Продам будинок за містом Абрикосівка (13 км до міста) Земельна ділянка 32 сотки Загальна площа 86 м2 Будинок збудований з каменю Рік будівництва 1987 р Всі стіни і стеля вимащена глиною Дах алюмінієвий, балки не гнилі Будинок без тріщин Підлога залята бетоном Тераса Чотири спальні кімнати Дві просторі прихожі Два входи в будинок Три кахельні грубки Горище Підвал під будинком Кирниця Погріб Гараж Літня кухня Три підсобних приміщення Яблуневий сад, город Рівний рельєф місцевості Два заїзди на земельну ділянку Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, будь-ласка, зв’яжіться за номером

Продам будинок за містом | Абрикосівка

Продається будинок у с. Довжок,ділянка 0,25 га,великій сад,город. Плодові дерева та кущі. Є газ, скважина , хозблок-літня кухня з гаражем та сараєм. Подробиці за телефоном.

власник

Продам хату в селі Княжпіль, сад,гор од.Віранда,коридор,4кімнати великих,кладова,коридор,2погреба,кухня,гараж,господарські будівлі.Є меблі. Ціна договірна.09******14 Альона

Продам хату в селі Княжпіль
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок, літня кухня з грубкою та конвекторами, є газ, колодязь, сарай, погріб, гараж,великий садок,город,

власник
Продам будинок з ділянкою

Продам добротний цегляний двоповерховий будинок в с. Довжок. Жила площа будинку 190 кВ.м , загальна-300 кВ. м. Має 4 спальних кімнати, вітальня, 2 кухні, 2 санвузла. А також підвальне приміщення, де знаходиться гараж, котельня, комора. Садиба 17 соток, є літня кухня(з кладовою 50 кВ.). На території є також льох, криниця та зовнішній туалет. Насаджений сад з фруктовими деревами, виноградники. Опалення індивідуальне газове і твердопаливне.За детальною інформацією звертайтеся за номером 09******62

власник
Продам двоповерховий будинок

25 км від міста, с. Брага, дачний кооператив - 80 м2 - 1 поверх: кухня, коридор, місце під душ, вхід в гараж та підвал - 2 поверх: 2 окремі кімнати та коридор - Заведена електрика в будинок - Є літній душ та туалет на вулиці, в який заведена вода - Є скважина 42 м (на 3 сусіди) - Є можливість провести газ, газопровід поруч - 6 сот. приватизованої землі - До води 300 м, пологий берег! Гарне місце для риболовлі та відпочинку

Продам дачний будинок с. Брага

Продається будинок в с. Врублівці, Камянець-Подільського району Хмельницької області по вул. Дружби 20. Загальна площа будинку 144 кв. м. Площа земельної ділянки 55 соток. В будинку 3 кімнати, туалет і душ у дворі (бойлер), прихожа, веранда з кухнею. На ділянці літня кухня, погреб, сарай, сушилка для фруктів, гараж, інші будівлі. Будинок з камню. Покрівля алюмінієва. Вікна пластикові. В будинку є піч. Опалення: груба. У дворі є колодязь з джерельною водою, газ проведено в будинок. Молодий сад на ділянці з фруктовими деревами. Доглянуто. На відстані 400-500 метрів є спуск до річки Дністер. Село знаходиться в заповідній зоні "Подільські товтри". В селі магазини, кафе, школа, церква, розважальний комплекс "Ксенія" (чани, баня, басейн, готель, ресторан, причал, прогулочний катер, стоянка для катерів, джерела. Рядом знаходиться ліс.

власник
Продам будинок, Врублівці

Продається житловий цегляний будинок в с. Кульчіївці, (9км від міста). Будинок на 3 поверхи, перший та другий поверх житлові, зі сторони вулиці вбудований гараж. Кімнати з газовим та пічним опаленням. Земельна ділянка площею 0,25га приватизована. На території є літня кухня та великий родючий сад.

власник
Житловий будинок

Продам будинок в біля річки Дністер. с. Гринчук, Хмельницької обл. 3 кімнати, літня кухня, душова кімната, комора, погріб, гараж. Територія 40 соток. Великий 15-ти річний сад з фруктовими деревами. Територія для відпочинку (мангал, коптильня, диван-гойдалка). Вода із свердловини заведена в кухню та ванну, боллер. До річки 400 м. Дуже гарні краєвиди. Тихе та спокійне місце. Власник.

власник
Будинок біля Дністра

Продам будинок с. Колибаївка Три кімнати, 80 заг. пл., літня кухня, гараж, сарай, підвал 18 соток приватизованої землі, гарний рівна ділянка, доглянутий сад В будинку газ, світло, криниця Будинок в жилому стані. Газове опалення, додатково дві кафельні грубки.

Продам будинок с. Колибаївка

Знаходиться на другій лінії річки Збруч На території одно поверховий будинок(площею 44 м²) Літня кухня,недобудований гараж,підвал та сад 25 сотих. В будинку зроблений євро ремонт,пластикові вікна. Перед будинком недобудована веранда(присутні матеріали для добудови-пластикові двері,вікна). Санвузол знаходиться у дворі. Комунікації:електрика та вода. В будинку є кабельне-телебачення. Продаю з меблями та побутовою технікою. Навколо території будинку високий камʼяний паркан. Подробиці у приватні повідомлення.

власник
Будинок (дача) у Камянець-Подільському районі

Продається неймовірно затишний 2-ох поверховий будинок в передмісті Камянець - Подільського (1км.від міста) в напрямку Чернівців. в с.Смотрич. Будинок побудовано 2012році. #₴#Використовувалися виключно якісні будівельні матеріали. *Зручне планування. *Загальна площа з гаражом 240м². *Приватизована земельна ділянка -15сот. "Криниця 12 метрів, *Встановлено очистну станцію для води. *3-ох фазний лічильник. велика тераса, обємний гараж. *"*Перший поверх: #Спальня. #Кухня- вітальня з виходом на терасу. #Господарська кімната з виходом в гараж; # гардеробна кімната; # комора; ***Другий поверх: #4-ри спальні кімнати ; #Ігрова - спортивна кімната; #суміжний санвузол; * Між поверхами дубові східці. *При потребі є можливість розділити будинок на два входа.

Продається неймовірно затишний будинок

Продається будинок в с.Голосків. *5км.від будинку до "Сільпо"(м-н. Жовтневий); *60м.кв. *Приватизована земельна ділянка 25сот.; *Житловий стан; *Газові конвектори; *Пічка; *Септик; *Криниця; *Гараж; *Садок; *23500 дол. Детальна інформація за тел.09******89-Дмитро

Продам будинок. Голосків.

Продам будинок в селі Оленівка, 5 км від міста Камʼянця -Подільського. Зручне розташування, газ в будинку, вода на подвірʼї. Сад, господарські будівлі, капітальний гараж. Розглядаємо варіант обміну на квартиру.

власник
Продам будинок біля міста

Продам земельну ділянку 19 соток у селі Жванець, Камянець -Подільського району ,Хмельницької області.На ділянці розташовані два будинки.Старий будинок в якому можна проживати і новий недобудований площею 123 кВ.м. У новому будинку підведена вода,електрика та каналізація,стіни всередині поштукатурені глиною. На подвірї є також літня кухня гараж,два погріба і господарські будівлі.На ділянку заведений газ,вода з централізованого водогону,підведено три фази електрики.У селі є школа,дитячий садок.

власник
Продається будинок у селі Жванець..

Продам хату в селі Жванець Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на ділянці 0,20 га. Збудована у 90-х роках з білих гіпсових блоків. 5 кімнат 100 м.кв. Газове опалення. Є гараж і погріб. Літня кухня з ванною. Є вода у літній кухні. Туалет у дворі.

власник
Продам хату в с.Жванець Кам’янець-Подільського району

•Загальна площа 88,5м2 •Площа частини з ремонтом 48м2 •Індивідуальне опалення(газовий котел) •Працююча грубка •Колодязь •Септик •Частина будинку з ремонтом: -Вітальня з кухнею -Кімната -Санвузол -Коридор Гараж з високим заїздом Земельна ділянка Сарай Літня кухня Замінена електрика та сантехніка по всій площі будинку В частині з ремонтом замінено радіатори Сантехніка виведена на другий поверх Металопластикові вікна Дах накритий металочерепицею та утеплений мінеральною ватою На другому поверсі є простора тераса Село Абрикосівка Надішлю відеоогляд

Продам будинок в затишному селі!

Продаж будинку, с. Довжок, 25 соток, рівнина, газ заведений в будинок, підсобні приміщення, літня кухня, гараж, криниця з сусідами спільного користування, погріб під склеп, перекриття шифер. Гарне місцерозташування.

Продаж будинку, с. Довжок, 25 соток, рівнина

Продам будинок на Довжку,район кінопрокату.Від власника.Будинок будувався якісно,для себе.Велика територія.Сад,город,підсобні приміщення.Дві великі тераси,балкони.В будинку гараж з ямою і підвал.Підведено 3 фази.Є кирниця і свердловина.Більше фото скину при потребі.

власник
Будинок на Довжку.

Продається будинок в Хмельницькій обл, Камянець-Подільський район, село Велика Слобідка. Всі документи готові і на руках. Будинок в гарному стані, на території 55 соток. В будинку є єлектрика, газ і вода підведена до будинку. Опалення - дрова а також є газ і гусак в будинку , треба підключати, батареї є по всіх кімнатах. Частково є старі меблі. Є прибудинкові будівлі - гараж, хлів для худоби, погріб. Є садок, черешні, виноград, город.

власник
Продається будинок с. Велика Слобода

До вашої уваги великий будинок з ремонтом Село Голосків (5й кооператив) одразу біля траси. Утеплений пінопластом Три фази, великий гараж Комфортна альтанка Якісна сауна зі всім необхідним Дві кухні, два сан вузли Котел газовий і твердопаливний Своя скважина на 95 метрів Теплиця 25 сотих землі Чудова пропозиція для великої сімʼї та для ведення бізнесу Телефонуйте за деталями 09*********44 Дмитро

Продам великий будинок 4км до Атб і Сільпо

Новозбудований будинок 224м2. Два поверхи. Власне бомбосховище 20м2. 1й поверх : великий зал із каміном, кухня, кабінет, душова кімната, кімната-еркер. 2й поверх : спальня , дві дитячих кімнати, гардероб та ванна кімната, повноцінне горище. Земельна ділянка 15 сотих, на ділянці : криниця 16 м, два септика по 6 кубів, гараж.

С. Смотрич поблизу міста Камянець -Подільський

Продається господарство, село Гуменці. Площа будинку - 75 кв.м. Також на території є літня кухня, гараж, господарські будівлі, 20 соток землі. Вода за 150 метрів від хати, є можливість провести воду на подвіря та в хату за необхідності, зручності на вулиці. Звертатись за телефоном 38********73 Валентина

власник
Будинок з землею

Будинок в гарному стані на центральній вулиці. Біля будинку є кухня, гараж, підвал. Гарний сад: черешні, вишні, сливи, яблука, абрикоси, 2 виноградники, малини, полуниці. Городу під оранку 15 соток. До зупинки автобуса до 5 хвилин. Недалеко є ліс, річка, гарні пагорби.

власник
Продам будинок в селі Яруга
1 - 24 з 43 результатів

Популярні запити