ОРЕНДА КВАРТИРИ ЦЕНТР! Локація - вул. Самійленка (бічна вул. Зеленої) 1 кім. кв.: кухня студія + спальня, поверх - 5/5; Затишна квартира поруч центральної частини міста! Обладнана усім необхідним для комфортного проживання; Кухня студія з просторим кутовим диваном та пласким телевізором для відпочинку; Спальня з двоспальним ліжком та обладнаною робочою зоною; Засклений балкон, вікно з якого виходять на тиху, зелену вулицю; Поруч, магазини, кавярні, спортивний комплекс з басейном, школа та інш.; Вартість - 14000 грн.+комунальні Для огляду ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Оренда квартири вул. Самійленка (центр)

ОРЕНДА! Вул.Снопківська! 1-й поверх 23 м. кв. Опалення індивідуальне. Для пари або однієї особи. КЛЮЧІ!

ОРЕНДА!Вул. Снопківська! 1 кімнатна квартира!

Здається на довгостроковий термін в оренду однокімнатна квартира площею 40 м2 по вул. Тютюнників ( біля Стрийського базару). Автономне опалення. Два балкони. Велика кухня з побутовою технікою. Без посередників і ріелторів.

власник
Здається в оренду однокімнатна квартира

Ближній центр. Паркова зона. Новобудова. Свіжий ремонт. Меблі. Вся побутова техніка. Два телевізори. Кондиціонер. Шафа купе в коридорі. Ще одна велика шафа-купе в загальному коридорі, який закривається. Вcі вікна в парк. На даху тераса, де можна відпочивати. Будинок під охороною. На території є дитячий майданчик.

Стуса В. вул. Галицький район
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Карпатська ( початок Зеленої ) відмінний стан меблі, холодильник , пральна машина . Можна для двох осіб . Вільна .

Оренда кварти М . Львів Галицький район вул. Карпатська

Прекрасна, тепла квартира по вулиці Архипенка - це ідеальне місце для комфортного проживання. Квартира розташована в дореволюційному будинку, що надає їй особливого шарму та історичної цінності. Після проведеного євроремонту, приміщення вражає чистотою та сучасним виглядом. Район, де знаходиться квартира, чудовий і тихий, з парком поблизу та всього декілька кроків до центру міста. При вході в квартиру вас зустрічає затишна атмосфера. Спальня оснащена всім необхідним для комфортного відпочинку: просторе ліжко, стіл, телевізор і шафа для зберігання речей. Санвузол роздільний, з сучасним туалетом та ванною кімнатою, де встановлено душову кабіну. Одним із головних переваг квартири є простора кухня-студія. Вона облаштована розкладним червоним диваном, який додає яскравих акцентів до інтерєру, та додатковим ліжком для гостей. Кухня обладнана всією необхідною побутовою технікою: пральна машина, великий холодильник, плита, духовка і електрочайник. Також є пилосос для підтримки чистоти. Для вашої зручності по всій квартирі встановлено підігрів підлоги, що створює комфортний мікроклімат в будь-яку пору року. Під час блекауту квартира залишається автономною: працює інтернет та опалення, що забезпечує додатковий комфорт і безпеку. Для дозвілля та роботи є Wi-Fi і телевізор. Квартира підключена до центрального водопроводу, що забезпечує надійне водопостачання. У радіусі 500 метрів знаходяться зупинка транспорту, парк та зелена зона, а також центр міста, що дозволяє легко і швидко дістатися до всіх необхідних обєктів інфраструктури. Ландшафт навколо квартири включає парк і мальовничі дореволюційні будівлі, що додає особливого шарму місцевості. Якщо вас зацікавила ця квартира, із задоволенням надам додаткові фото на запит.

Архипенка, 3, Лычаковский, Львов, Львовская 350.0 USD

Оренда стильної 1-кімнатної квартири на вул. Стуса, ЖК "Park Avenue" [#27436]. Площа 50/20/16м², третій поверх новобудови у парковій зоні. Перша здача квартири з просторою кухнею-студією та великим балконом. Ізольована спальня з двоспальним ліжком, є місце для робочого столу. Простора кухня з гостьовим розкладним диваном. Простора гардеробна кімната. Є вся необхідна побутова техніка для комфортного проживання: холодильник, телевізор, пральна машина, посудомийка, кондиціонер, духовка, підключено оптоволоконний інтернет. Одразу позаду будинку Снопківський парк, через дорогу - парк "Залізна вода". Квартира вільна та готова до перших мешканців. Є відеоогляд. Вартість оренди 600$ + КП

Стуса, 53

Оренда 1-кімнатної квартири на вул. Тарнавського [#14209]. Площа 55/17/20м², поверх 1/5. Світла квартира з просторою кухнею-студією, з якої є вихід на балкон. Новобудова. Спокійний район поруч з парком, тиха вуличка. В наявності вся побутова техніка та меблі для комфортного проживання. Сучасний дизайн, гарно продуманий простір для комфортного проживання. Опалення індивідуальне. Суміжний санвузол, душ. Підключено оптоволоконний інтернет. Є відеоогляд. Вартість оренди 550$ + КП

можна з тваринами
Тарнавського Генерала вул., 48

Оренда. 1-кім. квартири. вул. Листопадна-Стуса. (11.000грн.). Ізольована спальна та кухня. Засклений балкон. Всі необхідні меблі та побутова техніка. Інтернет. Хороша інфраструктура. В пішій доступності школа, садочок, поштове відділення, парк. Поруч зупинки громадського транспорту, але водночас будинок не при головній дорозі. Відеоогляд. Уляна БС

Оренда. 1-кім. квартири. вул. Листопадна-Стуса

Здається 1-к. квартира у Личаківському районі за вул. Архипенка • 1 поверх з 5; • підігрів підлоги; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення. У квартирі: • варильна поверхня та духова шафа; • пральна машина; • електрочайник; • кухонна витяжка; • ліжко; • диван; • шафа. Квартира з всім необхідним для комфортного та повноцінного життя. У спальній кімнаті розташоване двоспальне ліжко, робочий стіл з кріслом та приліжковою тумбою. Кухня повністю мебльована, є шафи для господарських речей, пральна машина, кухонна витяжка, стіл зі стільцями. Кухонна зона переходить у зону з диваном, столиком та кріслом. Ванна кімната з душовою кабіною, санвузол окремо. Для додаткового комфорту у помешканні встановлено підігрів підлоги, а індивідуальне опалення допоможе економити на оплаті комунальних послуг. Вдале розташування будинку біля центральної частини міста – поруч ринок, продуктовий магазин, ліцей, зелені зони, транспортна зупинка. Код квартири - #3323131 Перегляньте квартиру на нашому сайті orendalviv.com/1-k-kvartira-z-pidigrivom-pidlogi-ta-individualnim-opalennyam-za-vul-arhipenka Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира з підігрівом підлоги та і/о за вул. Архипенка

Не вимикають світло!!! Оренда 1-но кім. квартира в ближньому центрі, вул. Вітовського ближче до пл. Франка, гарний район, поруч парк Культури, ринок, зупинки транспорту. Площа 40 кв.м., поверх 1 високий. Квартира в гарному стані, повністю укомплектована меблями та технікою. 2-х функційний котел. Тільки після клінінгу! Ціна 350у.о. + КП торг

Вітовського Дмитра вул., 15

Пропонується до оренди сучасна та комфортна квартира в житловому комплексі Еко Дім, розташованому на вулиці Стуса. Загальна площа квартири становить 70 кв.м, житлова площа - 50 кв.м, кухня - 20 кв.м. Основні характеристики: Ціна: 600 доларів Поверх: 4/10 3 окремих балконів Оснащення: ліфт, холодильник, меблі, інтернет Планування: два балкони, що додають додатковий простір та можливість насолоджуватися свіжим повітрям Квартира розташована у відмінному місці з зручною транспортною розвязкою, поруч є магазини та кафе, що робить проживання ще більш комфортним. Додаткові умови: Можливий торг на оренду квартири, що дозволяє знайти вигідні умови для орендарів Розглядаються орендарі без домашніх тварин, а також сімї з дітьми віком від 8 років Ця квартира ідеально підходить для комфортного проживання в затишному та екологічно чистому районі міста. Не втрачайте можливість зателефонувати вже зараз!

Стуса Василя вул., 24

Житлові комплекси у Львів

Оренда 1 кімнатної квартири на вул. Снопківська - Авторський ремонт - Площа: 30 м2 - Є вся необхідна побутова техніка, кондиціонер, рекоператор - Опалення індивідуальне, двохконтурний газовий котел Buderus - До квартири є дуже затишне подвіря (сад) - В будинку тільки три квартири,дуже тихо затишно і комфортно Ціна: 400 дол + КП (Код обєкту: 2650)

вул. Снопківська, 12

Оренда❗️ Одно-кімнатна квартира по вул. Ів.Франка, біля Стрийського парку🌳 • заг.пл. 86.м2 • кухня-вітальня 29.0м2 • 5/8 поверх новобудова • євроремонт • всі необхідні меблі та побутова техніка • квартира сонячна ☀️ • паркова зона • доставляють диван попотребі • гостьова парковка • охорона • ціна 7500$торг тваринки до обговорення Всі деталі по телефону - 0505416373 0938580475 Марія РБ Світлиця

можна з тваринами
Івана франка, 137а

Затишна 1 кім квартирка в центрі по вул.Самійленка.В квартирі є газова колонка ,(оплата лише за холодну воду) мікрохвильовка,чайник,пральна машина,фен.,праска, пилосос,сушка для одягу всі необхідні меблі,посуд нова постіль. Ціна квартири 12000 грн +Кп. Телефонуйте ключі на руках, покази у зручний час.

Оренда, центр, 1 кім квартири вул Самійленка

Невелика та тепла квартира, знаходиться в районі "Академії Мистецтв". Опалення індивідуальне газове ( котел ). В кімнаті є містка шафа-купе та наяні інші меблі в квартирі. Санвузол суміжній, ванна. Без СП.

Свенцицкого Иллариона улица, 18, Софиевка (Галицкий), Львов, Львовская 390.0 USD

Популярні запити