Марьяновка, дом капитальный 2х этажный, бетонные перекрытия, гараж в цоколе, недострой, 220кв.м,10 сот приватизированной земли. 40000$

Марьяновка, дом капитальный 2х этажный

Продам двохповерховий будинок в затішному місті на Мар,яновке. Ремонт. 5 кімнат. Велика кухня. 2 вида опалення. Скважина. Гостевий будиночок з зручностями. 2 кімнати , кухня. Доглянута ділянка. Е альтанка. 2 гаражи. Більш детальну інформацію надам по телефону.

Продам будинок на Саенко

Продаються Будинки без посередників Будинок теплий, на другому поверсі 3 кімнати , кухня. Опалення комбіноване: газове індивідуальне у всьому будинку (автономна самотічна система, не потребує електрики) та пічне . Водопостачання - насосна станція. Водовідведення - власна каналізація обємом 5 м3. Гаряча вода (бойлер). У вартість включено - кухонні меблі, та меблі в деяких кімнатах. В цокольному приміщенні будинку розташований гараж з багатьма полицями, приміщення для консервації, туалет, душ. Пластикові всі вікна.Фруктові дерева, клумби, город ,криниця. Дорога асфальтована. Поблизу поліклініка, магазин, аптека, дитячий садок, до школи недалеко. До цього будинку додається повністю мебльований будинок в с. Червонопрапорне - на 3 кімнати, з підсобними приміщеннями, садок та земельною ділянкою. Всі питання в повідомлення. В повідомленні , якщо потрібно надам телефон для звязку.

власник
Продам 2 будинки
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок капiтальний червона цегла,бетоннi перекриття, 185 кв.м, 4 кiмнати, дорогий, якicний ремонт, гараж, ландшафт, окрема, баня, На террiторii 2 будинкi, cауна, критий бассейн. Детально за телефоном 295000$а

Будинок капiтальний, у мiстi

Будинок на пров. Саєнка, 10 сот. приватизованої землі, гараж.

№ 12278 - Дом, Марьяновка, пер. Саенко, 2-эт., кирпич

Продається будинок в місті Баранівка, Житомирської області площею 180 м. кв. Будинок має два повноцінні поверхи та цокольний поверх з окремим підвальним приміщенням та гаражем на два автомобілі. Зовнішнє оздоблення завершене, внурішнє - без оздоблення. У будинку 6 кімнат. Матеріал зовнішніх стін - пінобетонні блоки, внутрішні стіни частково цегляні, частково пінобетонні блоки. Будинок утеплений. Для будинку виготовлені дубові вікна та двері. Площа земельної ділянки - 13 соток. Дуже мальовниче місце. Відстань до річки Случ - 300 метрів, поруч ліс. Будинок знаходиться в Царському поселені. Район повністю обжитий з усіма комунікаціями.

власник
Будинок в Житомирській області

Продається будинок в центрі села , є світло( трифазна лінія), вода, опалення газом та дровима. 3 кімнати, підвал, гараж, 25 сотих городу За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону: Телефон VIBER: +38************88

Продам деревяний будинок

06******51 Микола з радістю відповім на ваші питання. Продається квартира заг. площею 54кв.м. + сарай 40кв.м. +гараж і літня кухня 121кв.м.+другий поверх адаптований під житло. На території: 1. Гараж з окремим входом в будинок і окремо гаражний навіс. 2. Сад з молодими фруктовими деревами, виноград. 3. Коптильня. 4. Город. 5. Хлів. 6. Санвузол (в будинку теж є) Поруч школа, магазин,ринок, центр, лікарня, річка, ліс, стадіон, будинок культури. Чудова атмосфера в будинку та на його території.

власник
ТЕРМІНОВО ЦІНУ ЗНИЖЕНО!!!  Будинок двоповерховий

Продам сучасний новий будинок або обміняю на квартиру! Будинок 155 квадратних метрів, має гараж , два поверхи , перший поверх кухня, санвузол, зал, другий поверх 3 кімнати і коридор, будинок знаходиться на 10 сотках в затишному та мальовничому місці, біля будинку проведена центральна каналізація та водопровід можна підключитись або зробити свій септик та скважину , на сусідній ділянці є газ, можна підключити, до будинку проведена електрика. На ділянці є хоз будинок ( баня) .побудований з якісних матеріалів. Є відео огляд, за більш детальною інформацією дзвоніть

Терміновий продаж Сучасного будинку

РЕАЛЬНОМУ КУПЦЮ- СКИДКА. Гарний, великий будинок в хорошому місці. Два погріби, літня кухня,гараж, великий хлів. Всі подробиці по телефону 09******78.

власник
Терміново. Будинок в селі Камяний Брід

Продам будинок,Звягельський район, с Жовте.Площа 67м2,зі всіма зручностями в будинку,тепла підлога у ванній кімнаті,металопластикові вікна.На території гараж,кухня,та пристройки,садок,60 сотих землі біля будинку.Є можливість продати з усіма меблями та технікою,в будинок заведена вода,парове опалення, що значно економніше.Проведений інтернет. Встановлено бойлер,електросушка у ванній. 8500₴.Питання по телефону.

власник
Продам будинок Звягельський район