Продам будинок на Новій Балашівці -будинок площею 110м2 -чотири кімнати -кухня, коридор, санвузол -два види опалення -тепла підлога -вікна з металопластикового профілю золотий дуб -ділянка 4,5сот -великий гараж, погріб -літня кухня 30м2 -з усіма зручностями -в санвузлі тепла підлога -в дворі є альтанка та оздобення з декоративних дерев -поблизу вся необхідна інфраструктура Телефонуйте, покажемо в зручний для Вас час!

Сімферопольська вул., 111

Продається невеликий будинок з приватизованою землею на Новій Балащівці, який розташований поруч з ринком «Ідеал» та "Океанією". Тихий провулок. До маршрутки 5 хвилин пішки. - загальна площа будинку - 41 кВ. - 3 суміжні кімнати - всі зручності у будинку - ділянка 3 сотки - заїзд для авто, гараж - земля приватизована - вікна м/пластикові - зовнішнє утеплення - господарські будівлі, літня кухня з газом - автономне газове опалення Пропозиція від агенції нерухомості - "ЕГІДА" Фахівець з питань продажу нерухомості - Фатєєва Ольга 066 416 48 36

Коцюбинського вул., 30

ПРОДАЁТЬСЯ УЮТНЫЙ ДОМ на БАЛАШОВКЕ! Описание: Дом 1.5 этажа, площадь 100 кв.м.., крыша в отличном состоянии. На первом этаже : 4 жилых комнаты, туалет,, два вида отопления (автономное газовое и твердотопливное), м/п окна из коричневого пластика и дерева, три комнаты уютно обшиты вагонкой из липы. Кухня площадь -18 кв.м. в отдельном помещении+ванна с туалетом остаётся с мебелью. Участок 4 сотки, земля приватизирована. Во дворе гараж площадь -32 кв.м., навес с мангалом, погреб, дровник, двор озеленен. Второй этаж под ремонт. Цена- 68000 у.е. Агентство недвижимости Респект. Все вопросы по тел. -0661683299, 0984202008

Вулиця
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається добротне домоволодіння на Балашівці! Земельна ділянка 4 сотки, на якій розташовані: будинок, літня кухня, баня, гараж та затишні альтанки. Одноповерховий будинок (100 кв.м) має три окремі кімнати, вітальню, передпокій та санвузол. У будинку автономне газове опалення, пластикові та дерев"яні вікна нового зразку, оздоблення стін в оселі - дерево, підлога - лінолеум та плитка. В будівлі літньої кухні розташована ванна кімната та велика кухня-їдальня. Рівний затишний двір з альтанками, клумбами та зоною барбекю, капітальний цегляний паркан по всьому периметру садиби, арки з виноградом - все дуже гарно і комфортно! Гарне місцерозташування, в п"яти хвилинах ходьби ринок "Ідеал", супермаркети, поліклініка, школа, перукарня, церква. ТЕЛЕФОНУЙТЕ, показ за домовленістю!

Балашівка

Продається будинок Земельна ділянка шість соток, правильної прямокутної форми Район Стара балашівка (Файно маркет, за переїздом) *стан житловий/потребує ремонтних робіт *площа 45 кв м *дві окремі кімнати 16.3 кв м, 8.2 кв м *автономне газове опалення (природна система тиску, опалення працює без світла) *лічильники на газ, світло, воду У дворі є господарські будівлі: *літня кухня на дві кімнати *погріб *туалет на вулиці Вʼїзд для авто. Є можливість побудувати гараж та зробити навіс. Власна ялинка у дворі та інші насадження Інфраструктура: поруч Файно маркет, школа-ліцей 21, зупинка автобусу 111, пляж до річки Інгул. Вартість 21000 дол США Без комісії для покупця Дізнатись деталі та записатись на перегляд 06*********57 _ Агенція нерухомості «Андромеда» Усова Ірина Іванівна, власниця 06*********57 вул. Зінченко, 2а, офіс 10

Продається будинок. Стара Балашівка (за переіздом, файно маркет)

Продаж красивого будинку з усими зручностями та комфортом на 190 м2, у звʼязку з переїздом в інше місто. Будинок для себе будували з екологічних , дорогих матеріалів. Будинок двоповерховий має 5 кімнат, два санвузла з теплою підлогою, велика простора кухня з виходом на терасу. Ділянка 8 соток приватизована. Ландшафт з поливом , фруктові дерева, виноград. Також є гараж, підсобні приміщення. Тераса - зона відпочинку. Залишається все в будинку і дворі , окрім власних речей . Будинок дуже гарний і вартий вашої уваги. Пропозиція від агенції. Дзвоніть покажем в зручний для вас час.

Елітний будинок в ЕКО районі міста (Ст. Балашовка)

Предлагается к продаже дом с идеальным месторасположением это начало новой Балашовки. Преимущество данного обьекта заключается в том,что он подходит для проживания как для одной семьи , но и для 2-х семеи. У каждого свой отдельный вход, своя кухня и ванная, спальня и гостинная. Все в очень хорошем состоянии. Это как 2 двух комнатные квартиры. Есть гараж, хоз.постройки и флигель с комнатой, кухней и сан.узлом. Во дворе плитка, приватизированный участок земли 6 соток. Хороший торг гарантируем. Показ в удобное для Вас время.

Новая Балашовка! Дом для 2-х семей   с отдельными входами !

Продам добротний будинок на Н. Балашівка . Кількість кімнат - 4, площа 70 м. кв., високі стелі - 3м. Газ, вода та усі зручності у будинку. Стан будинку житловий. Встановлено добрий імпортний газовий котел-колонка, є діючий камін. Вікна - металопластикові. Дах шиферний . Двір викладений плиткою. У дворі гараж, широкий вїзд і ще один невеликий житловий будиночок (літня кухня) з пічним опаленням та газом, погріб, альтанка, сад. Ціна 75000 у.од. Торг можливий ! №22381973 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Продам будинок Терміново

Будинок знаходиться в Райцентрі зі сторони Волкова, близько до 8 школи та транспортної розвʼязки. Цегляний, теплий, 1970 років побудови, 67 м2. Замінені всі металлопластикові вікна. Газове опалення, новий котел-колонка. В будинку є всі зручності, кухня, просторий коридор, три кімнати, одна прохідна, дві роздільні. Додатково є пічне опалення, можна встановити камін і створити затишну атмосферу в будинку. Рівна, простора земельна ділянка 7 сотих землі. Металевий гараж. Огорожа спереду будинку із металопрофіля. Запрошуємо Вас на перегляд в зручний для Вас час!

Продаж будинку в Райцентрі (ближня Н. Балашівка)

БУДИНОК, з ремонтом, нова система опалення з трьома енерго палива Газ котел турбо навісний дюваль) Є котел під дрова ., та під гранули з горілкою та автоподачею. Зовнішні стіни утеплення 100 будинок утеплений минулого року Будинок був побудований в два кірпича. ПОБУДОВА 1993р ГАРАЖ ПІД БУДИНКОМ з оглядовою ямою ,+ з електро воротами[ автоматичними] Двір 10 СОТ + город 13сот Є прибудинкові будівлі, баня [2сараї,погріб , альтанка,] + ще один будинок старої побудови Вода,проведена і міська а також є свій колодязь (ми користуємся для поливу та приготування їжі з колодязя) БУДИНОК ПРОДАЄТЬСЯ З МЕБЛЯМИ Кадастрові номери присутні . Участок рівний , правильної форми Сусіди класні.

власник
Власник Балашівка будинок 1993 р постройки

ОКРЕМИЙ НОВИЙ ЯКІСНИЙ БУДИНОК гарна аоьтернатива КОТЕДЖу і ціна знижена!!! Дуже цікава пропозиція для тих хто хоче зробити внутрішній оздоблювальний ремонт повністю на свій смак до дрібниць!! Зовсім поруч транспортна розвязка, підїзд до будинку АСФАЛЬТ і гарно освітлений у нічний час!! Достатньо широка вулиця. Ділянка РІВНА, тиха та сонячна, невелика - ІДЕАЛЬНО для тих, хто хоче свій особистий простір і затишок, але не хоче багато опрацьовувати городини). Нова капітальна ВЕЛИКА вигрібна яма! Вуличний туалет. ДУЖЕ зручне місцерозташування, поруч з вулицею Київська, 23я школа, дитсадок, дитяча поліклініка, футбольне поле, вуличні тренажери, Файномаркет, магазин косметики Шик і блиск, мясомаркет, Укрпошта, аптеки, ветклініка ЛюксVET, ринок ІДЕАЛ, Копілка та багато іншого. Продам добротний цегляний будинок, капітальний фундамент, стіни утеплені. Вікна м/пластикові, енергозберігаючі (3скла!). Сучасний 2х контурний турбований дуже ЕКОНОМНИЙ ГАЗОВИЙ КОТЕЛ. ТЕПЛА ПІДЛОГА 1й поверх, навіть стіни у ванній кімнаті з підігрівом! На все лічильники, на світло 2х ТАРИФНИЙ! На 1му поверсі просторий ГАРАЖ, який можна використати під велику 3тю кімнату, підвал, кухня 16м2, санвузол. На 2му 2 великі спальні, і територія чи під 2й санвузол чи під невелику кімнату. Дуже цікава пропозиція від агенства нерухомості "Мегадом". Телефонуйте, не упустіть ДОБРОТНИЙ будинок з дуже гарним місцерозташуванням. Торг!

ДОБРОТНИЙ будинок Нова Балашівка, СШ23, ринок ІДЕАЛ, ВЕТлюкс, Київська