продам нормальный дом в самом начале ул. Заньковецкой (Дружба) Три спальни, комната, прихожая, в пристройке место под кухню и санузел.(не дооборудован) Участок 6 соток, гараж, большая летняя кухня, хоз. постройки. Дом жилой ,ламинат на полу, м/п окна, крыша не протекает. Все вложения сведуться к оборудованию санузла и кухни в пристройке (комуникации заведены) Место отличное, центр Дружбы. Напротив стадион, рядом АТБ, торговые точки, отличная развязка транспорта, школа, садик, плав бассейн "Локомотив" , Фуршет и т.д. Кто решил жить на Долгинцево в частном доме, лучшего места не найти. торг. Николай.

Заньковецької вул., 18

Продається від власника (без посередників) новий, сучасний будинок, побудований з нуля (2013-2018 року),з гарною, доглянутою прибудинковою територією (7,7 соток), з гаражем на одне авто . В будинку зроблений добротний ремонт у стилі класичного модерну. Будинок наповнений гарними меблями та сучасною побутовою технікою. Має камін в скандинавському стилі ,відео спостереження , домофон з камерою ,три кондиціонери ,генератор , стабілізатор напруги. Опалення комбіноване (тепла підлога та радіатори). Будинок дуже затишний та комфортний, з продуманим до дрібниць плануванням.

власник
можливий продаж по єОселя
Вернадського вул.

Пропонуємо на продаж сучасний одноповерховий будинок. Новий будинок у якому три спальні кімнати, котельня, санвузол, зала обєднана з кухнею і мають вихід на відкриту терасу внутрішньго двору. В основній спальні запланований приватний санвузол. Зовні будинок утеплений, оштукатурений і покрашений. Навкруг будинку декоративна бруківка. На розсуд і вподобання нових власників залишається внутрішнє оздоблення і система опалення. Гараж з великою парковкою перед ним. Широкі відкатні ворота. Розташований будинок на якісно асфальтованій вулиці, неподалік мікрорайону Дружба. що у Довгінцівському районі, по вул. Лугова. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Лугова вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам добротний будинок по вулиці Транспортна . В будинку зроблений якісний ремонт. Замінені всі комунікації ( електрика , труби , сантехника ). Нові металопластикові вікна. Лічильники на все . В будинку 4 кімнати , всі просторі та світлі . Великий коридор , ванна кімната вся у кахелі, тепла підлога у коридорі і санвузлі. Будинок дуже затишний і комфортний . Опалення комбіноване. Земля приватна . Є господарські приміщення, гараж . Розташування в дуже зручному , тихому місці. Від Ласточки 5 хвилин авто . Торг доречний , готові до діалогу . Всі додаткові питання по телефону.

можливий продаж по єОселя
Транспортна вул., 5

Свій будинок, своя фортеця! Ваш будинок, Ваша фортеця! Не пропустіть можливість придбати будинок у Кривому Розі у Довгинцівському р-ні. по вул. Батьківщини. Будинок шлаколітой, обкладений червоною цеглою, об.пл. 60м2. житловий 35м2, що складається з 2-х невеликих спалень, залом, і є доп. приміщення, кухня, санвузол, передпокій, коридор. Технічно будинок у задовільному стані, підлога деревяна, стеля висока (залита бетоном), світлі кімнати, встановлений сучасний газовий котел підлоговий (тимчасово не опалюється, потребує заміни радіаторів). Будинок всередині в житловом стані, є умови проживання, укомплектований меблями. На ділянці є гараж, госп. будівлі, та невелика ділянка землі для запровадження городньої діяльності. У кроковій доступності зупинки, АТБ, Варус, школа. Борги проблеми відсутні, бажання продати є. Телефонуйте, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Родіни вул.

Продаж дуже затишного і атмосферного будиночку в Довгинцівському районі, 5-й кілометр (від зупинки 2-га вулиця). Дорога асфальтована, поруч дуже привітливі і гарні сусіди. Сам будинок збудований по всіх нормах будівництва і знаходиться в чудовому стані. На території є капітальна літня кухня, гараж, літня альтанка, в якій можна проводити тихі сімейні вечори, огород, під літньою кухнею капітальний льох, і різні господарські споруди. Про будинок: - заг.пл. 62,1 кв.м., житл. 33,1 кв.м., кухня 11,9 кв.м., земля 10 соток - фундамент - бутовий камінь, стіни - шлакоблок + цегла, перекриття - дерево, покрівля - шифер - центральний водопровід, каналізація септик, заведений газ - у дворі є своя скважина - опалення газове, одноконтурний котел на будинок і літню кухню, на підігрів води - електричний бойлер і газова колонка - збережено пічне опалення, яке можна переробити під класний камін - труби на воду і каналізацію м/пл - вікна м/пл - стан житловий, чисто і затишно - лічильники на все - боргів по комунальним послугам немає - прописаних немає - документи готові до продажу Літня кухня: - заведена вода, газ і каналізація - є с/в + душ - труби на воду і каналізацію м/пл - вікна м/пл - під кухнею капітальний льох Якщо у Вас виникли питання, дзвоніть і я з задоволенням відповім і організую Вам комфортний перегляд будинку у зручний для Вас час 0976981920 Олександра

Достоєвського вул., 124

Продаж будинку в Довгинцівському районі по вул. Лобачевська. Розташування гарне, поруч зупинка транспорту, в 10 хвилинах пішки знаходиться центр Дружби. Поруч дві школи і три дитячих садочка. Будинок під капітальний ремонт, на території хоз. будівлі, літня кухня з кімнатою, є місце під будівлю гаража. Характеристики: - заг. пл. 57,7, житл. 45,4 - земля 5,87 соток - фундамент камінь, криша шифер, будинок шл. камінь, обкладений цеглою, перекриття підшивка - огорожа металева сітка - газ заведений в будинок і літню кухню - центральний водопровід - каналізація септик, заведена в будинок - двір асфальтований - вікна деревʼяні - опалення газовий одноконтурний котел, підігрів води - бойлер - лічильники на світло, газ, воду Дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші запитання і організуєм показ в зручний для Вас час ) 0976981920 Олександра

Лобачевського вул., 92

Продаж гарного і затишного будинку в районі Батуринській по вул. Ромська. Тихий район, дружні сусіди, асфальтована дорога. Будинок двоповерховий з великою терасою на якій можна в ранці, або в вечері з приємною компанією друзів пити каву і насолоджуватися краєвидами, також є балкон з виходом однієї із спален. На території будинку є капітальний гараж з оглядовою ямою і підвалом, окремо стоячий льох, хоз. будівлі, сад, виноградник, малинник, охайний огород з різноманітними фруктами і овочами, ну і басейн, який треба трошки допрацювати ) Територія, якщо чесно шикарна, бо там може розгулятися Ваша фантазія, адже є дуже багато місця, яке можна використати під мангальну зону, зону відпочинку, дитячий майданчик, ну і зробити класний повноцінний басейн, тому, все в Ваших руках! Про будинок: - рік будівництва 2003 - заг.пл. 259,2 кв.м., житл. 130,5 кв.м., кухня 12,7 кв. м. - 19 соток землі - будинок будували з цегли і робили воздушну прослідкували між цеглою, щоб створити ефект вакууму, тому в літаку прохолодно, в зимку тепло. Покрівля - шифер, перекриття - залізобетон, підлога бетонна + ДСП, слон утеплювача і лінолеум. Фундамент - бетонні блоки на бетонній подушці в глибину 3 метра - проводка мідна, кожна кімната виведена окремо на тумблер, підключено 380 V - огорожа цегла + кованка - сходи і двері робили під замовлення, використовуючи дуб, сосну, ольху - стіни в середині будинку відштукатурені, відшпакльовані і поклеєні обої - опалення автономне - газове. Котел замовляли з Чехії. Розводка на опалення частково чугун, частково біометал - труби по сантехніці м/пл - вікна деревʼяні, але в сучасному виконанні - центральний водопровод, каналізація септік, але жодного разу не потребувала чистки - в будинку є шикарний, діючий камін - на 1-му поверсі розташовані кухня, столова, гостинна кімната з каміном, с/в (ванна і душова кабінка) - оброблено кафелем, також є котельня і зимовий сад - на 2-му поверсі розташовані 4 спальні, ще одна гостьова зала, с/в і вихід на терасу і балкон - лічильники є на все - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу Описувати деталі ще можна дуже довго, тому дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші запитання і організуєм показ в зручний для Вас час ) 0976981920 Олександра

Ромська вул. (25-річчя Жовтня), 40

Продаж затишного будинку у тихому районі міста, по вулиці Разенкова. У будинку три кімнати, кухня, коридор, кладова. Кімнати світлі, з теплою аурою. Якісний косметичний ремонт. Залишається усе, окрім особистих речей. Газ в будинку, також збережена "кухня". На подвірї є літня кухня та гараж. Котел опалювання в літній кухні, туди ж проведена і вода. Встановлена ванна. Туалет на вулиці, але є можливість зробити і в будинку. Охайне подвіря, оброблений город, фруктові дерева, кущі. Розташований будинок у центрі мікрорайону, неподалік магазин, лікарня, дитячий садочок. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Резенкова вул., 49

Пропонуємо на продаж будинок- мрію. У будинку три спальні, простора зала, кухня, ігрова кімната. Простора лоджія. Велика зона для відпочинку з критим бассейном, Сауна на дровах. Два каміна, один єлектро, а другий дровяний. Три сан.вузла, Гараж на два авто, електро привод воріт. Будинок цегляний, утеплений, якісна фасадна штукатурка. Опалюється газовим котлом ,а також сонячними колекторами які інтегровані в загальну систему опалення і подають нагріту воду у накопичувальну ємність. Подвіря доглянуте, ландшафтний дизайн, багато декоративних рослин, фруктові дерева. Розташований будинок на тихій вулиці, поряд заможні сусіди. Неподалік школа, дитячий садок, магазини, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте, усе детально розповім і домовлюся про перегляд. По запиту є відеоогляд.

Аристова, 32

Пропонуємо на продаж затишний будинок поряд з вулицею Серафімовича Будинок чотирикімнатний, велика кухня, сан.вузол окремий. Свіжий ремонт, на підлозі ламінат, натяжні стелі. Будинок укомплектований, залишається практично усе. Кондиціонер, телевізори, холодильник, морозильна камера, пральна машина. Двуконтурний котел, поміняні усі труби. На все є лічильники. Інтернет. Ззовні будинок утеплений пінопластом, дах металочерепичний. Двір чистий і охайний, усюди бетонна стяжка. На території розташований великий гараж 4*9 з автоматичними ролетними воротами, велика яма. Літня кухня, хоз.приміщення, добротний погріб, вольєр для собак. Молодий виноградник, оброблений город, садочок. Розташований будинок у тихому мікрорайоні, поряд магазини, зупика громадського транспорту. Хвилин 5 на авто АТБ, базар, ж\д станція. Телефонуйте, є торг,а я усе розповім і домовлюся про перегляд. Для зацікавлених є відеоогляд.

можливий продаж по єОселя
Серафімовича вул.

Пропонуємо на продаж великий будинок на Дружбі В будинку чотири кімнати, три з яких не прохідні. Велика кухня. Ванна кімната з вікном. Частково виконаний ремонт. Високі стелі, товсті стіни. Нові металопластикові вікна. Є система опалення, нові труби і батареї але котел наразі демонтовано. Сучасна газова плита. Великий холодильник. Зовні будинок оштукатурений і покрашений. На ділянці є гараж, у якому знаходяться хоз. приміщення. Під будинком є нульовий поверх з декількох кімнат. Розташований будинок в пішій доступності до Дружби. Поряд супермаркет, школа, садочок, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд. В будинку ніхто не проживає, тому вигляд у нього не охайний.

можливий продаж по єОселя
Петриківська

Пропонуємо на продаж великий та міцний будинок. Будинок має чотири кімнати, лише одна прохідна. Світла і простора кухня, сумісний санвузол із ванною. Кладова. На високому цоколі із гаражем і великим хоз. приміщеням під будинком. В будинку є газ та центральний водопровід. Для нагріву води газова колонка. Частково замінені вікна. Дах шиферний, не тече але вже досить зношений. Ділянка рівна, є місце для гордини і для зони барбекю. Міцний будинок, але потребує косметичного ремонту бо довгий час не використовувався за призначенням. Розташований в районі зуп. Футбольна. Третій будинок від центральної дороги. В пішій доступності універсальні магазини, дитячий садочок, школа, лікарня, зупинка громадського транспорту. Будинок продається власником, який зможе розповісти усі подробиці будівництва. Телефонуйте усе розповім і домовлюся про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Резенкова вул.

Продаж будинку на Дружбі Ви в активному пошуку бюджетного будинку? І не бажаєте переплачувати за чийсь ексклюзивний ремонт? А хочете самі здійснити свої креативні ідеї та бажання? Тоді цей варіант для Вас! Ми пропонуємо Вам придбати Будинок у Довгинцівському районі, по вулиці Леоніда Бикова (Дружба) Будинок знаходиться у чудовому місці. У кроковій доступності все потрібне для сучасного проживання. На приватизованій ділянці землі розташовано: будинок, гараж, сад-город та госп. будівлі. Сам будинок цегляний, з трьома кімнатами санвузлом, кухнею та добудованою передпокою. Дах перекритий шифером. Вікна металопластикові Будинок у процесі ремонту, але виконані основні чернові роботи. По всьому будинку розкладена тепла підлога, замінена проводка та сантехніка. Встановлено відеоспостереження. За комунікаціями все заведено. На все встановлені лічильники. Документи в порядку. Загалом, будинок і ділянка готовий до продажу та чекає на своїх нових власників. Не втратьте свій шанс: телефонуйте, пишіть, дивіться… АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Леоніда Бикова вул. (Лепешинської)

Продам добротний будинок по вул. Шполянська. До зупинки 3 хвилини. Продається з меблями та технікою. Можна занести свої валізи і жити. Стан видно по фото. Будинок утеплений пінопластом ззовні. Ділянка 15 соток доглянута. Гараж. Огорожа бетонна, ворота ковані. Поруч є школа, дитячий садок, магазини продуктові. Запрошую покупців в зручний для вас час на оглядини. Торг доречний завжди.

Шполянська вул.

Продаю уютный дом 50м², расположеный на участке 12 соток по адресу улица Родина дом 24. Дом состоит из трёх комнат, зал, спальня, прихожая. В доме есть газ, вода, свет, канализация , два вида отопления, от газового котла и печь. На участке есть гараж для легковой машины, летняя кухня, хозпостройки. Рядом с домом, в пешей доступности находятся школы, в садики, дворец культуры, ЖД вокзал, супермаркеты АТБ и Варус, а также много других магазинов. Очень хороший вариант для небольшой семейной пары, пенсионеров, которые любят землю. Будем рады показать вам этот дом, спешите купить.

можливий продаж по єОселя
Родіни вул., 24

Подаруйте мрію. Ваша дитина мріє про великого собаку, але дружина категорично проти. Бо у квартирі мало місця і гуляти треба за будь-якої погоди. Ви можете стати добрим чарівником, подарувавши дитині мрію. Навіть не сумнівайтесь - він запам’ятає це на все життя. Мені є що Вам запропонувати. Гарний, добротний будинок з високим цоколем у чудовому місці. І досить зручним плануванням кімнат. Замість гулу машин Ви будете чути спів птахів. Купуючи будинок, Ви вирішуєте одразу кілька питань. Тепер всім вистачить місця, бо в будинку три спальні. Світла і простора вітальня. Облаштована повноцінна кухня та окремий санвузол. Досить великий коридор. Є підсобні приміщення для господарських потреб. Не дарма кажуть – мій дім – моя фортеця. Біля будинку чималий, дуже доглянутий двір. Який з легкістю може вмістити пару-трійку автомобілів, якщо Ваші батьки разом з друзями завітають до вас на смачні шашлики на вихідні. А який гарний палісадник і які на ньому ростуть квіти. І Ви можете садити все, що душа забажає, бо вирощене своїми руками завжди дуже смачне. На ділянці розташований капітальний гараж з оглядовою ямою. І навіть для чотирилапого друга вже готові апартаменти – простора і тепла будка. Одноповерховий будинок 85 кв.м. Гараж з оглядовою ямою 28кв.м Ділянка прямокутної форми 7соток (приватизована) Перегляд за попередніми домовленостями. Телефонуйте. Будинок дійсно вартий уваги

Добронравова вул., 77

Продам добротный будинок з двома гаражами ,по вул.Пурина в районі Розвилки. На земельній ділянці 6,5 соток розташований газифікований, утеплений будинок площею 68м2., з новим дахом ( металочерепиця) На подвірї два великих гаража з хоз будівлями, погріб та мангальна зона. Все подвіря огорожене та виложене бруківкою. В самому будинку три жилі кімнати, простора кухня та великий санвузол. Потребує косметичного ремонту. Також в помешканні лишилась піч на дровах, що є великим плюсом на даний час. Всі меблі та техніка лишаються. На всі додаткові питання відповім за телефоном.

Пуріна вул., 87

Продається чудовий будинок який розташований на вулиці Лафарга 34 Довгинцівського району міста Кривий ріг. В будинок можна одразу заїхати і паралельно робити ремонт. Будинок 9 на 9 земельна ділянка становить 6 соток на території знаходиться гараж котельня літня кухня з двома кімнатами а також погреб досить глибокий та вмісткий. Будинок дуже теплий побудований із червоної цегли телефонувати прошу за номером 0 **********99 Сергій Анатолійович

власник
Продам будинок за адресою Лафарга 34 Довгинцівський район

Продається добротний будинок у тихому районі міста, по вул. Серафимовича. Будинок розміщений на огородженому участку 7 соток. Є всі необхідні умови для життя. Будинок 7 х 8 , шлаколитий, теплий. 4 кімнати та коридор. Встановлені пластикові вікна та решітки. Дах- шифер. Літня кухня 6 х 4 також з опаленням, шлаколита, душова кабіна та санвузол суміжні. Труби на воду пластикові. Бойлер. Опалення автономне газове, при необхідності можна відновити пічне опалення. Погріб сухий. Є гараж , сарай та літній душ, фруктові дерева, виноград. Недалеко знаходиться школа, поліклініка та магазин. До зупинки автобуса 5 хв., ходять тролейбуси 20; 21;22.

власник
Дом в Довгинцівському районі.

Продається трикімнатний житловий будинок по вулиці Вернадського (Довгинцівський район), розташований на відстані 1км від залізничного вокзалу. Будинок сухий і теплий. Проведені всі необхідні комунікації для комфортного проживання: газ, вода, опалення(новий котел), санвузол, оновлений дах(2023р). Серед інших забудов на території домоволодіння є гараж, погріб, велика цегляна літня кухня з газом і опаленням. Висадженні фруктові дерева, які кожного року плодоносять. В пішій доступності гарна транспортна розвязка та інфраструктура- зупинка маршрутного таксі та трамваю, магазини, кафе, ринок «Довгинцево», лікарня та ін. Можливий обмін на 2-3 кімнатну квартиру.Продаж від власника тому торг доречний.Рекомендую.

власник
Будинок, Довгинцивський

Продается большой дом без ремонта в долгинцевском р -не, недалеко рынок ,жд вокзал , больница школы .Дом из шлакоблока. Потолки высокие . .Гараж большой .Полностью готов под ваш ремонт .) Дом 88 м .кв. .В доме есть возможность свободной планировки и есть возможность сделать второй санузел .Крыша в порядке .Есть комната на 2 этаже. Вода газ санузел в доме. Очень хорошие соседи.

Продам большой дом на ул .Разенкова

Продам дом на Ласточке. Вторая улица от главной дороги днепр шоссе. По ул. 40 лет Октября после переименования Сичевых Стрильцив д 42. Одна из лучших улиц района, широкая и асфальтированная. Дом в нормальном состоянии,но нуждается в косметическом ремонте, после квартирантов. Цоколь дома высокий. Общая площадь 62 м2, жилая 47 м2, кухня 9 м2 Газ, свет, вода и соответственно отопление всё есть. На участке выстроен сам дом, летняя кухня и гараж. К гаражу тоже нужно приложить руку. Есть заезд под автомобил во двор дома. Хорошие соседи. Дом полностью соответствует фотографиям. Реальному покупателю Торг на месте. Все подробности по телефону.

Продам дом на  Ласточке в Долгинцевском р-не ул. 40 лет Октября

Двухэтажный дом в долгинцевском районе по улице Гаршина, остановка 7 км. Общая площадь 123 м2. На участке 5 сот есть гараж, летняя кухня. Два котла- газовый и твердотопивный. Везде современный ремонт, два кондиционера.

Продам дом на долгинцево
1 - 24 з 52 результатів

Географія Кривий Ріг