Здається в оренду 2-кімнатна квартира з новим ремонтом в районі БАМ Квартира розташована в будинку, якому всього 12 років, що гарантує якість будівництва і надійність. Квартира має дві просторі кімнати, які ідеально підходять для сімейного проживання або для пари. Новий ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів, що створює приємну атмосферу і затишок. Всі необхідні меблі вже встановлені, тож вам не доведеться турбуватися про додаткові витрати на облаштування. Кімнати світлі та просторі, зручні для відпочинку і роботи. Кухня обладнана всією необхідною технікою та меблями, що робить приготування їжі приємним і зручним. Санвузол сучасний і функціональний, виконаний з високоякісних матеріалів. Квартира знаходиться в спокійному районі з розвиненою інфраструктурою. У безпосередній близькості розташовані магазини, кафе, школи та дитячі садки, що робить цей район ідеальним для сімейного життя. Також поблизу є зручні транспортні розвязки, що дозволяє швидко дістатися до будь-якої частини міста.

Оренда  вул. Мазепи 175а _Y

Оренда 2 к квартири в самому центрі Івано- Франківська вул. Мазепи 35 з двома роздільними кімнатами та двома санвузлами. В квартирі є все необхідне для проживання. Поруч парк, міске озеро, 5 хв до Ратуші та Стометрівки.

власник
Оренда 2к квартири від власника центр.

Оренда однокімнатної квартири в новобудові,по вул.Мазепи ,35(центр).Квартира для комфортного проживання. Можлива оренда для сім"ї,або дівчат. Хороша локація та інфраструктура. Телефонуйте,для обговорення всіх деталей та огляду квартири.

Оренда однокімнатної квартири,вул.Мазепи 35.

Локація: Г. Мазепи, 35 Характеристика: - площа 60м.кв - кухня 13м.КВ - поверх 5/11 Планування: - кухня - 2 санвузли - вітальня; - 1 спальня; - коридор. Особливості: - квартира в затишному жК; - велика площа; - 2 санвузли - тепла підлога; - самий центр - броньовані двері - котел; ТЕХНІКА: Посудомийка, кондиціонер, плазмовий телевізор, духовка, холодильник, мікрохвильова; Інфраструктура поруч: -Жіноча гінекологія УЗД і аптека -Через дорогу Копійочка, Нова пошта -3хв пішки до центру, до парку, до поліклініки -Поруч 2 садочки та 2 школи -Обʼєкт під охороною -Зупинка транспорту Огляд в зручний для вас час! Ціна: 500$

2 к.квартира в центрі , парк
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам 3 кімнатну квартиру в обжитій новобудові по вулиці Мазепи 72 7 поверх, ліфт Індивідуальне опалення 2 двоспальних ліжка і розкладний диван Є вся техніка та меблі для комфортного проживання.

3 кім квартира біля міського озера

Код квартири - #32413867 Здається в оренду комфортна оселя із зручним плануванням. Телефонуйте та дізнавайтеся деталі.

2-к. квартира в н/б за вул. Гетьмана Мазепи

Здаємо 2-х кімнатну квартиру, Південний бульвар, по вулиці Гетьмана Мазепи 45. Квартира Світла чиста з меблями та посудом. Укомплектована необхідним для комфортного проживання. Є підігрів підлоги. Шукаємо добропорядну сімю ,можемо розглянути і інші пропозиції. Додатково сплачуються комунальні послуги. Обєкт № 111-896-697

Здаємо 2-х кімнатну квартиру, Південний бульвар

Код квартири - #3 7 1 3 8 2 7 1 Здається в оренду комфортна оселя із зручним плануванням. Телефонуйте та дізнавайтеся деталі.

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 160, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 500.0 USD

Оренда 2-кімнатної квартири по вул Мазепи Світла квартира до центу до 5 хв пішки Квартира знаходиться на 2 поверсі з 8 Індувідуальне опалення. За детальною інфоормацією телефонуйте!!!

можна з тваринами
Мазепи Гетьмана вул., 35Б

Здам в оренду двокімнатну квартиру в центрі по вул. Мазепи. Квартира розташована на другому поверсі триповерхового будинку. Є всі необхідні меблі та техніка. Автономне опалення. Телефонуйте.

можна з тваринами
Мазепи Гетьмана вул., 19

Оренда 3к квартири на вул.Мазепи ( Гординського ) Три окремі кімнати Кухня з столовою ( плита для приготування іжі електрична) Всі необхідні меблі та побутова техніка При необхідності можуть докупити ще одне ліжко. Є підвал в будинку на 1 пов , можна тримати велосипеди Є паркомісце у дворі. 4 поверх БЕЗ ліфта

Оренда 3к квартири на вул.Гординського ( Мазепи)

Оренда 2к квартири на вул.Мазепи ЖК "Park Residence" вул.Мазепи Квартира доукомплектовується. Дві окремі кімнати Гардеробна Роздільний санвузол Відкритий балкон

Оренда  2к квартири біля озера

Здається в центрі по вул. Мазепи,35(поруч озера ), поруч школи. Квартира з ремонтом, автономним опалення, підігрів підлоги, меблі( в великому кімнаті можуть доставити меблі)техніка, інтернет( оптоволокно). Поруч будинку магазини, школи, дитячий садочок, зупинка, аптеки та багато іншого для комфортного проживання та відпочинку. Пропозиція від агентства нерухомості “ Gamma IF “

Новобуд. Центр. міста. 2поверх.Вул. Мазепи,35

Код квартири - #32304883 Здається 1-кімнатна квартира в районі міського озера за вул. Мазепи • 2 поверх з 10 • вторинний житловий фонд • роздільне планування • індивідуальне газове опалення У квартирі: • пральна машина • холодильник • двоспальне ліжко • шафа-купе Комфортна та затишна оселя, обладнана двоспальним ліжком та шафою-купе у спальній кімнаті. На кухні є все необхідне для приготування їжі та обідній стіл. Ванна кімната облаштована душовою кабіною. Телефонуйте, щоб поглянути на квартиру та дізнатись деталі.

1-к. квартира з ремонтом та і/о за вул. Мазепи

Код квартири - #35874975 Здається в оренду комфортна оселя із зручним плануванням. Телефонуйте та дізнавайтеся деталі.

У центрі міста здається 1к квартира по вул. Мазепи

Квартира у самому центрі міста неподалік від парку , міського озера та т.зв. « стометрівки». Три окремі кімнати , дві з яких обладнані під спальні . В наявності вся побутова техніка та меблі .

3-к. квартира по вулиці Мазепи

Здається 2-кімнатна квартира у центрі міста на початку вул.Мазепи. -Поверх 4/4 не мансард -заг.площа46м3 -кухня 7м2 -опалення індивідуальне газове -санвузол суміжний (душ) -є вся необхідна техніка та меблі Гарний мікрорайон з розвиненою інфраструктурою. Поруч багато продуктових та інших магазинів, АТБ, міське озеро і парк, кафе, ресторани, 2 хв до фонтану та стометрівки. Перевага надається парам без тваринок, можна студентам.

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 14, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 10000.0 UAH

Здам 2-х кімнатну квартиру на вулиці Гетьмана Мазепи 35. Квартира мебльована і укомплектована для комфортного проживання. Додатково оплачуються комунальні послуги за лічильниками. обєкт № 111-894-395

Здам 2-х кімнатну квартиру на вулиці Гетьмана Мазепи 35.

Здається стильна квартира в житловому комплесі ЛИПКИ. Вулиця Мазепи 164. Кімнати окремі. Дизайнерський ремонт. Меблі з дорожчої серії, робились на замовлення. Нова техніка: посудомийка, холодильник, мікрохвильова, духовка, пральна машина, сушильна машина, кондиціонери. Опалення індивідуальне, газове плюс є система кондиціювання, яка також працює на обігрів. Є відкритий балкончик.

2-кім.кв. вул. Мазепи ЖК ЛИПКИ

Оренда 2 кім квартири у самому центрі вул. Мазепи Цегляний добротний будинок 2012р Квартира має 2 окремі кімнати, кухню, суміжний санвузол, комору, де розташована пралка та полички для зберігання речей. Містка шафа у коридорі. Двоспальне ліжко з матрацом та меблі у кімнаті. Розкладний диван з великим спальним місцем. Кухня обладнана необхідною технікою, духова шафа, витяжка, газова варильна поверхня, холодильник. Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги, кондиціонер. Квартира з панорамним краєвидом на місто, Ратушу та Катедру. Милуйтеся краєвидами міста просто з власного балкону. Поспішайте, поки квартира вільна.

Мазепи Гетьмана вул., 35

Ласкаво просимо до абсолютно нової 2-кімнатної квартири. Це чистий та свіжий простір, в якому ще ніхто не проживав. Дві окремі кімнати, кухня, санвузол та прихожа. Квартира вражає своїм дизайнерським ремонтом, сучасними меблями та новою побутовою технікою (газова поверхня, витяжка, ел. духовка, мікрохвильова, холодильник, посудомийка, три плазмові телевізори, для комфортного клімату встановлені три кондиціонери, набори нового посуду, ел.чайник, доска для прасування + праска, сушка для одягу, пилосос), швидкісний інтернет з оптоволокном. Ванна кімната має дорогу сантехніку. Індивідуальне опалення та підігрів підлоги. З кухні вихід на невеличкий балкон. Квартира розташована в закритому дворі з охороною та паркінгом, що забезпечує безпеку та зручність для мешканців. Ви також будете мати можливість насолоджуватися близькістю до міського парку та озера, де ви зможете проводити час на свіжому повітрі. Ця абсолютно нова квартира - це ваш шанс створити свій власний комфортний та затишний простір. Не втрачайте можливості насолодитися першими мешканцями цього чудового житла.

Мазепи Гетьмана вул., 164

Код квартири - #30260459 Здається в оренду комфортна оселя із зручним плануванням. Телефонуйте та дізнавайтеся деталі.

2-к. квартира в центрі міста з ремонтом та і/о, за вул. Мазепи

Здається 3-кімнатна квартира загальною площею 106м2 з сучасним дизайном інтер’єру в центральному р-ні за вул. Мазепи. Код квартири - #34906781 • 5 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • лоджія • ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира має функціональне планування, що включає окрему спальну кімнату з міжкімнатними дверима, мебльовану дитячу кімнату, вітальню з зручним диваном, стильну кухню з вбудованими меблями та технікою, роздільний санвузол, душовою та якісною сантехнікою. У квартирі багато місця для зберігання речей, побутова техніка, меблі та все необхідне для комфортного тривалого проживання. Кухня обладнана шафами для посуду, холодильником, витяжною вентиляцією, мікрохвильовою піччю, духовкою, що дозволить Вам готувати улюблені домашні страви. Квартира повністю облаштована усіма зручностями. Перегляньте квартиру на нашому сайті www.orenda.if.ua/3-k-prostora-kvartira-bilya-ozera Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

3-к. квартира з ремонтом, лоджією та меблями за вул. Мазепи 72

Оренда 1-кім вул. Мазепи 164. ЖК Липки. Квартира обжита, тепла, вже вільна. У квартирі є тепла підлога у кухні та санвузлі , індивідуальне газове опалення, Є лоджія та відкритий балкон. Гарна затишна квартира. Поверх 9. Для огляду можна телефонувати вже.

Оренда 1-кім, ЖК Липки. Перша здача.
1 - 24 з 32 результатів

Географія Івано-Франківськ