Продам частину будинку садибного типу з господарськими будівлями та спорудами. Тернопільська область, Кременець, вулиця Бориса Харчука, 29. Частина будинку 79м2. Три кімнати 22,3м2, 17,6м2, 20,2м2, кухня 10,0м2 санвузол 4,5м2. Також є кахельна грубка, функціонуючий камін. Погреб для зберігання овочів та консервації. Гараж. Земельна ділянка поділена на три частини: 0,0879га; 0,0491га; 0,044га. Місце розташування Центр. Поряд Кременецький академічний ліцей імені У.Самчука, Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія імені Тараса Шевченка, Кременецький ботанічний сад. Є фруктові дерева: яблуня, груша, вишня, слива, алича, горіх та кущі ягід(кизил, виноград синій, смородина, агрус, малина). Також є полуниця. Телефонуйте, відповім на всі запитання! Перегляди по домовленості.

можливий продаж по єОселя
Б.Харчука, 29

Продам котедж зданий в експлуатацію ще в 2016 році з гаражем та присадибною ділянкою(0.025 га)Котедж весь з цегли простінки між сусідами в 0,40 см і всі капітали теж!!! Фасад утеплений в 10 см пінопластом всі комунікації!!! Газ вода світло 380 кВт і септик на 18 м3 Все сухенько ціле вистояне !!! Гарне місце та транспортне сполучення поруч школа та за 5 хв сам центр міста а з території видно замок гори Бона!!! Продамо без поспіху є відтермінування!!!Вул Замкова 55 в м Кременець!!

Останній котедж з гаражем в такому місці і напевно в Кременці

Продаю родинний будинок у місті Кременець. Будинок 100 кв.м, має чотири кімнати, кухня, ванна кімната, туалет, є дві веранди. Також є кафельна грубка, функціонуючий камін у залі та піч для випікання хлібу. Два погреби для зберігання овочів та консервації. Останні два роки, ніхто не проживає, забезпечуємо лише технічний догляд: пропалюємо взимку, прибираємо. Фактично не залишилось старих меблів, дві кімнати в хорошому стані з новою підлогію ламінатним покриттям, щоб облаштувати одразу на свій смак. Решта території потребує догляду та прибирання. Надвірні будівлі для ведення господарства, гараж. Була пасіка, яку нещодавно придбали. Є міський водопровід, газовий котел, супутникове телебачення. На подвірʼї є криниця 42 метри з доброю водою, невеликий город з трьох ділянок орної землі на території: на підвищенні над будинком: 2,2 сотих, одразу біля входу у будинок близько сотки та ще сотка між будинком і дорогою: використовувався для картоплі, салатів,полуниці Також є ємність для дощової води на 11 метрів кубічних Є фруктові дерева: яблуня, сливи, два великих горіхи та кущі ягід(кизил, виноград червоний та білий, смородина). З усіма питаннями будь ласка пишіть в olx

Приватний будинок в місті Кременець, город, неподалік школа та ліс
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається земельна ділянка з будинком загальною площею 1338 квадратних метрів, з яких 283 квадратних метри припадають на двір і 930 квадратних метрів на сад. Житлова площа складає 50 квадратних метрів. Розташований у місті Кременець, недалеко від головної дороги, на вулиці Ляшуки. Опис будинку: Дві спальні кімнати, одна прихожа кімната, кухня, ганок, коридор, комора з виходом на горище. - Підведені світло та газ в хату; - Вода доступна у дворі; - Є гараж у хорошому стані; - Також є клуня з погребом; - На території є круг (добре тримає воду); - За будинком є сад з фруктовими деревами і невеликий город. Інфраструктура: - 2 хвилини до лісу; - До зупинки 200м (регулярно ходять автобуси); - До найближчого магазину 1 км - До ресторану 1.5 км; - За 400 м є дитячий майданчик; - До центру міста 8 хвилин машиною (5 км). Це затишне та спокійне місце з зручним розташуванням, усіма необхідними сервісами, хорошими сусідами та гарними краєвидами. Можливий торг. Всі деталі за телефоном: +38********88

власник
Продається будинок/територія в місті Кременець з зручним розташуванням

Кременець. Р-н ЗОШ #3 Земельна ділянка 8 сот. Будинок з меблями, газове і пічне опалення. Санвузол в будинку. 5 кімнат. Господарські будівлі, льох. Забутовано на гараж. Гарний доїзд. Близько школа, садок, зупинка громадського транспорту. Торг.

Замковая улица, 33, Кременец, Кременец, Тернопольская 24800.0 USD

Популярні запити

Географія Кременець