263541 Планування: кухня-студія із зоною спальні, санвузол, вбиральня. Укомплектована меблями та технікою. Вікна у двір. Планування: кухня-студія із зоною спальні, санвузол, вбиральня. Укомплектована меблями та технікою. Вікна у двір. Планування: кухня-студія із зоною спальні, санвузол, вбиральня. Укомплектована меблями та технікою. Вікна у двір.

Костомаровская улица, 1А, Центральный Холм, Днепр, Днепропетровская 22000.0 UAH

Здам красиву стильну 1 кімнатну квартиру в престижному ЖК "Женева". Виконано новий ремонт (робився для себе) з дорогих та якісних матеріалів, тепла підлога, кондиціонер, посудомийна машина. Повна комплектація новими меблями та технікою. Задається вперше, у квартирі ніхто не жив. Відмінний варіант для щасливого життя в комфортному та затишному комплексі у центрі міста.

Костомарівська вул. (Щорса), 1а

Пропоную в оренду квартиру в кращому ЖК "Geneve" в місті Дніпро по вулиці Костомаровській 1 а. Світла та гарна квартира укомплектована всіма меблями та технікою. 1 секція, площа- 45 м2, етаж -9 й. В квартирі в зоні кахелю є підігрів підлоги. Спланована в кухню вітальню, спальню та гардероб. Розглядаємо пару або одного без тварин. ЖК бізнес класу, закрита територія, спортивний та дитячий майданчик, поряд все що потрібно для комфортного життя. Всі подробиці по телефону, з повагою до Вас Ваш рієлтор Ольга.

Оренда  квартири    ЖК "Geneve"  з  чудовим  ремонтом!

Сдам отличную 1к квартиру в ЖК , Центральный район В квартире выполнен качественный ремонт , есть вся мебель и техника для комфортного проживания В квартире установлены теплые полы Хорошая транспортная развязка, магазины и кафе До центра 10 минут Идеально подойдет для одного или пары без детей и животных С коллегами сотрудничать нет возможности Все вопросы по телефону

Сдам 1к квартиру в новострое ,Центральный район .IQ house
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдам 1 к квартиру ,в современном ЖК.Квартира укомплектована всем необходимым для комфортного проживания.Современный ремонт,есть возможность парковки авто.Квартира свободна,готова к заселению.Автономное отопление .

Сдам 1к.квартиру,пр.Слобожанский ЖК

Житлові комплекси у Дніпро

Популярні запити