Оренда, 2к Центр, вул.Подільська 171, 4/10, 48кв.м, ремонт, бойлер, санвузол роздільний. Є всі необхідні меблі та техніка. Ціна 15000грн

Подільська вул., 171

3к 120 кв.м ЦЕНТР МІСТА Подільська 102 10\10 є тех поверх 18.000 грн Хочуть сімю, АБО порядних людей По тваринам розглядаємо ВІЛЬНА З 1.08

Подільська вул., 102

Здам 3 кімнатну квартиру ( 2 кімнати і кухня-студія), центр міста вул.Подільська 171/1. Індивідуальне опалення. 5поверх. Квартира повністю готова до комфортного проживання. Поряд школа, садочок, зручне місце розташування. 14000грн + комунальні

Подільська вул., 171/1

Пропонується квартира в новому житловому комплексі "Перлина Проскурова" з індивідуальним опаленням та внутрішнім двором. Наявність відеоспостереження та парковки. Розвинена інфраструктура поруч з будинком, парк у неподалік. Квартира з якісним дизайнерським ремонтом, теплі підлоги, чудове планування. У квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка, кондиціонер, телевізор, інтернет. Підходить для пари або однієї особи.

Подольская улица, 10/5, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 17000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам 1-к Квартиру В центрі міста вул.Подільська 78 - 10 поверх вся техніка залишається є кондиціонер (Світло не вимикається взагалі)

Подільська вул., 78

3-х кімнатна квартира в центрі для орендарів без домашніх улюбленців. Прекрасне місцерозташування, поруч зупинки громадського транспорту, школа, дитячий садочок, відділення нової пошти, супермаркети, стадіон. Прекрасне планування, сучасний ремонт. 8 поверх, кондиціонер, пральна машинка, холодильник, високошвидкісний інтернет, повністю мебльована, індивідуальне газове опалення.

Подільська вул., 102

Здається гарна квартира-студія.Мебльована. Окремий вхід на другий поверх двоповерхового приміщення . Велика ванна кімната. Вся необхідна техніка для життя є(пральна машина,телевізор,холодильник і т.д.)

Подільська вул., 9

1к (1.5к) 56 м.кв.Центр ( Перлина Проскурова) 8/10 пов.меблі, техніка є, спальні місця 2 великі розсувні кутові дивани,в санвузлі- душова кабіна,є гігієни.душ.. Тепла підлога, панорамні вікна. 15000 гр міс+ комунальні.

Подільська вул., 10/4

Оренда 2к квартири, меблі техніка, хороша інфраструктура , все поруч.

Подільська вул., 78

Комфортна однокімнатна квартира у сучасному ЖК. Зручна локація будинку так як знаходиться в самому центрі міста. Квартира облаштована всіма необхідними меблями та технікою. Простора кімната з панорамною лоджією, зонована кухня. Телефонуйте, встигніть записатися на перегляд) Для орендарів без домашніх улюбленців.

Подольская улица, 10/4, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 12500.0 UAH

Центр. Дизайнерський ремонт. ЖК Перлина Проскурова. Повністю укомплектована меблями та технікою. -кондиціонер (підігрів і охолодження) -індивідуальне газове опалення -тепла підлога на всій площі -інтернет і Київстар ТБ включено у вартість оренди. Проживання з домашніми тваринами обговорюється індивідуально.

Подільська вул., 10/1

Здам затишну 1-но кімнатну квартиру в хорошій новобудові центру міста! Квартира з дизайнерським ремонтом! Всі меблі і техніка нові і якісні! Можливий торг по ціні!

можна з тваринами
Подільська вул., 115

Житлові комплекси у Хмельницький

Здам затишну квартиру в центрі міста! Квартира укомплектована новими меблями і технікою! Здається в оренду вперше! По усій квартирі тепла підлога! В кухні є комфортний диван для відпочинку, чи для ночівлі гостей, на лоджії столик зі стільцями для приємного насолоджування кавою, чи чаєм і милування містом! Для запису на огляд квартири пишіть, чи телефонуйте! Покажу квартиру у зручний для Вас час!

Подольская улица, 10/5, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 14000.0 UAH

Оренда 2 к квартири в елітній новобудові ЖК Перлина Проскурова. Перша здача . Простора, світла квартира , укомплектована технікою і меблями ( всі потрібні меблі доставляться по бажанню клієнта).В квартирі індивідуальне газове опалення , тепла підлого по всій квартирі , встановленні кондеціонери .Для зручності встановлена посудомийна машина . За додаткову плату є паркомісце .

Подольская улица, 10/5, Хмельницкий, Хмельницкая 20000.0 UAH

Самий центр міста, монолітний будинок. Підземний паркінг! Вільна вже!

Подольская улица, 115, Хмельницкий, Хмельницкая 16000.0 UAH

Дослідити місцевість

Географія Хмельницький