Світла, затищна квартира з функціональним плануванням. В квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка для комфортного життя. Два балкони, санвузол роздільний, простора кухня, вісокий перший поверх. Будинок знаходиться в дворі. Розвинена інфраструктура району, зручна транспортна доступність.

можна з тваринами
Сергія Данченка вул., 32

Оренда 2хк з євроремонтом на Виноградарі С. Данченка 34а Здається чудова 2хк квартира з євроремонтом у новому будинку на Виноградарі. С. Данченка 34а. Розташована на 7/16 поверхового будинку. Площа 67/29/20. Квартира 2х стороння. Вигляд у двір і на місто. Тихе та спокійне місце для життя. Добре для сімї, можна з дітьми. Дві окремі кімнати та кухня-вітальня. З кухні вихід на велику засклену лоджію. Вбудована кухня з побутовою технікою, холодильник, посудомийна машина. Дві окремі спальні. В одній 2-х спальне ліжко. Інша з розкладним диваном. У кожній кімнаті шафа та комод. С/в роздільний. Встановлений бойлер, пральна машина-автомат. Чистий презентабельний підїзд. Встановлено домофон. Заведено інтернет. Відмінне місце розташування та транспортна розвязка. Поруч із будинком зупинка маршрутки, звідки можна доїхати до будь-якої частини Києва. Поруч із будинком дитячий садок, школи, мовна школа для дітей, супермаркети: NOVUS, Бджілка, Коло, магазин Корзина біля підїзду, аптеки, салони краси та центри здоровя. Нова Пошта, Укр Пошта, Justin, торгово-розважальний центр Ретровіль. Квартира вільна та готова до проживання. Телефонуйте сьогодні, перегляди за домовленістю.

можна з тваринами
Сергія Данченка вул., 34а

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Сергія Данченка вул., 32а

✅Актуальна! ⭐️Студія з дизайнерським ремонтом в ЖК "Новомостицько-Замковецький", вул. Сергія Данченка, 32. 🔹Площа: 40м2 🔹Поверх: 4/17 🔹ПОСУДОМИЙНА МАШИНА, холодильник, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, мікрохвильовка. 🔹Повно вмістких шаф. 🔹Продумане перепланування, зручні шафи, барна стійка, диван, двоспальне ліжко, SmartTV, кондиціонер. 🔹Є ПІДІГРІВ ПІДЛОГИ. 🔹Санвузол: бойлер, пральна машина, душова, дзеркало, сушка для рушників. 📞Телефонуйте, пишіть та приходьте на перегляд.

Сергія Данченка вул., 32

🎥ВІДЕО-ТУР ✅СОНЯЧНА✅ квартира студіо у ЖК Новомостицько-Замковецький, вул. Данченко, 34а Про квартиру: • Якісний євроремонт • Мебльована та обладнана технікою • Встановлено кондиціонер. • Диван з ортопедичним матрацом. • Чудовий краєвид з вікна. ✅Більше актуальних пропозицій у ТГ-каналі: @tym_co✅

Сергія Данченка вул., 34а

Сергія Данченка 32Б, новий будинок смарт квартира з балконом. Поверх 7 й ! Маю відео огляд Вартість оренди 9000 грн . Депозит : 9000 грн Комісія : 4500 грн Загальна : 22500 грн Вільна до заїзду 30.07 Запрошую до перегляду за попереднім записом. З колегами не працюю .

Данченка Сергія 32 б новий будинок, смарт

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Сергія Данченка вул., 32б

Вашій увазі пропонується в довготривалу оренду світла, затишна квартира в одному з ЖК побудованому Київміськбудом. В квартирі виконано якісний євроремонт і оснащена всією необхідною технікою і меблями для комфортного життя. В комплексі є все необхідне: магазини, кафе, аптеки, дитячий садок, школа, дитячі майданчики, паркінг. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту. Показ в зручний для вас час, ключі на руках. По додатковому запиту надсилаю відеоогляд.

Сергія Данченка вул., 28

Оренда однокімнатна квартира за адресою Сергія Данченко, 34. Будинок побудований з високоякісних матеріалів, вільна парковка, поруч садочок, школа. Запрошуємо на перегляд та придбання. ID: 70495

Оренда/Аренда 1 кімн. квартири на Данченка, Крістер Град

Здається 1-кімнатна квартира в новому будинку після капітального ремонту. ЖК Новомостицько-Замковецький. Вул. Данченко ул. 30. 3 поверх. Площа квартири - 45м2. Укомплектована меблями та технікою: є вбудована гардеробна, прихожа, в спальні розкладний диван, шафа, кондиціонер. Кухня вбудована , з технікою (духовою шафою,варочною поверхнею, витяжкою, холодильником, пральною машиною, бойлером. ) на кухні розкладний диван , балкон застеклений, є гладильна дошка і сушилка. Санвузол роздільний. Є лічильники на все . Замінені вхідні двері.Ліфт .У дворі велика дитяча площадка , гарна інфраструктура: магазини, кафе, супермаркет Новус.

Сергія Данченка вул., 30

Здається 1-кімнатна квартира в новому будинку після капітального ремонту. ЖК Новомостицько-Замковецький. Данченка 28б вул. 5/6пов. Площа квартири – 38м2. Укомплектована меблями та технікою: вбудована шафа, розкладний двоспальний диван, тумба під тв. Вбудована кухня з фурнітурою від Blum, з технікою (духова шафа, варильна поверхня, витяжка, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, посудомийна машина, бойлер). Кухонний стіл, стільці. Шпалери Німеччина Rasch, німецький ламінат 33 класу. Плитка-Польща, Санвузол поєднаний. Засклений та утеплений балкон. Натяжні стелі. Передпокій. Лічильники. Проведено інтернет. Замінено вхідні двері. Встановлено сигналізацію. Ліфт. У дворі будинку великий дитячий майданчик. Паркування. Інфраструктура: магазини, кафе, відділення пошти, супермаркет Новус, зупинки. Чекаємо на порядних мешканців)

Сергія Данченка вул., 28б

Оренда 1-кімнатної квартира в ЖК «Новомостицько-Замковецький» Ключі на руках, перегляди в будь-який час! - вул. Сергія Данченка 32-А - Подільський район - Площа - 40м2 - Поверх - 16й В квартирі є вся техніка і меблі. Дуже тепла і світла квартира!

можна з тваринами
Сергія Данченка вул., 32-а

Пропонується в оренду затишна 2-кімнатна квартира для довгострокового проживання за адресою вул. Сергія Данченка 28б ЖК Новомостицько-Замковецький. Зручне планування: кухня-студія, окремо спальня, санвузол суміщений, балкон засклений. В наявності все необхідне для комфортного проживання: два зручних розкладних дивана - один на кухні та інший в спальні, шафа-купе, комод, плита електрична, духовка, витяжка, мікрохвильова піч, холодильник, кондиціонер, пральна машина, бойлер - все нове! Будинок дуже теплий, власна котельня та лічильники на опалення – за рахунок цього можна суттєво заощадити на рахунках за опалення у зимовий період. Вікна виходять на приватний сектор, для любителів тиші та затишку. Зручна транспортна розвязка – до метро Нивки, Сирець або Оболонь – 15 хв на громадському транспорті. Поруч є магазини, супермаркети, ресторани, кафе, ТРЦ, парк. Є підземний паркінг. У пріоритеті сімейна пара або одна людина, без тварин, діти віком від 6 років, лише довгострокова оренда від 1 року. Звертатися за номером +38********23 Марина.

Оренда 2-к кв ЖК Новомостицько-Замковецький, Подільський район

Популярні запити