Продається будинок. Стандартний набір подвірря сад город. З комунікацій тільки світло. Опалення пічне. Вода коло будинку (центральний водопровід) Орієнтовно сто метрів від будинку зупинка електрички. Якщо будуть запитання краще телефонуйте. Тел. 09******22 06******25

власник
Продається будинок

Продам будинок у селі Піщане,Зборівського району,Тернопільської області. Будинок потребує ремонту,опалення пєцом,або електрикою,є можливість підвести газ.На подвірї є скважина,погріб,студола і сарай. У будинку встановлені пластикові вікна,та міцні деревяні двері. Є 50сот поля. За більш детальною інформацією звертайтесь в приват,або за номером. Реальному покупцю,хороший торг.

власник
Продам будинок у селі Піщане.

Будинок і земля приватизована.0.5598 га - для особистого селянського господарства, 0.25га для будівництва знаходиться в с.Футори. На подвірї знаходиться велика літня кухня(3кімнати), стайня, комора та погріб (цегляні), ворота метал та кругом огорожа метал, колодязь. Підведена вода до хати , є септик. Продається разом з меблями. Є ванна,в ній біде , унітаз, бойлер. В будинку, крім 3 кімнат, є кухня , коридор та веранда.3-фазний лічильник для електроенергії

власник
Житловий Будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дача обгороджена є будинок з підвалом є вода на літній період, детальніше за телефоном.

власник
Продам дачу в селі  Курівці

Будинок (100 м2) : 6 кімнат (разом з меблями)+ 3 коридори, літній будинок: 2 кімнати + гараж з оглядовою ямою + підвал, господарський будинок: кухня, санвузол, кладові, господарські відділи 4 шт на земельній ділянці 25 сотих га (+25 за домовленістю)- можна під комерційну діяльність - поруч міжнародна траса м-30, річка, лісок, 10 хв їзди до обласного центру м.Тернопіль

власник
Продається будинок з господарськими будовами

Продається незакінчене будівництво у м.Зборів по вул. Івана Богуна. Підведена електромережа на 3 фази, на подвірї є висверлина скважина. Залитий фундамент на с/г приміщення (гараж, кухня, сарай). Є великий погріб на 80м2, висота стелі 3м. Горище з високими фаціятами, дає можливість зробити кімнати, панельне перекриття.

власник
Будинок СМТ Зборів

Продається Будинок в с.Мшанець Теребовлянського району!!! Приватизованна земельна ділянка 0,15 га під забудову, 0,10 га під осг, 0,0491 під садівництво. Також підведений газ та світло! Через дорогу є ще одна земельна ділянка під забудову. Можна купити все разом і буде 0.50 сотих землі.

власник
Продається Будинок!!!

Будинок покритий польською металочерепицею та встановлені деревяні євровікна. Стіни будинку є утепленими. Зовнішня стіна будинку побудована із цегли, а всередині наповнення стін з мінвати. Внутрішні стіни з цегли та деякі з піноблоку. Розміщений біля центру міста Зборів, в пішій доступності 5 хв від центральної районної поліклініки, районної лікарні, загальноосвітньої школа, дитячого садочку.

власник
Продається будинок м.Зборів

Продам приватний будинок з облаштуванням під сільське господар ство

власник
Будинок приватний

Продається будинок у місті Зборів по вул. Д.Галицького 15 біля нового садіку. До центру 7хв пішком. Нова дорога по вулиці. Літня кухня з гаражом, великий склад, дві старі хати з цегли. Земельна ділянка 0.32га

власник
Продаж будинку м.Зборів

Будинок з садом і господарським приміщенням.Село Беримівці Зборівський район .13 сотих .Город находиця на початку села 350 метрів від хати. Є підвід, газ і води.

власник
Будинок з садом і господарським приміщенням.

Продається незавершене будівництво: * площа забудови - 160 м2; * житлова площа - 75 м2. Земельна ділянка загальною площею 0,304 Га. Підведена електрика, водопровід, поблизу підведено газ. Є садок. с. Цебрів, 18 км. від Тернополя по Львівській трасі.

власник
Продається незавершене будівництво, земельна ділянка (біля Тернополя)

Терміново! Можливий торг продається будинок в м. Зборів, Тернопільська область. 50.000 євро за детальною інформацією пишіть або +641679899 в WhatsApp. Будинок з гаражем і літнею кухнею ( вода і газ провпедені), город і садок. Все розміщено близько: магазин, школа і дитячий садок.

власник
ТЕРМІНОВО продається будинок

Продаю улюблений хутір, 20 км. від Тернополя. Газ, вода, світло, опалення. Всі зручності, велика територія 1 га. Два житлових будинки. Перший - два жилих поверхи, 5 кімнат + мансарда, 200 кв. метрів, другий - два житлових поверхи, кухня + дві спальні, туалет, душ, 100 кв. метрів. Власний лісок, багато фруктових дерев, баня з басейном(потребує внутрішнього оздоблення). Камін, гараж. Залишаються всі меблі та аксесуари. Цільове призначення: 1) житло 2)бізнес 3)відпочинковий комплекс Писати виключно у WhatsUp або на Вайбер: +38 06*********62

власник
Хутір. Затишок. Безпека. Комфорт

Продам будинок з прибудовою,вода і газ підведено під будинок,стіни поштукатурені залита стяжка,поруч школа та дитячий садок,5 хвилин до центру,м. Зборів по вул.Чорновола 3., Можна прийти подивитися або дзвоніть Уляна - 06******79., Надя - 09******47.

власник
Продам  будинок з прибудовою

Продаеться будинок в селы, для справжнього господаря, ыдеальне мысце для ведення приватного господаства. Площа будинку 110 м.кв, разом з верандою.Товсты стыны з глини (влытку прохолодно, зимою тепло). Приблызно 50-х рокыв забудовы, в прекрасному станы. На подвыры э лытня кухня з цеглы, площа 38 м. кв.. Стайня з каменю=31м. кв, Стодола, камынь+ дерево= 52м. кв.. Також э 2 великих льохи 44м.кв., для сберыгання городыни. Город = 40 соток. Подвыря + сад=20 соток. Електрыка, газ, вода (колодязь) все э. Власник.

власник
Будинок в селi Хомiвка

Продається житловий будинок в с.Мшанець. Більше детальніше по телефону.

власник
Продається Будинок

В будинку є 3 кімнати, кухня, ванна з туалетом, водяний насос, бойлер, газовий обігрівач, 2 муровані пічки, металопластикові вікна. Перекриття стелі бетонні плити, підлога залита цементом. На подвірʼї знаходяться майстерня, хлів, господарське приміщення, літня кухня. На території є город на 15 сотих, сад, паркан з каменю. Будинок розташований в центрі села, поруч автобусної зупинки. Відмінне місце для спокійного та екологічного проживання.

власник
Продам або обміняю будинок із землею в с.Вовчківці Зборівському районі

Продам будинок, неподалік м. Тернопіль, близько є магазин і автобусна зупинка, будинок знаходиться біля центральної траси, є проведена електрика,є гараж, є можливість провести газ і воду, разом з будинком є город

власник
Продам будинок

Житловий будинок з усіма комунікаціями, двохповерховий гараж, літня кухня, сарай на 10 сот. землі. Зручне розташування. Під будинком знаходиться великий підвал-бункер на весь коридор і його розмірами як по довжині так і по висоті з освітленням на 12в. Під стінами будинку міцний, надійний фундамент який розраховувався на другий поверх. Вулиця на якій знаходиться будинок розміщена за міським парком. Всі документи на будинок і землю є в наявності. Чесність і порядність гарантую. Якщо Вам підходить ціна будинку тоді пишіть мені на вайбер або вайтцап.

власник
Будинок з прибудинковими  будівлями і приватизованою землею

Продам будинок з городом +-60 сотиків Село Футори. Підведений газ, є конвектор, на подвір‘ї вода, та цегляна добудова. Деталі по телефону.

власник
Будинок в с. Футори, город.

Продам будинок,всі комунікації зроблені,все нове продається з новими меблями,в центрі міста,300 метрів школа,дзвонити тільки на вайбер.

власник
Продам будинок...

Продається будинок з земельною ділянкою. Гарне розташування, в центрі села, є залізничний та автобусний транспорт, добре зроблена дорога в село. Село за 18 км від Тернополя. В будинку проведена електрика та газ, також будинок може опалюватись пєцом. Будинок має 3 кімнати, коридор та кухню. Будинок світлий, всі кімнати з вікнами. Перед будинком подвіря та невеличкий городець За будинком невеличке подвіря з прибудинковими спорудами, за ними город. Загальна площа земельної ділянки 0, 2419 га, площа будинку 86,1 м2.

власник
Приватний будинок у селі Курівці, Тернопільська обл.

Продається будинок 50 км від Тернополя в селі Мшанець Теребовлянського району вул. Січових Стрільців 19, загальна площа 12 сотих. Газ, світло є. Також є колодязь на подвірʼї. Ціна договірна всі інші деталі по телефону…

власник
Будинок с. Мшанець
1 - 24 з 31 результатів

Популярні запити