Квартира у житловому стані, є все необхідне для життя, м. Академмістечко, м. Святошин, Житомирська у пішій доступності. Зупинки громадського транспорту поряд із будинком. Розвиена інфраструктура. Школи, садки. Поруч супермаркети "АТБ", "Фора", "Велика Кишеня". Тихий та затишний двір, для прогулянок.

Вернадського академіка бульв., 59

власник
Верховинна вул., 87

ам кімнату в гуртожитку за адресою Поповича 4а , в кімнаті є диван та холодильник та полиці під книги , також є косметичний ремонт, вікна метало пластик, постеляний Ламінат на підлозі, кімната на другому поверсі Туалет, Кухня та Душева загального користування.

Мирослава Поповича вул. (Семашка), 4а

Квартира світла, простора в сучасному будинку під охороною. Квартира мебльована та готова до комфортного проживання. Квартира з двома санвузлами, великим гардеробом, спальні обладнані шафами купе, лоджія засклена. Підлога у вітальні та спальнях - ламінат, у санвузлах - плитка. Квартира обладнана двома кондиціонерами, електро плитою, мікрохвильовою піччю, духовкою, посудомийною машиною, чайником, пральною машиною, холодильником, наявні лічильники холодної, гарячої води та лічильник опалення.

Львівська вул., 26а

Здається 1уімнатна квартира. Новий ліфт. У парадному ремонт. На поверсі тамбур із іншими квартирами закривається на ключ. Вільне паркування. Квартира виходить на сквер та ліс. Поруч озеро. Величезний балкон, нові металопластикові вікна. Балкон засклений. Натяжна стеля, бойлер, кондиціонер,, сучасний холодильник Беко, витяжка нова Піраміда, ТБ, WIFI роутер - інтернет є завжди, пилосос. Каркасна зручне ліжко, кахель у ванній та на кухні. Один власник тому й комунал менший. Є вбиральня-комора.

можна з тваринами
Котельникова Михайла вул., 87

Квартира з косметичним ремонтом меблями та технікою, 2 окремі кімнати, хороша інфраструктура рн, метро Житомирська 5 хвилин Вільна

можна з тваринами
Святошинська пл., 1

Пропонується в довгострокову оренду простора трикімнатна квартира біля метро "Житомирська" по вулиці Верховинна, 34. Квартира затишна, видова з косметичним ремонтом, облаштовано всіма необхідними меблями. Все продумано для комфортного життя як для себе. Сучасна кухня з плитою, духовкою та мікрохвильовою піччю, телевізор, холодильник. Парковка біля будинку. Поруч доглянуті парки та зони відпочинку, супермаркети, школи, дитячі садочки. Світло не вимикають.

Верховинна вул., 34

Оренда 1 кім. квартири по пр. Палладіна 18/30 Площа 43/19/11, пов. 7/16 пов. Стан квартири добрий, доглянута, світла, квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями: холодильник, пральна машина, мікрохвильова, зручний розкладний диван, шафа купе, бойлер, кухонні меблі, містка шафа, кондиціонер, плазмовий TV, балкон засклений. Все потрібне для проживання. Чудова інфраструктура та транспортне сполучення, супермаркети, аптека та безліч салонів краси та магазинчиків, ринок, 5 хв пішки до метро, де все поряд з будинком. Район прекрасний як для життя, так і для відпочинку і прогулянок. При заселенні оплачуються перший і заставний місяць + комісія 50 %

Палладіна академіка просп., 18/30

До вашої уваги пропонується 2 кімнатна квартира, яка знаходиться за адресою: вул. Івана Крамського 9 Квартра розташована на 18 поверсі 25 поверхового будинку. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, громадський транспорт. Агенція нерухомості "ProДім" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

можна з тваринами
Крамського Івана вул., 9

Сдам 1-комнатную квартиру. Святошинский р-н, до метро Житомирская 10 минут, бул.Вернадского, д.61, 1/5эт., 30/18/6  с/уз. совм, бойлер, окна м/п., брон./дверь, холод., стир./машинка. Есть вся необходимая техника и мебель. Квартира чистая и аккуратная. Без животных на долгий срок.

Сдам 1-комн. кварт., Святошинский р-н, бул.Вернадского, М.Житомирская

- 1-кім квартира на 5 поверсі цегляного будинку за адресою: вул. Котельникова, 87 - Всі необхідні мелі, техніка, бойлер - горяча вода постійно! Газова плита - До метро Житомирська та Академмістечко 10-15 хвилин пішки або 1-2 зупинки - Поруч озеро, парк, автобуси та маршрутки в різні райони правого берега та передмістя - Тварини за домовленістю - Можна переглядати і заселятися з 29-30 липня (на вихідних буде завершено ремонт)! - Телефонуйте або пишіть vober/Telegram: (Віталій)

1-кім квартира ГАЗ метро Житомирська - Академмістечко, вул. Верховинна

- с коллегами риелторами не сотрудничаю - - при заключении договора и заселении 50 % комиссия . За 1 месяц и залоговая 1 квартира видовая метро Житомирская рядом парк Сдаётся тёплая, светлая (южные окна), уютная студия по адресу: Верховинная, 41, рядом со станцией метро Житомирская, Квартира находится на 8 этаже 26-этажного дома. Дом расположен в тихом и уютном районе с чистой экологией, в пешей доступности от метро Житомирская. В доме есть консьерж, видеонаблюдение, собственный двор, парковка и детская площадка. Рядом находятся продуктовый магазин, торгово-развлекательный центр, Макдональдс, парки с детскими площадками, супермаркеты, рестораны и кафе, школа и детский сад. Южные окна квартиры предлагают просторный вид на город. До центра города 20 минут на метро. Недалеко выезд на Проспект Победы и окружную автодорогу. В квартире установлена бронированная, взломоустойчивая входная дверь и вся необходимая бытовая техника. Бойлер на 100 литров обеспечивает горячую воду в любое время года, тёплый пол в ванной, автоматическая стиральная машина, микроволновая печь, духовой шкаф, индукционная плита, холодильник, смарт-телевизор с Android 42", IPTV, WiFi роутер с интернетом. Кондиционер обеспечивает прохладу летом и тепло в межсезонье, работает на обогрев, что вместе с утеплённым домом и южными окнами позволяет существенно экономить на электроэнергии. Застеклённый балкон позволяет наслаждаться чашечкой кофе с видом на город. Все окна покрыты энергосберегающей пленкой, отражающей ультрафиолет. В квартире имеется полноценная кровать, раскладной диван и кухонный уголок. Централизованное отопление с регуляторами температуры на радиаторах позволяет поддерживать нужную температуру воздуха зимой. Оплата отопления производится по счётчику тепла, вода и электричество также по счётчикам. В ванной установлен фильтр для воды. Прекрасным бонусом является замечательный вид из окон на город и зелёную зону леса. Квартира находится в доме 2014 года постройки, в развитом микрорайоне города.

1 квартира видовая метро Житомирская рядом парк новый дом

Під час відключення світла працює ліфт. На рецепції працює інтернет та міні-бар. - вул. Василя Стуса, 35б, Святошинський район - 3 поверх / 21 - 25 м2 - балкон - підземний паркінг - є вся необхідна техніка преміальних брендів Функціональність: кухня, диван, душова та просторі шафи. Вся побутова техніка, включаючи бойлер, холодильник, кондиціювання, мікрохвильова піч, стиральна машинка + сушарка, духова піч. ЖК «Be The One» поєднує у собі всі основні характеристики сучасного способу життя. Крім функціонального житла у комплексі знаходяться офісні приміщення, коворкінги, навчальні аудиторії; лаунж-зони із мякими меблями. На території знаходяться кафе, салони краси, спортзал "Sportlife" нового покоління. Поруч знаходиться торговий центр, гіпермаркет Novus. До станції метро "Житомирська" 5 хвилин, до станції метро "Академмістечко" 7 хвилин. Ціна: 18.500 грн/міс. + комунальні платежі. 50% комісія.

можна з тваринами
Стуса Василя вул., 35б

Перша Сдача. Квартира робилась для спебе. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. проспект Академіка Палладіна, 7/60; Три окремих кімнати та велика кухня. Перегляди по домовленості

Палладіна академіка просп., 7/60

Пропонується в оренду одно кімнатна квартира за адресою р. Берестейський (Перемоги), 116/1, Святошинський район. Квартира площею 42 м2: кухня - 8 м2, кімната - 19 м2, Поверх: 9/9. Будинок газифікований. В квартирі кондиціонер, холодильник, варильна поверхня, духова шафа. Пральна машина обговорюється в рахунок орендної плати. Можна з дітками чи власникам домашніх улюбленців. Чудова, тепла, світла, видова. Поруч з метро Святошин. Поруч вся інфраструктура Святошинського району. Біля будинку також розташована чудова зелена алея. Пропозиція без комісії для орендаря Для перегляду телефонуйте або пишіть в телеграм tovstuha_realty Євгеній Товстуха Код 478280

можна з тваринами
Берестейський просп. (Перемоги), 116/1

Здам 1 кімнатну квартиру на Житомирській. В ванній душова мультифункціональна душова кабіна. Новий бойлер. В прихожій велика вбудована шафа та окремо є гардеробна. Кухня - студія зі зручним розкладним двоспальним ліжком. Кухонний куточок фірми меркс з натурального дерева. Є посуд. Лоджія засклена зі зручними тумбочками та кондиціонером. Гарний вид з вікна. Свіжий ремонт нещодавно зроблений.

Святошинська пл., 1

Пропонується у довгострокову оренду 2- к студійна квартира , Святошинський район , за адресою : вул . Верховинна 35 Квартира розташована на 2 поверсі 25 поверхового будинку . Загальна площа квартири - 80 м. кв.Кухня -студія -15м . кв. , виконаний ручний розпис стін . У квартирі добротні меблі відомих західних виробників класа люкс , є двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом ;а також вся сучасна побутова техніка , бойлер , кондиціонер , посудомийна машина , встроєна прасувальна дошка . В квартирі два санвузла , один з з ванною та душкабіною , другий - з біде . Є підігрів підлоги на кухні і у холі . Велика гардеробна , велика кладовка при вході та зручні шафи .На підлозі паркетна дошка з північноамериканського горіху . Закрита теріторія , конс, єрж служба у будинку .Є платний паркінг та вільна парковка біля будинку . Поряд вся інфраструктура - магазини, кафешки , НОВУС , фітнес -клуб , салони краси , тощо . Квартира знаходиться у 15 хвилинах з пляжом озера Верховина , лісом , обладнаним парком . Зручна транспортна розв, язка- м. Житомирська 10 хвилин пішки . Нажаль - без тваринок і паління . Квартира доступна до перегляду з 28 липня .

Оренда стильної 2-к квартири ,м.Житомирська

Видова студія з окремою спальнею в будинку з генератором ! Для довгострокової оренди пропонується унікальна студія з відокремленою спальнею та чудовим краєвидом на західний Київ. Ця квартира – лауреат найпрестижнішого українського конкурсу дизайну «Інтерєр Року». Проєкт розроблено архітектурним бюро Aranchii Architects. Інтерєр квартири надруковано у провідних профільних виданнях України (Domus Design, NM House) та опубліковано на відомих міжнародних сайтах. Площа 66 кв.і м., 19 поверх. Ліфт, інтернет, водопостачання та опалення працюють при відключеннях світла. Квартира має максимально відкритий простір і достатньо місця для зберігання речей. Обладнано просторе робоче місце у відокремленій зоні. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою Bosch, є посудомийна машина та потужний інверторний кондиціонер Toshiba. Smart-телевізор Samsung 8-ї серії. Змішувачі – Kludi, Сантехніка – Duravit, в тому числі двомісна ванна Duravit Paiova у поєднанні з душем Hansgrohe Select 360. Кухня з островом виробництва Merx. Стільниці виконані зі штучного каменю Staron. Всі меблі виготовлені на замовлення. Також у квартирі: панорамні вікна; невеликий відкритий балкон; зручна комора із системами зберігання; фільтр води зворотного осмосу; скляна маркерна дошка; бронедвері, домофон; загальна на дві квартири відокремлена зона з шафами для зберігання взуття. Максимально знижене навантаження за комунальними платежами: встановлено бойлер на 80 літрів, двозонний лічильник електроенергії, лічильник тепла, регулювання опалення. Тариф на обслуговування будинку також невисокий. Гарний, теплий та безпечний будинок. Працює ОСББ, що постійно покращує інфраструктуру будинку. Вхід-вихід та підйом на ліфті здійснюється за магнітними ключами. По периметру будинку обладнано відеоспостереження. Працює консьєрж, у підїзді встановлені кава-машина та поштомат Нової Пошти. Вїзд на доглянуту прибудинкову територію здійснюється через автоматичний шлагбаум. Є достатня кількість паркомісць, а також підземний паркінг. У будинку – продуктовий магазин, салон краси, стоматологія. Поруч – ТЦ “Academ City” з магазинами та ресторанами, супермаркети "Novus", "Varus", "Сільпо", ринок, школи, садки, парки та озера. Зручна транспортна розвязка. Метро Академмістечко – за 800 метрів, до 10 хвилин пішки.

можна з тваринами
Ірпінська вул., 69б

Двостороння, роздільна, доглянута квартира. В кімнатах склопакети, замінені опалювальні батареї, паркет на підлозі, санвузол роздільний з ремонтом ,є бойлер ,кондиціонер, пральна машинка , пілосос, телевізор, мікрохвильова піч. Вбудована кухня з газовою плитою, посудомийною машинкою. Балкон засклений. В одній кімнаті велике ліжко та містка шафа, в іншій два ліжка і вбудована шафа. А також між кімнатами теж є велика вбудована шафа , передпокій мебльований. Охайний підїзд, поряд магазин Фора, АТБ. Від М Житомирська та М Академмістечка 10 хв пішої ходьби.

Доброхотова академіка вул., 9

Здам квартиру для однієї, або двох осіб по вул.Мирослава Поповича(Семашко) 8.Поруч метро!!! Окрема кімната з балконом під ключ, кухня і санвузол спільні на 4-кімнати.Пральна машина є, холодильник в кімнаті.Два дивани,дві шафи,стіл та стільці, вікна у двір.Кімната простора та дуже тепла. Чудове місце розположення, метро Академмістечко,Житомирська 5-7хв.пішки! З разом Комунальними 6500грн. 0672188172 Михайло!

Мирослава Поповича вул. (Семашка), 8

Академмістечко, пр-т Палладіна , цегляний будинок 2005 р., 8/17, 62/36/12, простора 2-х кімнатна квартира з євроремонтом. Є всі меблі і техніка для комфортного проживання. Консьєрж; підземний паркінг Поруч знаходяться магазин NOVUS, продуктовий ринок, аптека, банк, в 15 хв - басейн у спорткомплексі "Наука".До м.Академмістечко 5 хвилин пішки. Для порядних, платоспроможних людей без шкідливих звичок.Без тварин.

Палладіна академіка просп., 18

Здам трикімнатну квартиру Загальна площа 120 кв. м. 5 ий поверх з 26 ти. Вид на проспект. Два санвузли, душ ванна. Дві спальня + вітальня. На тривалий термін. Здається вперше. В наявності вся необхідна побутова техніка та електроніка. Вартість оренди 26000 грн. місяць.

Здам трикімнатну квартиру Проспект Берестейський 131 Аквамарин

Без % двокімнатна видова, сучасна, простора квартира Крамского, 9, площа 67 м²- з якісним ремонтом, повністю укомплектована посудом, меблями і технікою: Холодильник, Пральна, Посудомийна машини, духова шафа, Варочна поверхня, Телевізор, бойлер, пилосмог (все нове). Підїзд з консьєржем, 3 ліфти і окремо вантажний. Сучасний будинок (з підземним паркінгом) і парковкою під будинком знаходиться в тихому, живописному районі Києва, доглянута територія. Поруч сквер, дитячі та спортивні майданчики, супермаркети, поліклініка, ТРИ станції метро - Житомирська-7 хв (500 м), Академмістечко - 12 хв, Святошин - 15 хв – пішки. Простора кухня p виходом на лоджию, велика кімната, розсувна скляна перегородка, окремо гардеробна та сумісний с/в. В будинку є підземний паркінг, яким можна користуватися як укриттям. Світло в будинку практично не виключалось Встановлено два кондиціонери, бойлер, лічильники на все. Завдяки тому, що будинок дуже теплий, витрати на опалення –мінімальні. +380683629577 viber +380504692030 telegram, WhatsApp

власник
Крамського Івана вул., 9

Зніміть в оренду двокімнатну квартиру, до метро Житомирська 5 хв. СВІТЛО не вимикають. Поруч є все, що потрібно для комфортного проживання, метро, парк, аптеки, супермаркети... На кухні вся необхідна техніка: холодильник, духова піч, мікрохвильова, чайник, посудомийна машина. Дитяча з меблями, з телевізором та спортивним комплексом. Спальня велике ліжко. В коридорі простора шафа. Є посудомийна машина, пральна машина, бойлер, пилосос. В будинку 3 ліфти.

Верховинна вул., 41
1 - 24 з 40 результатів