#106861 До вашої уваги пропонується 1-кімнатна квартира на оренду за адресою: Юлії Здановської 34Б, в ЖК 4 Сезони , розташована на 24 поверсі 26-поверхового будинку. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. У пішій доступності велика кількість магазинів, ресторани, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, метро. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! КОМІСІЯ АН Квартали 50% за фактом підписання договору оренди.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 34Б

Пропонується квартира в ЖК 4 Сезони , метро Васильківська. Квартира світла, затишна, простора Є вся необхідна техніка та меблі. Є ліжко з ортопедичним матрацом та розкладний диван, місця для зберігання речей. Планування: окремо простора кухня та окремо спальня кімната. Техніка: • духова шафа • варильна поверхня • витяжка • кондиціонер • телевізор • пральна машина • бойлер • роутер • холодильник • мікрохвильова піч Поруч розвинена інфраструктура майданчики спортивні та дитячі, магазини, пошта, аптека, фітнес-центри, стоматологічна клініка, підземний паркінг.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3д

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Здається в оренду 1-но кімнатна квартира в ЖК Амурському (5 хв до метро Васильківська). Квартира обладнана всіма необхідними речами: кондиціонер, побутова техніка, посуд. В квартирі двухспальне ліжно. Поруч знаходиться Голосіївський парк, ВДНХ, SportLife з басейном, студмістечко. Квартира здається на довготривалий термін, від власника, БЕЗ КОМІСІЇ. *ріелторам прохання не турбувати.

власник
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 36А

Невелика однокімнатна квартира біля станції метро Васильківська. Є необхідні меблі та техніка. Жилий стан, без балкону. Чудова інфраструктура району. Оплата 8000 ФІКСОВАНО ВКЛЮЧАЄ КОМУНАЛЬНІ , Окремо лиш електроенергія по лічильнику. При заселенні оплата за перший місяць та залогова сума. За питаннями звертатися у вайбер. Комісія 50%

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 34/2

Після ремонту здається 1-ком на Голосіївському проспекті 98/2, 3/5, 36/18/8, відмінний стан, свіжий хороший ремонт, нова кухня, нові меблі, є вся побутова техніка, 2 станції метро поряд, Голосіївська та Васильківська. Телефонуйте, приходьте на перегляд

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 98/2

1 комн., Маричанская 11, 2/9 этажного, 30 м2, балкон застеклен, м/п окна , мебель, стиральная , телевизор, комната 18м2, кухня 6м2. Рядом Голосеевский парк. Коммуналка 500 грн. и зимой и летом.

Маричанська вул. (Бубнова Андрія), 11

Здам 1 кім студію 39 м2 пер.Коломойський,6 Вільна до перегляду з 20.05 Все необхідне для проживання в квартирі є,тільки одинокі або пари без дітей і твари Оплата 1 міс 14000 +14000 авансовий плітіж 50% комісія

Аренда 1 кім-студію пер.Коломойський,6

1-кімнатну квартиру в клубному будинку в Голосіївському районі (вул. Володі Дубініна, 7/14). Квартира-студія площею 42 кв.м. розташована на 3 поверсі. Планувальне рішення передбачає: світлу і затишну кухню з обідньою зоною і зоною для відпочинку (розкладний диван), зоновану спальню (двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом), гардеробну кімнату і засклену лоджію. Уся необхідна побутова техніка (холодильник, посудомийна машина, духовка, варильна поверхня, мікрохвильова піч, кава-машина, електрочайник, телевізор, пральна машина, бойлер, кондиціонер). Телебачення, інтернет, відеодомофон, система «тепла підлога», лічильники, включно з опаленням. Вікна виходять у тихий зелений двір. Клубний будинок закритого типу розташований у зеленій зоні Голосіївського району, в пішій доступності ст.м. Васильківська (5 хвилин), парку ім. Рильського з каскадом озер, ВДНГ. Гарне парадне, ліфт, цілодобова охорона, відеоспостереження, закритий двір з паркуванням і дитячим майданчиком. Розвинена інфраструктура: 2 супермаркети, салон краси, аптека та багато іншого.

Рея Бредбері вул. (Дубініна Володі), 7/14

🏠 Оренда сучасної квартири за адресою вул. Козацька, 114 Здається в оренду квартира з якісним сучасним ремонтом. Ця пропозиція стане відмінним варіантом для вашого комфортного проживання. Основні характеристики: Адреса: вул. Козацька, 114 Квартира укомплектована всією необхідною технікою: Посудомийна машина Фен Пилосос Сушильна машина Праска Пральна машина Електрочайник Духова шафа Холодильник Телевізор Поблизу є: Дитячий майданчик Автовокзал Школа Парк та зелена зона Зупинка транспорту Супермаркет Торгово-розважальний центр (ТРЦ) Бювет Станція метро Дитячий садок Магазини Кіоски Відділення пошти Аптеки Не втрачайте можливість скористатися цією пропозицією для зручного та комфортного життя! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, звертайтеся за вказаним номером телефону.

Козацька вул., 114

Пропонується в оренду велика однокімнатна квартира в новому будинку, 1 хв до метро "Васильківська". Голосіївський район, провулок Коломийський, 17/31а , ЖК Васильківський. Шостий поверх, вікна у двір. Світла квартира 52 кв.м. з великою квадратною кухнею 11 м . Затишна спальня 20м з двоспальною краваттю. У просторій прихожій 14м - вітальня з розкладним диваном. Окремий санвузол з ванною. Веліка засклена лоджія. Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою та меблями: кондиціонер у кімнаті, бойлер, пральна машина та ін. На тепло – лічільники. Територія будинку - закритого типу, зі своєю пропускною системою, охороною та бомбосховищем. Будинок з чудовою локацією та інфраструктурою. Поруч Голосіївський парк, метро "Васильківська", школи, кафе та ресторани, супермаркети. Ціна 22000 грн на місяць плюс сплата комунальних

Оренда квартири , Коломийський 17/31а

Пропонується 1 кімнатна видова квартира студія у ЖК 4 сезони. Виконаний сучасний ремонт, є все необхідне для комфортного проживання. Є лічильники на опалення,воду , світло. Невисокі комунальні платежі. Поруч бомбосховище. м. Васильківська 10 хв На території є кафе, кафе, маркети, салони краси і тп. Без тварин.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 34б

Пропонується в оренду однокімнатна квартира, вул. Рея Бредбері, 2 Євроремонт, меблі. Побутова техніка: праска, духова шафа, електрочайник, холодильник, пральна машина, варильна панель, телевізор. Інтернет, Wi-Fi. Квартира зонована. Панорамний вид на Голосіївській парк. ЖК побудований у 2018 році, монолітно-каркасна технологія забудови, ЖК комфорт класу. В будинку розташований підземний паркінг, доступ до якого на ліфті. Також в будинку знаходиться магазин, фітнес студія та салони краси. Поруч метро Васильківська 10-12 хвилин пішки БЕЗ ТВАРИН КАТЕГОРИЧНО

Рея Бредбері вул. (Дубініна Володі), 2

Здам в оренду 1к квартиру по вул. Здановської 31. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями: пральна машина, кондиціонер, пилосос, телевізор, холодильник. Квартира знаходиться в пішій доступності до метро Васильківська. Поруч є вся необхідна інфраструктура. Без тварин. Здається для пари або однієї людини. Оплата перший місяць+ страхова+ комісія агенства.

Оренда 1к квартири по вул. Здановської

Здам 1 кімнатну квартиру, Голосіївський р-н, просп.Голосіївський, 10 хвилин пішки до ст.метро Голосіївська. Квартира знаходиться на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа 35 м.кв., житлова - 18 м.кв, кухня 7,5 м.кв, балкон. Є все необхідне для проживання. Відмінне місцерозташування. Поруч Голосіївський парк, магазини, банки. З тваринами прошу не турбувати. Ціна 7500 грн. + комун. Тел. 0964536357; 0503875184 Наталія

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 98

Перша здача!!! Здам в оренду 1к. квартиру в приватному будинку з окремим входом по вул. Сумска В квартирі виконано якісний ремонт. Укомплектована меблями та технікою. Автономне опалення. Тепла підлога. Всі комуникації центральні , міські. Квартира тепла та економна по комірному, можливо використовувати як укриття.

Вперше здам в оренду 1к. квартиру в приватному будинку вул. Сумска

Здам однокімнатну квартиру (10 хв. пішки від м. Васильківська). 1 поверх/ 9-ти поверхового будинку. Площа квартири: 36 м. кв. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою: холодильник, пральна машина, бойлер, плита, інтернет, телевізор, електрочайник. Добре розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Поруч дитсадок, школа, магазини, аптеки, парк, зупинки громадського транспорту, кафе і т.д. Затишна квартира свіжий ремонт повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, є бойлер, лічильник тепла на квартиру та воду. Зелений спокійний район поруч метро Васильківська- 5 хв.пішки, закритий двір, балкон заселений, решітки на вікнах, безпечне житло. Квартира дуже затишна, комфортна! Без тварин. Пропозиція для прямих орендарів.

Пропозиції Лікоград  Нова Англія Дубініна   м. Васильківська ВДНГ