Здається затишна 1-кімнатна квартира з євроремонтом. Квартира виконана у світлих тонах, що надає їй додаткового відчуття простору та світла. Простора житлова кімната та функціональне планування забезпечують комфортне проживання. Будинок знаходиться в тихому районі з гарною транспортною доступністю та поряд з основними обєктами інфраструктури: магазинами, аптеками та кафе

власник
Пекарская улица, 16, Лычаков, Львов, Львовская 30000.0 UAH

Здається квартира по вул. Садовського, Личаківський район, неподалік центру. Квартира 1 кімнатна + кухня - студія, меблі, техніка, нові, холодильник та шафа купе вмонтовані, також є робоче місце.

власник
Садовского улица, 7, Лычаковский, Львов, Львовская 16000.0 UAH

Здається квартира по вул. Мечникова, Личаківський район, квартира 1 кімнатна з меблями та технікою необхідною для проживання. Квартира готова до заселення, після клінінгу.

власник
Мечникова улица, 21, Лычаковский, Львов, Львовская 15000.0 UAH

Ця стильна однокімнатна квартира пропонує функціональний простір для комфортного проживання. Планування вітальні та кухні створює затишну атмосферу для спілкування та прийому гостей. Спальня обладнана всім потрібним для комфортного відпочинку. Ванна кімната простора та оснащена сучасною сантехнікою. Розташування квартири забезпечує легкий доступ до всієї необхідної інфраструктури, що робить її ідеальним вибором.

власник
Лычаковская улица, 33А, Лычаковский, Львов, Львовская 12500.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається в оренду 2 кімнатна квартира, ближній центр вул. Вишенського. 3 останній поверх над квартирою є ще горище. В квартирі є вся побутова техніка та меблі. В зимовий період дуже економна квартира. Поруч парк "Знесіння".

власник
Оренда 2 кімнатної квартири по вул. Вишенського

Здається в оренду однокімнатна квартира, вул. Шафарика, новобудова. 3/10 поверх, індивідуальне опалення, загальна площа 46 кв.м. В квартирі повністю є меблі та побутова техніка. Оренда від 6-ти місяців.

власник
Оренда однокімнатної квартири по вул. Шафарика

Здається в оренду на тривалий період 2 кімнатна квартира по вул. Ніжинська. Дві кімнати роздільні та санвузол. Повністю квартира з меблями та деякою побутовою технікою (холодильник, пральна машина, плита, мікрохвильова піч). В квартирі вся сантехніка чиста. Поруч трамвайна та автобусна зупинки, продуктовий магазин, кавярня.

власник
Нежинская улица, 10, Лычаков, Львов, Львовская 13500.0 UAH

Здається в оренду простора 1 кімнатна квартира в новобудові на вул. Жасминовій. Квартира на 9-му поверсі. Облаштована меблями та побутовою технікою (телевізор, холодильник, пральна машина), є індивідуальне опалення, підігрів підлоги, балкон, гардероб. З вікон відкривається чудовий краєвид на парк.

власник
Оренда 1-кімнатної квартири по вул. Жасминова

Оренда 2 кімнатної квартири по вул. Лисенка. Кімнати роздільні, просторі та світлі. Є необхідна побутова техніка та меблі. В другій кімнаті розкладний диван. До центру 10-14хв пішки, 5хв до транспортної зупинки.

власник
Николая Лысенко улица, 44, Лычаковский, Львов, Львовская 15000.0 UAH

Здам в довгострокову оренду квартиру у Львові,вул.Керченська( район Зелена-стадіон «Україна») .Власник,без маклерської комісії. Три кімнати( 2 спальні+ вітальня-студіо),балкон,повністю обладнана кухня, посудомийка,мікрохвильовка,пралка,плита,духовка,холодильник. Зі зробленим для себе ремонтом,тому шукаю арендарів ,які люблять прибирати,ну або не люблять,але все одно прибирають)) Надам перевагу інтровертам) Можна з чемними тваринками ( крім змій і павуків) і чемними дітьми.Тихий зелений район,поруч парк «Погулянка» та «Снопківський»,до центру півгодини пішки або 10-15 хв на авто. 450 $ +комунальні Маклерів,рієлторів ,агенства та інших посередників прошу НЕ ТУРБУВАТИ!

власник
Від власника оренда 3-кім квартири вул .Зелена

Здається квартира по вул. Піскова, 2 кімнати ізольовані та кухня простора, із техніки є все необхідне. вмісткі шафи, зручні ліжка, є робоче місце.

власник
Песочная улица, 29, Лычаковский, Львов, Львовская 16000.0 UAH

Довготравала оренда квартири від власника. 2 кімнатна.квартира (49м кв) по вул. Лінкольна (кінцева 6 трамвая), 7 поверх/9. Кімнати ізольовані. Лічильники на воду та газ, будинковий лічильник на опалення. В підїзді новий ліфт. Поряд супермаркет, дитсадок та школа. В одному із сусідніх будинків відділення сімейної медицини, аптека, відділення нової пошти. Чудове транспортне сполучення. До центру міста 35 хв пішки. Можна з невеликими тваринами.

власник
Оренда 2 кімнатної квартири вул. Лінкольна

Житлові комплекси у Львів

Здається в оренду квартира по вул.Шафарика ,простора з ремонтом,нові меблі,вся нова техніка:пралка, холодильник,мікрохвильова,пилосос,праска,гладильна доска.Засклений балкон,на кухні та балконі жалюзі.Новий диван.Можна також приходити на огляд.Поряд біля будинку садок та школа.Також дуже близько Сімі, Близенько,Атб,Рукавичка,Метро.Погані фото тому що виключали світло.Тихий район,в двадцяти метрах парк Погулянка.

власник
Здам в оренду квартиру по вул.Шафарика,власник.

Здається квартира по вул. Богомольця, центр міста, квартира 2 кімнатна, повністю омебльована також є техніка, а саме: кондиціонер, мікрохвильовка, духовка, холодильник.

власник
Богомольца Академика улица, 15, Галицкий, Львов, Львовская 400.0 USD

Двокімнатна квартира по вул. Мала в Личаківському районі, біля Винниківського ринку. Квартира з двома окремими кімнатами, ванною кімнатою та кухнею. На кухні є газова плита, що є великим плюсом, холодильник, пральна машина, обідня зона. Поруч багато кіосків продуктових, Рукавичка, Розетка, поштомат Нова Пошта, аптека. В пішій доступноості транспортна зупинка, до площі Митна 5-7 хв пішки.

власник
Малая улица, 2, Лычаковский, Львов, Львовская 14500.0 UAH

Здається 2кім. квартира по вул. Личаківській. Поруч ринок «Винниківський», Медичний Університет, парк "Знесіння", транспортна зупинка. Квартира простора, світла та дуже затишна. Є вся необхідна побутова техніка та меблі для комфортного проживання (два двоспальних ліжка, шафи, телевізор, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина). На даний час квартира вільна.

власник
Оренда 2-кімнатної квартири по вул. Личаківська

Здається в довготривалу оренду 1 км квартира, Вул. Таджицька 2 поверх, тепла, малі комунальні послуги, колонка на гарячу волду, центральне опалення, хороша транспортна розв’язка. Вільна.

власник
Здається квартира по вул. Таджицька, Личаківський  район.

Здається двокімнатна квартира з відмінним ремонтом. Просторі та світлі кімнати оформлені у сучасному стилі, створюючи затишну атмосферу. Квартира розташована в районі з розвиненою інфраструктурою: поруч магазини, школи та зупинки громадського транспорту.

власник
Глинянский Тракт улица, 153, Лычаковский, Львов, Львовская 14500.0 UAH

Здається квартира по вул. Таджицька, квартира гарна, 1 кімнатна, зроблено євроремонт.Квартира актуальна, рієлторів не турбувати!!!!

власник
Таджикская улица, 7, Лычаковский, Львов, Львовская 17000.0 UAH

Двокімнатна квартира по вул. Садовського в Личаківському районі, біля Винниківського ринку. Квартира затишна, дуже тихий район, до центру 10хв пішки. Також хороше транспортне сполучення, зупинка поруч, курсують і трамваї і автобуси з маршрутками. В квартирі тепло взимку. З побутової техніки є пральна машинка, газова плита. В кімнаті, де ліжко, є письмовий стіл. Інтернет хороший. Неподалік розташований парк "Знесіння".

власник
Садовского улица, 3, Лычаковский, Львов, Львовская 14700.0 UAH

Здається сучасна 2-кімнатна квартира з євроремонтом. У квартирі виконаний якісний ремонт, продумане планування забезпечує комфорт та зручність проживання. Просторі кімнати створюють затишну атмосферу. Будинок розташований в районі з розвиненою інфраструктурою: у кроковій доступності магазини, дитячі садки та транспортні вузли.

власник
Коциловского улица, 20, Погулянка, Львов, Львовская 13000.0 UAH

Здається квартира по вул. Жасминова, Личаківський район, 1 кімнатна квартира. Поруч парк, розвинена інфраструктура, неподалік центру.

власник
Жасминовая улица, 5, Лычаковский, Львов, Львовская 17000.0 UAH

Ця комфортабельна двокімнатна квартира пропонує простір та затишок для життя. Вітальня з окремою обідньою зоною зєднана з повністю обладнаною кухнею. Основна спальня обладнана зручним ліжком та місцями для зберігання речей. Ванна кімната обладнана сучасною сантехнікою.

власник
Беговая улица, 17А, Лычаковский, Львов, Львовская 16000.0 UAH

Довготривала оренда квартири, трак глинянський 55, + гараж на одне авто

власник
Оренда 3-х кімнатної квартири з гаражем
1 - 24 з 28 результатів