Квартира у житловому стані, є все необхідне для життя, м. Академмістечко, м. Святошин, Житомирська у пішій доступності. Зупинки громадського транспорту поряд із будинком. Розвиена інфраструктура. Школи, садки. Поруч супермаркети "АТБ", "Фора", "Велика Кишеня". Тихий та затишний двір, для прогулянок.

Вернадського академіка бульв., 59

Пропонується в довгострокову оренду простора трикімнатна квартира біля метро "Житомирська" по вулиці Верховинна, 34. Квартира затишна, видова з косметичним ремонтом, облаштовано всіма необхідними меблями. Все продумано для комфортного життя як для себе. Сучасна кухня з плитою, духовкою та мікрохвильовою піччю, телевізор, холодильник. Парковка біля будинку. Поруч доглянуті парки та зони відпочинку, супермаркети, школи, дитячі садочки. Світло не вимикають.

Верховинна вул., 34

Без комісії. Фото відповідні. Святошинський р-н, Біличі, ЖК Адмірал, вул.Миколи Ушакова 1-Г, 23/24пов. (в будинку генератор на 1 ліфт, воду та тепло), перша сдача видової 3к 116/66/16м2, простора кухня-їдальня-вітальня, спальня та дитяча кімнати, гардиробна, 2 сан.вузли, необхідні для комфортного проживання меблі та техніка, інверторні кондиціонери в т.ч. на тепло (опалення), пральна машинка, бойлер, 2 сан.вузли, засклені балкон та лоджия, дорогий ремонт для себе з дорогих, натуральних матеріалів, паркет, обрамлення, столярка натуральне дерево. В будинку консьєрж, ЖК закрита територія, підземний паркінг, дитячі майданчики, поруч озеро (став №15), пляж, прогулянкова зона, пішохідна лісова стежка1, поруч школа, дитячий садок, метро Академмістечко 15-20хв пішки. 999Евро/міс+ комунальні. Без комісії. Без тварин. Є відео.

Ушакова Миколи вул., 1-Г

Оренда 3-к квартири після косметичного ремонту, Святошинський район, Борщагівка, Симиренко 29. Квартира з холом, просторі та роздільні кімнати. Цегляний, теплий будинок, 9/16 поверх, два ліфти, лоджія засклена. Є необхідна техніка : пральна машина, холодильник. Додаткова техніка обговорюється по необхідності. В дворі будинку два дитячих садочки та 317 школа ( дорогу не треба переходити), 500 м дитяча поліклініка, два супермаркети в пішій доступності, озеро. Тихий спальний район з дуже зручною транспортною розвʼязкою. Біля будинку зручна транспортна розвʼязка : кінцева 1 трамваю ( ЖД вокзал - Симиренко), кінцева 23 маршрутки ( Нивки - Симиренко), кінцева 411 ( Палац Спорту - Симиренко), кінцева 421 ( м. Петрівка, Шулявка, - Симиренко ), 510 ( Академ містечко) , 461 (ВДНХ- Святошино). Квартира тільки для довготривалої оренди , для сімейних пар. Більше фото та відео в месенджер.

Симиренка вул., 29

Перша Сдача. Квартира робилась для спебе. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. проспект Академіка Палладіна, 7/60; Три окремих кімнати та велика кухня. Перегляди по домовленості

Палладіна академіка просп., 7/60

Здам трикімнатну квартиру Загальна площа 120 кв. м. 5 ий поверх з 26 ти. Вид на проспект. Два санвузли, душ ванна. Дві спальня + вітальня. На тривалий термін. Здається вперше. В наявності вся необхідна побутова техніка та електроніка. Вартість оренди 26000 грн. місяць.

Здам трикімнатну квартиру Проспект Берестейський 131 Аквамарин

Сучасна та стильна квартира з якісним ремонтом та відмінним двостороннім плануванням у сучасному будинку ЖК Наш Будинок, з підземним паркінгом, у трьох хвилинах пішки від м.Нивки. Берестейський проспект, 71а (пр. Перемоги) ЖК Наш Будинок. Квартира вільна з 1 серпня. Перегляди також 1 серпня. Оплата перший та залоговий місяць. + комунальні. Комісія ріелтора 50% від вартості оренди. За додаткову плату є місце в підземному паркінгу ( у вартість оренди не включено ) Без тварин! Просторий передпокій із двома місткими шафами-купе, кухня-студіо, вбудована побутова техніка, посудомийна машинка, пральна машинка, бойлер, два кондиціонери. Спальня з виходом на балкон, дитяча кімната з двома ліжечками, два санвузли. Квартира у середині будинку, дуже тепла, лічильники на опалення. У будинку є продуктовий магазин, кавярня, підземний паркінг, салон краси та Нова Пошта, метро Нивки за три хвилини пішки.

Берестейський просп. (Перемоги), 71а

Здається 3-кімнатна квартира на дві сторони з косметичним ремонтом, площею 63 м². Розташована на 1-му поверсі 9-поверхового будинку в Новобіличах, на вулиці Генерала Наумова. Площа кухні - 7,6 м². Квартира оздоблена необхідними меблями та технікою. Будинок газифіковано. У квартирі під лоджією є глибокий підвал на 2 невеликі кімнати (використовується як бомбосховище). На вікнах встановлено гратки. Недалеко від будинку є базар з домашньою продукцією, який працює два рази на тиждень, свердловина з смачною водою, сучасно облаштований дитячий майданчик, електрозаправка, дві школи, одна з яких з басейном та три садочки. Напроти будинку знаходиться ліс з зоною відпочинку та дит. майданчиком. До метра Академмістечко 20 хвилин пішки та 5 хвилин на громадському транспорті ( зупинка знаходиться поруч з будинком). Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-971-318-LX.

Оренда 3-кімнатної квартири,  Академмістечко

Метро "Святошино "в пешей доступности. Квартира на 2-м этаже,газовая плита.Отличнаятранспортная развязка и инфраструктура. Квартира с евроремонтом, полностью меблирована, есть вся бытовая техника.-20000грн.Комиссия 50%

Сдам 3-х комн.кв-ру метро"Святошино",ул.Верховинная 5Б

Здається в оренду простора 3-кімнатна квартира в Академмістечку для сімї з дорослим дітьми (від 10 років) Ідеальне місце для комфортного життя вашої родини! Квартира розташована в затишному районі з розвиненою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням. Поряд знаходяться магазини, супермаркети, школи, дитячі садки, озера, ліс та спортивні майданчики. Основні характеристики: - Загальна площа: 75 м² - Поверх: 12/15 - Кількість кімнат: 3 - Сучасний ремонт - Повністю мебльована - Оснащена побутовою технікою (холодильник, пральна машина, кондиціонер, мікрохвильова піч) - Високошвидкісний оптоволоконний інтернет та кабельне телебачення Переваги: - Світлі та просторі кімнати - Балкон з чудовим видом - Зручне транспортне сполучення (близько до станції метро "Академмістечко") - Тихий і безпечний район - Поруч школа та дитячі майданчики, ідеально для дітей віком від 10 років Умови оренди: - Ціна 17000 грн/місяць - Комунальні послуги: Оплачуються окремо - застава: 17000 грн - комісія АН 8500 грн Не втрачайте можливість забезпечити своїй родині затишок та комфорт! За додатковою інформацією та для перегляду квартири звертайтесь за телефоном: +380637578897 Оксана Живіть щасливо в самому серці Академмістечка!

Прилужна вул., 14а

Гарна простора та світла 3 кім квартира в новому будинку! Всі меблі та техніка є для комфортного проживання! Дивовижна панорама відкривається з вікна! Є генератор в будинку! Завжди буде працювати ліфти та вода! Запрошуємо на перегляд у будь який зручний час для вас по домовленості

Сдам 3 кім кв Ірпенська, генератор, метро Академмістечко 5 хв

Здається простора 3 - кімнатна квартира в 15 хв пішки від метро Академмістечко. В ній вже є 5 спальних місць, один сан вузол, балкон, 3 шкафи, 2 комода, декоративні полички, 3 телевізори, кондиціонер, газова плита, духовка, холодильник.

власник
Чорнобильська вул., 9

Здається прекрасна квартира з дизайнерським ремонтом та фурнітурою. Локація ідеальна для життя та роботи: поруч метро та вихід до Проспекту Перемоги (Берестейського). Великі маркети, кавярні, медична клініка Добробут, школи, садочки. В будинку є невеликий магазин.

Михайла Котельникова, 17

3 кімн квартира Метро Святошино 1 хвилина Гарна локація 17 поверх/24 Берестейский проспект 89А Ціна 16000 + кп Шевченківський Святошинський Направлення Шулявки Ріелтор 50% одноразово Для швидкого замовлення можна писати у телеграм

3 кімн кв м. Святошино 1 хвилина пр. Берестейський 89а Победы

Встигніть зняти або забронювати квартиру, поруч з гарною інфраструктурою та транспортним сполученням в різні напрямки Києва.Будинок в якому знаходиться чудова трикімнатна квартира знаходиться вул. героїв Космосу 7. Орендувавши цю квартиру Ви отримаєте дуже простору, світлу,майже без меблів, тому є де поставити ваше велике улюблене ліжко та шафу. Кімнати окремі, є балкон, простора кухня з вбудованими меблями, сан вузол роздільний, просторий коридор,кладова,бойлер .Окремий тамбур на дві квартири закритий решіткою,гарні,спокійні сусіди. Доглянута прибудинкова територія,чистий під`їзд. Ця квартира знаходиться поблизу відмінної інфраструктури: 10 хв. пішого ходу величезна кількість супермаркетів,кав`ярень,аптек,кіосків ,школи садки.Якщо Вам знадобиться виїхати за межі свого району,то питання транспорту відпадає,адже на відстані пішої ходи, швидкісний трамвай №1 або №3,якими Ви можете доїхати без заторів до метро Політехнічна,Вокзальна ,також до метро Святошин транспортом на роботу та повернутися додому. Неймовірна кількість автобусів,тролейбуси та маршрутні таксі- зупинка фактично біля будинк.Помешкання здається довгостроково. Вартість 12500 тис. грн. + комунальні платежі + застава (12500 тис. грн. ), яка повертається при виселенні . Телефонуйте ,повідомлення читаю рідко і я відповім на ваші питання ,а краще приходьте на перегляди .

Героїв Космосу вул., 7

Здається 3-кімн. кв. ст.м. Житомирська, пр.Берестейський, без%%. Ви мріяли, щоб на вашому балконі «жили» хмари? Ви мріяли пити каву і бачити ліс, озеро і рух міста одночасно? Ви хочете жити в новому будинку, але не мати клопоту з парковкою? Маленька оселя не для вас? Мрії мають адресу! Здається 3-кімнатна квартира, пр. Берестейський (Перемоги), 131, Святошинський р-н. Квартира розташована на 17-му поверсі 26-поверхвого цегляного будинку з конс’єржем. Будинок 2007 року забудови, спецпроєкт, ремонти сусіди вже закінчили. В будинку 4 ліфти, 2 з яких грузові. Є домофон. Загальна площа – 120 м2, житлова – 82 м2, кухня-“студіо” – 36 м2, просторий хол – 20,4 м2, 2 санвузли, є окрема комора для побутових потреб. Квартира має функціональне планування і розрахована на комфортне проживання великої родини. Квартира дуже тепла, світла та затишна. Ремонт робився власниками для себе. В санвузлах, як кутова вана, так і душова кабіна. Квартира повністю мебльована і оснащени всією можливою і неможлівою побутовою технікою для комфортного проживання (електроплита з витяжкою; холодильник, який тримає температуру 24 години без світла, посудомийка, пральна машина, 2 бойлери, кондціонер, МХП, електрочайник, мультиварка, тощо). Є посуд в достатньої кількості. В квартирі встановлені лічильниками води, світла день-ніч і тепла, що дозволить вам сплачувати виключно за використані комунальні. Розинена інфраструктура. В пішій ході університет КІМУ, супермаркети, базар, полікліники, школи, дитячі садочки, відділення банків, салони краси, тощо. Поруч неймовірна зона відпочинку – сосновий ліс, озеро Верховина з пляжем, де можна також ловити рибу. Зручне транспортне сполучення. Біля будинку зупинка з великою кількістю громадського транспорту в напрямку центра міста. До станції метро Житомирська – 10 хвилин пішки, Академмістечко – 15-20 хвилин. Орендна плата – 26000 грн. без комісії для орендарів. Здається на довгий термін. Тел. 095-171-21-95, 067-501-27-22. З повагою рієлтор Неля Володимирівна.

Берестейський просп. (Перемоги), 131

ЖК Адмірал. Довготермінова оренда 3-кімнатної квартири, простора з великим холом, 113/66/15, квартира поруч зі Святошинським озером, розташована на 10 поверсі 24-поверхового будинку, обладнана меблями іноземного виробництва та необхідною технікою, два санвузли (роздільний в комбінації душ плюс туалет, та суміжний з ванною джазі та пральною машиною,) в спальнях комплекти з двоспальних ліжок з тумбами, допоміжними комодами, кухня обладнана меблями та технікою, столом для обідів та з виходом на велику засклену лоджію, в прихожій диван та велика шафа купе, швидкісний інтернет, територія закритого типу з великим дитячим майданчиком, баскетбольним майданчиком та зонами для відпочинку. У дворі розташовані салони краси, лікарня, магазини, тренажерний зал. Поруч зупинка автобуса, школа, дитячі садки, навчальні заклади. Ресторани. У пішій доступності метро, супермаркети, торгові центри. Форма управління - ОСББ, бомбосховище, охорону, працюють 2 ліфти, консьєрж, в підземному паркінгу парко місце (можливе за окрему плату).

Ушакова Миколи вул., 1В

Аренда 3 комнатной квартиры. Новый дом. Академгородок, ул. Наумовича, 4 ЖК Озерный 4/25эт., 90/49 /17 два сан.узла, бойлер, подогрев полов, сма, посудом.машина, холодильник. , счетчики на воду и отопление, Хороший ремонт, встроенная мебель, необходимая бытовая техника. стоимость аренды 18000грн.+залог+коммунальные Агенство. Комиссия 50 %

Академгородок, Новый дом вид  на озеро Наумовича 4 для семьи , ремонт

Оренда квартири/офісу 103 кв.м. у житловому фонді. ЖК «Глорія Парк». Метро Нивки Квартира 103 кв.м., 9 поверх в ЖК «Глорія парк». У квартирі було зроблено перепланування. Родзинкою квартири є великий відкритий простір однієї з кімнат, понад 60 квадратних метрів, друга кімната - 20, 5 квадратних метрів, автономна кухня та санвузол, балкон. Квартира двостороння, вікна виходять у двір та на вулицю Олександрівська. В квартирі виконаний офісний ремонт, меблі та вбудована техніка. ЖК "Gloria Park" сучасний комплекс, складається з трьох житлових будинків та секції з офісними та торговими приміщеннями, має власну інфраструктуру та прибудинкову, закриту територію. Є підземний паркінг. В будинку ОСББ. Метро Нивки - 200 метрів, зручне транспортне сполучення, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, ринок, торгово-розважальний центр, розважальні заклади, спортивно-оздоровчий центр, спорткомплекс, готель, платна стоянка. Код 474507

Оренда квартири/студії ЖК Глорія Парк, метро Нивки