Увага! Дуже гарна пропозиція, щодо співвідношення ціни та якості! Продається уютний, компактний 2 поверховий чистовий будинок по пров Весняному (Юзвинська) загальною площею 120 м2. На першому поверсі розташована велика кухня з виходом на терасу, кімната та санвузел. На другому поверсі одна кімната з гардеробною, дві окремих спальні та санвузел. Світло 5 кВт, газ, двохконтурний котел. Є місце під парковку або гараж. Якщо Вам потрібно продати вашу нерухомість, звертайтесь допоможемо! Запрошуємо на перегляд в зручний для Вас час, всі деталі по телефону.

Продаж 2 поверхового будинку, 120 кв. м, 4 кімнати, на пров. Весняний

Продаж приватного будинку Агрономічне Вінницька область. З ремонтом та ділянкою на 7 соток.Ландшафтний дизайн території, гараж, господарське приміщення. Все в пішій доступності.

Продаж приватного будинку Агрономічне

Продам затишний будинок у с. Агрономічне, загальна площа 220 м2, 3-кімнати, 2 санвузли , гардеробна та кухня-студія, є підвал, гараж , земельна ділянка 9 сотих, земля та будинок приватизовані. Криниця, вигрібна яма на 12куб. В будинок заведено потужність 15 квт. електроенергії. Ввідний сіп-кабель на 35 кВт. (можливість докупити потужність за 1 день.) На території розміщується 3 зарядки під електромобілі (3 фази та 1 фаза. Можливість віддаленого керування.) Запроектоване та зроблене правильне заземлення згідно ГОСТУ, що вбереже як прилади будинку так і електромобілі під час заряджання. Якісна електрика в будинку та на території: 4 електрощитові. (близько 180 автоматів фірми hager, при монтажі було використано 2,5 км мідного кабелю) Віддалене керування з телефону, система «розумний будинок», можливість створення сценаріїв та моніторинг затрат електроенергії. Для прикладу: при відкритті воріт при заході сонця вмикається підсвітка фасаду, автоматичне включення зарядки автомобіля, бойлера в нічний час по тарифу 0, 5 і т д. Автоматичні ворота Comunello з можливістю відкриття/закриття з телефону, через інтернет, з пульта. (також створення сценаріїв роботи для розумного будинку. Відеоспостереженням, 5 камер, запис, дистанційний доступ. Камери покривають всю зовнішню територію. Будинку. Резервнt живлення (генератор (новий)). Автономна робота Інтернет 8 годин без електрики. Окрема серверна. У кожній кімнаті є Ethernet розетка а також декілька точок Wi-Fi Опалення: тепла підлога - перший поверх (14 контурів, окремий насос - можливість точного налаштування всіх зон будинку) радіатори - другий поверх з термоголовками. (можливість виставлення індивідуальних температур до кожного радіатора) В основі системи опалення електричний котел Vaillant eloBLOCK VE12/14 (Німеччина). Також окремо придбався погодозалежний регулятор Vaillant multiMATIC VRC 700/6 Ціна 210000$ торг присутній ній! Деталі за номером 06******31

Продам розкішний будинок , площею 220м2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в с. Агрономічне, 1.5 км від Вінниці, гарне місце !!! 5 сотих земельна ділянка, вигрібна яма , криниця та скважина, площа 126м2, 3-кімнати роздільні та кухня-студія , 2 санвузла, все що на фото залишається, 2 види опалення, газове та твердопаливне, сонячні батереї під зелений тариф, гараж, баня, підвал, гараж опалюється також, відеоспостереження зовні та всередині ! 134990$торг. Деталі за номером телефону!

Продам будинок в Агрономічному з меблями та технікою!

Пропоную до Вашої уваги сучасні дизайнерські таунхауси «Вишневий-1» у затишному мікрорайоні новобудов у місті Вінниця. До центру міста 15-20 хв на авто. Міський транспорт у 5 хв ходьби. Затишний закритий комплекс «Вишневий-1» включає в себе 6 якісно побудованих 2-ох поверхових цегляних будинків, з закритою облаштовано територією, паркомісцями, власними територіями для відпочинку. До кожного будинку підведено комунікації: газ, світло, водовідведення та водопостачання.. В кожному будинку якісні панорамні вікна, гараж з автоматичними воротами, сучасні якісні двері, бетонні сходинки, монолітна підлога, панельне перекриття між поверхами, високі стелі, кухня-студія, 3 просторі кімнати, 2 сан вузли, 3 технічні приміщення, якісне утеплення стін та даху. Завдяки новаторському підходу до планування таунхаусу сходова клітина розміщена так, що мінімалізує втрату квадратури приміщення. Можливість перепланування під себе, завдяки відсутності капітальних стін всередині будівлі. Гарна шумоізоляція ззовні та між сусідами, завдяки якісним склопакетам та товщиною стін понад 50 см, що забезпечує відчуття надійності та безпеки. Загальна квадратура будинку з гаражем - 135 м2, гараж 18 м2 (на одне авто), висота стелі 3 м (перший поверх) та 4, 6 м (другий поверх), неймовірне відчуття простору та свободи відчувається у всьому таунхаусі. Власні двори для відпочинку мають площу від 50 до 70 м2. Введення в експлуатацію: III кв. 2024 року.

Продаж таунів на Весняному

Пропоную до продажу чудовий будинок - таунхаус в районі масиву "Окружний". Повністю з ремонтом, меблями та технікою, є великий гараж, діючий камін. До будинку гарний підїзд, облаштована прибудинкова територія. Всі комунікації центральні, на все лічильники. Житло просторе, "дихається вільно". Зацікавило? Телефонуйте. Покази проводяться оперативно 101440

Продається таунхаус в с.Агрономічному (пров. Світанковий) 5362

Продається будинок: 4 кімнати, велика кухня-студія, тераса, два санвузли (на кожному поверсі), гардеробна, просторий коридор, комірчина під кладовку або топку. У вартість входить чистова штукатурка та підведення центральних комунікацій (світло, вода, газ, каналізація), прибудинкова територія з паркомісцем під дві машини та ділянкою, на якій можна зробити гараж, терасу або зону барбекю. Пропозиція варта уваги! Запрошую до перегляду!

Продаж чистового 2 поверхового будинку в районі Агрономічне

Продається будинок: 4 кімнати, велика кухня-студія, тераса, два санвузли , гардеробна, просторий коридор, котельня. У вартість входить чистова штукатурка стін, тепла підлога, радіатори, газовий котел, стяжка підлоги та утеплення даху. Підведені всі центральні комунікації (вода та каналізація). Світло та газ. На ділянці є місце під гараж, дитячий майданчик, терасу та багато іншого. Повний пакет документів вже підготовлений для оформлення.

Продаж 2 поверхового будинку район Агрономічне

Супер стильний будинок! Аналогів нема! Це любов з першого погляду! Величезна кухня- вітальня, 3 окремі кімнати, гардероб! Вбудована дорога техніка та меблі. Дизайнерська стилізація будинку. Альтернативні види опалення! Центральна вода. Супер зручна локація! Гараж, тераса, тротуарна плиточка, автоматизовані ворота. Продається з усім!

Продається стильний будинок з ремонтом і меблями

Продається будинок для великої родини поруч з містом Вінниця, на початку с.Агрономічне! Будинок у гарному житловому стані, розташований у гарному місці, на великій просторій ділянці з плодовими деревами, газоном та городом. Є гараж на 2 авто, погріб, окреме приміщення з вома кімнатами та всіма комунікаціями, використовувалось як кондитерський цех. Колодязь на 8 кілець, 2 вигрібні ями, підключено електрику 3 фази. Будинок збудований на ділянці з чудовим розташуванням, ринкова вартість данної ділянки складає 90к дол. Можливе будівництво ще одного будинку. Чекаємо на пропозиції. Консультації, повний юридичний супровід! Дзвоніть, є ключі, показ у зручний час! (84545)

Продам будинок в Агрономічному 5434

Продаж 2 поверхового будинку з гаражем і ділянкою на 9 соток на пров. Весняний, Агрономічне. На території є гараж та камяний підвал на площу гаража, перекриття будинку панельне, перекриття гаража та підвалу теж панелі, 15 кв електроенергії, чудова вода з криниці яка проходить через систему очистки ХВО, зручне розташування ділянки - фасадна відносно траси, провулок асфальтований.

Продаж 2 поверхового будинку з гаражем

Продається затишний і просторий будинок у чарівному місці. Це пригород Вінниці, с. Агрономічне, вул. Тімірязєва. Поряд ліс та паркова зона, хороші сусіди. Велика ділянка 7 соток. Будинок на першому поверсі має дві спальні, велику кухню-вітальню з кодиціонером-інвертором, санвузол із теплою підлогою, гардеробну кімнату, великий коридор, терасу з натурального дерева, передбачено мякі вікна для захисту від негоди. На мансардному поверсі одне велике приміщення, яке можна використовувати як велику ігрову кімнату, кінозал чи кабінет, або розділити на окремі кімнати за потребою. З другого поверху відкривається гарний вид на ліс. На вулиці: - великий гараж з просторим горищем та додатковим навісом ще для однієї машини. - пергола з молодим виноградом - дорослі фруктові дерева, а також декоративні кущі та дерева - свердловина 88 м + колодязь - автоматичні ворота - вигрібна яма септик - сигналізація по всьому периметру території, а також у будинку Відстань до міста 2 хвилини на машині по новій дорозі. Маршрутка ходить кожні 15 хв. За 10 хв прогулянки можна дістатись до центру Агрономічного, де є все необхідне: 3 супермаркети, магазини, аптеки, медичний центр, школа, два дитячі садочки (державний і приватний), дитячі центри розвитку, дитячі майданчики, іподром, Прозорий офіс, а також усі пошти, Нова, Укр п. Та Міст експрес. По документах площа будинку 106 м2 і плюс мансардний поверх 60 м2, утеплений.

Продам чудовий будинок в пригороді Вінниці

(забудовника) БЕЗ КОМІСІЇ АГЕНТСТВУ. ЗАЛИШИВСЯ ОСТАННІЙ БУДИНОК З ГАРАЖЕМ. Продається гарний сімейний двоповерховий БУДИНОК, з гаражем для вашого автомобіля, що розташований в передмісті Агрономічне. Будинок побудований за сучасним проектом, з надійністю на довгі роки. Розведені і підключені всі комунікації та зроблений чистовий ремонт. На першому поверсі знаходятся передпокій, санвузол, котельна, спальня та велика кухня-студія з виходом на власну терасу та задній двір. В той час на другому поверсі розташувалися санвузол і три окремі кімнати в одній з яких є своя гардеробна кімната. Забудовник здає обєкти з можливістю втілення дизайн-проекту вашої мрії. Тихе та спокійне розташування дозволяє на повну розкрити характер власної території під ваші потреби. Дзвоніть, і кожен обовязково знайде власне місце у цьому будинку.

Ольги Княгині вулиця, Агрономичное, Винницкая 102000.0 USD

агенству! Будинок 2 поверхи, 4 кімнати, кухня-студія, гараж. Зручне планування, тепла підлога , якісні матеріали. Ділянка 4сотки. Без комісії агенству! Будинок 2 поверхи, 4 кімнати, кухня-студія. Зручне планування, тепла підлога , якісні матеріали. Ділянка 4сотки. Підведені центральні комунікації.

Ольги Княгині вулиця, Агрономичное, Винницкая 98000.0 USD

та гарний будинок в Агрономічному , на провулку Свободи. Будинок на дві половини , це чудовий варіант для комфортного проживання як для великої родини так і можливість для двох сімей. Загальна площа будиночка має 295, 3м. та розташований на 18 сотках землі і складається з двох частин . Від будинка до озера 100 метрів, оточує природна краса та тиша, спів птахів і душевний спокій. Неподалік знаходиться аптеки, магазину, супермаркет та зупинка громадського транспорту та маршрутки. Також є дитячий садок та школа. Побудований в 2015 з кримського ракушечника з повітряним прошарком, що дозволяє тримати тепло взимку, а влітку прохолоду. Будувався будинок чисто для себе і своєї сімї, і тому будували лише з якісних матеріалів нешкідливих здоровю. Між поверхами залізо-бетонне перекриття, вікна "Екопласт" та підведено світло 30кВт. Квартира розташована на першому поверсі має загальну площу 88.5м., яка складається з трьох кімнат: 15.7м, 12.6м., 17.1м., кухня 16.9м.з виходом на терасу, ванну 8 м.та санвузол 1.8м. У коридорі та кухні тепла підлога, будинок в гарному житловому стані, плитка у ванні, санвузлі та кухні, стіни під фарбування. Підвал має загальну площу 53.3м. та складається з нежитлових приміщень: 10.1м., 11.5м., 11.8м. Погріб для зберігання овочів та фруктів.7, 8 кв.м. Котельня 8, 1м., де розташовані: електрокотел "KOSPEL" 24кВт, який розрахований на опалювальну площу 320кв.м. Твердопаливний котел "Корді" 30кВт., Бойлер "ATLANTIK" на 100 літрів води. На другому поверсі розташована ще одна повноцінна квартира, яка складається з трьох кімнат 15.9м., 22.9м., 17.7м., гардеробна кімната 12.3м., кухня 14.9м., ванна 6м. та санвузла 2.5м. Кімната 22.9м. у двох рівнях, з виходом на терасу. Кухня та одна кімната з виходом на терасу та видом на озеро, зробленно чорновий ремонт, штукатурка та розведенна електрика. Гараж 21м. та вигрібна яма 15.3 куб. На ділянці зростає молодий сад з фрукт. деревами, клумби з квітами і декоративними кущами та

Свободы переулок, 52, Агрономичное, Винницкая 190000.0 USD

Популярні запити

Географія Агрономічне