Планується реалізація сірководневої лікарні розташованої за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кам’янське, вул. Соборна, буд. 20. Будинок лікарні розташований в історичній частині міста Кам’янське на правому березі Дніпра є пам’яткою містобудування та архітектури місцевого значення та охороняється державою. Знаходиться у безпосередньої близькості від ПРАТ «КАМЕТ-СТАЛЬ». Будинок сірководневої лікарні розташоване на земельній ділянці загальною площею 0,1151Га. Об’єкт складається з наступних приміщень: житлові кімнати в кількості 32шт. та допоміжні приміщення, всього 940,2 м2 Стан лікарні задовільний, потребує ремонту для подальшого використання в якості офісних приміщень. Повна вартість сірководневої лікарні 3 596 000 грн. з ПДВ. За результатами отриманих пропозицій буде прийняте рішення щодо реалізації сірководневої лікарні.

власник
Соборна вул., 20

ПРОДАМ комфортна 3 поверхова дачу в затишному садовому товаристві Прогресс. Будинок площею 162 квадратних метри, а також містить у собі ділянку землі площею 4 сотки. На території є літня кухня площею 24 квадратних метри, яка обладнана піччю, каміном і кондиціонером. У будинку встановлені всі необхідні комунікації: свердловина, зливна яма, електрика 220 В, у кухні підєднані газові балони. Поруч річка, ліс, ЕКО чисте місце для проживання та відпочинку. Є приватизація. Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд. Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз ! У нас завжди багато клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми активно залучаємо потенційних покупців і орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах, забезпечуючи юридичні консультації, займаємося оформленням всіх необхідних документів.

можливий продаж по єОселя
8 криничанська вулиця, 8

Продам дачу біля води та лісу в Дніпропетровській обл. р/н Николаївка 2 эт.дом, гараж, 12 соток землі, великий сад, до води 50 метрів, рибальство, дуже гарне місце для життя та відпочинку

власник
вул.1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ 🏡 затишний цегляний БУДИНОК у Камянському, район 55 блочок, по вулиці Конотопській. Цей будинок площею 56 кв.м розташований на ділянці 4 сотки з додатковим городом навпроти. Відмінна пропозиція для тих, хто цінує комфорт та спокій. 🌿 Будинок у хорошому стані і готовий до заселення. Встановлено автономне газове опалення та газову колонку, що забезпечить тепло та затишок у будь-яку пору року. 🔥 Пластикові труби замінені, дах також у відмінному стані. На ділянці є літня кухня та підсобні приміщення, а також зливна яма. 🛠️ Всередині є все необхідне: електрика, водопостачання та газ, усі лічильники встановлені. ⚡💧 Крім того, поруч розташована зупинка автобусів, що забезпечить зручне пересування містом і околицями. 🚌 Це тихе і затишне місце ідеально підходить для комфортного життя. Будинок і ділянка надають можливості для створення затишного саду або городу. 🌻🌱 Вартість пропозиції 💰 26 000 у.о. 📞 Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд: ☝️ Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦 клієнтів, які шукають нерухомість. Ми 🏃 ♂️ активно залучаємо 🎯 потенційних покупців та орендарів ! Завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи юридичні консультації та займаємося оформленням усіх необхідних ✍️ документів. ☝️ Не втрачайте можливість стати власником цього чудового житла!

Конотопська вул.

Продаётся двухэтажный дом под ремонт в районе Черемушки, Украина. В 10 минутах ходьбы расположены магазины, остановки общественного транспорта, аптеки, школа и детский сад. Дом требует ремонта, но имеется большое количество строительных материалов для восстановления. Летняя кухня готова на 80% для проживания и оборудована санузлом с душем. В наличии много кирпича для возможной постройки гаража. Одна стена требует восстановления, но нет ничего фатального, и все готово для начала ремонта. Подключены свет, вода и газ, задолженностей нет. Рекомендуется осмотреть дом лично.

Польская

Продам гарний та затишний будинок в елітному районі Курилівки, прекрасне місце для життя та відпочинкузагальною площею 260 кв. одноповерховий будинок з великим підвальним приміщенням, яке може бути використане під будь-яке ваше призначення,блоковий фундамент, стіни з шлакоблоку обкладені червоною цеглою,-три паливні котли: газовий, електрокотел, і твердопаливний,-Два кондиціонери, що діє камін, який створює особливий затишок вашого будинку,- дві свердловини (система очищення води ОСМОС)- затишна літня кухня з душем та туалетомна приватизованій ділянці 14 соток більше 20 блакитних ялинок і можевельника, багато кущів троянд та інших квітів,є і плодові дерева, кущі смородини та малини,у дворі будинку гарна альтанка для відпочинку.у звязку з переїздом будинок продається з усіма ексклюзивними меблями та технікою

Весенняя

Продам затишний будинок у мальовничому районі Романково, Дніпропетровської області, місто Камянське. Будинок розташований на приватній ділянці з площею 24 сотки. Площа будинку становить 65 квадратних метрів і має 2 спальні та залу, кухню, санвузол та кладову. На подвірї побудована господарча будівля та підвал. Є колодязь. Навколо будинку є зелена зона, яка забезпечує комфорт для відпочинку та проведення часу на свіжому повітрі. Зручна локація: до зупинки 4 трамваю та 24 маршрутного автобуса - 150м, а на відстані однієї зупинки розташована 28 школа, АТБ, Укрпошта, кавярня, перукарня, банкомат, аптеки, продуктові та промтоварні магазини, базар, автомийка. Ціна цього будинку становить лише 12000 доларів США. За таку доступну ціну ви отримуєте будинок з усіма необхідними зручностями. Не втрачайте можливість стати власником цього будинку! Зателефонуйте нам вже сьогодні та домовтеся про перегляд. З повагою, Сотник Наталя, Агенція з нерухомості Авангард, проспект Свободи, 2

Романківська

У продажу частина будинку на Черемушках ( Донська, Кулінарія) Простий жилий стан, але ремонт не завадить. Дві кімнати, одна з котрих прохідна та коридор з піччю. Велика літня кухня, з ванною, водою та газом. Зручний будинок для невеликої сімї. За більш детальної інформацією, телефонуйте.

Донська вул., 132

У продажу будинок в районі України. Зручний район, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Школа, дитячий садок, АТБ та безліч інших магазинів, зручна транспортна розвязка. Будинок має чотири окремі кімнати та дві прохідних, кухню та санвузол. На ділянці в 8.5 соток є сарай, велика літня кухня, баня, колодязь, та два гаража. Все необхідне для господарювання, та комфорту. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Тургенєва вул., 30

Продам будинок, район БАМа. Затишне місце. Два поверхи. Вісім кімнат. Балкон. Гараж. 198м.кв. Перший поверх литий: гараж вбудований у будинок, підвал, санвузол, кухня та дві кімнати. Можна використовувати як технічне приміщення. Другий поверх шлакоблок: пять шпакльованих кімнат та санвузол. Кімнати просторі, високі стелі. Є вихід на балкон. Вікна металопластик, нові батареї на другому поверсі. Двоконтурний газовий котел. Водопровід, електрика. Територію біля будинку можна використовувати як город або місце для відпочинку. Сусіди поряд приємні. Біля будинку є невеликі технічні приміщення, які можна використовувати для зберігання або переобладнати під сауну. Дзвоніть зараз, записуйтесь на перегляд. З повагою Олександр, Агентство Нерухомості Авангард філія м. Камянське, пр-т Свободи 47.

Мелітопольська вул.

У продажу затишний пятикімнатний будинок з яких 3 кімнати роздільні, зручності в будинку. Опалення АГВ, встановлений бойлер на підігрів води та кондеціонер. Будинок побудований в 1979році, знаходиться у затишному зеленому районі міста Камянське по провулку Кізлярський. Поруч з будинком ставок та посадка. Поблизу дитячий садочок, ринок, школа, магазини в пішій доступності. Телефонуйте вже зараз та підемо на перегляд

Кизлярська вул., 2А

Продається 1/2 частина великого просторого двоповерхового будинку з приватизованою ділянкою 3сот. Будинок знаходиться в зручному районі, в кроковій доступності дитячий садок, школа, медичний центр, лікарня, відділення НП, та всі необхідні магазини. Чотири окремі кімнати, балкон, санвузол. Газовий котел, колонка. Подвіря з зручним заїздом, гаражем, та хоз будівлею. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Волгодонська вул.

К вашему вниманию продаётся отличный дом в районе Днепростроя , возле больницы . Снаружи дом утеплён пинопластом , во дворе положена тротуарная плитка , установлены добротные металические ворота , есть место под несколько машин также место для зоны барбекю. По всей територии установлен высокий еврозабор. Дом состоит из 2х спален ,гостинной , кухни и ванной комнаты . Установлены мпо , также 2х контурный газовый котёл . Вся необходимая инфраструктура в пешей доступности + в 5 минутах хотьбы расположен пляж . Хороший торг присутсвует🔑😛 Все документы впорядке и готовы к переоформлению. Звоните и записывайтесь на просмотр! Для наших клиентов оценка недвижимости для нотариальной сделки БЕСПЛАТНО!!! ДЕЙСТВУЕТ СКИДКА 5% ДЛЯ УЧАСТНИКОВ ВОЕННЫХ ДЕЙСТВИЙ И ИХ СЕМЕЙ НА УСЛУГИ АГЕНТСТВА. Мирного неба и крепкого здоровья Вам и вашим близким.

можливий продаж по єОселя
Енергетиків, 8

Будинок має готовність 80%. Підведені комунікації: вода, електрика, газ. На території ділянки висаджені фруктові дерева. Документи готові до продажу.

Новоросійська

Будинок, загальною площею 200м2, без внутрішніх робіт - це дає можливість майбутньому власнику втілити всі свої сміливі ідеї по створенню інтерєру на свій смак. Будівля розташована на тихій, спокійній вулиці з добрими сусідами. Площа земельної ділянки 8,5 соток. В будинку підключена електрика. Прибудинкова територія викладена тротуарною плиткою. Є велика зливна яма. Огорожа - бетонні секції. Зручна локація: до зупинки 24 маршрутного автобуса 5 хв пішим ходом, на відстані 500м знаходиться дитсадок, 27 школа, амбулаторія, аптека, продуктовий і промтоварний магазин, банкомат, перукарня, а також зупинка маршрутного автобуса 2А.

Новоросійська

Дослідити місцевість

Бажаєте мешкати поруч з природою , де поряд блакитні озера та хвойний ліс ? Тоді ця пропозиція для Вас! Ззовні будинок утеплено "короїдом", всередині деревяна дошка. До лісу та озер пять хвилин пішки. До Варусу, АТБ та Епіцентру 10 хвилин їзди. Будинок розташовано в дачному кооперативі "Веселка",який має охорону, та обмежений доступ на територію. Є газ, вода та електроенергія, опалення на обидва поверха за допомогою пічки та каміну. Всі зручності в будинку,є сауна та літня кухня.Для Вашого авто є гараж,та навіс. Для затишку та злагоди бракує Вашої присутності. Цей будинок чекає на Вас!

Васелка

Продається будинок у місті Камянське, розташований в Романково. Будинок одноповерховий, має площу 66 м2, є 3 кімнати, кухня, столова, коридор і сумісний санвузол. Опалення індивідуальне газове. Будинок цегляний, вікна металопластикові. Земельна ділянка 6соток. На подвірї розташований гараж, підвал та господарська будівля. Дуже зручна локація : поруч з будинком знаходиться зупинка маршрутного автобуса 24, на відстані 100 м - кінцева зупинка 4 трамваю. На відстані 3х трамвайних зупинок розташована 28 школа, АТБ, Укрпошта, банкомат, перукарня, базар, аптеки, кавярня, продуктові та промтоварні магазини, автомийка. Цей будинок -відмінний варіант для комфортного проживання у затишному районі міста.

Одеська, 10

У продажу двоповерхова шлакоблочна дача з 12 сотками землі с/т Експрес На території дачі багато фруктових дерев, невеликий сарай з газовою плитою та місцем під газовий балон, також поруч знаходиться літній душ. Ділянка плодовита, чудово підійде під сад, або невеликий город Будинок потребує уваги, потрібно зробити косметичний ремонт на першому поверсі та доробити другий поверх. - Проходячи в будинок ви побачите невелику пристройку та гвинтові сходи які ведуть на другий поверх. - Далі ви побачите кухонну зону з твердопаливною пічкою. - Та після цього ви зайдете в простору кімнату - На другому поверху дві кімнати в одній з них камін В будинку: замінена проводка На території: свердловина з електронасосом Більше інформації за телефоном

чайка

Продається затишний будинок у місті Камянське, Дніпропетровська область. Будинок знаходиться в самому екологічно чистому районі Романково. Загальна площа будинку становить 100м2, одноповерховий. Опалення індивідуальне газове. Будинок в жилому стані. Відмінна локація: поряд 27 школа, дитсадок, амбулаторія, продуктові магазини, перукарня, банкомат та зупинка маршрутного автобуса 2А.

Варшавська вул.

Продам будинок у затишному місці Камянського. вул. Прорізна. Просторий будинок з чотирма кімнатами. Кухня та сан вузол в будинку. Дах зроблений, не тече. Одноконтурний газовий котел. Хоз-будівлі на ділянці. За більш детальною інформацією, телефонуйте...

можливий продаж по єОселя
Прорізна вул.

Продається пів будинка. На ділянці є літня кухня і господарське приміщення. В будинку дві прохідні кімнати, кухня та зручності. Опалення газове та пічне. В другій половині хороші сусіди і по всій вулиці теж. Документи готові до швидкого продажу.

Щорса, 1

Продам дом Колеуссовский район ✅Предлагаем вашему вниманию уютный дом который расположен по переулку Сухому, с земельным участком 7 соток. ✳️Дом жилой, но требует ремонта, общей площадью 88 м.кв., имеет 4 комнаты. В доме есть свет и вода. ✳️Канализация сливная яма. Есть гараж. ✳️Отопление печное. Удобства на улице, но есть возможность установить с/у в доме. Газа нет. ✳️Установлены новые м/п окна, мебель остается по договоренности. Есть летняя кухня. На участке фруктовые деревья, который огражден забором. ДОМ ДОСТОИН ВАШЕГО ВНИМАНИЯ. В трехстах метрах от дома остановка трамвая, до остановки маршрутки сто метров, больница №4, магазин "Лукошко". Звоните, приезжайте, смотрите, оценивайте самостоятельно, предлагайте свой вариант цены! Рассмотрим каждое предложение индивидуально. Если у вас есть недвижимость, которую вы хотите продать или сдать в аренду - Звоните! Мы работаем на Ваших условиях, предоставляем бесплатные юридические консультации, оформляем всю документацию и ищем потенциальных покупателей. 💵💵💵Цена 4999 $ ☎️☎️☎️тел. 098 335 63 71 Наталья

Переулок Сухой, 14

Продам дом (55 блочек). Вся электропроводка заменена, дом утеплён. Отопление от газового котла. В доме 4 комнаты, просторная кухня и санузел. Во дворе растет молодой сад, а также есть летняя кухня для приятного времяпрепровождения. Участок ухожен, дом готов к заселению. Спокойный район, удобная транспортная развязка, рядом вся необходимая инфраструктура. Возможен разумный торг.

Енисейская, 28

Черновицкая, 46
123...5
1 - 24 з 107 результатів

Популярні запити

Географія Кам’янське