Здам однокімнатну квартиру в ЖК "Французькій квартал" по вул. Шолуденко 15-д, квартира розташована на 6 поверсі 11 поверхового цегляного будинку, загальною площею 45 кв.м, кімната 21,8 кв.м, кухня 13,4 кв.м, без лоджії, санвузл сумісний з ванною, зроблений якісний ремонт, з меблями, є два спальних місця: розкладні дивани, холодильник, пральна машина, електрична духова шафа, WI-FI, индивідуальний газовий котел, водонагрівач, облаштована лічильниками на газ, воду, електроенергію. Для однієї людини або пари! Без дітей і без тварин! Ціна 9000 грн + ком.послуги + страховий місяць + комісія за домовленністю.

Здам однокімнатну квартиру ЖК "Французькій квартал" Вишгород

Здам в оренду чудову однокімнатну квартиру із дизайнерським ремонтом. Перша здача, всі меблі нові, техніка також. Вид з вікон на Київське водосховище. Власний паркінг, дитяча площадка, лісосмуга та інше...

власник
Шолуденко улица, 18А, Вышгород, Киевская 12500.0 UAH

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

!!!!!7 минут на Маршрутке Метро Героев Днепра !!!!!До вашої уваги пропонується дворівнева двокімнатна квартира в стилі loft с панорамним видом на Київ і Київське море в затишному місті Вишгород ЖК "STAR LIFE", у дворі дитячий майданчик,у дворі можно підійти до озера біля будинку , парко місця, ідеальне місце для спілкування с природою :навколо ліс море ,річка Дніпро і не подалік річка Десна , зупинка автобуса маршрутки біля будинку ,на машині до Київа 5 хв ,в квартирі дизайнерський ремонт в стилі loft ,підігрів підлоги двух зовнішних терасс ,вся битова техніка, два кондиционера ,2 санвузла ,1 поверх душова Кабіна, туалет з гігейнічний душем , 2 поверх ванна,150 л бойлер, туалет!!Перша здача!!

Шолуденка вул., 20

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Вишгород

Географія Вишгород