Кирпичный дом напротив Костёла, ("шоколадка"), 6/12, 56/34/8, просторная РАЗДЕЛЬНАЯ 2-х комнатная квартира с ремонтом : стеклопакеты, НОВАЯ встр. кухня , НОВЫЙ ортопедический матрас в спальне, шкаф-купе, кондиционер, с/у разд.- НОВЫЙ бойлер, стиральная машина-автомат, холодильник, СВЧ,ТВ. Скоростной интернет. 2 большие лоджии застеклены. Квартира очень уютная,светлая. Ремонт в парадном, домофон+видеонаблюдение, 2 НОВЫХ лифта (грузовой и пассажирский). Окна на ул.Антоновича. Развитая инфраструктура-рядом супермаркеты,магазины, рестораны,кафе,банки, Владимирский рынок, парк.До м.Олимпийская, м.Палац украина 7-10 мин. пешком.

Антоновича вул. (Горького), 90/92

Оренда квартири Здається в оренду простора 4-кімнатна квартира у центрі Києва, розташована на вулиці Антоновича 140, в самому серці бульварної зони. Квартира має загальну площу 140 квадратних метрів і знаходиться на пятому поверсі 6-поверхового будинку з ліфтом. Планування: • Простора кухня-вітальня з виходом на закриту лоджію — ідеальне місце для сімейних обідів. • Дві спальні та кабінет (або додаткова спальня), роблять квартиру ідеальним варіантом як для сімейного життя, так і для тих, хто цінує простір та комфорт. • Дві ванні кімнати — з душем та ванною, забезпечать ваш комфорт та зручність у повсякденному житті. Навколо будинку є багато зручностей, таких як магазини, кафе, музеї, художні галереї, театри, торгові центри та Олімпійський стадіон. Тут завжди є, що робити та куди піти у вільний час. Найближча станція метро “Палац Україна” розташована всього за 6 хвилин пішої ходи від будинку, тому дістатись до будь-якої точки столиці можна швидко та легко. Також поблизу знаходяться зупинки наземного громадського транспорту. За додаткову ціну є можливість оренди паркомісця для вашого автомобіля. Запрошуємо вас на перегляд цієї чудової квартири, щоб ви могли оцінити всі її переваги особисто! A3.599

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 140

Актуально! Можливі перегляди! Великі панорамні вікна виходять на південь. Сучасний, якісний ремонт. Повністю укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою: телевізор, холодильник, індукційна плита, духова шафа, посудомийка, пральна машина, бойлер, система очищення води, кондиціонування. Сучасна надійна система охорони будинку, відеоспостереження. Дуже вдале розташування в діловому центрі столиці. М "Палац Україна" на відстані 300 метрів, поруч М "Олімпійська", "Печерська", ринок "Володимирський", аптеки, магазини, ресторани. Можно з тваринкою за домовленністю. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 109

Оренда квартири у центрі міста. вул. Антонович 165 (300 метрів до метро Либідська) У пішій доступності: -кафе, ресторани,кінотеатри -навчальні заклади -супермаркети -ТРЦ "Ocean Plaza" -метро Либідська 3 хвилини Квартира 78 кв., 5 поверх 20 поверхового цегляного будинку. Консьєрж, домофон. Планування: -кухня -спальня -вітальня -Балкон -санвузол, ванна роздільна Побутова техніка: 2 кондиціонери, 1 телевізор,посудомийна машина, пральна машина, мікрохвильова піч, холодильник Якщо ви в пошуку гарної квартири і ви порядна і охайна людина ,дзвоніть, будемо раді! Вільна Без тварин!!!

Антоновича вул. (Горького), 165

ЕЛІТНА КВАРТИРА У центрі столиці здається стильна 2К квартира у елітному ЖК "Нью Йорк". Площа - 74 м². Планування: простора кухня-студія, зона з робочим місцем, спальня, гардеробна, санвузол з душовою кабіною. Благодаря розумному плануванню квартира дуже простора, багато зон для зберігання, є вся необхідна техніка. У санвузлі встановлено прально-сушильна машина. З вікон відкривається чудовий урбаністичний вид на місто. ЖК виконаний в сучасному мінімалістичному стилі, красива вхідна група, стильні холи. Вхід за картковою системою. На 16-му поверсі для мешканців є тераса з зоною відпочинку і розкішним видом. В пішій доступності метро "Олімпійська", метро "Палац Україна", Володимирський ринок, багато магазинів і ресторанів. можна з домашніми тваринами.

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 74

квартири дуже зручне планування - кухня / гостьова, спальня, велика гардеробна, с/в Дорогий авторський ремонт, меблі та техніка. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. Світло та електрика є завжди. Шикарна вхідна група та зона очікування з мякими меблями. Цілодобова охорона та відеоспостереження. Карткова система пропуску.

Антоновича вул. (Горького), 44

Оренда 3к квартири в Києві, ЖК Чикаго Централ Хаус, Голосіївський р-н, Антоновича вул. (Горького вул.), 44, новий будинок, дизайнерський ремонт. 2 спальні , 1 ванна кімната і 1 гостьовий туалет із пральною. Нова квартира з мінімальним дизайном з елементами лофт. Натуральний паркет, кондиціонери. Повністю укомплектована побутовою технікою. Автоматичні ролети на вікнах. Є невеликий балкон. У будинку є підземний паркінг. Престижний новий комплекс у центрі Києва у чудовій локації. Поруч метро, ресторани, торговельні центри

Chicago Чикаго Антоновича 44

ЖК CHICAGO House. Адрес: Антоновича 44 Количество комнат: 2 Цена: 1600$ Описание: Аренда 2к квартиры в Киеве, ЖК Чикаго Централ Хаус, Голосеевский р-н, Антоновича ул. (Горького ул.), 44, 70 кв.м, 9/24 эт., с лифтом, 1 спальня, 1.5 с/у, новый дом, дизайнерский ремонт. 1 спальня, 1 ванная комната и 1 гостевой туалет с постирочной. Новая квартира с минималистичным дизайном с элементами лофт. Натуральный паркет, кондиционеры. Полностью укомплектована бытовой техникой. Автоматические ролеты на окнах. Есть небольшой открытый балкон. Планировка open-space. В доме есть подземный паркинг.

ЖК CHICAGO House.  Антоновича 44 дизайнерский ремонт.

Довгострокова оренда у ЖК Chicago Central House розташований. Перша здача, дизайнерський ремонт. Будівля вирізняється сучасним дизайном з домінуванням скла і металу у фасаді, що надає їй футуристичний вигляд. Комплекс знаходиться в центрі міста, поруч зі станцією метро "Олімпійська", що забезпечує зручний доступ до основних транспортних маршрутів та інфраструктури столиці. На території комплексу є закрита охоронювана зона, консьєрж-сервіс, підземний паркінг, дитячий майданчик і місця для відпочинку.

Оренда квартири в центрі

Антоновича (Горького) ул., 74, ЖК New York Concept House. Один из самых современных домов в городе. Придомовая парковка, детская площадка, консьерж сервис, камеры наблюдения на этажах, оборудованная терраса для жильцов на 16-м этаже. Рядом Мегамаркет, Билла и Владимирский рынок, театры, кинотеатры, банки, аптеки, кафе, рестораны, салоны красоты и многое другое. Метро Олимпийская в 10 минутах ходьбы. Квартира расположена на 6 этаже / 21 этажного дома. Общая площадь 60 кв.м. В квартире кухня, ванная комната и спальня . В квартире все продумано до самых мелочей, много мест для хранения вещей. Встроенная кухня, новая мебель, техника.

Нью Йорк New York Антоновича 74

#13792 Пропонується в оренду сучасна 4-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в Atlantic Residences. Роздільне планування квартири: - Кухня-вітальня, повністю укомплектована сучасною побутовою технікою, включаючи духову шафу та посудомийну машину. - Затишна спальня із власним санвузлом. - Спальня кімната для дітей, є все необхідне для зручного розташування дітей. - Додаткова спальня з видом на місто, що може бути використана як дитяча кімната або кабінет. - Три санвузли забезпечують максимальний комфорт для всіх мешканців. - Гардеробна кімната. Особливості квартири: - Перша здача квартири в оренду гарантує відмінний стан усіх меблів та техніки. - Панорамні вікна забезпечують багато природного світла та гарний вид. - Сучасний ремонт та меблі - Є вся необхідна побутова техніка: кондиціонери, smart TV, пральна машина, подрібнювач для відходів. - Чиста та безпечна вода у вашому домі (зворотний осмос). - Кнопка Switch: вимикання всього світла однією клавішею. Житловий комплекс Atlantic Residences має закриту територію з великим підземним паркінгом (укриття), цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Будинки (бетонно-монолітні) мають сучасні під’їзди та вхідні групи, де працює консьєрж сервіс для вашої зручності. У комплексі забезпечене незалежне опалення, а вікна мають трикамерні склопакети класу А на системі Schuco AWS 90.SI , що забезпечує шумоізоляцію. Також є додаткова шумоізоляція між поверхами. Безперебійний інтернет (оптоволокно) надає швидке та стабільне зєднання. Крім цього, будинки оснащені генераторами.

#13792 Оренда 4к квартира, Atlantic Residences, вул. Антоновича, 118

Предлагается в аренду просторная 4-комнатная квартира (212м2) в центре Киева, по ул. Антоновича 140, Печерский район. Планировка: - кухня, - гостиная, - 3 спальни, - 2 ванные комнаты (2 душевых, ванная-джакузи) - гардеробная, - бытовая комната, - постирочная, - 2 балкона. За квартирой закреплено 2 паркоместа во дворе. Квартира укомплектована всей необходимой бытовой техникой и мебелью, готова к комфортному проживанию. В пешей доступности метро "Дворец Украина" - 5 минут ходьбы. #3154219

Антоновича вул. (Горького), 140

Сучасна квартира з дизайнерським ремонтом в новому житловому комплексі Atlantic Residences - вул. Антоновича, 118 Квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Перша здача. • кухня-вітальня • обідня зона • затишна спальня • додаткова спальна • два санвузли • гардеробна кімната • місткі шафи Переваги: • перша здача • сучасні ремонт та меблі • вся необхідна побутова техніка • духова шафа • посудомийна машина • кондиціонери • smart TV • пральна машина • сушильна машина • питна вода (зворотній осмос) • подрібнювач для відходів • відсутня комісія для Орендаря • кнопка Switch(вимикання всього світла однією клавішою) Про житловий комплекс • закрита територія • сучасний підїзд і вхідна група • незалежне опалення • цілодобова охорона • відеоспостереження • окремі поверхи для мешканців з тваринами • великий підземний паркінг з прямим спуском(бомбосховище) • трикамерні склопакети класу А на системі Schuco AWS 90.SI + по всій будівлі • безперебійний інтернет( оптоволокно) • генератор • додаткова шумоізоляція між поверхамии Поруч: • метро Палац Україна • НСК Олімпійський, центр міста • Володимирський ринок • розвинена інфраструктура В квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Перша здача. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Без комісії

власник
Антоновича вул. (Горького), 118

Здається 1-кімнатна квартира в самому інстаграмному будинку Києва Chicago Central House (Антоновича 44). У квартирі зроблено дизайнерський ремонт із використанням якісних матеріалів. Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою та меблями.

Антоновича вул. (Горького), 44

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Антоновича вул. (Горького), 124/128

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Антоновича вул. (Горького), 140

В квартирі просторна кухня-студія з великим диваном, окрема уютна спальня, гардеробна кімната, смежний санвузол. Повністю укомплектована всією необхідною меблями і побутовою технікою для комфортного життя. Отличная транспортная развязка, рядом парк, костёл, и вся необходимая инфраструктура. Новий комплекс із закритою автостоянкою, дитячою площадкою, терасою, консьєрж-сервісом, круглосуточною охороною, відеонаглядом, системою безключового доступу до будівлі, тремя ліфтами.

Антоновича вул. (Горького), 74

Здається 1 кімн.квартира по вул.Антоновича 91/14 3 поверх 15 Поруч Володимирський ринок, Сільпо, ТЦ Оушен Плаза. Будинок цегляний, 2000-х років. Взимку тепло, влітку не спекотно. Балкон. У квартирі є все необхідне для життя: ліжко, пральна машина, холодильник, бойлер, кондиціонер , вай-фай. Будинок знаходиться під цілодобовою охороною, у дворі дитячий майданчик, сусіди тихі, консьєрж. Без тварин! Метро Олімпійська та Палац України 5хв.пішки

Антоновича вул. (Горького), 91/14

Простора, світла, мебльована повністю квартира в самому серці Києва, в класичному стилі. Розташована всередині будівлі на 6 поверсі, дуже тепла, різностороння, з підземним паркінгом ( оплата окремо за потреби) Три спальні для хлопчиків та дівчаток, два санвузли, великий гардероб, вітальня та простора кухня з обідньою зоною. В квартирі встановлено лічильники тепла для економії, в самі холодні місяці опалення з власної котельні біля 4000 грн. Двір закритого типу, шлагбаум, бомбосховище. Будинок новий.

Здається чотирикімнатна квартира в центрі Києва Антоновича!

✨️Чудова 1к в Центрі міста!✨️ Антоновича 94 Здається з 1.08. Перегляди по домовленості Актуально поки на сайті! В житті краща ніж на фото) М. Олімпійська 10 хвилин, Палац Україна 10 хвилин! Цегляний будинок, охайне парадне. 2 ліфти. Світла, простора квартира з гарним ремонтом. Я вся необхідна техніка та меблі для комфортного життя! Шукаємо: порядну дівчину, хлопця, пару. Дітки: Тільки шкільного віку Без тваринок Палити в квартирі не можна. Шикарна інфраструктура району: поряд Новус, Мегамаркет, Володимирський ринок, пошта, банки, ресторани та всі "плюшки проживання в центрі! Договір укладається на 1 рік. Оплата: 1 місяць+ залогова сума. Комісія Запрошуємо на перегляд! 🔥🔥🔥

Антоновича вул. (Горького), 94

метро Олімпійська - 5 хв пішки вулиця Антоновича Володимира (колишня Горького ) , будинок 72, елітний будинок у центрі міста 4-х кімнатна квартира 6-й поверх площа: 160 кв.м Сучасна квартира в престижній новобудові, дизайнерський ремонт високого рівня 3 спальні, побутова техніка "BOSCH", 2 санвузли, ванна, душова, пральна машина, бойлер, духова шафа, мікрохвильова піч, кондиціонери, гардеробна. Місце в підземному паркінгу Поряд вул Велика Васильківська, БЦ Торонто, Володимирський ринок, Палац України і т.д. Підземний паркінг, цілодобова охорона, консьєрж, кодовий замок, парковка безкоштовна, підїзди охайні, дитячий майданчик, поруч парк, ТЦ "Олімпійський"

Без %! 3 спальні! 160м2 Центр Олімпійська Антоновича 72, новий будинок

вул. Антоновича 74 3/21 поверх, 60 кв. У квартирі простора кухня-студія з великим диваном, окрема затишна спальня, вбиральня, суміжний санвузол. Повністю укомплектована всією необхідною меблями та побутовою технікою для комфортної життя. Відмінна транспортна розвязка, поруч парк, костел і вся необхідна інфраструктура. Новий комплекс із закритою автостоянкою, дитячим майданчиком, террасою, консьєрж-сервісом, цілодобовою охороною, відеонаглядом, системою безключового доступу до будинку, трьома ліфтами.

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 74

Оренда квартири в центральній частині міста по вул. Антоновича 72 Загальна площа 90 метрів розташована на 7 поверсі з 17ти Окрема спальня та простора кухня - студія , 2 санузла( душ та ванна- джакузі) великий окремий гардероб 12 метрів . Сантехніка Villeroy Boch , побутова техніка Gorenje Квартира повністю обладнана всім необхідним для комфортного проживання . Кондиціонер,посудомийна машина, бойлер, аудіо система . Чистий підїзд, консьєрж. Поряд парк, Володимирський ринок , Новус , ресторани , вся інфраструктура , піша доступність до метро .

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 72

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 19/21
1 - 24 з 79 результатів