Продам двоповерховий будинок з ремонтом в с.Бишкінь Сумського (Лебединського) району. Загальна площа 127 м² Житлова 74 м² Кухня 12 м². Дах металочерепиця. Вікна металопластикові. 5 кімнат. Автономне опалення (2 котла:газовий, твердопаливний) Камін. Кондиціонер,бойлер. Зручності в будинку. Земельний участок 0,7 га. Є сарай,погріб (в будинку підвал). Можно поставити гараж. Своя скважина. Каналізація. Школа, дитячий садок, магазини. Недалеко зупинка. Поруч ліс, річка. Готові до розумного діалогу по ціні. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 05******68.

Продам гарний будинок в с. Бишкінь Сумського (Лебединського) району

Продам будинок в с. Валки, Лебединського р-н. В будинку все нове, в коридорі ванній тепла підлога,металеві вхідні двері. В дворі є маленька літня кухня, старий будинок,гараж, хоз. будівлі, зона відпочинку. Сад, город 30 соток.

власник
Продам будинок с. Валки

Продам будинок в селі Ворожба ,Сумського району!Загальна площа 136 м.квадратних-2 поверхи,просторі кімнати,великий гараж з зоною для майстерні,підвал для зберігання овочів!Площа ділянки з будівлею 13 соток!Котел газовий виробництва Німеччина,скважина,будинок з сигналізацією та інтернетом!На подвірї кущи троянд,виноград!Ділянка під посадку зорана і доглянута!Ціна 22 тис$Звертатися за телефоном 05******16

власник
Продажа будинку в с.Ворожба
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в с. Будилка. В будинку 4 кімнати + віранда. Окремо знаходиться будинок в якому кухня та ванна. Є погріб, гараж, три сараї. Великий основний двір і великий другий двір для господарства. 20 соток городу. Газ, колонка в дворі (вода не підведена), опалювальний котел, піч. Будинок в центрі села, не біля дороги. Всі інші подробиці по телефону.Ціна договірна, по телефону.

власник
Продається будинок с. Будилка

Продається цегляний будинок з хозпостройками і хорошим похідним погрібом є гараж, огород і фруктові дерева. Є вугілля і дрова вже заготовлені на зиму. Туалет надворі. Колодязь біля подвіря. Село невеличке іде одна вулиця, магазин приїздить. Більше будинки в селі держать як дачі. Підїзд хороший, від асфальтової дороги метрів 150. Село за 35 км від Сум, це по роменській дорогі. Якщо є питання телефонуйте. Буде картопля на посадку.

власник
Продається будинок, або дача.

участок 70 сток,дом 10х10 шевченсковкий,летняя кухня с газом 10х5,гараж 5х10,подвал кирпичный 5х5 глебина 3 метра,газ,скважина,электричествр 5 квт,документы на все подготовлены к продаже,старый сад 20 деревьев и 30 ягодных кустарников,новый сад 30 деревьев фруктовых,забор металопрофиль и шивер,центр села до реки 5 минут хода.сосед только с одной стороны!

власник
кердылевщина усадьба 70 соток в заповеднике возле реки

Популярні запити