Продаж добротного будинку в с. Ковчин. Площа будинку 92,4м2. Земельна ділянка 25 соток. Є можливість зробити другий поверх , приблизно 60м2, з м/п вікнами. Велика кухня- вітальня 43,4м2 дозволить зібрати у себе усю велику родину за столом, дві кімнати 20,3 та 23,4м2, є вихід на терасу. Газ в будинку та літній кухні, два котли: газовий та твердопаливний. Своя скважина, в будинок заведена вода, частково розведена каналізація по будинку. Є діюча піч. Кришу перекрили у 2015 році. Світло 220вт. Металопластикові вікна. Є літня кухня з підвалом, гараж, сараї. Металеві ворота, асфальтований під‘їзд до будинку. Залишаються будівельні матеріали: шифер, цегла, пеноблок, доска, шилівка. 40 км від Чернігова , 155 до Київа. До річки Десна 10хв 0689722002 Інна Миколаївна

Ковчин

Продам 2-х этажную, кирпичную дачу в с.Ковчин, ул.Зеленая. Хорошая постройка в 1.5 кирпича. В цокольном этаже гараж. 1-ый этаж кухня и комната. 2-ой этаж веранда и комната. Дом внутри обшит деревом, есть камин и груба, решетки на окнах. Подключено электричество, есть скважина. До р.Десна до 500м. Очень красивое и живописное место. До г.Чернигов 45 км, до пгт.Куликовки 8 км. Более подробная информация по телефону. Звоните отвечу на все ваши вопросы и организую показ.

Зелена

Продам капитальный дом в пгт Куликовка, Черниговской области. Дом построен из бруса, обложен кирпичем, на высоком фундаменте. Об. пл. 93м2, прихожая, кухня, с/у, + 4 комнаты. В доме газ, вода, колонка на подогрев, выходы под санузел. Хороший, крепкий дом для жизни, в уютном месте, недалеко от центра. Рядом озеро. Участок 32 сотки, из них 12 приватизированной земли, и 20 соток в пользовании. На участке гараж, сарай, плодоносный сад. За более детальной информацией звоните 07******26 Александр

Дом в пгт Куликовка. ТОРГ!!!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок у селі Салтикова Дівиця, не далеко від річки Десна. Є літня кухня,гараж,погріб,сарай, паркан з білої цегли, детальна інформація по тел 06******15 Лариса

власник
Продам Будинок .

Пропоную продажу добротної оселі в селі Смолянка Чернігівського району Чернігівської області. Садиба розташована на краю села по центральній асфальтованій вулиці з дуже зручним підїздом. Будинок побудований із дерева та обкладений кірпічом, 1989 року забудови, стоїть на високому фундаменту, основа в дуже гарному стані, має 81м² загальної площі, три кімнати, кухню, коридор та веранду. До будинку підведено напругу 380 Вольт, що дає можливість займатися певною бізнесовою або сільськогосподарською діяльністю. Опалення - газовий котел, також є піч та груба, зроблена каналізація. Із хозбудівель на території двору знаходиться сарай, погріб, гараж, літня кухня та приміщення для зберігання господарських знарядь праці, огорожа від вулиці зроблена із профнастила, ворота та хвіртка із металу. Ділянка має 57 соток гарної та родючої землі, участок рівний та з гарним підїздом, що дає змогу без проблем її обробляти. Село Смолянка знаходиться в 17км від залізничного вокзалу, який розташований в місті Куликівка, та в 50км від обласного центру з гарною транспортною сполукою. Документи на будинок та земельну ділянку маємо, та готові до нотаріальної угоди. Зареєстровані особи відсутні. Один власник. Прошу Вас заздалегідь попереджати про перегляд даного обєкту нерухомості. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону.

Доглянута садиба в селі Смолянка. Будинок в жилому стані. 380 Вольт.

Продам будинок в селі Кладьківка. Є колодязь, погріб, сарай, гараж. Землі 50 соток під городом та 25соток - двір та госп. будівлі. Земля та хата приватизовані. Будинок розташований за 2км. від р. Десна, мальовнича місцевість: ліси, луки, озера, річка. Гарний варіант для літнього відпочинку ( дачі)

власник
Будинок с.Кладьківка Чернігівська область

Продам гарний будинок в селі Виблі, 35 км. від Чернігова. Площа 95м2, 4 кімнати, має два входи. Всі комунікації в будинку.Центральне водопостачання, опалення газове, є діюча піч. Великий господарський двір: гараж, сарай, два погріба, молодий сад. Рівна земельна ділянка, 70 соток, приватизована. Широкий заїзд для авто. До зупинки 2 хв. пішки, маршрутний автобус на Чернігів 8 раз на день. За додатковою інформацією, телефонуйте. Ваш рієлтор, Антоніна.

Будинок в селі Виблі

Продаётся дом в селе Хибаловка, Куликовского района, Черниговской области. Дом и участок приватизированы. Дом продается в состоянии "приходи и живи", тоесть в доме и на участке вокруг дома все остается как есть сейчас, ничего не забирается, нужное для проживания и ведения хозяйства, например: вся мебель, кухонные принадлежности и бытовая техника в доме, из хозяйства: куры, цыплята, козы, поросенок, собака. Гараж с многими инструментами, погреб, дров много на зиму, сад, колодец и скважина, деревообрабатывающий станок, декаушка, соломорезка. Огород рядом с домом, есть 2 огород. В конце участка за 50м от дома находится речка, 3 км до Десны и других озер. Все что есть в доме и на участке не описать здесь, поэтому звоните пожалуйста по телефону и Вам все расскажу в мельчайших подробностях +38********73

власник
Продам дом в с.Хибаловка

Будинок у селі Ковчин Ціна-якість! Відмінний будинок за 40 км від Чернігова та 155 км від Києва Будинок цегляний Загальна пл. 85 м2 Житлова пл. 49,5 м2 Ділянка 25 соток У будинок заведено: світло, вода, газ. Встановлено газовий котел на опалення. Діюча повноцінна піч(у відмінному стані) Просторий зал 20.2 м2, і дві спальні 13,7/15,5 м2. На ділянці є господарські будівлі, а саме: гараж, сарай, льох.Посаджений чудовий фруктовий сад: груші, сливи, вишні, смородина, порічки тощо.. До річки Десна 10 хв. на велосипеді. До магазину 5 хв.

Будинок в селі Ковчин

Продається будинок в селі Виблі. Загальна площа 78м2, 4 кімнати, матеріал побудови дерево/цегла. Будинок в житловому стані. Централізоване водопостачання, два види опалення ( газовий та твердопаливний котел).Електрика три фази. Великий господарський двір, молодий сад, два погріби, гараж. Земельна ділянка 25 соток, не приватизована. За додатковою інформацією, телефонуйте. Ваш рієлтор, Антоніна.

Будинок в селі Виблі

Будинок на березі Десни. Газ, вода, 50 соток приватизованої землі. Є сарай та погріб. Цікавить обмін на гараж в Чернігові

власник
Будинок біля річки Десна

Продається чудовий будинок у мальовничому селі,з усім що є на фото, з усім що є в домі , що знадобитися ,автомобіль ВАЗ 2101 газ/бензин, з фаркопом , багажник на даху , мотоцикл МТ з каляскою, новий мотоблок , бетономішалка на 160л нова ,генератор новий, бензокоса, бензопила, 5ть сімей бджіл, кури, гуси, кози - все на фото, з усіма необхідними комунікаціями – газом та водою. У будинку парове опалення, котел який працює як на газі, так і на дровах. Також у будинку є велика піч. Додатково є зручна нова пральна машина, водонагрівач та раковина для вашого комфорту. На подвірї є великий сарай, два підвали, гараж і т. д. Додаткові джерела води включають криницю та пробиту свердловину, забезпечуючи надійне водопостачання у будь-який час. Заходь і живи . Розташований неподалік від річки, цей будинок пропонує чудову можливість насолоджуватися природою та рибальством. Великий город поруч забезпечує прекрасні можливості для вирощування власних овочів та фруктів. Також посаджений молодий садок, який вже дає плоди. Також поруч луки для випасу худоби . На подвірї все зроблено для зручності власників. До Чернігова 30км , до Києва 110км . Ідеально підійде для людей, які мріють про дім у селі в якому вже все є , але поруч місто . На додаткові питання відповім по телефону. Торг можливий. Дякую та бажаю всім гарного дня.

власник
Продаж будинку у селі з усіма комунікаціями

Продам будинок в селі Дрімайлівка, Чернігівська область,Чернігівський район. Будинок знаходиться неподалік від центру села та залізниці. В селі є магазини та аптека , є виїзд до Ніжина та Чернігова по трасі та залізницею. Будинок у хорошому стані, з новим металопрофільним забором ,в дворі є колодязь ,погріб ,гараж , невеликий сад. Також є город 40 сотих. Будинок деревяний та обкладений цеглою. Дах будинку оцинкований. В будинку є груба та піч,в хорошому стані. Всі інші питання по номеру телефону. Ціна договірна.

власник
Продам   будинок

Продам уютный домик в селе Орловка Черниговского района Черниговской области. Строение из хорошего бруса, имеет 60м² общей площади, две комнаты , кухня и веранда. Отопление - две грубы (газ печное отопление), вода во дворе (колодец). Из хозяйственных построек на территории двора находится ещё один домик, сарай, погреб, гараж, газифицирована летняя кухня. Дом в жилом состоянии, можно заехать и жить без дополнительного капиталовложения. Двор широкий и большой, участок земли 1 гектар, плодоносящий сад. Дом находится по хорошей асфальтированной дороге, рядом остановка общественного транспорта. Хорошее транспортное сообщение с областным центром. Более подробную информацию можно получить позвонив на один из указанных номеров телефона.

Дом и 1 Га участок земли. МЕБЕЛЬ. Возможна РАССРОЧКА с.Орловка.

Популярні запити