ЕЛІТНА КВАРТИРА У центрі столиці здається стильна 2К квартира у елітному ЖК "Нью Йорк". Площа - 74 м². Планування: простора кухня-студія, зона з робочим місцем, спальня, гардеробна, санвузол з душовою кабіною. Благодаря розумному плануванню квартира дуже простора, багато зон для зберігання, є вся необхідна техніка. У санвузлі встановлено прально-сушильна машина. З вікон відкривається чудовий урбаністичний вид на місто. ЖК виконаний в сучасному мінімалістичному стилі, красива вхідна група, стильні холи. Вхід за картковою системою. На 16-му поверсі для мешканців є тераса з зоною відпочинку і розкішним видом. В пішій доступності метро "Олімпійська", метро "Палац Україна", Володимирський ринок, багато магазинів і ресторанів. можна з домашніми тваринами.

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 74

Антоновича (Горького) ул., 74, ЖК New York Concept House. Один из самых современных домов в городе. Придомовая парковка, детская площадка, консьерж сервис, камеры наблюдения на этажах, оборудованная терраса для жильцов на 16-м этаже. Рядом Мегамаркет, Билла и Владимирский рынок, театры, кинотеатры, банки, аптеки, кафе, рестораны, салоны красоты и многое другое. Метро Олимпийская в 10 минутах ходьбы. Квартира расположена на 6 этаже / 21 этажного дома. Общая площадь 60 кв.м. В квартире кухня, ванная комната и спальня . В квартире все продумано до самых мелочей, много мест для хранения вещей. Встроенная кухня, новая мебель, техника.

Нью Йорк New York Антоновича 74

В квартирі просторна кухня-студія з великим диваном, окрема уютна спальня, гардеробна кімната, смежний санвузол. Повністю укомплектована всією необхідною меблями і побутовою технікою для комфортного життя. Отличная транспортная развязка, рядом парк, костёл, и вся необходимая инфраструктура. Новий комплекс із закритою автостоянкою, дитячою площадкою, терасою, консьєрж-сервісом, круглосуточною охороною, відеонаглядом, системою безключового доступу до будівлі, тремя ліфтами.

Антоновича вул. (Горького), 74

Оренда квартири в новому будинку бізнес-класу ЖК New York Concept House у місті Києві Особливості квартири: - дизайнерський ремонт: квартира виконана за індивідуальним проектом від відомого дизайнера. Кожна деталь продумана до дрібниць, що створює атмосферу затишку та елегантності. - сучасні меблі та техніка: квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. На вас чекають нові меблі, вбудована кухня, сучасна побутова техніка, включаючи кондиціонери, пральну машину та телевізор. - площа 60 кв. м: оптимальне розташування кімнат та раціональне використання простору забезпечують зручність та комфорт. Переваги ЖК New York Concept House: - розташування: комплекс знаходиться в одному з найпрестижніших районів Києва, що забезпечує зручний доступ до основних інфраструктурних обєктів – торгових центрів, ресторанів, кафе, шкіл та дитячих садків. - безпека та комфорт: ЖК New York Concept House має цілодобову охорону, відеоспостереження, контроль доступу. - розвинена інфраструктура: На території комплексу є все необхідне для комфортного життя – відпочинкові зони, дитячі майданчики, фітнес-центри, магазини та інші зручності. Ця квартира – ідеальний вибір для тих, хто шукає поєднання комфорту, стилю та зручного розташування у самому центрі Києва. Не втрачайте можливості орендувати житло в одному з найкращих житлових комплексів міста! За детальною інформацією та для організації перегляду, будь ласка, звертайтеся за контактним телефоном.

Оренда НЕРЕАЛЬНОЇ однокімнатної квартири ЖК New York Concept House

Пропонується в оренду квартира в елітному житловому комплексі «NEW YORK» . Планування квартири: - кухня - вітальня - спальна кімната - санвузол Квартира обладнана всією необхідною технікою для комфортного проживання: - Кондиціонування - Смарт ТВ - Пральна-сушильна - Посудомийна - Бойлер - Мікрохвильова - Духова - Дрібна техніка: праска, пилосмокт, сушарка, дошка для прасування, чайник, посуд. Про ЖК: Цілодобовий білдінг-сервіс, охорона. У загальному користуванні мешканців будинку тераса на 16 поверсі з чудовим видом на місто, яка неодноразово була майданчиком для зйомок кліпів та фотосесій для іменитих фотографів та режисерів. В користуванні мешканців будинку дозволяють не витрачати час в очікуванні, доглянута прибудинкова територія, місця загального користування та рецепція. Напишіть до телеграму за вказаним номером телефону та отримайте відео тур по кварирі.

Антоновича вул. (Горького), 74

Пропонується в оренду квартира в елітному житловому комплексі «NEW YORK» . Планування квартири: - кухня-вітальня - спальня - гостьова кімната з розкладним диваном та робочою зоною - санвузол роздільний Квартира обладнана всією необхідною технікою для комфортного проживання: - Кондиціонування - Смарт ТВ - Пральна - Посудомийна - Бойлер - Мікрохвильова - Духова - Дрібна техніка: праска, пилосмокт, сушарка, дошка для прасування, чайник, посуд. Про ЖК: Цілодобовий білдінг-сервіс, охорона. У загальному користуванні мешканців будинку тераса на 16 поверсі з чудовим видом на місто, яка неодноразово була майданчиком для зйомок кліпів та фотосесій для іменитих фотографів та режисерів. В користуванні мешканців будинку дозволяють не витрачати час в очікуванні, доглянута прибудинкова територія, місця загального користування та рецепція. Напишіть до телеграму за вказаним номером телефону та отримайте відео тур по кварирі.

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 74

#11818 Пропонується в оренду 2-кімнатна квартира в елітному комплексі «NEW YORK» з персональним кінотеатром. Квартира з вишуканим дизайнерським ремонтом від відомої європейської студії дизайну ANARCHYDESING з використанням тільки натуральних та високоякісних матеріалів. Загальна площа квартири - 58м2. Планування квартири: - кухня-вітальня - спальня - кімната вільного призначення/кабінет - санвузол з душем Квартира обладнана всією необхідною технікою для комфортного проживання. Без тварин. Про ЖК: Цілодобовий білдінг-сервіс, охорона. У загальному користуванні мешканців будинку тераса на 16 поверсі з чудовим видом на місто, яка неодноразово була майданчиком для зйомок кліпів та фотосесій для іменитих фотографів та режисерів. В користуванні мешканців будинку дозволяють не витрачати час в очікуванні, доглянута прибудинкова територія, місця загального користування та рецепція. Запрошуємо на перегляд.

Антоновича вул. (Горького), 74

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Антоновича вул. (Горького), 74

Пропонується в оренду квартира в ЖК New York. За адресою: вул. Антоновича 74. Квартира розташована на 10 поверсі. Загальна площа – 55 м2 Планування: - Кухня-вітальня (з розкладним диваном) - Спальня - Санвузол (роздільний) Незважаючи на свою порівняно невелику площу, квартира виглядає і відчувається дуже просторою завдяки виграшному світлому дизайнерському рішенню та продуманому плануванню. Комплектація: 2-кімнатна квартира (55 м2) знаходиться в центрі Києва в ЖК "New York". Висота стелі 2,8 метрів. У квартирі зручне та функціональне планування. Повністю укомплектована побутовою технікою: ТБ, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пилосос, праска і т.д. У пішій доступності є кафе, ресторани, бутіки, офіси великих кампаній. У пішій доступності парк, НСК "Олімпійський". Хороша транспортна розвязка – поряд станції метро Палац Україна, Олімпійська, Либідська. Про ЖК: ЖК New York Concept House знаходиться в центрі Києва в історичній місцевості. Неподалік знаходиться одна з найкрасивіших памяток Києва – Миколаївський костел. 3 1 5 9 1 7 3 3 5 5 8 6

NEW YORK Нью йорк , олімпійська , оренда , квартира , ТЕРМІНОВО

Сдается в аренду 2-к квартира ЖК "New York" ( Нью Йорк ) ул.Антоновича 74 11 этаж, общая площадь 82 м2 (20 кв.м. терраса ) Планировка: -кухня-гостиная -спальня с c/у (душ) -2 гардеробные -терраса 20 кв.м. Видовые апартаменты от лучших дизайнеров Украины. ЖК Нью-Йорк - это идеальная локация, сервис высокого уровня, шикарные зоны общего пользования и щепетильная безопасность 24/7. Красивый холл с высокими потолками, консьерж сервис 24/7 и зоной ожидания для гостей, на 14м этаже расположена терраса общего пользования, но зачем она Вам, если в Вашем распоряжении есть своя, ещё лучше! Есть гостевая парковка. Доступ на этаж по магнитным картам. Отличная инфраструктура центра, рядом супермаркет Billa, уютный сквер с бюветом, архитектурный шедевр Костел Св.Николая. В непосредственной близости Владимирский рынок, парк для прогулок с детьми, фитнес-клубы, рестораны. Квартира находится в центральной части столицы, удобная транспортная развязка. В Пешей доступности метро Дворец Украина , Олимпийская , СК Олимпийский и метро Лыбедская

Антоновича вул. (Горького), 74

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Антоновича вул. (Горького), 74

Житлові комплекси у Київ