Актуально! Можливі перегляди! Оренда квартири 1 спальня, вітальня - студія. Будинок 1889 року. архітектора Ієроніма Кітнера. Київ. Парк КПІ. Проспект Перемоги 37 "з". Третій поверх триповерхової частини будинку (кілька рівнів). 50 м2, загальна площа. Передпокій-гардероб-кухня-Гостинна - спальня-гардероб-ванна кімната з вікном. Вікові дуби, царський будинок, тиша, доступ до метро, траса проспекту Перемоги, паркування, вїзд на територію картами. Люкс варіант. Квартира «енергетично позитивна», зроблена з любовю та творчим підходом. Задається квартира на території парку КПІ в історичній частині міста Києва. Закрита територія. Один із двох житлових будинків в ансамблі архітектурних споруд політехнічного університету, будівництво 1889 р. Квартира розташована на 3 поверсі триповерхової частини будинку. У квартирі знаходяться приміщення - передпокій з вбиральні, суміщена вітальня з кухнею, спальня з вбиральні, ванна кімната. Загальна площа 50 кв. Висота приміщень 3.3м. Підлога у квартирі – керамічна плитка із зонами «теплої підлоги» біля ванни, біля кухонного фронту, у вітальні. Усі інженерні мережі мають лічильники. Автономне опалення та гаряча вода, встановлений газовий котел. Електричний щит з автоматами та системою АЗУ. Дублююча система вимикачів. Багаторівнева система вечірнього висвітлення. ТВ смарт Samsung - телебачення та інтернет 5G – провайдер «Воля-кабель» та супутникове телебачення. Мікроклімат приміщень з допомогою мультисистеми DAIKIN. Холодильник Sharp з морозильною камерою та системою NOFROST. Освіжувач повітря, світлодіодне освітлення камери, сигналізація відчинених дверей. Тип керування електронне. Духова шафа, 2х комфоркова газова плита, посудомийна машина - SIEMENS. Пральна машина – Bosch. Фільтр води Amway. Робоча поверхня кухні виконана зі штучного каменю, мийка керамограніт. На тривалий термін. Ціна 600 $ + комунальні Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику, комісійні послуги 50% від суми оренди Мобільно відповім в Viber.

Берестейський просп. (Перемоги), 37

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Берестейський просп. (Перемоги), 67а

Довгострокова оренда квартири. Квартира укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою для проживання. Поруч розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, кафе, відділення пошти та банків. Є можливість додатково орендувати паркомісце. Тоді вартість квартири з паркомісцем буде 18500 грн. Для додаткової інформації телефонуйте або пишіть у месенджери. Перегляди у зручний для вас час. ID обʼєкта: К155

Наумова генерала вул., 66

Здається в оренду затишна двокімнатна квартира біля метро. Перегляди можливі 26.07. Вільна буде з 1.08! Пропонуємо вашій увазі простору двокімнатну квартиру на 14-му поверсі 16-поверхового будинку, розташовану за адресою: вулиця Чистяківська, 11, місто Київ. Загальна площа квартири становить 55 квадратних метрів. Квартира в гарному стані, з роздільними кімнатами та готова до миттєвого заселення. Основні переваги квартири: Зручне розташування: Лише кілька хвилин до метро, що дозволяє з легкістю дістатися до будь-якої частини міста. Простір та комфорт: Роздільні кімнати забезпечують приватність та комфорт для всіх мешканців. Гарний стан: Хоча ремонт не новий та не сучасний, він все одно підтриманий в гарному стані. Чудовий вид: 14-й поверх дарує незабутні панорами міста. Розвинена інфраструктура: Поруч є все необхідне для комфортного життя - магазини, школи, дитячі садки, кафе та ресторани. Деталі: Загальна площа: 55 кв.м. Поверх: 14/16 Адреса: вул. Чистяківська, 11, Київ Стан: гарний, з підтриманим ремонтом Ця квартира створена для тих, хто цінує затишок та зручність. Не втрачайте можливість жити в найкращому районі Києва! Звертайтесь за номером телефону для запису на перегляд та отримання додаткової інформації. Зробіть правильний вибір для вашого нового дому вже сьогодні!

Чистяківська вул., 11

Пропонуємо в оренду простору однокімнатну квартиру (євродвушку) в престижному житловому комплексі "Відпочинок"! Вулиця Анатолія Петрицького 19А Переваги квартири: Велика кухня-вітальна 20м2 і окрема кімната В квартирі є все необхідне, окрім посудомийки. Повноцінна спальня з двоспальним ліжком та ортопедичним матрацом Розкладний диван в кухні-вітальні Телевізор 50 дюймів Сучасна і якісна побутова техніка Бойлер на 80 літрів Кондиціонер 3 шафи Балкон-кабінет Інфраструктура: біля будинку різні магазини, кавярні, спортивні майданчики, безкоштовна парковка та платний паркінг для автомобілів Транспортна доступність: зручний доступ до громадського транспорту, до метро Святошино 15 хвилин пішки

Петрицького Анатолія вул., 19а

Квартира у житловому стані, є все необхідне для життя, м. Академмістечко, м. Святошин, Житомирська у пішій доступності. Зупинки громадського транспорту поряд із будинком. Розвиена інфраструктура. Школи, садки. Поруч супермаркети "АТБ", "Фора", "Велика Кишеня". Тихий та затишний двір, для прогулянок.

Вернадського академіка бульв., 59

ОХАЙНА ЗРУЧНА 1-кімнатна квартира! Точна адреса: вулиця Гната Юри, 7Б 3 поверх 5-ти поверхового ЦЕГЛЯНОГО будинку Загальна площа: 32 метри Планування: роздільні кімната і кухня. З кімнати вихід на заскленний балкон. Двухстороння. Санвузол сумісний. Квартира укомплектована меблями та технікою: є двухспальний диван, крісло (розкладається), шафи для Ваших речей, стіл, стільці, табуретки, холодильник, пральна машина, ГАЗОВА плита. Будинок чистий. Приємний тихий зелений двір. Чудова інфраструктура: поряд "Велмарт", "Сільпо", "АТБ", Колібріс, МакДональдс, ринок, багато продовольчих крамничок, Нова пошта, кавярні, кінотеатр "Лейпциг", парк. До метро Святошино їхати 10 хвилин. Багато маршруток в центр Києва. Швидкісний трамвай в цетр Києва ( універмаг "Україна", метро "Вокзальна" )- 5 хвилин ПІШКИ! Оплата: перший місяць+залогова сума+комісія (одноразово) Комісія АН 50% від одного місяця орендної плати. ВИКЛЮЧНО ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА БЕЗ ТВАРИН

Юри Гната вул., 7б

власник
Верховинна вул., 87

ам кімнату в гуртожитку за адресою Поповича 4а , в кімнаті є диван та холодильник та полиці під книги , також є косметичний ремонт, вікна метало пластик, постеляний Ламінат на підлозі, кімната на другому поверсі Туалет, Кухня та Душева загального користування.

Мирослава Поповича вул. (Семашка), 4а

Однокімнатна квартира з технікою (Без телевізора) з меблями. 1й поверх, газ. На всі питанні відповім в телефонному режимі. Не брокер. Власник.

Чорнобильська вул., 18

Квартира світла, простора в сучасному будинку під охороною. Квартира мебльована та готова до комфортного проживання. Квартира з двома санвузлами, великим гардеробом, спальні обладнані шафами купе, лоджія засклена. Підлога у вітальні та спальнях - ламінат, у санвузлах - плитка. Квартира обладнана двома кондиціонерами, електро плитою, мікрохвильовою піччю, духовкою, посудомийною машиною, чайником, пральною машиною, холодильником, наявні лічильники холодної, гарячої води та лічильник опалення.

Львівська вул., 26а

Святошинський р-н, метро Академмістечко, вул. Єфремова,20; (1/16пов. 55/30/10) 2к квартира на першому поверсі 16-поверхового панельного будинку. Кімнати окремі, стан житловий. Централізоване опалення, металопластикові вікна, на вікнах грати, 2 балкони, підлога ліноліум. Залишається меблювання та техніка: бойлер, холодильник, телевізор, електрична плита. Зручне місцерозташування: поруч знаходиться дитячий садок, дитяча поліклініка, школа, метро Академмістечко, ліс, озеро, транспортна зупинка, ринок, магазини, пошта. Здається для квартирантів без домашніх варин, з дітьми можна. Вартість оренди: 10000 грн/міс та комун.послуги. (Застава - 10т)

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 20

Актуально! Здам квартиру з усіма необхідними меблями та побутовою технікою. В кімнаті розкладний диван, розкладне крісло, журнальний стіл, шафа. Холодильник, пральна машина, бойлер, газова плита з духовкою. Поряд базар, супермаркети, кавʼярні і т.д. До Нивки або Святошино 7-10 хвилин пішки.

Анатолія Базилевича пров. (Червонозаводський), 2/13

Здається 1уімнатна квартира. Новий ліфт. У парадному ремонт. На поверсі тамбур із іншими квартирами закривається на ключ. Вільне паркування. Квартира виходить на сквер та ліс. Поруч озеро. Величезний балкон, нові металопластикові вікна. Балкон засклений. Натяжна стеля, бойлер, кондиціонер,, сучасний холодильник Беко, витяжка нова Піраміда, ТБ, WIFI роутер - інтернет є завжди, пилосос. Каркасна зручне ліжко, кахель у ванній та на кухні. Один власник тому й комунал менший. Є вбиральня-комора.

можна з тваринами
Котельникова Михайла вул., 87

Пропонується двокімнатна квартира для комфортного проживання на Борщагівці Адреса: — Святошинський район — вулиця Леся Курбаса, 12-А Київ, 02000 Параметри обєкта: — квартира загальною площею 57m2 — розташована на 4 поверсі 9 поверхового будинку 1971 року — висота стелі 2.6m Планування: — чешка — окремі кімнати — велика вітальня — простора кухня — затишна спальня — суміжний санвузол Квартира облаштована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання: — зручне двоспальне ліжко — ортопедичний матрац — кухня та гарнітур — просторі шафи — духова піч — холодильник — варочна поверхня — витяжка — побутова техніка — бойлер — кондиціонер Розвинена інфраструктура, поруч: — супермаркети — ресторани — кавʼярні — школи та садочки — кінотеатр — парк — швидкісний трамвай Зупинки громадського транспорту в будь-які напрямки Телефонуйте 066-991-68-29 або пишіть в Telegram bigrealty_makhnovska

Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 12-А

Пропонуємо в оренду 1к.квартиру з усіма зручностями. Борщагівка, район Обойного ринку, поруч Епіцентр, Форум, Альцест. Святошинський район, Холодильник, пральна машина, Бойлер, Холодна і гаряча вода, Кухонні меблі. Шкаф- купе, диван розкладний, столик. Для 1 -2 людей. 5000+500 комунальні Можна дивитися та заселятися Телефонуйте Оксана

Зодчих вул., 15а

Адрес Киев, Район Святошенський ул Петрицького 19 Жк відпочинок -долгосрочно -есть балкон -кондиционер -бойлер -новый дом -жк под охраной -риелтор комиссия

Петрицького Анатолія вул., 19

Квартира з косметичним ремонтом меблями та технікою, 2 окремі кімнати, хороша інфраструктура рн, метро Житомирська 5 хвилин Вільна

можна з тваринами
Святошинська пл., 1

г.Киев. м.Академгородок или Житомирская 15 минут. Сдам хорошую квартиру/студио, с застеклённым балконом, свежим косметическим ремонтом, необходимой мебелью и бытовой техникой, за 7.000грн.+ невысокие коммунальные. В комнате удобная кровать, вместительный шкаф, на кухне газовая плита, большой холодильник, микроволновая печь, обеденный стол. В чистом совместном санузле ванна и стиральная машина. Рядом с домом АТБ, Ашан, рынок, сквер, остановки транспорта в любую часть города, скоростной трамвай. До метро 15 минут прямым транспортом. Этаж 7/9. Ул.Симиренко 7а. Агент. Скидка! Звоните! Т.

Симиренка вул., 7А

Пропонується в довгострокову оренду простора трикімнатна квартира біля метро "Житомирська" по вулиці Верховинна, 34. Квартира затишна, видова з косметичним ремонтом, облаштовано всіма необхідними меблями. Все продумано для комфортного життя як для себе. Сучасна кухня з плитою, духовкою та мікрохвильовою піччю, телевізор, холодильник. Парковка біля будинку. Поруч доглянуті парки та зони відпочинку, супермаркети, школи, дитячі садочки. Світло не вимикають.

Верховинна вул., 34

Оренда 1 кім. квартири по пр. Палладіна 18/30 Площа 43/19/11, пов. 7/16 пов. Стан квартири добрий, доглянута, світла, квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями: холодильник, пральна машина, мікрохвильова, зручний розкладний диван, шафа купе, бойлер, кухонні меблі, містка шафа, кондиціонер, плазмовий TV, балкон засклений. Все потрібне для проживання. Чудова інфраструктура та транспортне сполучення, супермаркети, аптека та безліч салонів краси та магазинчиків, ринок, 5 хв пішки до метро, де все поряд з будинком. Район прекрасний як для життя, так і для відпочинку і прогулянок. При заселенні оплачуються перший і заставний місяць + комісія 50 %

Палладіна академіка просп., 18/30

До вашої уваги пропонується 2 кімнатна квартира, яка знаходиться за адресою: вул. Івана Крамського 9 Квартра розташована на 18 поверсі 25 поверхового будинку. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, громадський транспорт. Агенція нерухомості "ProДім" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

можна з тваринами
Крамського Івана вул., 9

Без комісії. Фото відповідні. Святошинський р-н, Біличі, ЖК Адмірал, вул.Миколи Ушакова 1-Г, 23/24пов. (в будинку генератор на 1 ліфт, воду та тепло), перша сдача видової 3к 116/66/16м2, простора кухня-їдальня-вітальня, спальня та дитяча кімнати, гардиробна, 2 сан.вузли, необхідні для комфортного проживання меблі та техніка, інверторні кондиціонери в т.ч. на тепло (опалення), пральна машинка, бойлер, 2 сан.вузли, засклені балкон та лоджия, дорогий ремонт для себе з дорогих, натуральних матеріалів, паркет, обрамлення, столярка натуральне дерево. В будинку консьєрж, ЖК закрита територія, підземний паркінг, дитячі майданчики, поруч озеро (став №15), пляж, прогулянкова зона, пішохідна лісова стежка1, поруч школа, дитячий садок, метро Академмістечко 15-20хв пішки. 999Евро/міс+ комунальні. Без комісії. Без тварин. Є відео.

Ушакова Миколи вул., 1-Г

Оренда 2-х кімнатної квартири за адресою: проспект Академіка Корольова, 2а. ⛳️ 54/32/8 6/16 пов. Квартира в житловому стані, охайна і сонячна. Є все необхідне для проживання: 2 розкладних дивана, столи, шафа. На кухні холодильник, кухонні меблі. Пральна машинка у ванній кімнаті. Вся техніка в справному стані. Поруч зупинка трамваю і громадського транспорту, супермаркет, спортивний майданчик, школа і садочок До центру Києва 40 хвилин. Поряд є невеличкий парк, який дає можливість прогулятися з домашніми улюбленцями або з дітьми. 💰Ціна 10 000 грн + комунальні + 50 % комісія. Квартира вільна і готова для проживання. Перегляди за домовленістю.

Проспект Корольова, 2а
123...9
1 - 24 з 199 результатів