення – сучасну чавунну піч, яка не лише обігріває весь будинок, але й має естетичний вигляд та надає затишку у зимовий час. На окрему увагу заслуговує кухня-вітальня, з якої відкривається чудовий краєвид на внутрішній двір та ліс. Функціональна кухня виготовлена на замовлення з якісних, зносостійких матеріалів, фурнітури фірми Blum, обладнана технікою, великою посудомийною машиною та додатковими фільтрами очищення води. На другому поверсі розташовані три житлові кімнати з меблями на замовлення, новими якісними ліжками та матрацами. також є робочий кабінет, в якому комфортно працювати на віддаленому доступі (заведено оптоволоконний інтернет 1 г, безліміт) Будинок розташований у розвиненому селі Колонщина має школу, приватний та державний дитячий садок, кілька магазинів, відділення нової пошти, Укрпошти. Котеджне містечко має закриту територію, власну свердловину, вихід у ліс та чудових сусідів! Крім цього, ділянка облаштована додатковими зонами для відпочинку – великою сучасною терасою, з видом на ділянку та ліс; фінським чаном на 6 осіб з інтегрованою піччю підігріву води, підсвічуванням та джакузі; каркасним басейном; зоною для спорту та паркуванням для двох автомобілів. Безперечними перевагами саме цього будинку є те, що його будували для себе, з урахуванням усіх потреб сьогодення: автономне опалення, освітлення від акумуляторів, додаткове живлення роутера, генератор і головне тиша та спокій! Все це дозволяє жити в будинку цілий рік. Пропозиція є унікальною та обмеженою за часом, тому набирайте сьогодні, щоб записатися на перегляд обєкта. ID: 1505

ексклюзив
Вишеградська вулиця, 513

Без комісії! Продається новий та стильний будинок 220 м2 в с. Колонщина, в мальовничому місці біля лісу та озер. Участок 12 соток. Будинок має два поверхи. На 1 поверсі : -велика та затишна вітальня з каміном і вікнами в підлогу, які додають затишку великому простору; стильний та зручний розкладний диван і великий телевізор. -кухня з обідньою зоною та барною стійкою. Вбудована вся необхідна техніка фірми Bosch: індукційна плита, духова шафа, посудомийна машина, холодильник, витяжка. -гостьова кімната з розкладним диваном та комодом. - санвузол з душевою кабіною, інсталяція, рукомийник з тумбою, пральня машина Samsung та електро рушникосушка. На 2 поверсі: - три кімнати, в яких зроблене чистове оздоблення. Колір стін та меблі зможете вибрати за своїми вподобаннями. - санвузол , положений кахель , встановлена інсталяція та гігієнічний душ, зонований підігрів підлоги. - гардеробна кімната облаштована меблями. - зимовий сад- 33 м 2 , засклена велика тераса вікнами до підлоги. Всі меблі робились під замовлення по індивідуальних замірах, на першому поверсі скрізь тепла підлога. Встановлена охоронна система Ajax. Всі матеріали використовувались якісні та екологічні. Будинок побудований з газоблоку, повністю утеплений мінеральною ватою, зроблена гідроізоляція, фактурна штукатурка та фарба. Деякі елементи задекоровані кахелем. Криша з металочерепиці. Вікна Rehau та WDS. Заведено 20КвТ електроенергії. Своя скважина та переливний септик. До будинку прибудований гараж на дві машини. Також на території є обладнана затишна альтанка з телевізором. На території висаджені фруктові дерева та туї.

можливий продаж по єОселя
Софіївська

Будинок знаходиться в с. Миколаївка по житомирській трасі. Ділянка та будинок приватизовані. Ділянка 6.200 соток. Будинок двоповерховий, 38,6 кв.м загальна площа, всередині стіни та підлога викладені з дерева та паркетної дошки. Туалет та душ на території , газ проведений до воріт, світло можна підключити, є скважина, але треба її чистити бо дуже давно нею не користувалися.Територія знаходиться коло лісу та є власний вихід у ліс.

Мрія

Мальовниче село Березівка (Київська область). Цегляний будинок 100 кв.м., в якому давно не жили, у зв’язку з чим потребує ремонту. Заведено усі комунікації: газ, електрика. Є колодязь із питною водою. Зручності на дворі. Розташований на унікальній земельній ділянці: 73 сотки, двофасадна (вихід впритул на Житомирську трасу та до елітного котеджного містечка), правильної форми, є фруктовий сад. Дзвоніть!

Житомирська

Гарний цегляний будинок на території садівничого товариства біля сіл Новосілки та Ясногородка. Будинок має 3 поверхи, на 1-му поверсі кухня, санвузол, гараж і тераса із виходом в сад. На 2-му поверсі спальня 9 м кв, світла кімната 19 м кв із 4-ма арочними вікнами і з каміном, на 3-му поверсі красиво оздоблена спальня 18 м кв із лоджією. Мебльований повністю, частково новими меблями. Будинок обладнаний 4 -ма сонячними батареями, тобто має альтернативне енергозабезпечення.ї і обладнання до них. Ділянка має огорожу, свердловину більше 42м, бак для води, крапельне зрошення по ділянці, санвузол. На ділянці дорослий сад: дві груші "парижанка", вишні, черешня, яблуні, смородина, малина, виноград, квіти. Земля дуже гарна. В коморі весь потрібний ісадовий інвентар та інструмент. Місце тихе, споукійне.

Перемоги,

Пропонується до продажу чудовий будинок як для життя так і для сезонного відпочинку! Макарівський р-н, с. Миколаївка, 30 км від Києва. Місцевість мальовнича, з краєвидами на ліс, а також біля будинку є озеро. Будинок 3-х поверховий, загальна площа 125 кв.м. 1поверх -кухня, передпокій, вітальня, санвузол, гостьова кімната. 2поверх- 2 кімнати(спальні) 3поверх-бідьярдна. Технічні характеристики; Фундамент стрічковий, стіни – цегла, фасад с зовнішнім утепленням вагонкою покритою камяною крихтою, Дах-металочерепиця, вікна - металопластик. - опалення будинка- газ, електрика, гаряча вода - бойлер - Свердловина +колодязь+ автополив ділянки. - Септик. На ділянці розташований деревяний зруб- баня з санвузлом та душем. Є мiсце для вiдпочинку в саду, зона барбекю, приміщення для господарчих речей. Багато сучасних зелених насаджень, сад з плодовими деревами, місце для автомобілів з навісом. Ділянка доглянута та чекає на нових дбайливих власників! Перегляди за домовленістю, за додатковою інформацією, будь ласка, дзвоніть! Мотивовані на продаж, тому реальним покупцям буде ТОРГ!

Лісова, 245

Двоповерховий будинок 75м2 + тераса 18м2 Ділянка 5.5соток Будинок з ремонтом та меблями. Кухня-вітальня, 2 окремі кімнати, 2 санвузли та сауна. Побутова техніка: холодильник, варильна поверхня, мікрохвильовка, телевізор, бойлер, три кондиціонери. Опалення - електрокотел. Газ по вулиці, можна завести в будинок. Гараж 18м2, з підйомним механізмом та садовим інструментрм, газонокасарка, іригатор. На подвірї молодий сад: яблука, слива, вишні, черешня, виноград, ліщина. Тераса з зоною відпочинку, гойдалка, барбекю. Автополив газону по всьму периметру ділянки. Інфраструктура: школа, дитсадок, мінімаркет. Озеро поряд.

Софіївська

Продається будинок Київська обл. Макарівський р-н. с. Маковище .Стан будинку зламок-хорошого місце розташування документи та ціна. Ділянка 16.4 сотки. сад з різними фруктовими деревами, криниця. Розташований біля розвиненої інфраструктури , в мальовничому селі не далеко від міста 5 км, до Києва 50 км Ціна 8600 у.є. Без комісій. 0674600021 0667504621 Євген

Шевченка

Житловий будинок на 1-6 родин (с.Березівка) ціна 135000 дол., торг Пропоную житловий будинок загальною площею 751 м.кв, житловою 451 м.кв., будинок має 3 поверхи. Будинок потребує ремонту. Будинок можна використати на 1-6 родин, або для комерційних цілей, наприклад пошиття одягу, тощо. Площа земельної ділянки 0,48 га, (кадастрові №3222782602:02:001:0351, №3222782602:02:001:0350) Місце знаходження будинку: село Березівка, вулиця Лесі Українки, будинок 53, Бучанського району Київської області. Поруч побудований виставковий центр Київекспоплаза. Неподалік є ліс, та озеро. Будинок знаходиться на відстані 20 км від метро Житомирська по Житомирской трасі, газофіцирован, електрофіцирован; На тереторії земельної ділянки є сараї с погребом 120 м.кв., 4 гаражі, міні магазин.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки, 53

Продаж двоповерхового будинку в 152 квадрати, який ідеально підійде для сімейного проживання. Вигідне місцерозташований в зручному і тихому районі, поруч з усіма необхідними установами і сервісами. Перший поверх включає велику вітальню, кухню, гостьовий санвузол, пральню, душову кімнату та винний погріб. Другий поверх містить ванну кімнату, гардеробну, три просторі кімнати, які можна використати як спальню, дитячу, кабінет, як три окремі спальні, або як дві дитячі і господарську спальню. Завдяки раціональному розташуваанню будинка, на ділянц завжди буде можливість використання простору для будівництва гаражу, майстерні, бесідки чи альтанки, лазні, або ж усього разом. Адже площа ділянки 19,4 сотки. Це ідеальне місце для тих, хто шукає місце для комфортного та спокійного життя для себе та своєї сім’ї. Є питання? телефонуйте або пишіть в зручний для Вас месенджер. Документи перевірені та готові до продажу Без комісії для покупця Владислав Сімейна агенція нерухомості Liberty

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
шляхетська, 62

Бучанський район, с Плахтянка, вулиця Жовтнева, будинок 46 м2 із земельною ділянкою 60 соток, ділянка правильної форми, будинок одноповерховий 45,8/18/7,7, з пічним опаленням, світло, газ , асфальтований підїзд, швидкісний інтернет по вулиці, криниця, сад, туалет у дворі, від двору до м.Житомирська 39 хвилин (або 43 км), в селі є маршрутка до Києва, м. Житомирська, АС Дачна, в селі є школа, кафе, амбулаторія, аптека, 5 магазинів продуктових - господарських.

можливий продаж по єОселя
Жовтнева

Продаю будинок загальною площею 114.8м2 та 58 соток землі у Мотижині. Земельна ділянка має рівну форму . Будинок : має два входи, 4 кімнати, кухня, сан.вузол, веранда. В даному будинку є абсолютно всі умови для комфортного проживання . Газ + Світло + Вана кімната + Два котли ++ Криниця + На території є ще хоз.приміщення . Мрія для тих, хто хоче проживати у розвинутому селі поруч з Києвом .

можливий продаж по єОселя
ватутіна, 10

Продається будинок, що знаходиться в одному з найелітніших котеджних містечок закритого типу «Козирна карта». 17 км від Києва. Поруч є ідентичний будинок також на продаж. Чудово підійде для великої родини. Планування: 3 спальні, 1 кабінет (або спальн за бажанням власника), 3 санвузли, гардеробна кімната, велика вітальня що переходить в кухню та має вихід на шикарну літню терасу. У будинку: Фундамент: стрічковий монолітний, Стіни: керамічна цегла, товщина кладки 240 мм Перекриття: залізобетонне монолітне Сходи: монолітні на другий поверх, з міжповерховим майданчиком та вікном Покрівля: метало-черепиця, Вікна: двокамерні металопластикові Каналізація: автономна (центральна) система окремо для котеджного містечка Водопостачання: власна свердловина на ділянці Вимощення: натуральна бруківка з граніту. Територія: Ділянка — 15 соток. Унікальність будинку надає престижне місце розташування елітного містечка «Козирна карта», неймовірна природа (озеро, свій пляж), зіркові сусіди (20 будинків на території, міні футбольне поле та дитячий майданчик), близькість до Києва. Вас зацікавила ця пропозиция? Телефонуйте та замовляйте перегляд. З повагою. Ваш One Realty!

можливий продаж по єОселя
Полевая, 86

Продається 2-поверховий будинок тільки для сучасних людей. Канадська технологія: якість та надійність. 17 км від Києва по Житомирській трасі в с. Березівка, вул. Польова Будинок знаходиться біля котеджного містечка Козирна карта, 200м від траси. Будинок має багато простору для втілення ваших дизайнерських мрій. - площа будинку 210 кв.м - площа ділянки 15 соток - колодязь на 10 кілець - трьохсекційний септик - сарай з бетонним підвалом і горищем - забор з профнастилу Будинок побудовано за сучасною канадською технологією з СІП-панелей, взимку добре тримає тепло, а влітку прохолоду. Встановлені нові металопластикові вікна з двокамерними склопакетами. Ціна 70 000 дол. Сучасний будинок в Березівці - це чудова можливість для тих, хто шукає будинок в затишній локацій та близько до міста. Не втрачайте свій шанс, телефонуйте прямо зараз! Вигідна пропозиція чекає саме на Вас!

Польова

Продам дачу Київська область, Макарівський р-н, с. Колонщина, с/к Лісовий-1, вул. Приозерна, 6 соток, будинок цегляний 3 поверхи 126 метрів, дах металочерепиця, гарний стан, с/в на вулиці в прибудові, сауна з басейном. Будинок газифіковано, опалення - газові конвектори, є піч-камін. На території скважина з підводом води в будинок і по всій території полива. На участку фруктові дерева з виноградом. Є гараж. Поряд ліс 150 метрів, озеро 200 метрів, свіже повітря, до Києва - 30 км. В будинку 12 спальних міст. Пультова охорона, магазин на территорії кооператива.

Приозерная

Срочно продам дом-дачу в живописном месте Макаровского района Киевской области в с.Козичанка (улица Слобода), всего в часе езды от Киева! Прекрасный ландшафт местности, шикарное, тихое место с красивой природой - это то, что сейчас очень важно! Продается домик на участке в 25 соток, также рядом еще 8 соток земли (одного хозяина), которые можно приобрести так же вместе или раздельно (по необходимости). Прямой выход к озеру и лесу! Абсолютно автономный дом в нынешнее время. Собственная скважина с насосом. Всегда чистая родниковая вода очень хорошего качества, все полезные минералы в норме (регулярно сдаём на проверку). На участке 2 домика. Дом основной: сделан из кирпича + внутренняя отделка натуральное дерево. Печь на дровах функционирует прекрасно, дымоход прочищен, нигде дым в дом не сочится. И также есть газовое отопление, во всех помещениях батареи. Газ и электричество подведено. В доме летняя кухня (6,9 кв.м.) с газовой плитой, 2 спальни (14,5кв.м. и 7,1кв.м.). В спальнях, летом, в самую жару, всегда держится прохлада - очень хорошее расположение. Большой коридор, с которого можно попасть в кладовую (6,1кв.м.) и подняться на чердак (сухой и тёплый, просторный - на весь дом). Далее идёт холл (установлена печь), который может использоваться как гостиная комната. Большой сад вокруг дома, насчитывает 3 дерева алычи (очень плодовитые деревья) и больше 20 невысоких деревьев яблок разных сортов (ранних и поздних) и груш, также 2 ореха. Возле основного дома - кирпичный, одноэтажный домик с окном и подвалом. Может использоваться как летняя кухня или как гостевой домик. Далее большой сарай для хоз.целей. Территория где дом, сараи и сад, ограждена каменным, высоким забором. После сада, в сторону озера, большой огород, с хорошей плодородной землей, в этом году засеян горчицей, чтобы земля отдохнула, не поросла сорняком, и ее можно было использовать под огород и далее. Около озера, на самом берегу, 2-х этажный, кирпичный дом, ограждён каменным высоким забором. На 1-м этаже просторная комната, далее баня и ванна с насосом и печью. На 2-м этаже просторная комната отдыха с шикарным видом на озеро, с его разнообразной фауной, и густой, красивый лес. От этого дома в озеро идёт металлический мостик - идеальное место для рыбалки и купания. К этому 2-х этажному дому подведено электричество и есть своя печь. Все сделано для себя, использовали и жили только хозяева! Цена очень адекватная сегодняшнему рынку. Документы полностью в порядке, один собственник, без долгов. Выгодное предложение! Цена 65000у.е. за постройки и землю в 25 соток (дополнительные 8 соток обсуждаем отдельно за адекватную цену). Звоните, договоримся!

Слобода

Продаж 2-х поверхового будинку с. Мотижин, Макарівський р-н загальна площа 137 м2, гараж 36м2 Матеріал стін газобетон, 40 см Висота потолку 2,80 м Комунікації: вода свердловина, газ, електро-енергія 5кВт, прямий договір ДТЕК з можливістю збільшення потужностей Кв., швидкісний Інтернет (оптоволокно) ,каналізація. В будинку виконано всі чернові роботи, є система фільтрації води, власна скважина, велика земельна ділянка біля будинку. У будівництві застосовано кращі матеріали: газобетон 40 см., склопакети Salamander, що забезпечує високе термозбереження, встановлені батареї, обладнана територія під терасу для барбекю. В будинку є векликий гараж та бойлерна, підведено газ. Вигідне місце розташування: до Києва 18км, будинок знаходиться у центрі, є ринок, магазини, лікарня, озеро. В 5 хв. знаходиться дендропарк "Добропарк". Гарні сусіди.Найближча зупинка транспорту 3 хв., регулярны маршрутні перевезення. ID 469227

слобода, 6а

Продаж будинку в селі Борівка, Київської області, Макарівського району, відстань до Києва 61 км - Будинок цегляний, загальна площа 130 кв м, ділянка 29 соток - Планування: ванна кімната, санвузол, простора кухня з діючим каміном, дві спальні, дві кімнати - Опалюється будинок електропанелями, є також газовий конвектор, бойлер на 120 л - На ділянці красиві сосни, фруктові дерева, поруч ліс - В населеному пункті школа, дитячий садок, до Києва прямує громадський транспорт - Пропозиція без комісії для покупця - Запрошуємо на перегляди!

1-го травня, 44

Продается дом в с Ситняки, в 30 минутах езды от Киева, в доме сделан ремонт, 10 соток земли

можливий продаж по єОселя
Миру, 125
1 - 24 з 316 результатів

Популярні запити