Черкаська обл., м. Ватутіне, вул. Пролетарська, терміново продається будинок, 96 м кв., газифікований, центральне водопостачання, площа ділянки 13 соток, сад, город, погріб, гараж, літня кухня. 15000 $, реальному покупцю гарний торг, по всим питанням телефонуйте 09******50 Валентина.

власник
Будинок, Черкаська обл, м.Ватутіне

Продам Дачу в г. Ватутино Черкасская область. Дача находится в районе ТЭЦ. 3 этажа. 1 этаж гараж на 3 машины туалет сауна теплица подвал. 2 этаж прихожая кухня 3 комнаты В большой комнате есть камин. 3 этаж Массандра большая комната балкон. Есть скважина (требует осмотра). Дача 1994 года постройки. Есть паровое отопление на дизеле. И имеется возможность отдельно отапливать 2-й этаж дровами. Имеется лежанка и плита на дровах.

власник
Дача г. Ватутино Черкасская область

Продається будинок в м.Ватутіне,Скаліватка. В будинку 3 кімнати,кухня,коридор,пічне опалення.Також є літня кухня,гараж,погріб та сарай.Поряд з домом є спорт-майданчик,через дорогу АТБ,Ювілейний базарчик,аптека та ін. 5 хв.до школи та дитячого садочка.Детальна інформація за номером 09******87

власник
Продається будинок в м.Ватутіне
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачу в СТ «Сонячне», поблизу м Ватутіне (район ТЕЦ) Черкаська область. Мальовничі краєвиди, поруч ліс, річка, озеро. Цегляний дачний будинок який має одну велику кімнату, кухню та коридор придатний для літнього відпочинку та постійного проживання. Опалення пічне. Гараж, підвал, баня та літній душ, туалет, господарські будівлі -все в гарному доглянутому стані. На доглянутій садовій ділянці є смородина, полуниця, ожина, виноград, садові дерева, багато квітів.

власник
Продам дачу в Черкаській області

Продається будинок в місті Ватутіне. В будинку газ, вода, індивідуальне газове опалення та грубка для альтернативного опалення дровами, бойлер та усі зручності. Житлова площа 88,4 кв.м.: три кімнати, балкон, простора кухня та прихожа + веранда, напівпідвал та літня кухня. В цоколі гараж. Гарна прибудинкова територія 13 соток з колодязем, фруктовими деревами і власним ставочком.

власник
Продам будинок, місто Ватутіне

Популярні запити