Продаємо приватний будинок в селі з окремо стоящим гаражем та господарськими приміщеннями. Земельна ділянка площею разом з будовами - 25 соток. Будинок камяний одно поверховий загальною площею 69 м², 3 кімнати, 2 коредара та кухня, санвузла не має (є змога доробити). Вікна металопластикові, двері міжкімнатні та вхідні заміненні - деревяні, є газ, електроенергія, опалення конвекторами та грубкою з кахеля (також є піч), за будинком є своя криниця 20м глубиною (вода є постійно) та бетоний септик 5м глубиною . В будинок вода та каналізація заведенна та функціонує! Гараж цегляний (в гаражі є яма та невеличкий підвал) - 21.9 м² підїзд бетонований, є електроенергія. Господарські приміщення цеглянні, криті шифером. Одне 12.9 м², друге 67.2 м² з камяним підвалом в приміщенні розведено електроенергію та газ. Розміщення будівель видно на плані. Данний будинок можна використовувати як для постійного життя так і для дачі. За 250 метрів ліс, 650 метрів річка Дністер. Можливий торг. Більш детальна інформація за телефоном. Галина 09******30 09******91

власник
Продам Будинок в селі

Продається житловий будинок в с.Задубрівка. Господарство газифіковане.Будинок в хорошому стані: опалення-газові конвектори і пічки на дровах.На кухні є газова плита.Стіни цегляні, фундамент бетонний, покриття шифер.В будинку вода підведена всередину.Документи в порядку. На подвірї є стайня, курник,гараж..Дуже гарний краєвид(поряд є озеро). недалеко зупинка транспорту, магазин.Хороші сусіди. . Господарство розміщене на 20 сотках землі.Багато фруктових дерев(вишні, черешні, абрикоси, груші, яблуні, горіхи) .Також є 3 сортові виногради.Ціна договірна!

власник
Продам будинок від власника в затишному місці

Продам двох поверховий будинок за межами міста. Другий поверх жилий,є 3 кімнати та кухня. Перший поверх гараж та господарські 2 кімнати. В будинку зробленим євроремонт. Є газ, опалення (газовий котел), електрокамін,який функціонує та може обігрівати. Меблі та побутова техніка залишається .Житлової площі 120 квадратів. На подвірї побудована нова,затишна альтанка.Також є новий гараж та ще дві кімнати поруч(нова добудова біля будинку),планувалось під сауну(баню)

власник
Продам чудовий будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається господарство в с.Товтри. Будинок 10*12 півтора поверха, літня кухня, сараї, криниця, підвал, гараж 9*5, водопровід,газопровід город 4сотих велике подвір я. Розташований в дуже хорошому місці 4 км від р. Дністер.

власник
Продається будинок дом господарство

Продається господарство в селі Товтри,Заставнівського району,Чернівецької області. 22 соток. окремо ще одна кімната,кухня,сарай,комора ,цегляний гараж,криниця,ворота. Все приватизовано.За детальною інформацією звертайтесь +38***********21

власник
Продам будинок Товтри

Продам будинок в місті Заставна , 2 поверха 120м2. - Будинок 90х років. 5 кімнат , два входи, хороший жилий стан, метало- пластикові вікна, газове опалення, всі комунікації в будинку. Землі 6 соток, на ділянці є гараж і криниця. Будинок розташований на затишній і заселеній вулиці.

Будинок м. Заставна

Продам Дом особняк зі зручностями два гаража. До будинку додається земельна ділянка в 10 сотих, можна використовувати в любих цілях !

власник
Продам дом особняк

Еко-садиба за 33 км від міста Чернівці з ідеальною бездоганно асфальтованою новою дорогою коло річки Дністер. Ізьольване подвіря, за 200 м магазин, автобусна зупинка, спортивний майданчик, парк. Дві роздільні житлові кімнати в одному будинку (34,5 кв м) та одна кімната(8,5 кв м) в іншій будівлі (можна поселятись трьома сімями). Туалет, душ та кухня відокремлені від житлових будівель. Ще є гараж та кладова кімната з хорошим підвалом. Площа земельної ділянки 0,0767га. Надзвичайно мальовнича місцевість. Адреса: Чернівецький район (колишній Заставнівський), с.Брідок з гарною козацькою історією та маленькою кількістю місцевих надзвичайно привітних мешканців. Багато господарств дачні. Дача з різними окремими будівлями з трьома житловими кімнатами, літня кухня, комора, гараж, підвал, санвузол з душем (тепла вода) та туалет. Вода на кухню в в санвузол заведена з криниці Підключений хороший Wi-Fi (чернівецький міський провайдер "Лангейт") Гарна відпочинкова реклаксна зона з мангалом та бесідкою За 300 м Дністер. Поряд магазин та спортивний майданчик До Чернівців 33 км по новозбудованій ідеальній дорозі. Продаж дачі на Дністрі село Брідок Заставнівський район Чернівецька область Зі всіма зручностями та інтернетом До села поставлена нова дорога від Чернівців Є душ та новий туалет , кухня , гараж та три жилі кімнати та допоміжними кімнатами . 23500$

Дача біля Дністра. Цікавий обєкт для інвестицій

Продається будинок в хорошому стані… В будинку 4 кімнати,коридор та саунзол 2 гаражі та також ще одна жила кімната біля гаража Комунікації газ,світло,вода-криниця Також проведений інтернет На території є літня кухня в яку також заведений газ. Будинок можна розглядати як під постійне житло або як під дачу,також можна займатися сільськогосподарством - територія дозволяє.

власник
Продається будино в с.Ржавинці 40км від Чернівців

ВЛАСНИК !!!Будинок 150 м кВ. В будинок заведені і підключені всі комунікації . Введений в експлуатацію. На верху 4 кімнати, коридор і кухня (євроремонт, гіпсокартонні стелі, деревяні двері та підлога). Цоколь: ванна готова+ 3 кімнати ( не завершено). На подвірї гараж та невелика кімната для тримання домашніх звірів чи під склад. До центру міста , садочка, школи,хвилин 10-15 пішки. Розташування біля санстанції. Після побудови в будинку ніхто не жив. Товсті стіни. Будинок будувався для себе, з хороших матеріалів, високий фундамент, будинок не просідає і немає тріщин. Євроремонт виконували професіонали своєї справи з дорогих і якісних матеріалів. Труби для отоплення будинку дорогі мідні. Реальному покупцю торг Вайбер +38********29 Телефон +38********82

власник
Будинок, особняк (розумний торг) +380661540229viber

Популярні запити