Продається гарний будинок ( недобудований ). Дім будувався для себе, з якісних матеріалів, все продумано до дрібниць. Котедж площею 250 кв метрів, на 6 сотках (за актом), фактично на 8 сотках , всього в 10 хвилинах їзди від Києва. Будинок знаходиться між двома озерами, в 100 метрах, оба озера видно з вікон. В 300 метрах знаходиться ліс. На першому поверсі розташована велика вітальня, кухня, спальня, санвузел і котельня. На другому поверсі 3 спальні, 2 гардеробні, 2 санвузла. На мансардному поверсі знаходиться велика кімната 40 кв метрів, планувалася як більярдна. Ви можете придбати трьох поверховий будинок з великою ділянкою, за ціною трьох кімнатної квартири Писати в ОЛХ або телефонувати по номеру 0.9.7.7.7.2.8.7.7.1.

власник
Продам дом 250кв на 8 сотках в Чабанах

побудований гараж довжина 11.5м. на 4.8м, в нижній частині знаходиться котел твердопаливний може працювати без світла,, всюди встановлені батареї. , свердловина, та зливна яма. також туалет і душ. Можна використовувати як майстерню склад або інтернет магаз, і вверху можна проживати, В верхній частині окремий вхід, зроблений хороший сучасний ремонт, все мебльоване, техніка вся залишається , пральна машина, сушка, холодильник плита індукційна та встойка духовка, ліжка шкаф і тд, в ванній встановлена гідромассажна ванна. По документах як гараж в гаражному коперативі. не приватизований.

власник
Квартира над гаражом 50 м2 гараж 50м2 Коцюбинське центр

Новий таунхауз в заселеному кварталі (сусіди проживають постійно), зроблений підізд, озеленення, ремонт 90% готовності (чистове оздоблення, вся сантехніка, плитка, проводка, підведення, котел, дубові сходи і міжкімнатні двері), верхня тераса з видом на озеро та церкву, власний дворик з виходом на озеро. Поруч інфраструктура (магазини, зупинка транспорту). Продаж від власника без посередників кінцевому покупцеві. Звязок за номером 05******92

власник
Таунхауз на березі озера, Гостомель
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок 140 кв.м.по вул.Садова (Берківці)Святошинський район. Машиною до м.Сирец, Нивки - 10 хв., до м.Хрещатик - 45 хв. Зручне розташування обʼєкта біля трьох районів Подільский, Шеввенківський, Святошинський р-н,в яких знаходяться дитячі садки, школи, гімназії, ліцеї. Будинок одноповерховий: кухня- зал, 3 спальні, Ванна кімната, Душевна кімната, Гардероб, Закрита веранда. Готовий дизайн-проект під ключ для ремонту! Проведено централізовану воду, каналізацію- септик на дві ями. Вул.Садова закритого типу, ведеться цілодобовий відеонагляд, є дитяча площадка. Поблизу - ТЦ LavinaMal, Епіцентр, Ашан, Новус.

власник
Продається будинок

Продам будинок площею 70 кв.м Будинок має2 спальні,кухню,ванну кімнату.Є літня кухня з погрібом,домогосподарчі як прибудови. В будинку є камін. Газ,світло вода,вигрібна яма.

власник
Продаж будинку  із земельною ділянкою

Продається гарний будинок. Дім будувався для себе, з якісних матеріалів, все продумано до дрібниць. Котедж площею 285 кв метрів, на 8 сотках (за актом), фактично на 10 сотках, всього в 3 км їзди від Києва. Будинок знаходиться між двома озерами, в 100 метрах, оба озера видно з вікон. В 300 метрах знаходиться ліс. На першому поверсі розташована велика, простора, світла зала, та кухня яка відділена від зала колонами, санвузел, гараж, котельня. На другий поверх ведуть бетоні, широкі, дизайнерські сходи, з них ми потрапляємо в великий хол, з видовим переднім балконом, 3 спальні ( кожна має свій балкон), велика вана кімната, та окремо санвузол. На третьому, мансардному поверсі, дві кімнати, з мансардними вікнами, гардеробна і велика кімната 50 кв, була запланована як більярдна, має балкон. Ви можете придбати трох поверховий будинок з великою ділянкою, за ціною трьох кімнатної квартири. Писать в ОЛХ или звонить по номеру 0.9.7.7.7.2.8.7.7.1.

власник
Продам дом 285 кв на 10 сотках в Чабанах

Географія Коцюбинське