❗❗❗Пропонуємо вашій увазі чудовий затишний будинок🏠 з частково капітальним ремонтом, утеплений по всьому периметру, поштукатурений та пофарбований. Декілька років тому робили повну ревізію даху та заміну покриття👆. У будинку три окремі кімнати, вітальня, велика кухня-студія обладнана всім необхідним, роздільний санвузол🛀. В кухні-студії та санвузлах закладено теплу підлогу від газового котла, в жилій частині будинку батареї. Додактово є невелика баня, погріб для збереження консервації, над одним з гаражів приміщення для сушіння білизни. Великою перевагою😻 є доглянута ділянка викладена тротуарною плиткою з виділеними зонами ландашфтного дизайну, розарію🌸. Є велика капітальна альтанка з сучасним мангалом, підводом води, освітленням. По периметру альтанки невеличкий ставочок з фонтаном та водоспадом🌈. Два капітальних гаража плюс автонавіс перекритий полікарбонатом. Територія огороджена парканом з подвійного профнастилу з відкатними воротами з автоматичним приводом. Встановлено сигналізацію🔑 з лазерними датчиками руху у дворі та вздовж паркана. Окрім цього є відеоспорстереження. Є ще дуже багато цікавих моментів, які краще побачити наживо👌 Телефонуйте 📱, проведемо оперативний показ. Зебезпечимо повний супровід Заощадимо ваш час🕛 та кошти💵

Леваневского

Продається будинок, с. Сонячне, вул. Олександрівська. Дуже зручне місцерозташування, за високим, цегляним забором та автоматичними воротами збудований двоповерховий будинок для сім’ї. Будинок має стан «після забудовника» к вас є можливість зробити ремонт та планування на свій смак. Також є гараж для авто 60 кв.м. У дворі є місце під мангальну, галявина з зеленого газону, великорослі туї. За більш детальною інформацією дзвоніть, покажемо у зручний для Вас час!

Олександрівська, 50

Продається будинок, с. Сонячне, вул. Олександрівська. Дуже зручне місцерозташування, за високим, цегляним забором та автоматичними воротами збудований одноповерховий будинок для сім’ї. У дворі є місце для паркування авто, галявина з зеленого газону, великорослі туї та головне місце де, ви разом з сім’єю будете готувати страви барбекю. Будинок дуже зручний, дві спальні та санвузол, велика кухня-вітальня з гардеробом та коридором, великі вікна в кімнатах, альтанка. Вбудована кухня та техніка, кондиціонери, водонагрівач, пральна машина, посудомийна машина, по всьому домі тепла підлога. За більш детальною інформацією дзвоніть, покажемо у зручний для Вас час!

Олександрівська, 50

Продається затишний невеликий будинок у гарному тихому місці, с. Івано-Ганнівка, Запорізького району Наталівської Сільради. На великій земельній ділянці у 113 кв.м. будинок загальною площею 37,4 кв.м.Окремо знаходяться вбиральня та літня кухня. Недалеко від будинку відомий Наталівський кар"єр. У будинку пічне опалення. Земля приватизована, є Державний Акт на Право приватної власності. Дзвоніть та домовляйтесь про просмотр!

вул. Мокро-Московська, 29

Будинок на березі р.Дніпро. В будинку в цокольному поверсі сауна та басейн. На першому поверсі вітальня, дві кімнати, кухня-їдальня, зал с каміном , санвузол тераса. На другому поверсі 4 кімнати,2 санвузла, хол с балконом. Є гараж, басейн, трансформатор. В селі. Рядом міста для охоти та рибалки. Додаткові фото та план по запросу. АН "АРЕАЛ контракт"

Набережна

Предлагается к продаже очень уютный дом в пригороде Запорожья, посёлке Балабино(до города ехать 10 минут). Дом расположен в центре посёлка, переулок Кривой, рядом остановка маршрутного такси, автобусы ходят в город каждые 30 минут. В доме сделан качественный ремонт (делали для себя), перекрыта крыша, заведена Вода в дом осталось доделать ванную комнату на свой вкус. Со двора выход на огород, есть вода для полива ваших будущих растений. Во дворе есть место под беседку, есть погреб и сарай. Идеальное место для отдыха от городской суеты. Звоните договоримся о просмотре!

Переулок Кривой

Пропонується на продаж житловий будинок у селищі Володимировське, за 7 км від міста, розташований на 15 сотках приватизованої землі. Загальна площа будинку 182 кв.м. Будинок збудований у 2018 році з газобетону, перекриття залізобетонної плити, стіни з наружним та внутрішнім утепленням, дах - метало черепиця. У будинку є всі комунікації: опалення – твердопаливний камін, електропостачання – 15кВт ( є 220 w та 380 w), вода централізована, каналізація – септик, газ – по вулиці. Будинок складається с двох поверхів: цокольний та перший. На цокольному поверсі розташована сауна, санвузол, додаткова кухня з кімнатою для відпочинку, також цей поверх можливо використовувати для укриття. На першому поверсі розташована кухня -столова, три кімнати та санвузол. У будинку виконаний якісний дизайнерський ремонт, є вбудовані меблі та техніка, інтернет Wi-Fi, тощо. Ділянка підготовлена під ланшафтний проєкт, проведені комунікації (водовод та єлектріка).

Вишнева

Пропонується на продаж недобудований 2-поверховий будинок, що розташований по вул. Північної у сел. Сонячний на приватизованій ділянці 15 соток. Загальна площа будинку 300 кв. Будинок збудований з газоблоку, бетонні плити перекриття, дах – металочерепиця. Можливість вільного планування. Є комунікації: світло, вода, каналізація - вигрібна яма. До будинку повністю асфальтована дорога із траси.

Северная

Продам двухэтажный дом в с. Степное. 5 км от города. Экологически чистый район. Площадь дома 124 кв. м. 6 комнат. Отличный ремонт, пластиковые окна, кондиционеры. Индивидуальное газовое отопление. Централизованная питьевая вода. Канализация - выгребная яма. Подводка электричества в дом 4,5 кВт. Участок 26 соток. На участке хозпостройки, времянка, две теплицы, огород, сад, два гаража. Так же при желании есть возможность, дополнительно, приобрести частный бизнес(магазин) на территории участка. Рассматриваем обмен на квартиру или дом меньшей площади.

вул. Першотравнева

Власна земля (15 соток), міцний будинок з новим дахом, капітальний гараж, санвузол в хаті, два котли (газ та вугілля/дрова), кухня-їдальня — все вже включено у вартість. Двір викладено плиткою. Навколо ділянки — бетонний паркан. У дворі — заїзд для 5-ти автомобілів. Відстань до Запоріжжя — 20 км по гарній дорозі, тобто, до 20-ти хвилин часу. Але тут, біля вас, є все, що треба для життя. Красень Дніпро, ставок, школа, дитячий садок, автовокзал, магазини, ринок — це біля дому — в п’ятнадцяти хвилинах. Лікарня в селі також є. Зверніть увагу на ціну — менше 240$ за квадратний метр. Щоб подивитися будинок, телефонуйте, призначимо зустріч.

Гвардійська, 118

Затишний дім в центрі Балабино, поруч школа та магазини. В будинку нещодавно зроблений ремонт, котел електро та твердопаливний. Вана та туалет в будинку. Гарний двір. Гараж.

Садова

Предлагаем к продаже загородный дом 300 кв.м., в экологически чистом районе с. Отрадное, 30 км от Запорожья, расположенный на 20 сотках земли. При строительстве дома использованы только качественные материалы. В доме современное и комфортное планирование, 2 санузла, сауна, тренажерный зал. В шаговой доступности все необходимое для жизни - школа, 2 магазина, детский сад, больница, общественный транспорт из города Запорожья ходит каждый час. Торг!

Центральная

Продаю дачу р-н. с. Відрадне (кооператив "Мрія"). Ділянка землі 5 сот (приватизована). На земельній ділянці розташований будинок , площа будинку 25 м.кв. Опалення будинку - твердопаливна плита. Є світло, вода по графіку (для накопичення є бак). На території є фруктові дерева (яблуня, персик, алича, вишня). Також є малина, смородина і виноградник. Додаткова інформація за телефоном 0983545713 Олександр

Цветочная

АН Афина пропонує до придбання великий будинок в с. Наталівка Запорізького району по вул 8 Березня, в районі Наталівського карьєру. Будинок в дуже гарному стані, зроблений сучасний ремонт-затишні кімнати, простора кухня, велика веранда, на якій можна обладнати зону відпочинку. У дворі є альтанка, просторий двір. Облаштован вмісткий погреб під будинком. Велика ділянка з фруктовим садом. Також є господарчі споруди у дворі. 60000 у.о торг

8 Березня

Якщо ви цінуєте тихе тепло сімейного вогнища свого будинку подалі від міського гвалту, це те що вам потрібно. Великий затишний будинок в передмісті м. Запоріжжя шукає нових власників. Він знаходиться в с. Долинське по вул. Шкільна. Новий (рік забудови 2020) 2-х поверховий, загальна площа 179 кв. м., 4 кімнати, велика кухня. - 26 кв. м. Частковий ремонт. Залишається вся мебля та техніка. На земельній ділянці - 20 соток, також є навіс та господарські споруди + город - 25 соток. Не втрачайте свою мрію. Можливий обмін на 3-х кімнатну квартиру в Хортицькому р-ні м. Запоріжжя. Чекаємо вас на перегляд та ваші пропозиції.

шкільна

Продам будинок на земельній ділянці 1370кв.м.Будинок розташован у смт.Балабіне не далеко від Гімназіі,зупинка транспорту у пьяти хвилинах. Пять просторих кімнат дозволяють комфортно розмістити велику родину. Будигнок-Шпали обкладені цеглою ,загальною площею 93кв м, житлова 63 кв м.кухня 12 кв м.другий поверх -мансардний,( не добудован),літня кухня,гараж, баня,хоз. споруди,колодязь,времянка з двох кімнат з пічью,сад з плодовими деревами .У будинку пять кімнат ,кухня і сан вузол , опалення газовий котел,всі удобства у будинку. Водогін із пластику,зливна яма,поміняні два вікна на металопластикові, сан вузол у кахелі,кімнати і споруди без ремонту. Будинок має потенціал для добудови мансардного поверху, що збільшує житлову площу,є вхід окремо з вулиці.Цей будинок – відмінний вибір для тих, хто хоче створити житло своєї мрії з нуля. Велика земельна ділянка та можливість добудови дозволяють реалізувати будь-які дизайнерські рішення та покращити функціональність житла За більш детальною інфо телефонуйте.

провулок Тихий, 50

Пропоную купить Будинок відпочинку в кооперативі Домаха біля р.Дніпр. Будинок з опаленням (твердопаливний котел), усі комунікації в будинку. Тихий двір на 3-х власників зі своїм вїздом, балкон довжиною 8 м виходить на Дніпро. Є ЕЛІНГ. Загальна площа будинку 150 кв.м., три окремі спальні та кухня - вітальня. Территорія велика, кущі/хвойники. Є вихід до Дніпра, своя гадка над водою (коли вода буде у Дніпрі). Альтанка своя з меблями, є дровник, мангал. Е багато відео сьогодняшне, надійшлю за потреби.

Лісова, 2

с. Разумовка, берег Днепра, песчаные пляжи, рядом лес, чистый воздух. От переезда 9 км. Новая дорога. Часто ходят автобусы из центра города и с Хортицкого района. Дом на тихой улице, асфальтированная дорога. Рядом центр села, остановка, детсад, школа, сельсовет, амбулатория, детская площадка, магазины, аптека, кафе. Хорошие соседи. 23 сотки, участок приватизирован, ровный, ухоженный. Дом кирпичный, просторный, теплый, светлый,. Площадь 158 м кв, 4 комнаты, кухня 12 м кв, санузел 10 м кв, большой холл, высота потолков 3 м,. Можно сделать жилые комнаты на 2 этаже. Отопление газовое, есть газовый котел и водонагреватель, скважина, насос, фильтры, Состояние дома хорошее. На участке есть гараж кирпичный, хозпостройки с подвалом, беседка. Сад, виноград, кустарники.

Крупськой

Продається затишний будинок. Складається з нового і старого будинку, в старій частині три кімнати в ній є пічь з грубкою і конвектор. В новій частині на першому поверсі розташовані кімната з конвектором, кухня з каміном і конвектором,простора ванна кімната суміжна, в ній розташований туалет і душова кабінка, бойлер. На другому поверсі, велика кімната конвектор, без внутрішніх робіт. Приватизований участок, є кадастровий номер. Проведений інтернет. Велика присадибних ділянка, на якій розташовано три квітника, сад з фруктових дерев і виноградників як дають врожай. Також малина, смородина, полуниця. І велика ділянка для вирощування овочів. Також є баня і літній душ. Великий двір де може розміститись, до трьох авто. Вольер для собаки. Літня кухня газифікована, під нею розташован підвал для зберігання овочів і консервації. Стан будинку заїхати і жити :) Дуже гарне розташування, близько дит садок, школа, магазины, нова та Укрпошти, сільрада і зупинка міського транспорту, безлічь магазинів і аптека. Сусіди тихі і дружелюбні.

власник
Продам дом в Кушугуме

Дом находится в 5 минутах ходьбы от остановки автобуса ( маршрутки) Вода, газ по улице. Возможна оплата частями !!! Рассмотрю все предложения. Вся остальная информация по телефону. А также возможен обмен на 2-х комнатную квартиру в Запорожье с моей доплатой !!!

власник
Дом пгт Кушугум ост. Осетровка

Продам дом в жилом состоянии, требует ремонта. Печное отопление , новая печь. Есть летняя кухня на 2 комнаты, хозпостройка, подвал. По улице газ, интернет, асфальт. В хорошем удобном месте . Маршрутки на Запорожье ходят каждые 10 минут. Рядом ЖД станция , центр, магазины. Подробности по телефону. Собственник. Только породажа, НЕ СДАЮ !!!!

власник
Продам дом в Кушугуме

Жилой 5 комнатный капитальный дом, участок 11 соток с поливом! Отопление - газовый котел, в доме водопровод, санузел в доме. Металлопластиковые окна! Гараж для авто. Рядом лес, Днепр.

власник
СРОЧНО! Продается дом с. Разумовка

Продам дачу в с. Августиновка. Есть дом, контейнер для садового инвентаря, заезд для машины, фруктовый сад, крыжовник, чёрная смородина.

власник
Дача в с. Августиновка

Двухэтажный дом, в нормальном состоянии. Без утепления, мебели и коммуникаций. Документы прилагаются. На первом этаже присутствует разделение комнат, а на втором одна большая. Есть гараж и подвал. По всем вопросам звоните.

власник
Дом, с. Августиновка
1 - 24 з 233 результатів

Популярні запити