Продається одноповерховий цегляний будинок у передмісті Житомира, Андрушівка. Будинок має чотири кімнати з загальною площею 100 кв.м, з яких 75 кв.м житлові, та кухня 15 кв.м. На приватизованій ділянці землі площею 6 соток розташований будинок з євроремонтом, покритий металочерепицею та готовий до експлуатації. У будинку є всі зручності, включаючи газове автономне опалення, централізований водопровід та каналізацію. Підлога викладена ламінатом, міжкімнатні двері виготовлені з натурального дерева, встановлені євро вікна та сучасні радіатори. Будинок частково мебльований. Фасад будівлі обкладений кахлем для зовнішніх робіт, дах покритий шифером. На території знаходяться гараж, добротний погріб, літня кухня, хлів та додатковий туалет. У будинку є броньовані та двойні двері, металопластикові енергозберігаючі вікна. Є два санвузли у будинку та на дворі. Додаткові зручності включають бесідку, вольєр, сарай, терасу, господарські будівлі, огород, окремий двір, сад. Встановлено всі комунікації: газ, індивідуальне опалення, колодязь, центральна каналізація та водопостачання, центральне опалення, електрика. У будинку залишаються побутова техніка, інтернет, меблі, сигналізація, спутникове ТВ. Ціна: $21,600. Умови продажу включають готовість документів, вільний статус обєкта, можливість торгу, срочність продажу та чисту продажу.

№ 12240 - Будинок, Андрушівка , 1-поверх., піноблок

Терміново продається земельна ділянка під забудову 10 сот. Приватизована. На території ділянки розміщена стара хата. Залитий фундамент (в землі) по периметру будинку (7х10 м.) і на веранду. Є господарська будівля 5х11 м. (сарай, літня кухня, гараж). Проведена вода та світло. На дільнці ростуть фруктові дерева. Продається недорого.

власник
Продається будинок в Андрушівці

Капитальное строение 10,2м на 12.5 м. Коробка и несущие стены, что дает возможность самому сделать планировку. Два этажа. Основной жилой и нулевой, для гаража, котельни и тд. Газ и вода по улице есть, к дому не подведены. Дом расположен в непосредственной близости к лесу с одной стороны и водоему с другой. Очень спокойный и тихий район. Все необходимые документы есть.

власник
Продам недостроенный двухэтажный капитальный дом с земельным участком
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається трикімнатна частина будинку в місті Андрушівка. Вул. Богдана Хмельницького Загальна площа будинку - 61 кв.м., житлова - 44. Дві спальні, велика вітальня та кухня. Зручності в будинку. На кухні потрібно робити ремонт. Комунікації: Газ Каналізація - 2 вигрібні ями Світло 220/360 Вода - центральна Ділянка - 7,5 сот. Двір асфальтований, окремий. Також в дворі є гараж з ямою, господарські приміщення, літня кухня з підведеною водою, баня з душевою та погріб. В кінці ділянки є земля під грядки. До будинку гарний під’їзд. Поруч є магазини, дитячий майданчик, лікарня, аптеки, банкомати, магазин прод. товарів 3 хвилини до зупинки. Недалеко є річка і ліс. 16000 дол

Продаж будинку в м. Андрушівка

Популярні запити