Здається 3к/к, 8/9, район Сухого Фантана, по вул. 8 Березня. Квартира чеське ​​планування, кімнати, всі роздільні. Засклені балкон і лоджія. Квартира внутрішня, тепла. Мебльована і має всю необхідну техніку для комфортного проживання. Два кондиціонери. Телевізор у залі та на кухні. Посудомийна машина, мікрохвильова піч. Проведений інтреет – Дикий Сад. Гарна транспортна розвязка. Поруч Ц. ринок, маркет, магазини, поліклініка. Школа - Гімназія 2, дитячий садок. Біля будинку точка безкоштовной видачі очищеної води. Поряд, яхт клуб, 8 причал, відмінне місце для відпочинку та прогулянок. Здається сімї на тривалий період, можливо з маленьким песиком. Звертайтесь за номером. Є видео огляд.

Сдается трехкомнатная квартира. Сухой Фантан

1 к/к в расположена 8 - го Марта 4 этаж 5 этажного дома !!! Хорошее место расположение В шаговой доступности супермаркета,школы,детские сады, парк, рынок, транспортная развязка и многое другое. Хорошего жилое состояние !! Ждём Вас на просмотр !!!

1 к/к Центр Шевченко

Здаю затишну 1 кімнатну квартиру в хорошому районі, ближній Центр. БЕЗ ТВАРИН. Є все необхідне для життя. Для одної людини або пари на довгий термін. Пропозиція від рієлтора, комісія 3500

Здаю 1 кімнатну квартиру Галини Петрової кут 8 Березня

Географія Миколаїв