БЕЗ КОМІСІЇ!!! Продаю дуплекс у с. Святопетрівському. Площа будинку 140 м.кв. Площа ділянки 3 сотки Власний септик Два паркувальні місця на ділянці Огороджений задній двір Фундамент монолітна стрічка та монолітна плита Зовнішні стіни виконані з газоблоку товщиною 300 мм та утеплений пінопластом 100 мм. Будинок дуже теплий. Фундаментну плиту я гідроізолював і утеплив (ХPS Техноніколь товщиною 70 мм (50+20). Поверх залита стяжка з армуванням. Підлоги підготовлені під укладання теплої підлоги. Також у будинку вже змонтовані внутрішні перегородки із газоблоку товщиною 100 мм. Утеплений дах мінеральною ватою товщиною 250 мм для забезпечення хорошого показника теплопровідності з пароізоляційною плівкою. Використані дорогі матеріали для найкращих показників. Роботу контролював на всіх етапах, щоб не було щілин між утеплювачем. Залиті зручні бетонні сходи. Проведено сантехніку та встановлено інсталяції для унітазів та приховані частини приладів. На першому поверсі розташовано: Гардероб під сходами Гардероб при вході з окремим приміщенням для пральні Вітальня Санвузол з душовою кабіною Велика кухня/вітальня/їдальня з виходом на задній двір ділянки На другому поверсі розташовано: Дві дитячі спальні. Зі спалень був задум зробити вихід на антресоль для ігрової зони дітей Господарська спальня з двома окремими гардеробами та виходом на балкон Санвузол з ванною Будинок розташований на закритій території з гарним ландшафтним рішенням зелена алея завдовжки 160 метрів. Можна гуляти не виходячи за межі містечка. У Святопетровському дуже розвинена інфраструктура. Багато дитячих садків, шкіл (приватних та державних), торгові центри та продуктові магазини. Завітайте на перегляд.

власник
можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул.

Продається автономний теплий будинок з річним ремонтом та меблями, з терасою, розташований на 4-х сотках . В будинку власна свердловина 50м , власний септік, парковка під два автомобілі. Сонячні панелі , інвертор Victron , акумулятор , які роблять будинок автономним . Незважаючи на відключення, у Вас завжди буде світло, інтернет. Також є підключений генератор на випадок похмурих днів . В будинку встановлена піч-камін Dovre , який за 30 хв прогріває будинок так, що можна вікна відкривати при -15. Стоїть інверторний кондиціонер Cooper&hunter, який може працювати без світла від сонячних панелей при -25 на обігрів , а влітку- охолоджувати . На першому поверсі розташовані спальня, кімната для відпочинку , велика кухня-вітальня з другим світлом, котельня та ванна кімната. На другому поверсі- три кімнати и с/в. Будинок опалюється електрокотлом. Перший поверх -тепла підлога, другий -радіатори в кімнатах. Рахунок за світло взимку 3000 грн ,за будинок 140 м/кв . Більше ніяких платежів немає. Відкатні ворота з автоматикою. Тераса , три великі сосни та дві маленькі, які будуть Вас закривати від поглядів сусідів, ялинка, батут дитячий, спортивний куток, гойдалка, також посаджений виноград, лохіна, малина, єжевіка, смородина, полуниця. Котеджне містечко закритого типу. На території будуть дитячі майданчики , озеро , футбольне поле . Дивіться фото, дзвоніть 0639743438, я- власник і відповім на всі питання про будинок.

власник
Богдана Хмельницького вул.

Продаю будинок з ділянкою 13сот.фасадна сторона на Центральну асвальтовану вулицю в Києвосвятошинському р. с.Святопетрівське вул. Центральна 14-(4км)від кільцивої дороги,зупинка маршруток які ходять кожні 3хв.під домом ,школа,дитсадки, поряд,магазини: Фора,АТб,ля.Сільпо,стоматології,відділення Банків,Нотаріуси,мед.Заклади,біля жилих Кварталів які всі поруч на відстані 1км. Газ,Свет Система відеонагляду на теретирії і в будинку Скважина 2-ями септики Отоплення газове,дровяне,євро сауна,з каміном,караоке,окремо туалет,душева кабінабойлер гороньє!Гараж, двухповерховий,на 80кв.м.,2погріба,один під гаражом з битонним перекриттям другий під будинком!13соток землі,60кв.м.будинок,на першому поверсі біля гаража зроблена квартира 40кв.м.з удобствами газове опалення,душ туалет,мебльована,в якій зара живуть квартиранти,не перший рік-6000грн.оренда,Новий власник може,жити в будинку а другу половину гаража облаштовану в квартиру здавати як це робимо ми!Всі подробиці за телефоном!09******39

власник
Дом з усіма комунікаціям БЕЗ КОМІСІЇ
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Власник, продаю 2 рівневу квартиру площей 68м2, де можна реалізувати досить цікаві планування. Приклад мого бачення планування ви можете подивитись на останніх фото. Знаходиться квартира в с. Святопетрівське, на вулиці Миколи Амосова, 22. Стан житла — під ремонт. Усі комунікації підключенні, вода, є централізована каналізація, силовий електрокабель. Новий 3-поверховий будинок, всі документи на рухах, особистий вхід у квартиру-таунхаус. Закритий двір, вїзд через ворота, закрита територія. Поряд вся необхідна інфраструктура у пішій доступності, а саме приватна лікарня, супермаркети, салони краси стоматологія, безліч невеликих магазинів, кафе та багато іншого, приватна школа та дитячий садок, поруч місця для паркування.

власник
Квартира 2-кім, 68 м2, сусідня вулиця від Петрівський Квартал

Продаётся одноэтажный дом 138м2 (крытая терраса 22м2) в селе Святопетровском Бучанского района. Дом построенный в 2022 и сдан в 2023г. Размер участка 7,8 соток. Участок имеет два фасада с двух разных улиц ул.Владимирской и ул.40-летия Победы. Обе улицы асфальтированы, тихие и тупиковые. Дом сделан из качественных материалов с контролем работ на каждом этапе: - леточный бетонный фундамент(рассчитывался по нагрузке и с учетом грунта) ; -фундамент утеплён стиродуром 50мм; - стены из керамблока. Фасад утеплен мин ватой 100 мм плотностью 130, покрашен краской Ceresit CT 175; -окна REHAU Euro 70 с тёплым монтажем по ГОСТУ.Гарантия 10лет. Поклеена бронепленка на стекла; - крыша металочерепица, Польша 0,5 мм; - установлены входные двери Straj с терморазрывом; - входная группа и терраса обложены немецким клинкером SDS KERAMIK; - по всему дому водяной тёплый пол с проектом и с расчетом теплопотерь; - установлены радиаторы и внутрипольные конвектора; -все сделано по дизайн проекту; -по всему дому испанский керамогранит; - стены покрашены краской Sadolin;потолки Tikurilla); - в доме установлена современная Испанская печь-камин Hergom E20; -сантехника только премиальные бренды Villeroy Boch(Германия), Pafonni(Италия), Devit(Италия), San Swiss(Швейцария); -техника Samsung, Bosch; -двери Holz. На участке: -высажено 35 видов многолетних растений( туи, елки, сосны, пихты и т.д.) -забор вокруг всего участка. Ленточный фундамент + профнастил 0,45мм; -двое ворот (откатные и распашные); -сделана ливневая канализация, с каждого ливнеприёмника вода уходит в ливневые колодца; -сделан капельный полив растений, установлен автоматический полив газона; -уличное джакузи с подогревом за 10тыс евро; - 3 парко места; - сделано освещение ландшафта. Коммуникации: - Газовое отопление. Котел Vaillant ecoTEC plus работает в паре с бойлером косвенного нагрева DRAZICE OKCE. Для альтернативы отопления все сделано и для электро отопления; - электричество 20 кВт( 3 фазы). На каждой фазе стоит стабилизатор напряжения «Элекс»; - установлено ИБП. Две батареи PYLONTECH по 5 кВт + инвертор ІDEYE.После отключения дом сутки работает в автономном режиме; -система фильтрации воды на весь дом Экософт + осмос Экософт; - вода. Скважина 40метров; - канализация. Переливной септик 9м3. - все коммуникации заведены по земле; - установлено видеонаблюдение(8 камер); - генератор газ-бензин на 8кВт; - дом на пультовой охране. Все делается для себя и без экономии.

власник
Дом с.Святопетровское

від власника без комісї

власник
Центральная (Петровского) улица, Святопетровское, Киевская 97500.0 USD

Будинок збудований! Можна заходити на ремонт. Південна сторона, крайній будинок (сусіди в вікна заглядати не будуть), вид на приватний сектор села Святопетрівське, між будинком і дорогою буде парковка. Великий просторий смарт, студія або робіть роздільну маленьку - планування вільне! Ціна практично як від забудовника Будинок монолітний Стіни газоблок Металопластикові панорамні вікна. енергозберігаючий пакет, профіль пять камер. Вода свердловина Каналізація централізована. Двері броньовані можливість установлення індивідуального опалення * лічильники вода/електроенергія

власник
Богдана Хмельницкого улица, 21А, Святопетровское, Киевская 23000.0 USD

Продається таунхаус в селі Саятопетрівське 63.4 кв м загальна площа будинку. 72 кв м земельна ділянка. Будинок оснащений теплим полом на першому поверсі, лічильком на світло, проведено електрику та водопостачання, каналізацію. Штукатурка стін, встановлено радіатори на 2 поверсі. На 2 поверсі в санвузлі теж тепла підлога. Є дизайнерський проект по будинку. За запитаннями звертайтесь по номеру телефона або в особисті повідомлення. 09******93 Вадим 06******70 Таїсія

власник
Продається таунхаус 63.4 кв м

Продам дом Святопетровское. За дополнительной информацией звоните. Фото по запросу. Хозяин.

власник
Продам дом в Святопетровском

Без посередників!!! Дуплекс 108 кв.м. Стан після будівельників під чистову. Планування створено з урахуванням досвіду проживання у будинку, компактно і функціонально, нічого зайвого. Кухня-вітальня, 3 окремі кімнати (спальні/гардероб/кабінет), 2 с/у, бойлерна, хоз приміщення. Тепла підлога на 1 поверсі, розведено електрику і воду, встановлено інсталяцію і гіг-душ. Свердловина 30 м, септік переливний на 3 і 3 кільця. Парковка на 2 авто, гостьова парковка, відкатні ворота, тераса (бетонна заливка), газон.

власник
Дуплекс 108 кв.м від власника

Киево-Святошинский район, с. Святопетровское. Дом 4 уровня, 468/220/30, 5 км от Киева по Боярской трассе, отличный заезд. С отделкой со всеми удобствами, кондиционеры, тёплый пол, металлочерепица, забор. Документы готовы!Мария Ивановна (хозяйка).

власник

Продам приватний будинок (таунхаус) в селі Святопетрівське, загальна площа ділянки 5 соток, також є можливість збільшення ділянки. В будинку чотири окремі однокімнатні квартири, в кожній квартирі встановлені лічильники води, електроенергії та газу. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. Затишний двір, сад із зоною для відпочинку, поруч облаштована парковка (відеоспостереження). Затишне місце, мальовничий крайовид, асфальтована дорога. Поруч чудова інфраструктура: зупинка маршруток до станцій метро Академмістечко і ВДНГ, торгівельний центр, ЖК Петрівський Квартал, Український тенісний центр. Перегляд за домовленістю.

власник
Продам будинок (таунхаус) на 4 квартири 5 соток землі

Продається просторий будинок площею 120 м². Характеристики будинку: Газоблок 30см + 10см пінопласт Кухня-студія: 30 м² 4 великі спальні 2 санвузли(на першому та другому поверсі) Хороше планування будинку Піднавіс на авто для одного автомобіля + 5 додаткових паркомісць Тераса на задньому дворі Встановлений твердопаливний котел На задньому дворі встановлений басейн з підігрівом (6 м х 3 м х 1.5 м) Територія має два заїзди на передній і задній двори Септики з переливом 13 кубів Підвальне приміщення: 4 м² (скважина) Опалення: тепла підлога + радіатори на 1 та 2 поверсі Камін у залі Світло з нічним тарифом АТБ 2хв пішки Нова пошта 10хв. Заселена вулиця, асфальтований під"їзд. Перегляд в любий зручний для Вас час!

власник
Будинок 120м.кв / 6соток

Продається будинок в м.Звягелі.Площа будинку120м2,загальна площа території 10сот. 1-поверх:передпокій,вітальня,санвузол,кухня 2-поверх:гардеробна,3 кімнати. Комунікації:вода,електрика,газ(газовий котел)

власник
Продам будинок

Любі друзі ВАШІЙ увазі є таун, який знаходиться в передмісті Києва. В ньому є три великі спальні, кухня-зал , ванна кімната на другому поверсі і туалет на першому . Проведено електроенергію, лічильник день/ніч, свердловина , септики з переливом і два дворики- один для паркування автомобіля,а другий для відпочинку. Площа тауна 98 квм, землі - 1 ,2с, а крайній має 2с землі. Запрошуємо на перегляд в любий зручний для вас час! До зустрічі!!!

власник
Продам таунхаус в Святопетрівському

Продаж від забудовника. Будинок введений в експлуатацію, можливо по єОселя, є відновлення. Затишний одноповерховий стильний будинок з комфортним плануванням (три великі світлі спальні, простора кухня-вітальня, два санвузли, вбиральня, котельня), нічого зайвого. Фасад виконаний у Бельгійському стилі. Розташований у селі Святопетрівське Київської області Бучанського району (стар. Києво-Святошинський район). Котеджне містечко закритого типу. Розвинена інфраструктура – ​​супермаркет 10 хвилин ходьби, садок та школа поряд. Роботи виконані на совість із якісних матеріалів. Все робили як собі. Заведені усі комунікації. Електрика в будинку розведена, мідний кабель. Гіпсова штукатурка машинним способом та цементно-піщана у ванних кімнатах. Будинок розташований у центрі ділянки. Дуже привабливий будинок – оздоблення фасадної плитки Loft Brick Бельгія ручної роботи. Стіни побудовані з газоблоку 300 мм та утеплені 100 мм пінопластом, фундамент монолітний 2 м, утеплений стеродуром 50 мм. Дах накритий металочерепицею Словаччина і утеплений 20 см мінватою. Вікна металопластикові енергозберігаючі REHAU Evro 70 (сертифікат якості) - панорамні та відкатні з виходом на простору терасу. Вода – власна свердловина (40 м+ сертифікат), септик на 9 куб. Електрика підключена у розмірі 13 кВт, три фази. Ділянка правильної форми огороджена парканом, двір вимощений якісною тротуарною плиткою, відкатні ворота та хвіртка. На ділянці вже посаджено 50 туй та завезено чорнозем. Сусідні будинки збудовані. Розташування ділянки вдале, у тупиковій непроїзній тихій зоні. Закрита територія,асфальтована дорога, два заезда на масив

власник
Будинок Святопетрівське

Продаж будинку у с. Святопетрівське, від Власника. До Окружної дороги 5 км До метро 10 км Будинок розташований на 10 сотках Загальна площа будинку 209кв Будинок збудований в 2016 р Будинок: 1 поверх Санвузол, гараж, кухня, вітальня Спальня, ( міні підвал) Між першим і другим поверхом монолітне перекриття 2 поверх 4 спальні, гардероб, санвузол. І спортзал на горищі Будинок утеплений пінопластом 10 см Газоблок 20см+20см В будинку власна скважина 40 м, 3 септика, інтернет, генератор Опалення, двох видів , дровяний котел і електро котел

власник
Продаж будинку 209 кв/м! Власник

Продається 2-кімнатна 2-рівнева квартира в селі Святопетрівське. ВЛАСНИК! Продаж з МАЛЕНЬКИМИ ПОДАТКАМИ! Стан житла — під ремонт. Усі комунікації підключенні, вода, є централізована каналізація, силовий електрокабель. Унікальний варіант на ринку — 2-поверхова квартира, яка відкриває простір для реалізації ваших творчих задумів. Квартира знаходиться на 2-3 поверхах зі своїм окремим входом з вулиці. Новий 3-поверховий будинок, всі документи на рухах, особистий вхід у квартиру-таунхаус. Закритий двір, вїзд через ворота, закрита територія. Є місце для відпочинку, для шашликів, прогулянки з дітьми. Розвинена інфраструктура: приватна лікарня, супермаркети у пішому доступі, приватна школа та дитячий садок, поруч місця для паркування. Висока оренда у цьому районі, який в майбутньому буде повністю забудований. Розвязка маршрутних таксі у напрямку станцій метро «Академмістечко, «Житомирська, «Святошин», «Нивки», «Теремки». Електричка в напрямку Києва, станція «Вишневе». 20 хвилин до метро на машині, 15 хвилин до торгового центру «Республіка»

власник
2 кімнатна квартира з мансардою в таунхаусі власник

Київська область, Бучанський район, село Святопетрівське. Будинок 290 м2. Ділянка 12 соток. Перший поверх: кухня, велика тераса, столова, вітальня з каміном, кімната, санвузол. Другий поверх: три спальні, ванна+санвузол. Цокольний поверх: котельня, спортзал, більярд, гардероб, клодовка. На території є літній будинок, басейн, вольєр, парковка для машини з накриттям. 7 км від Києва. Поруч торговий центр, магазини (атб, фора, сільпо). Пропозиція від власника.

власник
Продається будинок в селі Святопетрівське

Власник. Пропоную сучасний добудований двоповерховий таунхаус, який стане ідеальним вибором для вашої родини. Основні характеристики: - Загальна площа ділянки: 112.5 м² - Загальна площа будинку: 67 м² - Власний внутрішній дворик: 32 м² - Паркомісця: 2 машини Підведені всі комунікації: газ, двоконтурний котел, централізоване водопостачання, електрика 7кВт. Реальному покупцю, при швидкій угоді - можливе обговорення ціни. Для додаткової інформації та огляду звертайтеся за телефоном.

власник
Від власника! Двоповерховий таунхаус з власним внутрішнім двориком!

Будинок розташований в самому центрі мальовничого села Святопетрівське що в 1км від Вишневого та 2км від Боярки та 5км від Києва. Ділянка домогосподарства 6 соток, будинок 120м + Тераса 37кв, до будинку підведена власна лінія 40 кіловат, власна свердловина з водою глибиною 60м з системою фільтрування, 2 переливних септика, сигналізація Ajax Premium, 8 камер спостереження по периметру території, автоматичні ворота та відео-система допуску відвідувачів, ландшафтний дизайн території з авто-поливом та сонячні панелі на 14Кв та 2 інвертори, які дозволяють будинку бути повністю автономним та продавати надлишки електроенергії. За бажанням можливо встановити додаткові сонячні панелі – місце та технічна можливість була врахована технічним персоналом. Вода власна, Електрика власна, Септики власні – Безкоштовно та Автономно ! Будинок побудовано 2018 року, з обов’язковим дотриманням всіх норм ДБН. Стіни газобетон СтоунЛайт з теплопровідністю 0.12 Вт\м.К., утеплювач стін пінополістирольна плита 100мм, 35 щільності, армована стяжка між поверхами, підігрів підлоги на кожному поверсі, труби REHAU, колектори з витратомірами та термо-клапанами LUXOR, також є можливість опалювати будинок інверторними кондиціонерами C&H. Вікна та дверна група на Терасу, виготовлена з якісного фасадного матеріалу REHAU з використанням 4 камерних склопакетів та якісної фурнітури. Електромережа будинку змонтована згідно проектно-технічної документації компанії яка паралельно інсталювала в систему будинку сонячні панелі та 2 інвертори Huawei на 20Кв кожен. Було використано понад 5км дроту різного номіналу та напруги, система вимикачів світла SIMIENS. В будинку стоїть 2 системи захисту від перевантаження лінії та стрибків напруги. Основне опалення будинку: Електро-котел SPYDER на 12кв з системою терморегуляції, даний котел був обраний з запасом тому як правило він працює на 50% для підтримки заданої Вами температури. Подача вони в будинок із власної скважини 60м та водовідведення проходить в автономному режимі і не потребує втручання власника. Вода в будинок подається вже очищеною системою фільтрації а на вході в кухонну групу проходить через додатковий фільтр. Меблі та техніка що на фото – залишається новим власникам, тому що все робили на замовлення під розміри будинку. Частина меблів Італійського виробництва, частина Українського. Сходи: масив Бук і Дуб. Кухня, фасад матоване-скло, фурнітура BLUM, робоча поверхня камінь, вся вбудована техніка SIEMENS, Холодильник LG з Екраном, вся сантехніка від найкращих виробників. Спальня: всі меблі - Італія Дитяча: всі меблі - Чехія В Будинку: 1прихожа, 1кухня студія, 2 санвузла, 1 Ванна кімната, 1 технічна кімната, 2 дитячих кімнати, 1 спальня, 1 гардероб. Подвір’я: критий паркінг на 2 авто, додатковий паркінг на 2 авто, ландшафтний дизайн, технічна будівля (літня кухня, підвал, технічне приміщення), автоматичний полив території, 8 камер по периметру будинку, зовнішнє освітлення території по периметру та доріжок.

власник
Продаж Будинку (Святопетрівське)

Вітаю. Продається таун 98мкв в Святопетрівську з ремонтом на 1,23с землі. Крайній таун має 2 с землі. В ньому є три великі спальні, кухня-зал, ванна кімната на другому поверсі і туалет на першому, передпокій і коридор. Підведено електроенергію, лічильник день-ніч, скважина, септики з переливом, два дворики( один для машини і задній для відпочинку ). Перегляд в любий зручний для вас час. Телефонуйте і ми відповімо на всі ваші питання і покажемо вам Таунхаус.

власник
Продаж таунхауса 98 квм

Продам таунхаус площею 70кв м. Повністю побудований. Знаходиться в с. Святопетрівському по вул. Одеська. Комунікації : Водопостачання - свердловина, Водовідведення - септик, Електрика - 3 фази 10кВт. Планування: 1 поверх : передпокій, санвузол, кухня-вітальня. 2 поверх: дві спальні, балкон. Перед будинком є одне паркомісце, за будинком - огороджений дворик. За детальною інформацією телефонуйте: 09******04 Сергій

власник
Продам таунхаус/70 кв м/ Святопетрівське

Закрита територія, зручне розташування, два рівні та мансарда. 1 поверх- коридор, вбиральня,кабінет , кухня-студія,2 поверх-3 спальні,су, 3 поверх мансарда. Із кухні-вітальні є вихід на терасу зі своєю земельною ділянкою. Поруч відмінна інфраструктура: школа, дитячий садочок, фітнес клуби, банки, амбулаторія, ТЦ Євро парк, Фора, магазини, кафе, променад для відпочинку. Зручне транспортне сполучення з містом. Гарна земельна ділянка,3 паркомісць, відеоспостереження з вулиці, ворота автоматичні, вода з власної свердловини , каналізація центральна. Таунхаус 124 м², газоблок тридцятка, утеплений десятим пінопластом максимальної щільності повністю облаштований задній двір бруківкою, розведені всі комунікації з електрики для встановлення сонячних панелей, встановлений сонячний інвертор 8 кВт з акумуляторами 5 кВт кВт годин, окремо виведений вихід на генератор кома в будинку встановлена 127 точок електрики розетки плюс вимикачі, облаштовано горище для зберігання речей вистелена підлога OSB плита Проведення в будинку виконано мідним кабелем пвснг 3x2,5, пвснг 3 x3,5 на кожен поверх окрема Гребінка на сім виходів кожна, що дає можливість регулювати окремо температуру в кожному приміщенні. Право власності більше 3 років. Продаж від власника

власник
Продаж комфортного таунхауса 124 кв м з ремонтом без комісії !!!
1 - 24 з 35 результатів

Популярні запити

Географія Святопетрівське