Здається затишна квартира в оренду в Дарницькому районі, ідеально підходяща для комфортного проживання. Житло обладнане всіма необхідними меблями та побутовою технікою, включно з сучасною кухнею та зручною ванною кімнатою. Особлива увага приділена якості води — встановлено фільтр зворотного осмосу, що забезпечує чисту питну воду прямо з крана. Квартира розташована в спокійному районі з хорошою транспортною розвязкою та розвиненою інфраструктурою: поруч є магазини, кафе та парки. Для отримання детальної інформації та обговорення умов оренди телефонуйте за вказаним номером.

можна з тваринами
Севастопольська вул., 19

Здається 1-кімнатна квартира в Дарницькому районі, Харківське шосе 51Б, 10-15 хвилини пішки від ЖД вокзала Дарниця. Будинок знаходиться усередині житлової забудови, є місце для паркування авто. Теплий цегляний будинок – гостинка. 6/9 поверх, 29/15/7 кв.м. Простора чиста квартира. Є газ! Квартира тепла та затишна, укомплектована необхідними меблями та технікою: - Холодильник - Пральна машинка - Мікрохвильова піч Гарна транспортна розвязка. Зупинка громадського транспорту в пішій доступності До станції метро Харківська та Позняки 15 хвилин громадським транспортом. Добре развинена інфраструктура. Поруч супермаркет Сільпо, дитячий садок, школа, магазини, Дарницький вокзал, Міська електричка, Дарницький ринок, паркова зона.

Харківське шосе, 51Б

Оренда 2к.квартирки на Новій Дарниці, вул Санаторна 11. Поруч школа, дитячий садок АТб, Кишеня, Фора, парк Партизанської слави з озерами, поліклініка Червоний хутір. Прямі маршрутки трамваї автобуси до метро Чернігівська 22, 63 Позняки 513, 8, 526, Лівобережна 503, Дружби народів, Звіринецька Либідська 51 автобус. Усі меблі та побутова техніка є. Фото реальні з цієї квартири. Плита газова!!! Інтернет є. Холодна і гаряча вода, опалення централізовано. Можна з дітками і з любою пропискою. 10 000грн+ комунальні послуги + Оплата на агентство 50% при заселенні в квартиру. Квартира вільна, можна заселятися . Телефонуйте Оксана

Санаторна вул., 11

Юрія Литвинського 45 Б, Нова Дарниця, Дарницький район. Тррьохкімнатна з євроремонтом, 82 м2, 6/22 цегляного, ламінат, 2 санвузли, зі всіма необхідними меблями і технікою, тепловий лічильник. Поряд супермаркети, школи, дитячі садочки, ліс, парк, зупинки громадського транспорту, ЖД Вокзал і Дарницький ринок. До метро Червоний Хутір 10-15 хвилин їзди транспортом. Лічильник на тепло.Здається довгостроково. Перший місяць + залогова сума і оплата комунальних. В будинку паркінг- бомбосховище. Без комісії.

Литвинського 45 Б, Нова Дарниця, 82 м2-моноліт з паркінгом

Здам двохкімнатну квартиру на Поліській 16,Рембаза,хрущівка.Поверх 5/5,загальна площа 43кв.м. Квартира чиста,акуратна,без запахів.Поруч парк Партизанської Слави із дитячими та дорослими атракціонами,зупинка 513маршрутки яка іде до метро Позняки,15хв пішки до метро Червоний хутір .

Здам двокімнатну на Рембазі ,вулиця Поліська 16

Оренда 2кімнатної квартири,65м,вул.Пасхаліна 17А,новий ,теплий будинок.Квартира з сучасним ремонтом,простора кухня-гостинна,2спальні.В кожній спальні шафа,двуспальне ліжко.Є все необхідне для комфортного проживання.Рядом Парк Партизанської Слави,магазини,школи ,садки,Дарницький вокзал.Фото до завершення ремонту,зараз квартира уютна з ремонтом,меблями,штори,

Оренда 2к.квартири,євроремонт,2спальні,вул.Пасхаліна!

Здається затишна трикімнатна квартира на 4-му поверсі. Дуже зручне розташування: поруч знаходяться школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту. Недалеко від будинку розташовані станції метро "Харківська" та "Позняки", а також супермаркети "Сільпо", "Новус" і торговий центр "New Way".

Тростянецкая, 3

Дарницький район, до ж\д вокзалу «Дарниця» 250 м пішки, базовий ринок Дарницького району Дарничанка за вікном. Простора, світла квартира на 9-му поверсі з двома балконами чекає на своїх нових мешканців 🤗 роздільний санвузол( ванна, туалет) . повністю обладнана кухня — все, що необхідно (газова плита, мікрохвильова, осмос, посудомийка, пральня, холодильник . Бойлер в санвузлі.

власник
None 13000.0 UAH

Здам затишну 2-х кімнатну квартиру біля жд Дарниця Кімнати роздільні,двостороння квартира,мебльована двома двоспальними диванами,різними тумбами,шафами та поличками Є ГАЗ Також є необхідна техніка для проживання - мікрохвильовка,холодильник,пральна машина,підключено оптоволкно) 4-тий зручний поверх Балкон засклений пластиковими склопакетами Прохання телефонних дзвінків з 8(9 на вихідних) до 20 На данному номері є Вайбер та телеграм- для звʼязку у будь який час) Комісія 50%

Здам квартиру із зручною інфраструктурою

Здається в оренду видова затишна 1-кімнатна квартира за адресою: вулиця Ревуцького б.17б. Комфортна квартира укомплектована необхідними меблями та технікою. Просторна кімната обладнана ортопедичним розкладним диваном, в якому Вам комфортно буде відпочивати навіть удвох. Кондиціонер новий midea, плазма Samsung, вбудована вмістка шафа-купе з дзеркалами. Із кімнати вихід на засклену лоджію, з якої можна насолоджуватися приємним краєвидом на міський пейзаж. Кухня укомплектована холодильником, мікрохвильовою пічкою, електрочайником, дуже комфортними стільцями та інше. В любу погоду Ви відчуєте себе комфортно з кондиціонером. При відсутності світла Вы завжди приготуєте їжу, тому що є газ та вода хорошим напором. Також в квартирі заведено оптоволокно, що дає змогу завжди користуватись інтернетом навіть при вимкнені світла. Ванній нова сучасна пральна машина Gorenia. У просторому передпокої знаходиться комора дуже вміска У дворі досить місця для паркування У пішій доступності метро Харківська 28 хвилин, згідно Google Cart. або автобусом 2 зупинки. Послуги агентство по факту заселення. Дзвоніть і квартира буде Вашою!

Здається квартира на Ревуцького є газ! Біля м.Харьковська

Оренда 1к квартири за адресою Ревуцького 11-Г. Поряд озеро Сонячне! Є засклена, простора лоджія з красивим видом. Інтернет працює при відключенні світла. Лічильники на все є. - 10 поверх 16-ти поверхового будинку - Чудовий вид з вікна - Є актуальний відео огляд - Загальна площа 43 м2, кухня 8 м2 Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Бойлер - Плита - Холодильник - Духова шафа - Пральна машина - Мікрохвильова піч - Диван - Шафи Інфраструктура: -Кафе -Магазини -Озеро Сонячне - Міський пляж -Банки, пошта і т.д. Чудова транспортна розвязка. Метро Харківська 15 хв громадським транспортом. Агенція нерухомості RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомогаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом !!

Ревуцького 11-Г, м. Харківська, озеро Сонячне, терміново!

Оренда 2кімнатної квартири,65м,вул.Пасхаліна 17А,новий ,теплий будинок.Квартира з сучасним ремонтом,простора кухня-гостинна,2спальні.В кожній спальні шафа,двуспальне ліжко.Є все необхідне для комфортного проживання.Рядом Парк Партизанської Слави,магазини,школи ,садки,Дарницький вокзал.Квартира уютна з ремонтом,меблями,,

Супер пропозиція,2кім.квартира,вул Пасхаліна ,новий будинок!

Здам у довгострокову 1-кімнатну квартиру по вул. Юрія Литвинського 37, Дарниця. Кімната з хорошим ремонтом, чиста, акуратна. Загальна площа 30 кв.м., кімната 15 кв.м., кухня 6 кв.м. В квартирі газ! Зручний 2 поверх. Гарне і затишне місце для життя, поруч величезний парк Партизанської слави, Дарницький вокзал, Дарницький ринок, багато магазинів, дитячі садочки, школи. До метро Дарниця, Харківська, Позняки, Бориспільська, Вирлиця 15 хв їзди. Перегляд за домовленістю, телефонуйте.

Здам в оренду 1-кім квартиру по вул. Юрія Литвинського 37

Великолепная квартира (сталинка), высокие потолки, дышится легко, газовая плита. теплая, светлая, комнаты раздельные, балкон, окна выходят на парк дома культуры "Дарница", хороший ремонт, бронедверь, чистое парадное, вокруг много зелени, рядом большой рынок, очень развитая инфраструктура: супермаркеты -АТБ, Велмарт, Дарницкий Дом культуры, Дарницкий вокзал, два парка для отдыха и прогулок, Метро Бориспольская, Вырлица, Харьковская, Дарница, Черниговская , отличная транспортная развязка, до городской электрички 5м пешком, рядом автобусная остановка, фото соответствуют. можно с маленькой собачкой!! (не котиком), комфортно для 1-2 человек - порядочных, работающих, платежеспособных! арендная оплата +( коммунальные/ в процессе проживания), + залоговая сумма+ комиссия

Аренда Кв.2р 56м 3эт Дарн.р Заслонова 17-Б  "сталинка" 14000гр Бомбоуб

Ревуцького 5,здам2х кім квартиру у комфортному цегляному будинку.Перша здача,сучасний ремонт,велика шафа купе,усі необхідні меблі та побутова техніка,є посудомийна машина та посуд.Поруч усе необхідне для комфортного проживання.

Ревуцького  5 перша здача,метро Харківська, Позняки, цегляний будинок

Харківське шосе, 58

Оренда шикарної квартири, вулиця Ревуцького 5. 1 кімнатна квартира, 46 метрів, 2й поверх. Квартира з шикарним новим ремонтом, вбудовані меблі. Велика кімната та велика кухня. Вікна квартири виходять у двір (закритий двір, дитячий майданчик, спорт майданчик). Поруч неймовірно прекрасне озеро "Сонячне", чисте повітря, один з найбільших парків Києва - "Парк Партизанської Слави" в пішій доступності. Будинок цегляний, теплий, чисте парадне під охороною, з гарною територією, метро Харківська, Новус, стоянка для авто. Ціна 14000 грн.

Ревуцького вул., 5

Красива, сучасна 2-кімнатна квартира по вул.Ревуцького 13.Розташована на 6 поверсі 15 поверхового будинку.Дві окремі кімнати . В залі великий , зручний диван,кондиціонер та телевізор. В маленькій кімнаті ліжко, комод та вихід на лоджію з вбудованими шафами. Сучасна кухня з технікою світових брендів. До м.Харківська 10 хв на маршрутці. Поруч школи,садочки.супермаркет. По запиту відправлю відео. Оплата перший місяць та гарантійна сума. Агентство 50%

Ревуцького вул., 13

Оренда ВПЕРШЕ 3-кімнатної квартири з розкішною панорамою на озеро Сонячне! Дарницький р-н, Позняки, метро Харківська 15 хвилин пішки. вул. Ревуцького, 9. Монолітно-каркасний будинок із заповненням червоною цеглою - надійно, тепло, красиво. В будинку підземний паркінг, поруч стоянка. Є ГЕНЕРАТОР на ліфт, опалення і воду. Квартира здається вперше! Якісне оздоблення, авторський ремонт. Планування: простора кухня-вітальня, спальня, кабінет або дитяча, гардеробна, 2 санвузли. Все продумано до дрібниць! Вбудована кухня з фурнітурою Blum і фасадами з натурального дуба. Посудомийна машина, витяжка Elica, духовка, варильна поверхня, вбудований холодильник. 3 телевізори Samsung, кондиціонери, тепла підлога. 2 санвузли: з душем, ванною і біде. Сантехніка преміум-марок. Квартира варта Вашої уваги! Поруч садочок, школи, ТЦ Ашан, безліч салонів краси, кафе, ресторанів, служб сервісу, парковки, мальовниче озеро Сонячне з піщаним пляжем! До метро Харківська 15 хвилин пішки. Перевага надається орендарям без тварин. Довготривала оренда. Квартира вже вільна і готова до заселення. Ласкаво просимо!

можна з тваринами
Ревуцького вул., 9

Вперше здається затишна, світла студія (зонована) за адресою ЖК Метрополія вул. Гаспринського 3. Ліфт працює при відключенні світла. Водопостачання працює при відключенні світла. Не високий поверх, що є перевагою. Є можливість арендувати місце в підземному паркінгу (окремо, не від власника). Планують поставити генератор. Поряд зупинка міської електрички, 5 хв пішки. Добре розвинена локація, поряд є парк, озеро та місця для прогулянок. Комунальні невеликі, опалення взимку 600 грн! - Є актуальний відеоогляд. - загальна площа 30,1 м2, кухня 12,2 м2 - 8 поверх 24-ох поверхового будинку В квартирі є все необхідне для комфортного проживання: - Плита - Чайник - Витяжка - Бойлер - Телевізор - Холодильник - Кондиціонер - Духова шафа - Пральна машина - Мікрохвильова піч Інфраструктура: - ТРЦ - Парк - Кафе - Озеро - Ринок - Магазини Розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка! м. Харківська та м. Вирлиця 20хв на громадському транспорті або 5 хв пішки до зупинки міської електрички. Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!

ЖК Метрополія, Гаспринського 3, оренда чудової студії

1к. кв.+ велика кухня-студія, вул. Харківське Шоссе 150/15, 11/24 поверх, 72 кв.м. Квартира укоплектована всій необхідной технікой та меблями. Окрема спальня, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, велика кухня-студія, з розкладним диваном, лоджія, приєднаная до кімнати з організованою робочою зоною, та розкладним диваном, тепла підлога. Лічильники, низьки комунальні послуги. Вільна. Є відео огляд.

Харківське шосе 150, 15

Довгострокова оренда 3 кімнатної квартири. Вул. Ревуцького 9. Поверх 6/34. Площа 98/62/18 кв.м. Квартира преміум клас. Ремонт робився для себе. Дорогий ремонт, якісні меблі, техніка, та сан техніка. Максимальна комплектація. Кухня- їдальня, зал, спальня, гостьова ( дитяча), дві лоджії, сан вузол суміжний, гардеробна кімната. Просторий коридор. Кухня: вбудована простора кухня, молочного кольору класичний стиль, Прованс. Різнорівневе освітлення, фреска на стіні, ручна робота. Варочна поверхня, духова шафа, витяжка, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийна машина. Кондиціонер, телевізор. Стіл та шість стільців. Зал: диван та два великі крісла, два молочно – скляні пенали, тумба. Телевізор та кондиціонер, великий акваріум. Із зала вихід на лоджію. Гостьова (дитяча) кімната: великий розсувний диван система євро книжка, шафа купе, тумба з висувними шухдядами, кондиціонер, телевізор. Спальня: італійський спальний гарнітур, велике двоспальне ліжко, матрац, при ліжкові тумби, комод, шафа. Кондиціонер, телевізор, Зі спальні вихід на лоджію. Сан вузол: просторий, неймовірно красивий. Вбудоване велике джакузі, консольні унітаз та біде, велике дзеркало з шафою для косметики, умивальник, під умивальна тумба. Пенал з корзиною для білизни, та відділення для рушників. Тепла підлога. Коридор: просторий та світлий, велика шафа купе. Гардеробна (побутова) кімната: вбудована гардеробна, бойлер, пральна машина. Будинок Бізнес клас. Чудова транспортна розв’язка, та інфраструктура. Супермаркети, Рівер Молл, набережна, ресторани, та ін. Квартира вільна, готова до заселення. Покази в зручний для вас час.

Ревуцького вул., 9

Здам 4х кімнатну квартиру, вул.Бориспільська № 12"В", 4 поверх/16 поверхового цегляного будинку.Площа 130/100/20м2, два санвузли, три лоджії засклені.Всі кімнати окремі: гостьова,дитяча, кабінет , спальна кімната з гардеробом. Квартира мебльована, встановлена вся необхідна побутова техніка(холодильник, пральна машинка, кондиціонери,посудомийна машинка) .Квартира,світла , дуже тепла в зимку Лічильники на воду та опалення. .Будинок 2008 року., створено ОСББ .Прибудинкова територія під відеонаглядом, охайна, є консьерж сервіс.В будинку паркінг, працює, як бомбосховище. Інфраструктура: дитячий садок, школа ,спортклуби, салони, магазини, Велмарт, АТБ, Фора., ринок "Дарницький".Транспортна розв"язка дуже зручна, Дарницький ЖД вокзал, міська електричка.Метро "Червоний Хутір".10 хвилин.Поряд парк "Партизанської Слави" з лісними озерами, колибами,,велодоріжками . Багато спортмайданчиків .

можна з тваринами
Бориспільська вул., 12в

2к квартира на Новой Дарниці, метро Харьківська в 10 хвилинах Їзди Квартира разташована на 4/9 єтаже в сучасном будинку 2008 года построення, є конс"ерж також газ Квартира складається з двух раздільних кімнат, кухни, санузла, та балкон Стан квартири- добрий, є все необхидно, як по мебелям так й по битовой техниці Подивитись квартиру вживу, приглашаю на огляд цьей цікавой пропозіції Телефонуйте

можна з тваринами
Юрія Пасхаліна вул. (Ілліча), 20а
1 - 24 з 35 результатів

Популярні запити