Двокімнатна квартира з роздільними кімнатами, неподалік від центру,район церкви Анни, з новим сучасним ремонтом та новими меблями. Повністю укомплектована та пристосована для житла. На території комплексу всі потрібні для життя комунікації: парковка,супермаркет Сільпо, аптека, господарські магазини, ресторани.

власник
Здається квартира 2 кімнатна по вул. Шевченка

Оренда 3- кімнатної квартири на пр. Чорновола біля "Арсену", 9й поверх 9- поверхового будинку ( наявний технічний 10 поверх) Квартира без ремонту. 3 ізольовані кімнати, кухня, вигоди окремо, балкон і лоджія зашклені. Бойлер, ванна. Пралка, холодильник, плита електрична нові. Сучасний телевізор. Повна інфраструктура- парк 700- річчя Львова, школи, садочки державні і приватні, чисельні магазини, базар, кавярні, дитячі майданчики. До "Форуму" пішки 15 хв, до оперного театру-20, чудова комунікація з усіма частинами міста. Я власниця, без посередників. Ціна 8900 грн плюс комуналка щомісячно.

власник
Оренда 3- кімнатної квартири на пр. Чорновола

поруч з будинком супермаркети ,базар,озерний ландшаф,школа,садочок.церква,гарне сполучення з центром міста.розвинена інфраструктура.

власник
Однокімнатна квартира в районі Арсена по Чорновола від власника.

Світла, простора квартира в новобудові по вулиці Чорновола, 16 поверх 20ти поверхового будинку. Великі панорамні вікна , краєвид на місто, Високий Замок. Підігрів підлоги, кондиціонер, сигналізація. Вмонтована побутова техніка ( в т ч посудомийна машина) бойлер.

власник
Оренда 1 кімн квартири на Чорновола
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Клубний будинок, закрита територія , гардеробна , 2 санвузла, 2 спальні та простора кухня студія 3/4 поверх, паркомісце , вся побутова техніка , кондиціонер , пральна машина з сушкою , вул Б Хмельницького ( Вам)

власник
3 х кімнатна

Здається квартира по вул. Замарстинівська в новобудові. Квартира 1 кімнатна, але з 2 спальними місцями, розкладний 2- місний диван та 2 - спальне ліжко. Нові меблі та техніка, зроблено гарний ремонт, є простора лоджія.

власник
Замарстиновская улица, 55Ж, Шевченковский, Львов, Львовская 15000.0 UAH

Пропоную на довготривалу оренду 3-х кімнатну квартиру по вул. Студинського, 12. Житло розміщене на 7 поверсі 9-ти поверхової панельної будівлі. Квартира з євроремонтом, ізольованими кімнатами, облаштована необхідними для комфортного проживання меблями та побутовою технікою. Хороша сантехніка та чистий санвузол. Квартира простора та світла, опалення центральне, постійне водопостачання холодної та гарячої води, є пільги на житлово-комунальні послуги в розмірі. Відмінна транспортна розвязка, доїзд до центру міста триває 20-25 хвилин. За детальною інформацією звертайтеся за т. 0668795109-Наталя

власник
Студинського вул., 12

Кухня студія + спальня. Квартира доступна. Друге кільце Авалон, Чорновола. 7 поверх з восьми. Панорамні вікна в внутрішній двір. Є всі необхідні меблі і техніка. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Інверторний кондиціонер з функцією обігріву. Високошвидкісний Інтернет, оптико-волоконо 1Гб. Договір на 6 місяців

власник
Здається квартира по пр. Чорновола.

Здам в оренду однокімнатну квартиру у Львові, в Шевченківському районі, Квартира простора, чиста і хорошому стані, є балкон, 7 поверх, плита газова, при відключенні світла є подача води,

власник
Здам в оренду однокімнатну квартиру у м.Львові (вул.Хвильового)

Здам в оренду чудову квартиру, район Сільпо на Шевченка 60, три просторі кімнати, вся сучасна необхідна техніка, включно з посудомийкою і кондиціонерами. Два балкони, 72 кв.м., 3 поверх, не останній. При відключеннях світла наявна вода в квартирі. Власне опалення (двохконтурний котел). Перша здача в оренду, до того мешкали лише власники. Будинок австрійський. Для ріелторів без співпраці.

власник
Оренда трьох кімнатної квартири від власника

Здам на тривалий термін 2 кімнатну квартиру на 4 поверсі 9 п.будинку(чешка, цегла) по вул. Сорочинська( район Чорновола/ Джерельна/ Хімічна),, Шевченківський р-н, 57/37/10 м2, з усіма зручностями з меблями та побутовою технікою, кімнати, санвузол роздільні, кухня 10 м2 з теплою підлогою, центральне опалення До ценру 10 хв пішки, поряд Форум, Макдональдс, Ашан, школи, садочок, поліклініка та інша необхідна інфраструктура. Зроблено ремонт, укомплектовано посудомойкою, пралкою, холодильником, мікрохвильовкою чайником, бойлером, телевізорами, пилососом та іншим, вільна вже квартира, при блекауті: працює інтернет, працює опалення Є місце для парковки власного авто, з тваринками маленькими (песик або котик). Балкон, лоджія. Ціна 500 у.о. 09730187 нуль пять

власник
Оренда / Квартира / Сорочинська, Шевченківський район, Львів

Житлові комплекси у Львів

Здається квартира по вул. Петра Панча, 2 кімнати, прострора кухня - студія. Гарний ремонт, є вся техніка та меблі.

власник
Панча Петра улица, 13, Шевченковский, Львов, Львовская 16000.0 UAH

Оренда 1-к студії , ЖК Greenville park , Шевченківський р-н - Загальна площа 37 м2 - Поверховість 5/10 Особливості: - Уся необхідна техніка: Електрочайник, Пральна машина, Сушильна машина, Посудомийна машина, Мікрохвильова піч, Холодильник, Кондиціонер, Варильна панель, Духова шафа, - WI-FI, швидкісний інтернет, Телевізор; - Панорамні вікна та неймовірний вигляд з вікна на центр міста; - Великий внутрішній двір тільки для мешканців з можливістю кататися на велосипеді, займатися спортом і бігати; -Відеонагляд, пасажирський ліфт, відеоспостереження на поверсі та на території. Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок, Школа, Аптека, Лікарня, поліклініка, Бювет, Зупинка транспорту, Ресторан, кафе, Кінотеатр, театр, Магазин, кіоск, Ринок, Відділення пошти, Відділення банку, банкомат, Супермаркет, ТРЦ, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик ОПИС Здається в оренду 1 кімнатна квартира в новобудові ЖК Greenville park. Сучасний житловий комплекс з внутрішнім паркінгом та закритою територією. У квартирі виконаний ексклюзивний дизайнерський ремонт, встановлено індивідуальне опалення(котел), а також підігрів підлоги. Є сучасні меблі та побутова техніка. Квартира має ідеальне планування: простора кухня-студія та велика спальня. Розташована поруч із парком та ТРЦ "Спартак". Район з розвинутою інфраструктурою та всім необхідним поблизу: Відділення банку, банкомат, Аптека, Лікарня, поліклініка, Дитячий майданчик на території ЖК, Школа, Магазин, Супермаркет, ТРЦ, Зупинка транспорту і тд. Розглядаються орендарі без тварин. Ріелторам не турбувати.

власник
Замарстинівська вул., 170П

Квартира вільна Оголошення актуальне Здається в оренду однокімнатна простора, світла квартира загальною площею 43 кв. В квартирі зроблений авторський ремонт. Усі меблі виготовлені під індивідуальне замовлення з вбудованою побутовою технікою (холодильник, посудомийна машина, пральна машина з сушкою, духовий шкаф, варильна поверхня-склокераміка). По усій квартирі прокладена водяна тепла підлога з можливістю коригування різних зон тепла. Сучасний житловий комплекс Семицвіт, який розташований в центральній частині міста.

власник
Оренда однокімнатної квартири в ЖК Семицвіт,Шевченка, вільна

Без посередників!!! Підійде для: а) сімї : пара+батьки …... б) 2/4 дівчат, с) двоє чоловіків, д) мама+син ...... Фактично три-кімнатна квартира, оскільки вітальня зонована. Окремо кухня. Є два робочі місця. Дві спальні. Гардеробна/кладовка. Панорамні вікна. Французькі балкони. Шлагбаум. Гостьовий паркінг. Консєрж. Без тварин та дітей. Вільна з 10 вересня!

власник
Шевченка вул., 60/2

УВАГА! ТЕЛЕФОНУЙТЕ ВИКЛЮЧНО НА ВАЙБЕР, або пишіть у ОЛХ. Здам в довгострокову оренду 1 кімнатну квартиру від власника, без посередників. м. Львів, вул. Івана Величковського 36 (Рясне-2). Чистий, охайний будинок, завжди робочий ліфт, будинок входить в ОСББ. 8/9 поверх Нова техніка: холодильник, мікрохвильова піч, мультиварка, пральна машина, електрочайник, праска. Квартира суха, дуже тепла зимою. Поруч зупинка громадського транспорту, дитячий садок, школа, супермаркет АТБ. Можливо з тваринами. Можливо підключення інтернету. Ціна: 7ʼ000 грн + комунальні платежі.

власник
1 кімнатна квартира

Затишна квартира по вул. Крехівська (бічна Джерельної). Поруч Форум, Краківський ринок, 10 хв до Оперного. Є вся необхідна побутова техніка, Wi-Fi, автономне опалення (2-х контурний котел). Встановлено ДБЖ (акумулятор з інвертором) на котел і інтернет. 11000 грн + комунальні. Власник

власник
Оренда 1-кім. кв., район Форума, центр

Здається в оренду 2 кімнатна квартира,з ремонтом, уся необхідна мебель,техніка. Р-н Форума, вул.Джерельна. Здається на довгий термін. Ціна 500 $ або 20 тис. грн. Детальніше за тел. 09*********09 Світлана.

власник
Здам в оренду 2-х кімнатну квартиру

Новобудова "Авалон". Нова побутова техніка. Нові меблі. Підігрів підлоги. Два санвузла, дві спальні та кухня-студіо з диваном. Поруч супермаркет, поліклініка, школа, дитячі садки. Готова для проживання. Власник.

власник
Довгострокова оренда 2к квартири м.Львів

ДРУГА ЗДАЧА 2-кімнатна квартира в новобудові в ЖК Семицвіт,євроремонт,всі нові меблі ВСЯ побутова техніка BOSCH (пральна і посудомийні машини,холодильник,духова шафа і плита,Пилосос Праска - Індивідуальне опалення, інтернет, відеоспостереження в будинку, підігрів підлоги 15 хв ходьби до центру міста ,магазини,ресторани,дит.садочок,школа,центр міста

власник
ДРУГА  Здача 2квартира Семицвіт

Здається квартира в оренду. Зроблений ремонт. Велика кухня з балконом. У спільному з сусідами коридорчику є шафа для взуття. Наявні усі меблі та техніка, інтернет, домофон, сейф. В одному з балконів зроблений кабінет. Індивідуальне опалення. Будинок утеплений, новобуд 10 років тому. Великий 3d телевізор. У вартість оренди входять усі комунальні послуги в неопалювальний період. В опалювальний період додатково 3000 грн.

власник
Оренда 3 кім кв в районі Галицького Перехрестя, разом з комунальними

Власник! Довгострокова ОРЕНДА 2 кім. квартири, початок вул. Мазепи (Спартак), Шевченківський р-н., новобудова - будинок вже давно заселений, 78 м.кв., 6/10. Окрема кухня, спальня, вітальня, 2 санвузли (один із ванною), 2 засклені балкони. Квартира з сучасним ремонтом зробленим для себе: сентехніка - Hansgrohe, підлога - паркет, техніка - Bosch/Samsung. Є все необхідне для комфортного проживання: двоспальне ліжко, розкладний диван, кілька шаф, крісла, пуфи, підігрів підлоги у кухні, коридорі і санвузлах, фільтр для води, робоча зона, посуд! Побутова техніка: холодильник, пральна машина, посудомийна машина, газова варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова, чайник, тостер, порохотяг, 2 смарт телевізори, кондиціонер. Опалення індивідуальне - газовий котел. Підігрів води - бойлер або котел (можна перемикати). Відеонагляд території навколо будинку. Можна з дітьми. Тварини до обговорення. На двізнки не відповідаю - пишіть у Viber/Telegram. Оплата може бути в грн по курсу НБУ.

власник
ВЛАСНИК, Оренда 2к, вул. Мазепи (Спартак)

Оренда (від власника) 2-кімн.квартири 72 м у малоквартирній новобудові, 2 поверх, поч.вул.Варшавська, 10 хв.ходьби до Форуму. Кімнати ізольовані, велика кухня (14м), кладова, дві великі шафи-купе, індивід. опалення, сонячна сторона. Дуже тиха. Будинок утеплений, має власне огороджене подвіря. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. Шукаємо трьох дівчат студенток ВУЗу, надаємо перевагу 1-2 курсу, на даний момент вільно 2 місця Телефонувати після 16.00

власник
Оренда 2-кімнатної квартири в новобудові на Варшавській
1 - 24 з 29 результатів