Продам будинок в центрі селища. В будинку 4 кімнати, газове та пічне опалення. Вода підведена ( у дворі колонка). Також є літня кухня утеплена, гараж, сараї. Додаткова інформація за телефоном 06******09

власник
Продаж будинку в смт. Дубовязівка

Продается двухэтажная кирпичная дача в кооперативе Тюльпан в Таранском. В доме есть вода,свет,туалет,печное отопление,гараж. На первом этаже-веранда,кухня,комната.На втором этаже-три отдельные зоны отдыха +застекленный балкон с видом на луг. Большой огород,скважина,колодец.Много кирпичных сараев. На территории дачи-выкопанное озеро для рыбы или птицы,рядом высажены березы и ели. Дача продается со всей мебелью,холодильником,телевизором и др. Уходен дом внутри-заходи и отдыхай. Вокруг хорошие соседи,некоторые живут круглый год. Документы в порядке.

власник
Продается дача в кооперативе Тюльпан

Будинок з дерева обкладений силікатною цеглою. Гараж. Літня кухня. Погріб. Сарай. Навіс.

Терміново продам будинок. С. Вирівка, Конотопський р-н.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок з усіма зручностями. Село Шаповалівка, Конотопського району. 15 хвилин від центру Конотопа по асфальтованій дорозі. Будинок розташований в 10 хв. від центру села. В селі є дитячий садок, школа. Велика ділянка землі загальною площею 0,4 Га. В кінці ділянки величезне зариблене озеро. Вся прибудинкова територія і сад огороджені парканом. Ворота автоматичні. Є відеодомофон. На ділянці крім будинка розташовані цегляний гараж на 2-а автомобіля з автоматичними ролетними воротами, 2-а погреби, велика теплиця (металокаркас, не засклена), цегляні туалет і душ. Великий доглянутий сад з молодими плодовими деревами. В саду висаджено вишні, сливи, абрикоси, яблуні, груші, виноград, кущі малини та смородини. Теплиця практично готова для вирощування с/г культур чи квітів. Вся територія двору упорядкована (тротуарна плитка), передбачено місце під установку легкозбірного басейну. До будинку підведені газ, електрика, холодна вода. Опалення і гаряча вода від індивідуального газового котла. Каналізація - септик. Підключений інтернет та супутникове телебачення. Будинок з мансардою. На першому поверсі розташована велика їдальня, кухня, санвузол, вітальня з каміном, кабінет. На мансардному поверсі велика спальня, санвузол і господарське приміщення. У санвузлі першого поверху є кутова гідромасажна ванна (джакузі), унітаз, біде, умивальник. Загальна площа будинку 165,2 кв.м.

Продам будинок з усіма зручностями 15 хвилин від центру Конотопа

Продається 2-х етажний будинок в селі Вирівка по вулиці Широкій. Другий поверх - літній. Під першим поверхом гараж з заїздом з вулиці. Участок 26 соток. На участку є вода (скважина). По вулиці центральний водопровід. Опалення будинку газове (конвектор). У дворі є літня кухня та сарай на 3 дверей. У сараї та гаражі є погріб.

власник
Будинок в селі Вирівка

Продается добротный, сухой кирпичный дом без посредников в с. Дубовязовка в 15 км от Конотопа,. Общая площадь 52,2 кв.м, жилая площадь 31,2 кв.м, 3 комнаты, закрытая веранда. Отопление - газовый котёл, есть печное отопление. Во дворе: скважина, колодец, летняя кухня, душевая, гараж, сарай, хоз. будки. Огород 16 соток, сад. В летней кухне газовая плита и печь. В саду есть ещё одна печь. Отдельная душевая с электроподачей и электроподогревом воды. Дом меблирован, есть спутниковое ТВ. Тел.: 09*********59, 05*********10 (Вайбер, телеграмм), 09*********71.

власник
Дом в с. Дубовязовка, Конотопский р-н

Популярні запити